Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    23. Ožujak 2021. 21:06

Sarita ah to su djeca, brže ti vrijeme prođe s njom :) a to za ponašanje u trgovini ne brini - to i ja mužu radim 😂😂
    Mare ♥️♥️♥️ pa eto ja ću sad opet 12 dana betadina, muž 20 dana solutrim forte, taman kad on završi s terapijom idem raditi nove briseve i kad dođu nalazi to će taman biti ta 2mj o kojima je pričao. Ma da je nepotrebno nastala komplikacija s njegovom terapijom, ali dobro. Ajde još mjesec dana, uhhh. Morat ću ponovo izgubit nevinost 😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Bella🌟
    23. Ožujak 2021. 21:09

T.loza jooj kako to zna sve skupa dignuti živac,Nadam se da će ti nakon terapije to biti to i da će ti brisevi biti uredni i da možeš napokon dalje💪💪💪zelim ti od srca da to prođe sad nakon ove terapije što si dobila❤
    Mare ako joj nisi na mail slala probaj tamo,možda odgovori prije.🤔

Bella🌟
    23. Ožujak 2021. 21:12

t.loza

s njegovom terapijom, ali dobro. Ajde još mjesec dana, uhhh. Morat ću ponovo izgubit nevinost 😂

🤣🤣🤣

Loza 💙😇
    23. Ožujak 2021. 21:13

Bella hvala ti ♥️ nisam upratila, jel ti m konačno krenula normalno? Hoćeš mjeriti bazalnu ovaj ciklus? 

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

23. Ožujak 2021. 21:18

Drage moje cure, kad ste sve tako drage i navijate za mene, mene je strah napraviti test 😁😂
    .
    Ljubim vas sve od reda, legendice moje ❤️

Loza 💙😇
    23. Ožujak 2021. 21:22

Btw sjetila sam vas se svih danas. Gledam dr. Housea kako on i njegov tim razgovaraju o simptomima pacijenata i govore dijagnoze, odmah me podsjetilo na nas čavke kad neko spomene da golub čudno gleda 😂 gore smo od Housea! 

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

buhtlica23
    23. Ožujak 2021. 21:33

RiO MArE🐟😅❣️

buhtlica23

Emicc14

Joj uputi me sta znače te skraćenice nova sam od uzbuđenja sam samo došla odjednom ovdje da me netko ohrabri jer nisam sigurna vidi li se ili ne 🙄🙄🙈🙈🙈

Pozdrav, dobrodosla,
    Dc ti je dan ciklusa
    Dpo je dani poslje ovulacije

Buhtliceee uhvatila sam te!! Gač juuu! 💜 Kako napreduje O, testići? 🤔❣️🤞

Nikako 💔
    Nikad svjetlije  nisu bile 😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

23. Ožujak 2021. 21:34

Joj cure, ja sam elektrosokirala svu svoju buducu djecu. Kauc nam je od nekog cudnog materijala i kad lezimo na njemu neko vrijeme, sto god poslije pipnemo - stepi nas struja.
    I tak moj dragi sjedi, ja ga idem poljubit, ne znam sta mi bi da mu stavim ruke na medunozje i njega jadnog tako streslo po lijevoj loptici⚡️⚡️⚡️Mozda veceras i pohopsamo, ako ovi malci ne uspiju nesto napravit, nece nitko 😂

Bella🌟
    23. Ožujak 2021. 21:44

zuzuzujalica

Joj cure, ja sam elektrosokirala svu svoju buducu djecu. Kauc nam je od nekog cudnog materijala i kad lezimo na njemu neko vrijeme, sto god poslije pipnemo - stepi nas struja.
    I tak moj dragi sjedi, ja ga idem poljubit, ne znam sta mi bi da mu stavim ruke na medunozje i njega jadnog tako streslo po lijevoj loptici⚡️⚡️⚡️Mozda veceras i pohopsamo, ako ovi malci ne uspiju nesto napravit, nece nitko 😂

🤣🤣🤣🤣  a Zuzuzujalice naša❤❤
    T.loza je krenula je napokon.  I ovo za Housa🤣🤣🤣🤣 top👌

LazyO
    23. Ožujak 2021. 21:54

Ajme lozaaaa pa kolko novosti!! Jako mi je drago za ovulaciju, barem si s tim mirna, samo znas da si atipicne tempice, il temperamenta, il oboje 😁
    Al gle, i mi smo imali skoro mjesec dana terapije, pa nakon toga skoro 3 tjedna (da !?) do briseva, i onda cekanje rezultata, tak da je to sve skupa cca 2 mjeseca ispalo. I nitko sretniji od mene kad je sve ispalo čisto. Bar sam znala da krećemo kak treba. Bit će to dobro, bolje sad neko vrijeme to odraditi kako treba, i jačati imunitet, nego si još odužiti kasnije. Sve će to biti dobro, bar točno znaš na čemu ste, i lakše je 😘❤❤❤

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.