A da i jos jednu stvar da vam ispricam 😂
Ja mislim da sam ja trudna hahaha 🙈 znaci bila sam danas kod mame joj pomoc u vrtu i stalno imam pritisak u dolnjem djelu trbuha ko i proslu trudnocu kad mi je bilo toliko jako da sam mislila da imam upalu mjehura. I cijeli dan tako pritisak kao da moram piskit a piskila sam doslovno SAD. Nadam se da je neki znak 🤞 i leda me bole 🥰🥰🥰
😉🙂🤞
Cure vjerujte da mi je puno lakše nakon vaših komentara.Nisam se imala kome povjeriti i objasniti situaciju pa sam naišla na ovaj forum.Vjerovatno je neka od vas imala slične tripove o trudnoći u mladosti..moj je eto da je trudnoća možda moguća ako mi nešto sperme ako je bilo sklizne sa stražnjice u rodnicu(bila sam tada u sjedećem položaju) 🤷 za test nemam hrabrosti,zato sam se obratila vama.
Da se desila trudnoća kad tad bi trbali napraviti test…
23.3. Ste u drugoj grupi pitali sad je 25.3.
Zadnju ste imali po opisanom 22.2. Danas Vam je 32 dan ciklusa (ako je 1dan zadnje menstruacije bio 22.3.). Ako zakasni napravi test i to je to ako pokaze negativno a menstr.ne dođe zovite ginekologa jer mi nemožemo znati šta se događa.
Ja nez ni sta se samnom događa kamoli d aznam sta se drugima dogada.
Znam napisati svoje mišljenje eventualno neko iskustvo i tako…
Zato sam ovdje da pratim cure/žene pa naučim još ponešto novo….
Ne razumijem kako je sperma skliznula ako ste Vi na straznjici sjedili? kako bi sperma sa sa straznjice usla u vaš ženski organ? Pa nece se sperma zarotirati obići po straznjici i sama uci unutra 🤣
Jos bi razumjela da ste lezali potrbuske pa ono sa straznjice sklizne…ali Vi ste na strazn
Da sjedila sam na straznjici,ali strah me ako je dospjelo nekako do razdjeljka slučajno i tako skrenulo prema dole..
A pošto je veljača imala 28 dana mogu to računati i kao 30.dan ciklusa.
Ciklus se racuna od 1 dana posljednje menstruacije
Dakle ako je Vama krvarenje krenulo 22.2.onda se taj dan računa kao 1dan sve do iduće menstruacije
Nema veze dali je mjesec 28 ili 31dan...
Brojite 22.2, pa 23.2, 24.2....itd
Kad pocne krvarenje i Vaša menstruacija to je to
Dakle npr da ste dobili prošlu menstruaciju 22.2. I danas da ste opet dobili novu menstruciju onda se racuna od 22.2 do danas 25.3. To je onda ciklus od 32 dana! Brojite dan po dan...
Kad ste dobili u 1mj menstruaciju ?kojeg datuma je počela?
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Vidim da sam svašta propustila 🤣
Hahaha ovo mi popravilo dan 😁🤷♀️🤣
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Vidim da sam svašta propustila 🤣
Reaa jesi li piskila trakicu?
I mene ovo zasmejavaa 😂😅
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
A da i jos jednu stvar da vam ispricam 😂
Ja mislim da sam ja trudna hahaha 🙈 znaci bila sam danas kod mame joj pomoc u vrtu i stalno imam pritisak u dolnjem djelu trbuha ko i proslu trudnocu kad mi je bilo toliko jako da sam mislila da imam upalu mjehura. I cijeli dan tako pritisak kao da moram piskit a piskila sam doslovno SAD. Nadam se da je neki znak 🤞 i leda me bole 🥰🥰🥰
😉🙂🤞
Cure vjerujte da mi je puno lakše nakon vaših komentara.Nisam se imala kome povjeriti i objasniti situaciju pa sam naišla na ovaj forum.Vjerovatno je neka od vas imala slične tripove o trudnoći u mladosti..moj je eto da je trudnoća možda moguća ako mi nešto sperme ako je bilo sklizne sa stražnjice u rodnicu(bila sam tada u sjedećem položaju) 🤷 za test nemam hrabrosti,zato sam se obratila vama.
