Prijavljujem prozirno bijeli iscjedak.. Malo gušći bez mirisa.. Danas sam 8dpo
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Sunshine vezano za FF ja sam sad oznacila koji dan sam primjetila egg sluz i updejtalo mi, tako da probaj nesto upisat pa da i tebi updejta. Jedino ne znam da li mogu rucno nekako upisat kad je bila O ili on to sam racuna?
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Evo da isprobam, onako sam samo ubacila neku temperaturu
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Evo da isprobam, onako sam samo ubacila neku temperaturu
evo sad ti se vidi da si 26dc
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Sunshinevezano za FF ja sam sad oznacila koji dan sam primjetila egg sluz i updejtalo mi, tako da probaj nesto upisat pa da i tebi updejta. Jedino ne znam da li mogu rucno nekako upisat kad je bila O ili on to sam racuna?
Mozes, idi na settings, detector/override settings i stavi manual i datum 😉 on racuna po temperaturi inace al moze se stavit i po lh trakicama, rucno..
Kod mene lh nista, i dalje blida, nece ovulacija jos
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sunshinevezano za FF ja sam sad oznacila koji dan sam primjetila egg sluz i updejtalo mi, tako da probaj nesto upisat pa da i tebi updejta. Jedino ne znam da li mogu rucno nekako upisat kad je bila O ili on to sam racuna?
Mozes, idi na settings, detector/override settings i stavi manual i datum 😉 on racuna po temperaturi inace al moze se stavit i po lh trakicama, rucno..
Kod mene lh nista, i dalje blida, nece ovulacija jos
super, hvala ti, nasla trazila pa nisam mogla nac hahah
vezano za mjerenje bazalne, koji toplomjer koristite? vidim da ima bas za mjerit bazalnu
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Bok curke. Ja sam nova ovdje već dugo radim na bebi pa nikako 🙄 i danas sam napravila test al neznam jesaam ja luda pa vidim drugu crticu ili sam ipak samo luda moliiim vas pomozitee nek mi netko kaže vidi li je itko osim mene još 🙄🙄🙄
Bok curke. Ja sam nova ovdje već dugo radim na bebi pa nikako 🙄 i danas sam napravila test al neznam jesaam ja luda pa vidim drugu crticu ili sam ipak samo luda moliiim vas pomozitee nek mi netko kaže vidi li je itko osim mene još 🙄🙄🙄
Ps neznam opce jel vam došla slika ne snalazim se baš pa ako mi netko može reći
Evo mene onako brzinski, posla na sve strane, a malu nikako utjerati unutra 🤣
Raspoloženje je bolje 😁 Jutros mali pad temperature. Neka probadanja svako toliko. Čak me i donji dio leđa zabolio u nekom trenutku.
Nadam se poslije u miru pročitati i konkretno odgovoriti.
😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji