Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mare12345
    26. Ožujak 2021. 14:52

I da prijavljujem se za ne dobit mengu znaci 7.4 ili 8.4.! Drzite🤞🤞🤞🤞

👱‍♂️25
    👱‍♀️25
    🤵👰 24.10.2015.
    👶👣 29.2.2016.
    Missed ab 😔 8.3.2019. (od tad pokusavamo ponovno)
    Papa test 2/2021. 👌✅
    Folikulometrija 3/2021. 👌✅
    Lh trakice 3/2021.👌✅
    Zadnja M 26.2.2021.

Maj4
    26. Ožujak 2021. 15:22

Hello 🖐🏻  nadam se da ste sve dobro, malo sam se maknula s foruma bas me neki nemir obuzeo u iscekivanju vjestice i napokon je stigla prva nakon kiretaze 🎉 sad pregled i dogovor s dr za plan akcije 🙊 bas sam nestrpljiva, jedva se cekam aktivno prikljuciti 🤞🏻
    Zanima me cure koje piju vrkutu, da li ju pijete i za vrijeme m ili poslje i koliko salica? 
    I lh trakice znam da ste spominjale neke s njuskala da su dobre pa ako nije problem da ponovo stavite link, nisam si spremila 😶

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

RiO MArE🐟😅❣️
    26. Ožujak 2021. 15:26

Maj4

Hello 🖐🏻 nadam se da ste sve dobro, malo sam se maknula s foruma bas me neki nemir obuzeo u iscekivanju vjestice i napokon je stigla prva nakon kiretaze 🎉 sad pregled i dogovor s dr za plan akcije 🙊 bas sam nestrpljiva, jedva se cekam aktivno prikljuciti 🤞🏻
    Zanima me cure koje piju vrkutu, da li ju pijete i za vrijeme m ili poslje i koliko salica?
    I lh trakice znam da ste spominjale neke s njuskala da su dobre pa ako nije problem da ponovo stavite link, nisam si spremila 😶

Hej hej... Super za ponovne akcije💜💜💜
    Ja ti vrkutu pijem cijeli cilklus oko 1l...
    A za lh trakice cure preporucuju Betty s njuskala, ja sam se danas cula s njom tenutno ne vrši dostave nego samo za Zg da netko pokupi... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Sunshine10
    26. Ožujak 2021. 15:45

Maj  citam tvoj opis i sta se sve izdesavalo... da li ti je ikad iko rekao da radis nalaz za trombofiliju  ? 😔😔😔

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Maj4
    26. Ožujak 2021. 15:55

Mare hvala ti 💜 onda cu probat s nekim dogovoriti da mi preuzme. Bas bi voljela uhvatiti o jer su mi ciklusi neredovni 🙄

Sunshine ne, moja soc gin me bas razocarala sad pred kiretazu me napala sta ce mi toliko uputnica i da ona ne razumije zasto ce se plod slati na citogenetiku 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ ali privatni gin mi je predlozio obradu pa cu ga sad sve ispitata kad budem na kontroli samo da vjestica zavrsi 😁

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Veroma
    26. Ožujak 2021. 16:05

Sarita  cestitam ti na plusicu i zelim ti mirnu trudnocu 🥰
    Evo ja sam danas 6 DPO i prijavljujem nekakve bolove u donjem dijelu leda kao menstrualni bolovi nekakvi... 

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

RiO MArE🐟😅❣️
    26. Ožujak 2021. 16:07

Veroma

Sarita cestitam ti na plusicu i zelim ti mirnu trudnocu 🥰
    Evo ja sam danas 6 DPO i prijavljujem nekakve bolove u donjem dijelu leda kao menstrualni bolovi nekakvi…

Ili T bolovi...nemoj ti meni M bolovi🤞🤞🤞💋💋💋

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

▪Marty
    26. Ožujak 2021. 16:08

LazyO hvala ti draga na komentaru, evo stvarno cu se sad sluzbeno opustiti na neko vrijeme 😘😘 tebi sretan 14 dc, uzivaaaj na max, a ja drzim 🤞🤞 da se to looviii🍀🍀 i uzivaj sutra na wellnesicu 💕

sunshine a ne smijete imati odnose ni s kondomom? 
    belinda zao mi je zbog ciste, lijepo se odmori od svega ovaj ciklus, i onda slijedeci kreces spremnija nego ikad! hvala na info o suplementima, nije pravilo da nam uvijek koristi nesto sto mozda nekom drugom koristi. zanimljivo svakako.. 😊
    rea woow dobro iskoristi 14 dc 😁😍 sretnoo 🤞🤞

Tonkica daa sjenica se vidi😍 ponovi test za 2 dana trebala bi biti tamnija crta😊
    Mare12345 drzim 🤞🤞 mozes osjetljiviji testic napraviti i nekoliko dana prije izostanka m
    Maj4 zao mi je zbog tvog iskustva 😔 puno srece dalje ti zelim ❤

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

26. Ožujak 2021. 16:22

Drage cure, ja imam opet situaciju 😅😅 ovaj sam mjesec lomila testove, piskila bez da uhvatim urin, a bome imala i zbunjujuce pikove.

Sad sam piskila i idem pogledati test nakon 10 min. Ucinilo mi se da nema nista, ali sam (ne znam zasto, ne pitajte) palcem presla preko testica i on je malko promijenio boju i pojavila se ova debela sjena. Jel ijedna bila blesava kao ja? Jel se ovo ikome dogodilo u povijesti covjecanstva? https://ibb.co/jJfqmqn

Znam da izgleda “prljavo” ali kunem se da su mi ruke bile ciste. 

Maša🤰🏼
    26. Ožujak 2021. 16:25

Zujalica piskii opett 🤩🤩🤩

Evo ja vasa ovidnica piskila opet ... i zakunila bi se da u nekim momentima vidim sjenicu na tom jebenom testu 🙈
    A znam da se nevidi na slici ali nema veze svejedno cu vam stavit 😌 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.