Leptiricasvaka cast na trudu i strpljenju.. 🤣 a ja jednostavno nemogu se zacudit … i od smijeha nemam sta joj odgovorit. 🤣
Ugl ja sam bas razmisljala o toj teoriji rotacije/ zarotiranja.. znaci ja mogu i lezati nis ne raditi , npr mogu vama tu tipkati a ovaj moj da se muci 🤣😅 i onda eto pljucne i to se sve zarotira.. i hop ja trudna.. ajme to bi spasilo situaciju..
Pa nadam se da se netko zeza s nama
Ako je to ozbiljno onda ja nez kako da mi zeni pomognemo kad ona 1 ima neredovite do 15dana razlike,ima decka bez odnosa,boji se trudnoce,test ne zeli gin ne zeli pa šta da dođemo po nju stavimo joj vreću na glavu otmemo ju i odvezemo na pregled hahaha
Zapravo joj samo gin moze pomoći nitko drugi...
Ovo je ipak teži slučaj :D
Da zapravo bi to bilo zakon ali i opasno.Jako puno trudnoca bi bilo (čak i neželjenih) nebi covjek smio imati odnose s partnerom sve dok nebi htjeli djecu
Kad naprave djecu ostatak zivota nema više odnosa,maženja niti smaozadovoljavanja 🤷♀️
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Leptiricasvaka cast na trudu i strpljenju.. 🤣 a ja jednostavno nemogu se zacudit … i od smijeha nemam sta joj odgovorit. 🤣
Ugl ja sam bas razmisljala o toj teoriji rotacije/ zarotiranja.. znaci ja mogu i lezati nis ne raditi , npr mogu vama tu tipkati a ovaj moj da se muci 🤣😅 i onda eto pljucne i to se sve zarotira.. i hop ja trudna.. ajme to bi spasilo
Zamisli sad od 1 jedinog odnosa i to nije ni pravi odnos nego onako sastrane nešto da se desi trudnoć.
Svi bi trudni bili...
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Da, preko moba sam i nikako ne mogu citirati odgovore😂
Draga Sandricak, hvala puno na odgovoru popratit cu jos koji dan.
Na ultrazvuku abdomena sam bila prosle godine, takodjer su pogledali i jajnike i maternicu i sve ok 🤷🏻♀️🙅🏻♀️ Moguce je da je do hormona a to cu ici provjeriti iduci ciklus
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Ja dan danas ne znam citirati kad sam na mobitelu 😂 na kompu je lako, al mob nikako.
Macka iz Cacka Sandricak ❤️ Pikirala i prohopsala? Nek bude sretno ❤️
Pohopsala i pikirala sinoc,tacno mi se cini tik pred ovulaciju. Valjda ce nesto bitii. 🤞🤞💋
Imas li ti kakvih simptomaa jos ? 💋❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Ugl ja sam bas razmisljala o toj teoriji rotacije/ zarotiranja.. znaci ja mogu i lezati nis ne raditi , npr mogu vama tu tipkati a ovaj moj da se muci 🤣😅 i onda eto pljucne i to se sve zarotira.. i hop ja trudna.. ajme to bi spasilo situaciju..
Pa nadam se da se netko zeza s nama
Ako je to ozbiljno onda ja nez kako da mi zeni pomognemo kad ona 1 ima neredovite do 15dana razlike,ima decka bez odnosa,boji se trudnoce,test ne zeli gin ne zeli pa šta da dođemo po nju stavimo joj vreću na glavu otmemo ju i odvezemo na pregled hahaha
Zapravo joj samo gin moze pomoći nitko drugi…
Ovo je ipak teži slučaj :D
Da zapravo bi to bilo zakon ali i opasno.Jako puno trudnoca bi bilo (čak i neželjenih) nebi covjek smio imati odnose s partnerom sve dok nebi htjeli djecu
Kad naprave djecu ostatak zivota nema više odnosa,maženja niti smaozadovoljavanja 🤷♀️
Samo mi treba vaša riječ da ste sigurne da nemam razloga da se brinem ,ako to jeste na osnovu svega sto sam vam rekla ❤️
Bravo Sandricak drzim fige na najjace. ❤️
Ja nemam bas simptoma, malko osjecam pritisak u donjem dojeli trbuha, ali nista znacajno. Ne znam sto bih bas mislila, mislim da dolazi M.
Curke moje kaj je ovo 😂 znaci ja sam doslovno hliptala sad od smijeha, muz me samo cudno gledao i pitao dal sam ok. skoro sam se udavila 😂😂😂😂😂😂 pogotovo na onaj komentar ispod "boze dragi" 😆😆
Nego, odgovorila meni moja gin ovako, citiram "Nalaz TSH se prati početkom trudnoće i sve što je do 2,5 je uredan nalaz bez razloga za zabrinutost. AMH važno da nije ispod donje granice"
Bella, Sunshine, RioMare, Masa i ostale curke koje polemiku vode oko tsh. dakle meni je tsh 2.86. e sad kaj da mislim drugo osim da vjerujem svojoj gin? vidim da nekima gin odmah daju terapiju za snizavanje takvog tsh a nekima i s vecom vrijednosti ne daju. hmm...
Bella eto vidis kaj mi je i za amh odgovorila, tako da je sigurno i tvoj rezultat dobar 👌👌 za vit D i antiTPO mi rekla da mi za to uputnicu moze dati dr opce med. al ne da mi se iskreno sad opet na vadenje bla bla.. mozda za koji mjesec ako ne uspije..
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Cure koje piskite sutra hcg, drzim 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 i zelim punooo srece i ocekujem plusice 🍀🍀🍀🍀➕➕➕➕
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Rea hahahah jesi li rekla pljucne dragi i to je too,jaoo to bi bilo najboljee. Suze su mi krenuleeee 😅🤣🤣
Pa da... toliko se smijem ovim komentarima... da mi bas prozujala ta ideja- pljucne i zarotira 🤣🤣🤣🤣
Ugl ja sam bas razmisljala o toj teoriji rotacije/ zarotiranja.. znaci ja mogu i lezati nis ne raditi , npr mogu vama tu tipkati a ovaj moj da se muci 🤣😅 i onda eto pljucne i to se sve zarotira.. i hop ja trudna.. ajme to bi spasilo
Zamisli sad od 1 jedinog odnosa i to nije ni pravi odnos nego onako sastrane nešto da se desi trudnoć.
Svi bi trudni bili…
Nadam se.. ali tako sam se nasmijala...🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji