Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Amy_94
    25. Ožujak 2021. 09:22

RiO MArE🐟😅❣️

Dobro jutro 💋☕
    Sarita uhh mogla bi mogla ipak si koliko vidim 11dpo..vrijeme je 😁😁💜
    Zuzujaliceeeeto je dobro nekad da nista ne osjetiš.. Pozitivni S… A ako te muci piškenje onda pričekaj do petka.. 🤗🤗
    Mare12345odlično u napad sad sigurno…. Pa po plusić za 2 tjedna… (i prije) 😁😁💜
    Bellićuhvala.. Javim naravno💜
    Mašabrijačice naša 🤣🤣🤣 neka neka.. Ja znam kako ide to zabrijavanje🤗🤗 al neka tvoje bude pravo🤞🤞💜
    Sandričak. Ja tako znam da si ti ovaj ciklus ubola… Nemaš pojma kako sam ja sigurna… Jedva cekaž odbrojavanjeeee tvoje💜💜💜
    Amy kako si ti.. Blizi se dan ima li testića na vidiku, simptoma? 💜
    Nina, Marinci💜💜
    Skategirl, Veromakako ste curke..😁😁💜💜
    Jaooo pa ima vas sad za odbrojavanjeee🤗🤗🤗
    LazyObravo na pokrivanjuuu i guzi u zraku,🤞🤞prava si trudilica nema šta…💜
    Loziceee ❣️❣️❣️I svima ostalima dobro vam jutro i ugodan dannn…Ja nemam nista za reć 🤣🤣🤣boring perido očito… Pafff… Al zato kad krenem ja sa Simptomima ima da rasturam od 1dpo🤞🤞💜💜💜

Ne znam vise ni sama draga... Bila sam nesto bolesna tempica 37.6.. Sad sam neka slomljena  to sigurno zbog temp.. Stomak me na momente boli pa na momente kao leptirici,sisice otečene ali bradavice vise ne bole, stalno bi jesto jela ali ubog pms vjerojatno Evo bas vise ne znam..
    A test cu raditi ako zakasni jedan dan... 

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

RiO MArE🐟😅❣️
    25. Ožujak 2021. 09:29

Leptiriću 🦋🦋 a napravi ti testić nemoj čekati... 😁Nadam se da se caras za cistu 🤞🤞❣️❣️
    Mašice 😁😁💜💜 vibracije za ovulacije, neka mala Mara jucer dragom dala, al kažem vam nije šala...dao mi je svoje sjeme da odem na zimske  teme... Al stvarno si kogla bubnit test onako malo da gledamo te sjene.. Koje ce bit naravno💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    25. Ožujak 2021. 09:30

Amy_94

RiO MArE🐟😅❣️

Dobro jutro 💋☕
    Sarita uhh mogla bi mogla ipak si koliko vidim 11dpo..vrijeme je 😁😁💜
    Zuzujaliceeeeto je dobro nekad da nista ne osjetiš.. Pozitivni S… A ako te muci piškenje onda pričekaj do petka.. 🤗🤗
    Mare12345odlično u napad sad sigurno…. Pa po plusić za 2 tjedna… (i prije) 😁😁💜
    Bellićuhvala.. Javim naravno💜
    Mašabrijačice naša 🤣🤣🤣 neka neka.. Ja znam kako ide to zabrijavanje🤗🤗 al neka tvoje bude pravo🤞🤞💜
    Sandričak. Ja tako znam da si ti ovaj ciklus ubola… Nemaš pojma kako sam ja sigurna… Jedva cekaž odbrojavanjeeee tvoje💜💜💜
    Amy kako si ti.. Blizi se dan ima li testića na vidiku, simptoma? 💜
    Nina, Marinci💜💜
    Skategirl, Veromakako ste curke..😁😁💜💜
    Jaooo pa ima vas sad za odbrojavanjeee🤗🤗🤗
    LazyObravo na pokrivanjuuu i guzi u zraku,🤞🤞prava si trudilica nema šta…💜
    Loziceee ❣️❣️❣️I svima ostalima dobro vam jutro i ugodan dannn…Ja nemam nista za reć 🤣🤣🤣boring perido očito… Pafff… Al zato kad krenem ja sa Simptomima ima da rasturam od 1dpo🤞🤞💜💜💜

Ne znam vise ni sama draga… Bila sam nesto bolesna tempica 37.6.. Sad sam neka slomljena to sigurno zbog temp.. Stomak me na momente boli pa na momente kao leptirici,sisice otečene ali bradavice vise ne bole, stalno bi jesto jela ali ubog pms vjerojatno Evo bas vise ne znam..
    A test cu raditi ako zakasni jedan dan…

Pusti ti pms.. Nije to pms nego T... Sve je to i znak T.. 💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Veroma
    25. Ožujak 2021. 09:33

Helouu svimaa... ja citam citam al nikako se ubacit.. mi smo ovaj mj svaki dan hopsali tako da neznam budemo vidjeli. Muci me sta me cijelo vrijeme prati iscjedak nekakav blijedo zuckasti... mozda jer pisam stalno ili nemam pojma. Nis ne boli ne svrbi ne pece ko zna.. bumo vidjeli. Jedva cekam piskiti koji testic 😊

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

Sandričak
    25. Ožujak 2021. 09:37

Dobroo jutroo 🌞🥳☕
    Bella napokon pisi me za 7.april tj nisam sigurna dal 7. Ili 8. Jer me sinoc boleo jajnik. Hmmm jaoo,neka bude 7.🤞❤ Super sto prolazi, idemo daljee. 🤞🤞
    LazyO isti scenarijo kod mene sinoc,zavrsili i noge u vazduh. 😅 Da vidimo dal ce da upali 😅❤
    Zuzuzujalice Istaa sam ali opet vuče me nesto da svakodnevno kasnije od 9dpo radim testove. 🤣😅 ludaa . Cekamo sutraa 🤞🥳
    Sarita_00 poštujemo odluku ,onda vikend. ❤
    Tloza ❤
    Lori1988 ❤❤
    RioMaree Hvalaa tii sto verujees u menee,vise nego ja u sebee. 😅 Iskreno mislim da ništa ni ovaj put,al videćemo.  ❤💋 ljubiim teee ❤❤❤💋💋💋 kako ti je desni jajnik ,jel te boli?
    Leptir2014 tek 30. ? Trebala si da kažeš da je hitno, msm po tvome to te bas boli,jel ? 😶 ja bih na tvom mestu odmah uradila test,ne moras da čekaš jutro,i isla na hitnu ako vec nisi dobila termin ranije. Zelim ti da je sve u redu.  💋
    Maša Neka bude i ludila,bar su simptomi 😅😘😘❤
    Paa Maree i ti bacas rimee 😅😅💋❤
    Hahahah super za pesmicu 😅💋
    Leep dan zelim svimaaa ❤💋

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    25. Ožujak 2021. 09:44

Sandričak

Dobroo jutroo 🌞🥳☕
    Bella napokon pisi me za 7.april tj nisam sigurna dal 7. Ili 8. Jer me sinoc boleo jajnik. Hmmm jaoo,neka bude 7.🤞❤ Super sto prolazi, idemo daljee. 🤞🤞
    LazyO isti scenarijo kod mene sinoc,zavrsili i noge u vazduh. 😅 Da vidimo dal ce da upali 😅❤
    Zuzuzujalice Istaa sam ali opet vuče me nesto da svakodnevno kasnije od 9dpo radim testove. 🤣😅 ludaa . Cekamo sutraa 🤞🥳
    Tloza ❤Lori1988 ❤❤RioMaree Hvalaa tii sto verujees u menee,vise nego ja u sebee. 😅 Iskreno mislim da ništa ni ovaj put,al videćemo. ❤💋 ljubiim teee ❤❤❤💋💋💋 kako ti je desni jajnik ,jel te boli?
    Leptir2014 tek 30. ? Trebala si da kažeš da je hitno, msm po tvome to te bas boli,jel ? 😶 ja bih na tvom mestu odmah uradila test,ne moras da čekaš jutro,i isla na hitnu ako vec nisi dobila termin ranije. Zelim ti da je sve u redu. 💋