Da se desila trudnoća kad tad bi trbali napraviti test…
23.3. Ste u drugoj grupi pitali sad je 25.3.
Zadnju ste imali po opisanom 22.2. Danas Vam je 32 dan ciklusa (ako je 1dan zadnje menstruacije bio 22.3.). Ako zakasni napravi test i to je to ako pokaze negativno a menstr.ne dođe zovite ginekologa jer mi nemožemo znati šta se događa.
Ja nez ni sta se samnom događa kamoli d aznam sta se drugima dogada.
Znam napisati svoje mišljenje eventualno neko iskustvo i tako…
Zato sam ovdje da pratim cure/žene pa naučim još ponešto novo….
Ne razumijem kako je sperma skliznula ako ste Vi na straznjici sjedili? kako bi sperma sa sa straznjice usla u vaš ženski organ? Pa nece se sperma zarotirati obići po straznjici i sama uci unutra 🤣
Jos bi razumjela da ste lezali potrbuske pa ono sa straznjice sklizne…ali Vi ste na strazn
Da sjedila sam na straznjici,ali strah me ako je dospjelo nekako do razdjeljka slučajno i tako skrenulo prema dole..
A pošto je veljača imala 28 dana mogu to računati i kao 30.dan ciklusa.
Ciklus se racuna od 1 dana posljednje menstruacije
Dakle ako je Vama krvarenje krenulo 22.2.onda se taj dan računa kao 1dan sve do iduće menstruacije
Nema veze dali je mjesec 28 ili 31dan…
Brojite 22.2, pa 23.2, 24.2….itd
Kad pocne krvarenje i Vaša menstruacija to je to
Dakle npr da ste dobili prošlu menstruaciju 22.2. I danas da ste opet dobili novu menstruciju onda se racuna od 22.2 do danas 25.3. To je onda ciklus od 32 dana! Br
U prvom mjesecu je počela 23.01.Uglavnom je redovna,cak i kasni po 3-4 dana.
Evo ispravila sam kako treba znaci ova je od danas trakica! 😁https://ibb.co/nk6F6Wy
O ti je prosla ili ti sada treba doci O? Ne znam koliko ti ciklus traje...
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Leptir i meni..
Sandričak… 😅 a jesam jos nista ...neka oku nevidljiva sjenica je ...vidjet cemo sutra.. mozda mi se pomaklo ovaj ciklus... ali nema veze sutra je 14dc tako da krece radna akcija 🤣🤣
Drage cure, potiho Vas pratim unazad nekoliko mjeseci no nisam se do sada javljala.
Trudimo se malo manje od godinu dana no jos se nista ne dogadja. Iako sam mislila da mi je ovulacija 14dan ciklusa prosli mjesec sam krenula sa lh clearblue digitalcem koji je tek na 18 dan pokazao smile/pozitivno.
Ovaj mjesec smile se nije pojavio a danas je vec 18i dan ciklusa. Inace imam uredne cikluse od 30dana. Da li se netko susreo sa tim? Strah me da do ovulacije mozda nit ne dolazi :( hvala unaprijed na odgovorima i svima zelim plusice cim prije
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Zarotiralo 😂😂😂 zamisljam kak rade salto 😂 meni ne uspije ni kad spermici u meni olimpijske igre imaju 😂😂😂
Leptiri meni..Sandričak… 😅 a jesam jos nista …neka oku nevidljiva sjenica je …vidjet cemo sutra.. mozda mi se pomaklo ovaj ciklus… ali nema veze sutra je 14dc tako da krece radna akcija 🤣🤣
Hmmm cudnoo. Mozdaa,i meni se pomerilo ,videla si i sama koliko sam kukala jer je sad ovulacija bila,a inace redovna većinom. 😅 Sutra ce da potamni sigurno 😅😄
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji