I da prijavljujem se za ne dobit mengu znaci 7.4 ili 8.4.! Drzite🤞🤞🤞🤞
👱♂️25
👱♀️25
🤵👰 24.10.2015.
👶👣 29.2.2016.
Missed ab 😔 8.3.2019. (od tad pokusavamo ponovno)
Papa test 2/2021. 👌✅
Folikulometrija 3/2021. 👌✅
Lh trakice 3/2021.👌✅
Zadnja M 26.2.2021.
Hello 🖐🏻 nadam se da ste sve dobro, malo sam se maknula s foruma bas me neki nemir obuzeo u iscekivanju vjestice i napokon je stigla prva nakon kiretaze 🎉 sad pregled i dogovor s dr za plan akcije 🙊 bas sam nestrpljiva, jedva se cekam aktivno prikljuciti 🤞🏻
Zanima me cure koje piju vrkutu, da li ju pijete i za vrijeme m ili poslje i koliko salica?
I lh trakice znam da ste spominjale neke s njuskala da su dobre pa ako nije problem da ponovo stavite link, nisam si spremila 😶
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Hello 🖐🏻 nadam se da ste sve dobro, malo sam se maknula s foruma bas me neki nemir obuzeo u iscekivanju vjestice i napokon je stigla prva nakon kiretaze 🎉 sad pregled i dogovor s dr za plan akcije 🙊 bas sam nestrpljiva, jedva se cekam aktivno prikljuciti 🤞🏻
Zanima me cure koje piju vrkutu, da li ju pijete i za vrijeme m ili poslje i koliko salica?
I lh trakice znam da ste spominjale neke s njuskala da su dobre pa ako nije problem da ponovo stavite link, nisam si spremila 😶
Hej hej... Super za ponovne akcije💜💜💜
Ja ti vrkutu pijem cijeli cilklus oko 1l...
A za lh trakice cure preporucuju Betty s njuskala, ja sam se danas cula s njom tenutno ne vrši dostave nego samo za Zg da netko pokupi...
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Maj citam tvoj opis i sta se sve izdesavalo... da li ti je ikad iko rekao da radis nalaz za trombofiliju ? 😔😔😔
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Mare hvala ti 💜 onda cu probat s nekim dogovoriti da mi preuzme. Bas bi voljela uhvatiti o jer su mi ciklusi neredovni 🙄
Sunshine ne, moja soc gin me bas razocarala sad pred kiretazu me napala sta ce mi toliko uputnica i da ona ne razumije zasto ce se plod slati na citogenetiku 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ ali privatni gin mi je predlozio obradu pa cu ga sad sve ispitata kad budem na kontroli samo da vjestica zavrsi 😁
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Sarita cestitam ti na plusicu i zelim ti mirnu trudnocu 🥰
Evo ja sam danas 6 DPO i prijavljujem nekakve bolove u donjem dijelu leda kao menstrualni bolovi nekakvi...
👩🏽22👦🏻28
Ciklusi 28 dana
Sarita cestitam ti na plusicu i zelim ti mirnu trudnocu 🥰
Evo ja sam danas 6 DPO i prijavljujem nekakve bolove u donjem dijelu leda kao menstrualni bolovi nekakvi…
Ili T bolovi...nemoj ti meni M bolovi🤞🤞🤞💋💋💋
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
LazyO hvala ti draga na komentaru, evo stvarno cu se sad sluzbeno opustiti na neko vrijeme 😘😘 tebi sretan 14 dc, uzivaaaj na max, a ja drzim 🤞🤞 da se to looviii🍀🍀 i uzivaj sutra na wellnesicu 💕
sunshine a ne smijete imati odnose ni s kondomom?
belinda zao mi je zbog ciste, lijepo se odmori od svega ovaj ciklus, i onda slijedeci kreces spremnija nego ikad! hvala na info o suplementima, nije pravilo da nam uvijek koristi nesto sto mozda nekom drugom koristi. zanimljivo svakako.. 😊
rea woow dobro iskoristi 14 dc 😁😍 sretnoo 🤞🤞
Tonkica daa sjenica se vidi😍 ponovi test za 2 dana trebala bi biti tamnija crta😊
Mare12345 drzim 🤞🤞 mozes osjetljiviji testic napraviti i nekoliko dana prije izostanka m
Maj4 zao mi je zbog tvog iskustva 😔 puno srece dalje ti zelim ❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Drage cure, ja imam opet situaciju 😅😅 ovaj sam mjesec lomila testove, piskila bez da uhvatim urin, a bome imala i zbunjujuce pikove.
.
Sad sam piskila i idem pogledati test nakon 10 min. Ucinilo mi se da nema nista, ali sam (ne znam zasto, ne pitajte) palcem presla preko testica i on je malko promijenio boju i pojavila se ova debela sjena. Jel ijedna bila blesava kao ja? Jel se ovo ikome dogodilo u povijesti covjecanstva? https://ibb.co/jJfqmqn
Znam da izgleda “prljavo” ali kunem se da su mi ruke bile ciste.
Zujalica piskii opett 🤩🤩🤩
Evo ja vasa ovidnica piskila opet ... i zakunila bi se da u nekim momentima vidim sjenicu na tom jebenom testu 🙈
A znam da se nevidi na slici ali nema veze svejedno cu vam stavit 😌
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji