Bella 💋❤ dobri su ti rezultati. 🤞❤Koliko se secam fsh vek treba da bude iznad lh,onda je to ok. 🤔❤
Sunshine10 updateovao se chart 😍💋
Ginny neverovatno za stranu bubuljice i sa koje strane ce ovulacija. 😅 Idi uradi hormone ,nemoj da si lenja 😄💋❤
Curka93 odlicnoo za papuuu. 🥳🥳🥳💋
Skategirl bas se puno ceka na pregled 😶💋 ja koristim bas toplomer za bazalnu,ima dve decimale.
Sunshine10 cekamo dq vidimo sta je dr rekao
Mare12345 ja bih rekla da je to pik, ali nisam sigurna. 🤔 svakako akcijaj.
Marty jos uvek nije pik,uskoro kacim slicicu. 💋❤
Wonderer 🤗🤗💋❤
Garava drzim palčeve da sve bude u redu. Probaj da se ne nerviras. Grliim 🤗❤
Sarita_00 🤗💋❤
Emicc14 ja vidim crticu 💋🤞 Nadam se da je to too. Pisni i sutra i posalji nam ovdee. 💋❤❤
LazyO da daa,ja se nadam da ce mi sutra biti ovulacija. Krece levi jajnik da me bolucka po maloo .. nikako da dodjee ee. 😆❤
Rea kad su ti inace ovulacije,koji dan ciklusa ?
RioMare kako da se ne pronadjem kad me tako slatko zovees 😆😅❤❤ ceoo dan sam bila zauzeta,pa setala sat i po vremena. Tek sam sad sela da citam,i bas kratko svima odg ,ne mogu lepo jer opet imam nesto da radiim. Nadam se da cemo hopsnuti i veceras. Saljem trakicu u sledecoj poruci. Kako si mi tii 💋💋💋💋❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
https://ibb.co/PztJ4jb
Ubice me ovaaj ciklus. Aaaaa 😅😆
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Hahahaha, bacas se na posao Sandričak😂😂
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Bella 💋❤ dobri su ti rezultati. 🤞❤Koliko se secam fsh vek treba da bude iznad lh,onda je to ok. 🤔❤
Ginny neverovatno za stranu bubuljice i sa koje strane ce ovulacija. 😅 Idi uradi hormone ,nemoj da si lenja 😄💋❤
Skategirl bas se puno ceka na pregled 😶💋 ja koristim bas toplomer za bazalnu,ima dve decimale.Sunshine10 cekamo dq vidimo sta je dr rekao
Wonderer 🤗🤗💋❤
Sarita_00 🤗💋❤
Emicc14 ja vidim crticu 💋🤞 Nadam se da je to too. Pisni i sutra i posalji nam ovdee. 💋❤❤
LazyO da daa,ja se nadam da ce mi sutra biti ovulacija. Krece levi jajnik da me bolucka po maloo .. nikako da dodjee ee. 😆❤
RioMare kako da se ne pronadjem kad me tako slatko zovees 😆😅❤❤ ceoo dan sam bila zauzeta,pa setala sat i po vremena. Tek sam sad sela da citam,i bas kratko svima odg ,ne mogu lepo jer opet imam nesto da radiim. Nadam se da cemo hopsnuti i veceras. Saljem trakicu u sledecoj poruci. Kako si mi tii 💋💋💋💋❤
Dusa slatka.. 💋💋 Samo ti radi sta imas.. Lijepo sto si se javila...ma ja top.. Lezim cekam dragoga hmhm.. 😁 😁 Citam vas i tako...brojim dane... ❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sinoc smo hopsnuli,ne znam dal i veceras. 🤔 Mozda je dragi umoran, ponovo. 😅🤣 ne uzdam se puno u ovaj ciklus.
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Joj cure moje, bas izluđuje ovo cekanje... Znate li mozda dal postoji nacin kako izazvati ovulaciju da dodje prije? Mozda zvucim glupo hahah ali me nervira sto mi tako dugo traju ti ciklusi. Ovulacija mi svakih skoro pa 1 i po, 2 mjeseca.
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Sinoc smo hopsnuli,ne znam dal i veceras. 🤔 Mozda je dragi umoran, ponovo. 😅🤣 ne uzdam se puno u ovaj ciklus.
Mozda bude bas taj hops dobitan🤞🤞😊
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Skategirl bas se puno ceka na pregled 😶💋 ja koristim bas toplomer za bazalnu,ima dve decimale.Sunshine10 cekamo dq vidimo sta je dr rekao
Wonderer 🤗🤗💋❤
Sarita_00 🤗💋❤
A ovulaciju sam znala osjetit na 13 /14 dan ciklusa. Jer bi me bas jajnik probadao ili lijevi ili desni.. ovisi kako koji mjesec. I imala bih sluz i par dana prije i na sama ta 2 dana skroz. A sad se nista ne događa. Možda mi vrkuta nestao poremetila. A mjerenje temp sam tehnika u nedjelju i jucer jer sam zaspala. 🤣 A probat ću oko 21h ponovo 😂. Nova sam u tim trakica a.
Emic dobrodošla i jos prije otiska… I ja vidim sjenicu ma to je to 🥰
Evo ja isla piškit lh trakice i eto ga snijeg.. nista … Znaci u ned na 9dc sjena, jucer slabija danas nista na 11dc . Bijela . Pokušat ću ponoviti za 2-3. Ocekivala sam da Ce bit ista sjenica ili malo jaca a ne slabija i nista 🤣
Joj hvala ti nadam se da ce ti biti jedna velika crvena crta 😘😘😘❤️❤️
🥰😘
Eto mene da nešto pametno napišem 😁
Curka drago mi je da je papa dobra ❤️
Garava slažem se sa ovim što je već napisano, doktori su obično poprilično oprezni sa prognozama,tako da vjerujem da ne bi bio tako opušten da to neće biti ok 🤞
LazyO navali sad 🎉
Bella ja se ništ ne kužim u te nalaze, ali kad su vrijednosti u granicama normale, mislim da je to ok ❤️
Zuzujalica ja se stvarno nadam da će kod tebe to biti to ovaj ciklus 🤞🤞❤️
Mare sad kad je M prošla, odmah na posao 🤭🤭
Sandričak bolje mu je da ne bude umoran 😜😜 Al nemoj otpisivati još. Vidiš kak se ja od jednog hopsanja nadam da će biti šta 🤣
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji