Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Ožujak 2021. 22:06

Ne brini se draga Lola, potpuno je normalno da ovulacija nije tocno na sredini ciklusa. Ili da neki ciklus malo dodde prije ili kasnije. 
    Tvoja situacija od proslog mjeseca - Clearblue, kao i sve LH trakice detektiraju “LH pik” i on nekad moze trajati i do 2 dana, a nekad svega par sati. Kad je Clearblue pozitivan, znaci da je nastupio LH pik i da ovulacija dolazi za 12-48 sati. Zato oni u uputama kzu “vasa 2 najplodnija dana”. Dakle, taj test ne detektira kad je tocno ovulacija, nego kad je porast hormona LH koji kroz neko vrijeme uzrokuje ovulaciju.
    Ovaj mjesec: nastavi se testirati narednih dana u popodnevnim satima (nemoj ujutro piskiti jer je popodne test bolji). Moguce da ti je O malo kasnije, puno faktora je moze pomaknuti - stres, pojacana tjelesna aktivnost, neka promjena prehrane ili nesto peto... a draga, moguce je i da je zaista ciklus bez ovulacije, to se zaista dogada. Ako zelis biti 00% sigurna, mozes otici ginicu na ultrazvuk da ti pogleda imas li folikul u jajniku (to je slucaj prije ovulacije) ili se vidi zuto tijelo (to je slucaj poslije ovulacije).
    Drzim ti fige ❤️

Bella🌟
    25. Ožujak 2021. 22:08

Mare super za pregled👍 a za papu se nadam da će biti ok za uzorak,ak ne budeš ponovo išla. Znači dobila si zadatak kad ide hopsanje😁  sretno ovaj ciklus🤞🤞💕❤
    Nina5 drzim🤞🤞🤞 da bude plusić.❤ i super za tsh da će ići terapija.
    Bambina 🤞🤞🤞
    Marinci sretnoo🤞🤞🤞
    Mašo drzim🤞🤞 i jedva čekam test 😁😁
    Lola dobrodošla 🤗🤗 ako želiš na listu reci.😘 Moguće da neki ciklus bude anovulatorni ali nije na odmet ako se već približavate godini dana da pitaš dr možda za hormone, neki uzv?
    Zuzuzujalice ona pijesma jučer ti je top👌👌 zaboravila komentirati😘 
    Znači sutra ne dajem listu odmah ujutro nego čekamo sve piškilice da vam mogu plusiće upisati i staviti vas na vrh liste🤞🤞🤞🤞❤

25. Ožujak 2021. 22:09

Lola htjela sam napisati “100% sigurna” umjesto “00% sigurna” 😂

25. Ožujak 2021. 22:11

Bella moja ❤️ Juuuuuj, ja se javim odmah ujutro, mada, nekako nemam neki filing. Al vidjet cemo ❤️

Sandričak
    25. Ožujak 2021. 22:15

Lola1

Drage cure, potiho Vas pratim unazad nekoliko mjeseci no nisam se do sada javljala.
    Trudimo se malo manje od godinu dana no jos se nista ne dogadja. Iako sam mislila da mi je ovulacija 14dan ciklusa prosli mjesec sam krenula sa lh clearblue digitalcem koji je tek na 18 dan pokazao smile/pozitivno.
    Ovaj mjesec smile se nije pojavio a danas je vec 18i dan ciklusa. Inace imam uredne cikluse od 30dana. Da li se netko susreo sa tim? Strah me da do ovulacije mozda nit ne dolazi :( hvala unaprijed na odgovorima i svima zelim plusice cim prije

Heej dobrodosla i sto brze otislaa . 🤞❤ 
    Evo ja sam se susrela, ovaj mesec mi se bas pomerila ovulacija sa 14. Na 17.dc. isto sam mislila nece biti nista od ovulacije,ali napokon sam uhvatila pik juče.  Testiraj se i dalje,vrlo je moguće da ce biti uskoro ili sto rekose devojke  mozda je anovulacijski ciklus, sto je isto ok.  Vi svakako hopsajte i pokrivajte sve. 🙈🤞❤
    Rea hahahah jesi li rekla pljucne  dragi i to je too,jaoo to bi bilo najboljee. Suze su mi krenuleeee 😅🤣🤣

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Lola1
    25. Ožujak 2021. 22:16

Hvala puno 😘 popratit cu jos nekoliko dana pa se nadam da ce i taj smile doci ma da mi je onda lutealna dosta kratka. Svakako planiram iduci ciklus ici hormone vaditi da vidim da li je sve ok. Ne cudi me zapravo da to t nije doslo buduci da sam zivila u uvjerenju da mi je O na 14/15 dan ciklusa 🥲 cure super ste sve i lakse je kada vidite tu podrsku i sve vas razumijem kad m dodje suosjecam sa svima i drzim svima fige 😍😇
    Isprike ali ne da mi citirati ispod odgovora-naucit cu valjda i to nekako 😂
    Draga Bella, m bi trebala ne dobiti 7.4 moze na listu ☺️

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Sandričak
    25. Ožujak 2021. 22:17

Gde nam je RioMare 💋💋❤❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

• daly56

Leptir2014

daly56

Vjerujem da će se zbog onog iscjetka koji me pratio cijeli mjesec pomjeriti itekako.Jednom mi je taj iscjedak trajao 7 dana u mjesecu,ni blizu dugo ko sad i nije bilo krvi a kasnila mi je taj mjesec 15 dana. Hvala na detaljnom objasnjenju.Naravno da znam da se ne mogu zarotirati 😂 ali me strah ako se spustilo direktno do rodnice jer nije imalo sta

Od 23.1 do 22.2 je 31 dan
    Od 22.2 do danas je 32 dan

Računa se od 1 dana jedne menstruacije sve do 1 dana iduće nove menstruacije.

Možete Vi još 15dana tako pisati po forumima a mi možemo nagađati…

Posto je trudnića iskljucena, ne želite raditi test onda odite gin zbog svog zdravlja.
    Moze biti cista,moze doći do rotacije torzije jajnika,moze nastati rak… Svašta opasno može biti.

Ja sam bila kod gin u 11mj u 2 mj i sad ću opet u 3mj i šta sad…
    Nađite ginekologa i odmah se naručite i kazite da imat problema s ciklusom (mozete mu reci da se zelite naruciti na redovan pregled)

Ja mislila da imate redovne cikluse a ono prvo kazete kasni nekad 3 do 4 dana a sad kazete nekad kasni 15 dana
    Ja mislila Vama kasni a zapravo Vam ne kasni još imate fore do 28.3 (35dan ciklusa) Ako tad ne dobijete zovite gin nemojte cekati dalje da jos više kasni.

Meni je od 28 do 36dana normalno a ako nakon 36dana ne dobijem zovem gin ili radim test….

Cekajte do 28.3. to Vam bude 35dan ciklusa nakon toga zovite gin…

Isključena zato što ne želim raditi test ili zato što mislite da nije moguće na ovaj način?
    Hvala na objasnjenu,sad ce mi biti mnogo lakše računati.

Ja dan danas ne znam citirati kad sam na mobitelu 😂 na kompu je lako, al mob nikako.
    Macka iz Cacka Sandricak ❤️ Pikirala i prohopsala? Nek bude sretno ❤️

25. Ožujak 2021. 22:18

Daly draga nije moguce. Koliko godina imas? Zaista bi trebala u posjet ginekologu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.