Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Ožujak 2021. 09:57

Mašo, Amy žao mi je… 🥺
    Za tvoj Mašo mi baš nije jasno, baš je ono bilo to je to ali ne razumim kako šta to s testovima, prvo pokazalo pa onda ništa, još taj iscjedak stvarno neznam šta se desilo 😞

RiO MArE🐟😅❣️
    29. Ožujak 2021. 10:01

Bambina

t.loza

Bambinanisam shvatila, danas si 12dpo a m treba doći za 8 dana? Ali ovo kako je tommy objasnila mi ima više smisla. Nema veze koliko ti dugo inače ciklusi traju kad ti dan o varira.
    T.loza, evo baš sam gledala i u 12. mjesecu kada sam počela pratiti sa testovima pik i vidim da mi je tada M došla tek 18. dan nakon ovulacije.. A prošli mjesec 17. dan..
    Sad opet imam grčiće kao da ću dobiti M svaki čas, a opet nije da je nepodnošljiva bol kako inače zna biti da moram popiti tabletu..
    A bit će što bude, dali smo sve od sebe, više sreće drugi put.. 😔

Cure koje ste to prošle, dragog znači najprije naručujem kod urologa i onda će ga on dalje uputiti što sve treba?

Sta se tiče dragog. Meni je gin rekla urolog i spermiogram... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

29. Ožujak 2021. 10:03

RiO MArE🐟😅❣️

Rea_30

RiO MArE🐟😅❣️

Rea_30

Jutro curke!! ❤
    Amy zao mi je ! Saljem zagrljaj!!
    Ostalima koje cekaju +.. ma bit ce 🤞 ne gubiti nadu…
    ima novih piškilica?
    ima li koga sa drzavnim blagdanom 14.dc.
    evo moja ovulacija je ocito bila nocas.. jer me jajnik.konstantno budio.. sad pomalo popusta.. sve smo pokrili.. e sad cekat opet i pratit simptome ako ih bude 😅

Pokrij ti i danas🤣🤣 i onda cekanjeeee… Na plusić naravno😁😁
    Mašiceee odmori malo od piškenja… Ponovis opet s nekim drugim za dan dva… Sekiras se, pokazaz ce se draga moja💜💜🤞🤞

Danas ne mogu pokriti 😭 dragi otisao raditi.. 🤣 i vraca se tek u cetvrtak 😭

Ma dobro je sigurno ces imat zaliha koliko vidim nema brige nikakve… 🤞🤞🤞Jedva cekam odbrojavanje… 💜💜💜

Jedva cekam i ja.. bit ce mi dosadno..  ali zato cu tu biti pa ce mi vrijeme brzo prolaziti... nadam se da ce biti poklon za godisnjicu koja je 12.4. + a i bebac pred Božić 🤞❤🤞❤🥰

RiO MArE🐟😅❣️
    29. Ožujak 2021. 10:06

Mene ginekologica poslala kod svoje doktorice da mi prepiše terapiju za stitnjacu al naravno neda jer je stitnjaca za "normalne" ljude dobra... Ufff... Ispalit ce me od reda svi😣😣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

▪Marty
    29. Ožujak 2021. 10:22

bokić curke!
    hvalaa drage moje Tloza i Mare ❤❤ sto se sjetite na mene ja sam dobro, ali umornaaa.. jučer mi je bila ludnica od dana išla sam spavati tek oko 1, i ujutro u 6 ustala na posao nisam znala gdje sam bome dok je alarm zvonio, još se i sat pomicao, a danas poslije posla budem pekla kolače i tortu jer je sutra mužiću ročkas, hahah valjda ću izdržati dan uglavnom napeto kod mene, ful ispunjeni dani..
    ženice moje pročitam vas i pratim kad stignem, i javim se naravno navijam za vas, grlim vas i šaljem puseee svima, budite mi dobro i pozitivne..sve nas jednog dana čekaju plusići i naše bebike  curke koje imaju negativne testove, držim figice da se pretvore u plusiće! držite se i samo hrabro
    Bella, Anci, Zujalice, LazyO, Wonderer, Ginny, Monstera, Sandričak, Inna, skategirl 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Veroma
    29. Ožujak 2021. 10:25

Jutroo, nisam piskila rekla sam da cu pricekati jos par dana jer mi je bas rano jos ... a nemam test doma ni jedan vise a nit mi se bacaju novci bezveze..

