Joj uputi me sta znače te skraćenice nova sam od uzbuđenja sam samo došla odjednom ovdje da me netko ohrabri jer nisam sigurna vidi li se ili ne 🙄🙄🙈🙈🙈
Pozdrav, dobrodosla,
Dc ti je dan ciklusa
Dpo je dani poslje ovulacije
Heej hvalaa ti.. Ja sam danas trebala dobiti mengu i bilo mi je jako čudno što me grudi nisu prestale boljeti nego svaki dan sve više a inače mi prestanu dan dva prije menge i imam vrtoglavice i mučnine pa sam posumnjala a već 2 god pokusajemo.. I eto neka crtica izgleda da se vidi.. Sad mi je 10-15 dana od ovulacije
https://ibb.co/pLFxbn4 jesam li sad uspila… Jaoo smotanaa sam
Sjenica je tu😁😁👍 rekla bih da je pozitivan,čestitam 😘😘😘💕
Hvala ti puno nadam se da je. U svakom slučaju vaši komentari pomažu ❤️❤️❤️❤️
Emicc14 dobrodosla, sjenica je tu 🥰🥰
Garava probaj se opustit do sutra ujutro, izvadi betu pa ces vidjet, drzim 🤞🤞da je sve ok. Al kako kazu cure, da nesto ne stima vjerujem da bi ti dr reko
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Ovo se vidi ❤️❤️ Neka bude sve dobro ❤️
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Emic vidi se 🥰❤️cestitam!
Garava bir ce sve ok 😘🤞
Skategirl ja koristim obicni djecji digitalac 🤣 sa jednom decimalom, onaj iz mullera. Ne zamaram se nijansama 🤣🤣🤷♀️
Ne razumin se u nalaze al cini mi se ok
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Emic vidi se 🥰❤️cestitam!
Garava bir ce sve ok 😘🤞
Skategirl ja koristim obicni djecji digitalac 🤣 sa jednom decimalom, onaj iz mullera. Ne zamaram se nijansama 🤣🤣🤷♀️
Ne razumin se u nalaze al cini mi se ok
Hvalaa tiii ❤️❤️❤️ nadam se da si upravu
Emicc14 dobrodosla, sjenica je tu 🥰🥰
Garavaprobaj se opustit do sutra ujutro, izvadi betu pa ces vidjet, drzim 🤞🤞da je sve ok. Al kako kazu cure, da nesto ne stima vjerujem da bi ti dr reko
Hvala na dobrodošlici joj nadam se ❤️
Ovo se vidi ❤️❤️ Neka bude sve dobro ❤️
Hvala vam puno svima pomogle ste mi da se smirim haha ❤️❤️
Emic i ja vidim sjenicu🤗🤗 Napravi opet za dan dva da budes sigurna!
Garava drzi se! Mene je ginekolog odmah pripremio na lako moguci crni scenarij kad nije na uzv vidio plod, obicno su vrlo realni jer nema smisla nekome davati lazne nade tako da vjerujem da je kod tebe sve ok cim ke on pozitivan! Probaj se smiriti i pozitivno razmisljati. Cekanje ubija znam, odi u setnju, vjezbaj, pogledaj neku seriju, nesto da si misli skrenes. Saljem virtualni zagrljaj🤗
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Emic i ja vidim sjenicu🤗🤗 Napravi opet za dan dva da budes sigurna!
Garava drzi se! Mene je ginekolog odmah pripremio na lako moguci crni scenarij kad nije na uzv vidio plod, obicno su vrlo realni jer nema smisla nekome davati lazne nade tako da vjerujem da je kod tebe sve ok cim ke on pozitivan! Probaj se smiriti i pozitivno razmisljati. Cekanje ubija znam, odi u setnju, vjezbaj, pogledaj neku seriju, nesto da si misli skrenes. Saljem virtualni zagrljaj🤗
Mislim da cu odma ujutro jer nemogu čekati čekam već dvi god joooj nadam se da ste vi cure upravu ❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji