Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    23. Ožujak 2021. 13:35

zoeuzoe nemam iskustva, nisam nikad betu vadila al pari mi malo , grlim. nazovi gina i javi nam

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    23. Ožujak 2021. 13:35

mare12345 ja bi rekla da je pik :D u akciju !!!

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

▪Marty
    23. Ožujak 2021. 13:38

wonderer i sunshine odlicno za nalaze! 👌 bas mi je drago da ste to rijesile. 😍 sunshine sretno na pregledu, javi nam kaj ce dr reci🍀
    wonderer bas me zanimaju tvoji nalazi i od Belle pa da ih usporedimo. meni su rekli da ce biti gotovi za par dana. ❤ jesi mi ti dobro?
    skategirl joj i mene m muci dobrih 7 dana a tada sam isto.kao i ti najluda 😜🤷 i par dana poslije. 😁💕 u kojoj si ti fazi? bilo bi super da napravite te nalaze, tako smo i mi krenuli..🙂 
    Mare vesela nasa Marica kaj bi mi da tebe nemamo.. ako ti neki dan potones, tonut ce i forum 🙈 samo ostani takva pozitiva💕💕
    sandricak hvala❤ ne stignem prokomentirati od prekjucer i sad vidim vec si pohopsala 😜 ma too! samo ti lagano napadaj muzica! mozda ce nagli pik danas🤞🍀
    ginny hvalaa ti draga 💕nadam se da je doma bolja situacija🙈😘 uuu pocinje ti interesantno razdoblje😁😍

sarita nadam se da si danas bolje😘 i naravno da se mrvica moze uloviti i od jednog keksica. drzim 🤞🤞💕

zujalice hvala sto mislis da sam hrabra ❤ to mi i muz govori ali ja nemam osjecaj da je tako, ne znam. mozda samo onako realno prihvacam stvari kakve jesu i rjesavam sto moram a u biti sam pravi emotivni cmizdravac. eto 😊 jedva cekam tvoju sjeBicu, ima da se uskoro sjeBi pa da slavimooo😉🤞🍀❤❤ pjesmica je 🔝😂 kak se samo sjetis te rime heheh..

lazyO samo vi akcijajte, ima da se ovaj put ulovi 🤞🍀🤞🍀djelujes bas sretno i veselo cim je muzic doma, samo takoooo ljepoto😁💕 bas gledam mi smo se za dobrih tjedan dana razisle s ciklusom..🙄 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    23. Ožujak 2021. 13:38

Angel drzim ti 🤞🤞🤞 za plusic ovaj mjesec! 
    Inna gdje si ti, kako si? ❤
    t.lozić nema tee, gdje si? 😘😘😘💕
    Anci nadam se da si mi dobro ❤❤ ocekujem da se javis s plusicem! 🍀🍀🍀🤞🤞
    Bella hvalaaaa ti😁 ajde naruci se brzo na uzv! nemoj cekati, vjerujem da je sve u redu ali samo se ti kontroliraj😘 moja m je dosta slaba ovaj put, bolovi prestali, danas tek toliko da je ulozak malo zamazan, mjenjam ih prakticki samo cisto iz higijenskih razloga🤷 nadam se da je to kraj al mogla bi jos smedarit dan dva. veseli me bar to kaj vec mozemo hopsati😁 i to opustenoo skroz ovaj ciklus😜
    i moji nalazi ce za nekih 3 dana, a ovo kaj sam kasnije vadila nisu znali tocno odg kad sam pitala jer oni kasnije nisu vidjeli uputnicu, ali pretpostavljaju inzulin?? s time da sam morala jesti i od toga nakon 2 sata vaditi krv, a vodu s secerom nisam pila. sad citam ima logike jer je inzulin povezan s nekom autoimunom bolesti stitnjace koja uzrokuje hashimoto i djeluje na smanjenu plodnost. vidjet cemo nalaze. bas me umorilo ovo sve danas i jucer, dosta mi je bolnica. kako to kaj imas pregled kod gin uskoro? redovno ili? 💕💕💕 neka smo mi povadile te hormone-i to isti dan hehe 😉😁😘

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    23. Ožujak 2021. 13:40

Mare12345

Bok cure evo mene sa testom sta kazete? Buduci da mi je ginekolog rekao da bi O mogla nastupit za 2 do 3 dana ja mislim da mozda bude i sutra.. ❤️💋🤗 Da li je ovo znak za pik?https://ibb.co/yPcbbq5

hej.. ja nisam takve testice radila ali ovo izgleda kao pik. ili je jaako blizu. ako imas jos testica pisni i navecer pa usporedimo 😊

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Maša🤰🏼
    23. Ožujak 2021. 13:46

Draga nina hahaha jaki maher hhahahah meni ti je bila trakica na 10 Dana nakon ovulacije (DPO) tamna skoro ko da je pik i onda sam napravila i test i bio je pozitivan. Ako zelis mogu ti i sliku poslat...
    Mare imala sam te mislin da ce bit jos tamnija popodne 🤞🤞🤞

E daaa i subotu sam pozvana na rodendan pijanku 9 dpo tako da izgleda da cu ipak morat piskit prije prvog aprila 😂😂😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Angel 🌼
    23. Ožujak 2021. 13:50

Marty hvalaa 😁😊
    Upravo mi stigle trakice od Tommyfame tako da pocinjem ovaj mjesec i ja piskit i cekat ovulaciju 😁

🌈Wonderer🌞
    23. Ožujak 2021. 14:09

Evo i mene, dobar dan cure moje lipe 🥰.
    Malo sam u kaosu pa ne pratim koliko želim. Nakon što sam svoju prebolila, sad imam koronu u užoj obitelji pa pomažem koliko mogu, a još mi se jutros pokvarilo auto, čekam da mi utvrde što i kako s popravkom 🙈.
    Čitam sve vcrs u miru (nadam se) pa se javim i s malo smislenijom porukom 😊.
    p.s. One roze "obične" lh trakice s Njuskala, koliko dugo ih treba uranjati u mokraću? Imala sam Duchesse na kojima je pisala točna procedura, na ovima ne piše koliko ih treba držati uronjene. Ili samo sekundu smociti? Sinoc sam napravila jednu i bacila, činilo mi se da je neispravna (držala sam je nekih 10 sekundi u mokraći), ostao mi je cijeli prostor za crtice kao jedna velika mokra mrlja 🤣🤣🤣. Ide mi 💪!
    Čujemo se 😘😘😘

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Ginny
    23. Ožujak 2021. 14:25

ja ih  namocim 10ak sekundi, ne znam jel pise ista na njima, sad cu bas otic umocit pa cu vidit 
    marty dobro su svi, jednodnevna viroza hb 

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• skategirl
    23. Ožujak 2021. 14:32

▪Marty

skategirljoj i mene m muci dobrih 7 dana a tada sam isto.kao i ti najluda 😜🤷 i par dana poslije. 😁💕 u kojoj si ti fazi? bilo bi super da napravite te nalaze, tako smo i mi krenuli..🙂

Danas 5-6dpo bi ja rekla, cekam do iduceg tjedna pa mozda pisnem koji testic prije, M bi trebala iduci petak
    Probat cu ga obradit da napravimo te pretrage pa da smo mirni, ovak ja stalno razmisljam sta ako nes nije dobro il ne stima, bzvz gubimo vrijeme onda...malo me frka da je mozda taj stres oko posla i svega ostavio traga 🤷
    .
    Wonderer mislim da pise minimalno 10sec da ih treba drzat umocene, tako da sam ih ja 10-12sec drzala i lijepo mi pokazalo...

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.