Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Ožujak 2021. 21:41

Draga Lola dobro nam dosla i jos brze otisla u sretnije teme ❤️ Moguce je da se malo pomakne ovulacija za koji dan. Ili da bude malo duzi ciklus. A i, takoder, svakoj se zeni 1-2 godisnje dogodi ciklus bez ovulacije ☹️
    .
    Skuzile smo ovdje da Clearblue, kad izvadis test iz aparatica, pokazuje tamnije crtice kako se blizi ovulacija. Jesi mozda sacuvala zadnjih par pa da usporedis tamne li?

Silver Moon
    25. Ožujak 2021. 21:44

Da se desila trudnoća kad tad bi trbali napraviti test...
    23.3. Ste u drugoj grupi pitali sad je 25.3.
    Zadnju ste imali po opisanom 22.2. Danas Vam je 32 dan ciklusa (ako je 1dan zadnje menstruacije bio 22.3.). Ako zakasni napravi test i to je to ako pokaze negativno a menstr.ne dođe zovite ginekologa jer mi nemožemo znati šta se događa.

Ja nez ni sta se samnom događa kamoli d aznam sta se drugima dogada.
    Znam napisati svoje mišljenje eventualno neko iskustvo i tako...
    Zato sam ovdje da pratim cure/žene pa naučim još ponešto novo....

Ne razumijem kako je sperma skliznula ako ste Vi na straznjici sjedili? kako bi sperma sa sa straznjice usla u vaš ženski organ? Pa nece se sperma zarotirati obići po straznjici i sama uci unutra 🤣

U prvom mjesecu je počela 23.01.Uglavnom je redovna,cak i kasni po 3-4 dana.

Dakle 23.1. (1dan)  a 22.2. je počela nova men.
    Od 23.1. do 22.2 je ciklus od 31 dan

To znaci da ste u 2mj dobili menstruaciju na 31dan ciklusa! To je oke ciklus.

Onda se racuna od 22.2. (Prvi dan menstr.) sve dok opet ne krene novo krvarenje!

Od 22.2.do danas je prošlo 32dana 

Naveli ste da kasni 3 do 4 dana. 
    To znaci da ako je prosli mjesec ciklus bio 31dan+ 4dana ako malo kasni to je 35 dan ciklusa (28.3.). Danas je Vama 32 dan ciklusa a 35dan ciklusa Vam bude 28.3.

Uvijek gledate najduži ciklus.
    Meni npr nekad dode 28 dan a nekad 36. Ako meni ne dođe na 28 dan niti na 29dan onda nema panike nego strpljivo čekam zadnji rok 36dan ciklusa

Tako i Vama .
    Došlo Vam je u 2mj na 31 dan a nekad Vam kasni par dana pa Vam nekad dode npr 35dan ciklusa.

Nemate brige... Danas Vam kansi samo 1 dan a kažete da Vam i inaće kasni 3 ili 4 dana.
    Prema tome se ravnate.
    Nebitno je dlai mjesec ima 28 ili 31 dan
     1 dan krarenja se racuna do 1 dana nove menstruacije i to je 1 ciklus.

To je to nemate brige. Još Vam ne kasni ustvari.

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

Silver Moon
    25. Ožujak 2021. 21:48

zuzuzujalica

Zarotiralo 😂😂😂 zamisljam kak rade salto 😂 meni ne uspije ni kad spermici u meni olimpijske igre imaju 😂😂😂

Pa jednostavno mi nije jasno
    Ja ako sjedim recimo bzv na krevetu na deki i netko skipa litru vode meni na leđa ta voda se cjedi po leđima do stražnjice i tu ostane ili tu vodu upije deka...
    Ne kuzim kako bi ta voda npr sad trebala uči u mene ako se cjedi prema tlu 
    To nikako ne kužim

Puno žena bi bilo sretno da se tako lako zatrudni. Ono bez doticaja... :D
    Baš mi veselo
    Ja tu citam muž sluša i ne vjeruje kaže to sve ludo 🤣
    Zakon ste svi 
    Baš mi je super ovdje :D

💃 25
    🤵29
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    1.postupak IUI 11.9.23.

• daly56
    25. Ožujak 2021. 21:52

Vjerujem da će se zbog onog iscjetka koji me pratio cijeli mjesec pomjeriti itekako.Jednom mi je taj iscjedak trajao 7 dana u mjesecu,ni blizu dugo ko sad i nije bilo krvi a kasnila mi je taj mjesec 15 dana. Hvala na detaljnom objasnjenju.Naravno da znam da se ne mogu zarotirati 😂 ali me strah ako se spustilo direktno do rodnice jer nije imalo sta upiti.