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

29. Ožujak 2021. 10:27

Amy, Maša baš mi je žao cure 😔 Držite se 💗
    Tommy sretno sutra 🤞 Javi nam kako je prošlo 😊😍
    Meni je u petak bio pik... pokrili smo sve...sad čekanje. Iduci utorak u dogovoru s doktoricom B idem izvadit progesteron.
    Ovaj tjedan sam izvadila feritin i vitamin D. Feritin mi je bas los, klasika, ali moram to podici... vitamin D 81,3, ok, ali u kontekstu MPO koji nas vj čeka bi trebao biti viši. Bella koliko je ono tebi bio? Šaljem zagrljaj 💗
    Pusa svim curama 💗 Ajmo neki plusić 🍀🍀🍀😊😊😊🤞🤞🤞🤞

Niksii
    29. Ožujak 2021. 10:41

skategirl

Jutrooo svima ☕☕
    Butterflyzao mi je za minus, koji si dpo? Sry ne uspijevam popamtit sve 🙈

12 DPO.. Msm da i je ista da bi vec barem mrvicu pokazalo
    Rio Mare ma ako ne dobijem do cetvrtka cu ponoviti. Ako imate neku preporuku koji su testici okej a da nisu bas 100 kn ? 
    Maša mozda je prerano malo, kuzim te sve. Bit ce okej❤️❤️❤️

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

Sandričak
    29. Ožujak 2021. 10:48

Dobro jutro drage devojke. 😍❤☕
    Belina nadam se da je cista pukla 🤞
    Skategirl Moras da probas bolonjeze i majonez,odlično je 😅🙈❤
    Bella Navali na muža sad,🙈😅😍
    Marinci 🤞🤞 da ne dodjee
    Ancio Neka bolne cicke budu simptom. 🤞❤
    Amy_94 Bas bezveze, ❤ jel prosla temperatura ? 💋
    Bambina Ako ti je pik bio 17. a ovulacija 18.onda bi trebala da ne dobijes 1. Aprila otprilike,rekla bih. 💋 Polako  ima jos vremena ❤
    Butterfly564 Saljem zagrljaj 🤗❤
    RioMare Rano ranoo. 😅 ali ovde bi bas brzo prolazi vreme,i bar ne googlam neke gluposti od kako sam aktivna na grupi. Pa smireno cekam. Ti danas piskis na lh ? 💋❤ Nisam razumela,neće da ti daju terapiju za stitnu  ? 😶
    Tommyfame Srecno na pregledu, naravno odmah nam se javii. 🤞💋❤
    Maša samo polako, sacekaj dva dana jos pa onda radi test.msm da je  rano sa ovim testom sto si radila.  Ima jos nade 💋❤
    Rea Super za pokrivanje. Sad cekamoo zajedno sa tobom. 🤞🤞❤
    Marty 😘😘❤
    Svima saljem poljubac 😘❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    29. Ožujak 2021. 10:49

Butterfly564

skategirl

Jutrooo svima ☕☕
    Butterflyzao mi je za minus, koji si dpo? Sry ne uspijevam popamtit sve 🙈

12 DPO.. Msm da i je ista da bi vec barem mrvicu pokazalo
    Rio Mare ma ako ne dobijem do cetvrtka cu ponoviti. Ako imate neku preporuku koji su testici okej a da nisu bas 100 kn ?
    Maša mozda je prerano malo, kuzim te sve. Bit ce okej❤️❤️❤️

Ka uzmem u mullera.. Cula sam od dosta cura da su dobri

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.