https://ibb.co/PztJ4jb
Ubice me ovaaj ciklus. Aaaaa 😅😆
Hahahaha, bacas se na posao Sandričak😂😂
Sinoc smo hopsnuli,ne znam dal i veceras. 🤔 Mozda je dragi umoran, ponovo. 😅🤣 ne uzdam se puno u ovaj ciklus.
Napravite pauzu vcrs, pik bi mogao sutra😁🤞
I ja mislim da je ok s nalazima jer kolko sam shvatila kad je li viši u odnosu na fsh, uz još neke parametre,može upućivati na pcos.
Jedino mi je malo bzvz sto mi je u godinu i sitno AMH pao,i to za dosta mi se čini,iako je još dosta dobar,u zadovoljavajućoj granici.
LazyO ajmo akcija 🥳🥳🥳🥳🥳 za pretrage i nalaze cu vidjet, al ozb razm da muza posaljem na spermio iduci mj
Sandricak se meni to cini da je malo potamnila ili? Pusti dragog da odmori ak je umoran pa ga sutra zaskoci 🙈 osim toga, jedan hop je nekad dovoljan za bebacha 😉
Butterfly ne znam dal ima ovako nekih preparata za izazivanje O, znam da ima kad ides u postupak za MPO
Emicc ponovi sutra/prekosutra ujutro pa da potvrdis 😊😊
Mare 😘
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
https://ibb.co/PztJ4jb
Ubice me ovaaj ciklus. Aaaaa 😅😆
Hahahaha, bacas se na posao Sandričak😂😂
Sinoc smo hopsnuli,ne znam dal i veceras. 🤔 Mozda je dragi umoran, ponovo. 😅🤣 ne uzdam se puno u ovaj ciklus.
Preskoci danas onda...❣️❣️Usput da odmori i da te ne naljuti opet ako je bezvoljan😁😁💋💋
A mene Betty s njuskala ljutii... zapravo ne šljivi 2%😏😏 ja sva uzivljena kako sam naručila trakice pa sam shvatila danas nakon 2 3 dana da meni žena nije ni odgovorila🤣🤣🤣
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
RioMare sad sam napokon sela na miru. Ovde kod mene je lepo vreme,I cim tako krene ja malo malo napolje,pa šetanje itd itd. Inace dok je jesen/zima ne izlazim nigde ,kaoo neki meda. 🤣😅❤❤
Cekaj dragog pa lepo u akciju 😈😈💋
Butterfly564 nije glupo pitanje ,sve te razumem. Meni ovulacija inace bude 13. 14.dc,a sad evo 16.dc sam i jos je nemaa,pa ludiim. 😶❤ Daj Boze da bude dobitan. 🤞🤞💋
Rea dok mi je ovulacija ranije bila na 14.dc dok sam pratila trakicama,meni je pocinjala trakica da tamni tek na 13.dc na 12.dc bude bas svetla,mozda odjednom samo krene,budi strpljiva ( ko ti kaze) 🤣🤣 E a i ja mislim da je meni vrkuta nesto poremetila,nisam je ranije pila,mislim da je ona kriva za ovaj ciklus. 🤔🤔😣
Sarita_00 ma i ja se uvek nadam,to samo govorim onako da se ne bih kasnije kajala . 😅😅💋
Bella i ja msm da pravimo pauzu,ali znas kako je kad su plodni daani pa si stalno napaljen. 🙈🙈😁🤣 Da i ja sam cula,da ako je lh visi od fsh da upucuje na policisticne jajnike. Tako da super je too. Verujem ti za AMH ,zvuci da je bas puno pao,ali to je dobar rezultat. I ja imam 20.70 AMH,ali videla sam da je to skroz zadovoljavajuce. Sto se tice mog pika,stvarno bi bio red da bude sutra. 😅😂
Skategirl daa,potamnela je napokon maloom. Ali nikako pik da bude,a ja vec 16.dc,ludiim 😅❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Mare oko kontaktiranja Betty... Meni kolegica kaže da se javila i da nema odgovora. Ja poslala mail, stigao odgovor za 5 min i sve bilo dogovoreno i uplaćeno za sat vremena.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sandro cak Nadam se... Sto se tice nek mene nek ovulacija bude u ned.. da stignemo imati hopsanje i pet i sub 🤣 tesko je ovako pogoditi kad dragog nema doma... Taman nemira sutra Doc jadnicak jer lh je ovakva . Valjda cemo stic od petka nadoknaditi 😂🤣
Sandro cak Nadam se… Sto se tice nek mene nek ovulacija bude u ned.. da stignemo imati hopsanje i pet i sub 🤣 tesko je ovako pogoditi kad dragog nema doma… Taman nemira sutra Doc jadnicak jer lh je ovakva . Valjda cemo stic od petka nadoknaditi 😂🤣
Sandricak..
haha mob mi poceo prepravljani rijeci . Neka nova aktualizacija moba 😂
heej cure :)
Kako ste mi?
Marty, Bella, Curka odlično za nalaze, baš mi je drago da je sve u redu :) msm da sam pročitala i Wonderer da je dobila nalaze i da su dobri, ali nisam sigurna ♥️
Mare baš čudno da ti sr Betty ne javlja, meni u roku sat vremena odgovori na mail i riješimo sve odmah. Šalji opet 🤔
Sandričak bez brige, bit će pik :) meni su prošli ciklus potamnile tek na 17dc tako da nije to ništa strašno :)
Zuzujalice vidim da se ovih dana navija za tvoj plusić, pridružujem se i ja u navijače 😁 jedva čekam četvrtak i tvoj testić ♥️
LazyO i Ginny kako ste mi vi?
Sarita kako koljeno?
Vidim da nam je stigao plusić konačno, Emicc čestitam ♥️
.
Ukratko: bila sam jučer kod ginekologa, potvrdio mi je da je o bila na lijevom jajniku 🥳 lindsaY hvala ti što si me nagovorila da odem, nadam se da je sve u redu kod tebe! ♥️
Vezano za terapiju - kad sam rekla kakvu je terapiju muž dobio rekao je da to nije dovoljno i sad je dobio drugu terapiju i ide ispočetka. Nema seksa i dalje, ubit ću se. Vrat maternice mi se još uvijek crveni pa mi je ponovo dao betadine. Tako da kad prođe terapija nakon tjedan dana moram na briseve i čekat cca tjedan dana rezultate i onda ćemo vidit za dalje. Eto, to je tih 2mj. Po drugo mišljenje za sada neću ni ići.
Za temperaturu mi je rekao da ju ne shvaćam ozbiljno, to uopće nije realno mjerilo i to me ne treba brinuti.
.
Hvala vam svima što ste me bodrile i savjetovale, sve do jedne mi neizmjerno značite ♥️♥️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Tloza baš da će proći 2 mjeseca dok se sve sredi 😕 Ali iskreno se nadam da će to onda biti to i da ćete moći ponovno u napad 🤞
Koljeno je za sad ok, ne smijem ga ureći. Makar me malo strah kako će biti jer sam danas morala trčati. Mlada dama je odlučila bježati iz trgovine dok sam slagala stvari u vrećicu 🤣 Ono filmsko bacanje svega i trčanje za njom 🤣 Kad sam ju vratila je sjela na pod. Prodavačica se smije, a ja kažem nek i sjedi na podu, samo da ne bježi 😅 Inače je dobra, samo povremeno zbriše tako na blagajni.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
heej cure :)
Kako ste mi?
Marty, Bella, Curka odlično za nalaze, baš mi je drago da je sve u redu :) msm da sam pročitala i Wonderer da je dobila nalaze i da su dobri, ali nisam sigurna ♥️
Mare baš čudno da ti sr Betty ne javlja, meni u roku sat vremena odgovori na mail i riješimo sve odmah. Šalji opet 🤔
Sandričak bez brige, bit će pik :) meni su prošli ciklus potamnile tek na 17dc tako da nije to ništa strašno :)
Zuzujalice vidim da se ovih dana navija za tvoj plusić, pridružujem se i ja u navijače 😁 jedva čekam četvrtak i tvoj testić ♥️
LazyO i Ginny kako ste mi vi?
Sarita kako koljeno?
Vidim da nam je stigao plusić konačno,Emicc čestitam ♥️
.
Ukratko: bila sam jučer kod ginekologa, potvrdio mi je da je o bila na lijevom jajniku 🥳 lindsaY hvala ti što si me nagovorila da odem, nadam se da je sve u redu kod tebe! ♥️
Vezano za terapiju - kad sam rekla kakvu je terapiju muž dobio rekao je da to nije dovoljno i sad je dobio drugu terapiju i ide ispočetka. Nema seksa i dalje, ubit ću se. Vrat maternice mi se još uvijek crveni pa mi je ponovo dao betadine. Tako da kad prođe terapija nakon tjedan dana moram na briseve i čekat cca tjedan dana rezultate i onda ćemo vidit za dalje. Eto, to je tih 2mj. Po drugo mišljenje za sada neću ni ići.
Za temperaturu mi je rekao da ju ne shvaćam ozbiljno, to uopće nije realno mjerilo i to me ne treba brinuti.
.
Hvala vam svima što ste me bodrile i savjetovale, sve do jedne mi neizmjerno značite ♥️♥️
Jojj loziceee moja... 😏Koliko ti ta terapija aad traje opet?... Jojjj bas se nadam da ce ti to nekako vrijeme brzo proći... Jaka si ti ženica... Uz nas sve preleti pa će i to.. I onda cesnza nagradu dobit jednu mrvicuuu ja ti kažem💪💪💋💋❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sortiraj odgovore
Najstariji