25. Ožujak 2021. 21:52

Ma Leptirice mislim da nas netko zeza 😉

25. Ožujak 2021. 21:53

Daly jednostavno nije moguce, ne brini se. A ako zelis biti 100% sigurna kupi test za 20kn i popiski ga i mirna si. Ali nema teoretske sanse

Lola1
    25. Ožujak 2021. 21:54

Draga Zuzujalice,

Puno hvala na odgovoru i na dobrodoslici.
    Ne znam zasto ali mi ne da citirati ispod tvog odgovora🤷🏻‍♀️ Prosli mjesec su odjednom potamnile a sto je cudno taj dan sam oko 17h radila test i smile-a nije bilo, posto me probadalo sam oko 20.45 ponovila i pokazao se smile sto me jos dodatno zbunilo jer kao pokazuje dva najplodnija dana/sutradan smile-a vise nije bilo.
    Ovih dana su crtice iste boje odnosno blijede :( prije nekoliko mjeseci sam isla na magnetnu radi drugog problema usput su pogledali i maternicu , jajnike i sve ok.
    Kod ginekologa prije godinu dana sve ok al jednostavno me ovo sve zbunjujeni u strahu sam zasto su ovulacije tako kasno i da li ih uopce ima

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

25. Ožujak 2021. 22:02

Sandričak

Rea_30

Leptiri meni..Sandričak… 😅 a jesam jos nista …neka oku nevidljiva sjenica je …vidjet cemo sutra.. mozda mi se pomaklo ovaj ciklus… ali nema veze sutra je 14dc tako da krece radna akcija 🤣🤣

Hmmm cudnoo. Mozdaa,i meni se pomerilo ,videla si i sama koliko sam kukala jer je sad ovulacija bila,a inace redovna većinom. 😅 Sutra ce da potamni sigurno 😅😄

A da cudno.   Mozda mi se ovaj ciklus poremetio mozda je i bila taman nakon M (pokrili), ili ce bit kasno ovaj mj ( opet pase 🤣)-ili Mozda sam ovaj mj bas onaj mj bez ovulacije.. iako egg sluz i pomalo boluckanje jajnika govori drukcije.. a budem vidjela ..
    Ja cekala ono da krene tamnit pa bio na kraju snjesko a ne tamnije.. 
    ja ipak mislim da je O sacekala cula moje vapaje da dragi nije mogao doc u sri pa se sprema taman da krenemo od sutra 🤣🤣 .. 

Silver Moon
    25. Ožujak 2021. 22:06

daly56

Vjerujem da će se zbog onog iscjetka koji me pratio cijeli mjesec pomjeriti itekako.Jednom mi je taj iscjedak trajao 7 dana u mjesecu,ni blizu dugo ko sad i nije bilo krvi a kasnila mi je taj mjesec 15 dana. Hvala na detaljnom objasnjenju.Naravno da znam da se ne mogu zarotirati 😂 ali me strah ako se spustilo direktno do rodnice jer nije imalo sta 

Od 23.1 do 22.2 je 31 dan
    Od 22.2 do danas je 32 dan

Računa se od 1 dana jedne menstruacije sve do 1 dana iduće nove menstruacije.

Možete Vi još 15dana tako pisati po forumima a mi možemo nagađati...

Posto je trudnića iskljucena, ne želite raditi test onda odite gin zbog svog zdravlja.
    Moze biti cista,moze doći do rotacije torzije jajnika,moze nastati rak... Svašta opasno može biti.

Ja sam bila kod gin u 11mj u 2 mj i sad ću opet u 3mj i šta sad...
    Nađite ginekologa i odmah se naručite i kazite da imat problema s ciklusom (mozete mu reci da se zelite naruciti na  redovan pregled) 

Ja mislila da imate redovne cikluse a ono prvo kazete kasni nekad 3 do 4 dana a sad kazete nekad kasni 15 dana
    Ja mislila Vama kasni a zapravo Vam ne kasni još imate fore do 28.3 (35dan ciklusa) Ako tad ne dobijete zovite gin nemojte cekati dalje da jos više kasni.

Meni je od 28 do 36dana normalno a ako nakon 36dana ne dobijem zovem gin ili radim test....

Cekajte do 28.3. to Vam bude 35dan ciklusa nakon toga zovite gin... 

💃 25
    🤵29
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    1.postupak IUI 11.9.23.

25. Ožujak 2021. 22:06

Leptirica svaka cast na trudu i strpljenju.. 🤣 a ja jednostavno nemogu se zacudit ... i od smijeha nemam sta joj odgovorit. 🤣
    Ugl ja sam bas razmisljala o toj teoriji rotacije/ zarotiranja.. znaci ja mogu i lezati nis ne raditi , npr mogu vama tu tipkati a ovaj moj da se muci 🤣😅 i onda eto pljucne i to se sve zarotira.. i hop ja trudna.. ajme to bi spasilo situaciju.. 🤣🤣🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.