Naravno da vjerujem ja u sve vas... Al ti si mo bas pun pogodak 💜💜
    To je samo instant spontana reakcija za pjesmicu🤣🤣
    A jajnik je ok.. Ne boli me stlano nekad malo probocka ko da je mala pčelica od zuzujalice naše...
    Ti ti tako ubola pik ds nemas rszloga za brigu ili da već sad otpisujes... 💋💋💋

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    25. Ožujak 2021. 09:47

RiO MArE🐟😅❣️

Sandričak

Dobroo jutroo 🌞🥳☕
    Tloza ❤Lori1988 ❤❤RioMaree Hvalaa tii sto verujees u menee,vise nego ja u sebee. 😅 Iskreno mislim da ništa ni ovaj put,al videćemo. ❤💋 ljubiim teee ❤❤❤💋💋💋 kako ti je desni jajnik ,jel te boli?
    Leptir2014 tek 30. ? Trebala si da kažeš da je hitno, msm po tvome to te bas boli,jel ? 😶 ja bih na tvom mestu odmah uradila test,ne moras da čekaš jutro,i isla na hitnu ako vec nisi dobila termin ranije. Zelim ti da je sve u redu. 💋

Naravno da vjerujem ja u sve vas… Al ti si mo bas pun pogodak 💜💜
    To je samo instant spontana reakcija za pjesmicu🤣🤣
    A jajnik je ok.. Ne boli me stlano nekad malo probocka ko da je mala pčelica od zuzujalice naše…
    Ti ti tako ubola pik ds nemas rszloga za brigu ili da već sad otpisujes… 💋💋💋

Ja san tako sretna za pregled danas kao da ce mi reć da sam trudna hahhahahhaha🤣🤣🤣🤣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

25. Ožujak 2021. 09:47

Jutro curke.ajme toliko toga od sinoc...
    Svima jedan veliki zagrljaj i puse 😍😘😍😘 letimicno sam sve stranice prosla.
    Imam osjecaj da bi danas mogla biti neka crtica na lh trakici jer me krenuo boliti lijevi jajnik. I jos me glava pocela boliti. Tako da po prijasnjim mjesecima mislim da sam sad tek usla u plodne dane. I egg isjecdak je dans jos veci. 😀

RiO MArE🐟😅❣️
    25. Ožujak 2021. 09:50

Rea_30

Jutro curke.ajme toliko toga od sinoc…
    Svima jedan veliki zagrljaj i puse 😍😘😍😘 letimicno sam sve stranice prosla.
    Imam osjecaj da bi danas mogla biti neka crtica na lh trakici jer me krenuo boliti lijevi jajnik. I jos me glava pocela boliti. Tako da po prijasnjim mjesecima mislim da sam sad tek usla u plodne dane. I egg isjecdak je dans jos veci. 😀

Pišni testić i neka uloviš pikčinuuuu💋🤞🤞🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Silver Moon
    25. Ožujak 2021. 10:08

RiO MArE🐟😅❣️

Leptiriću 🦋🦋 a napravi ti testić nemoj čekati… 😁Nadam se da se caras za cistu 🤞🤞❣️❣️
    Mašice 😁😁💜💜 vibracije za ovulacije, neka mala Mara jucer dragom dala, al kažem vam nije šala…dao mi je svoje sjeme da odem na zimske teme… Al stvarno si kogla bubnit test onako malo da gledamo te sjene.. Koje ce bit naravno💜💜

Ma mene strah nez kj bi radije + ili -
    Mislim + bi bio bolja opcija ali ono nez 
    Sutra :D 
    Ma ja sva čudna 🤣

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.