Cureeeee papa mi je dobar neka blaga upalica napisao je CITOLIZA pa ako se netko susreo s tim slobodno neka Pise…al napisao je da je sve u redu…nema abnormalnih stanica…ja vam nemrem opisati tu srecu od uzbudjenja sam se pocela tresti…hvala dragom Bogu…sve drugo Ce doci 🤞🤞🙏🙏🙏🙏
Super za nalaz💪💪💪 nisam se susrela s tim.
Sandričak- da, jedva čekam u nove pobjede zajedno sa svima vama
Ginny - hvala na odg. Iskoristi ti taj prišt na bradi ovih dana
Curka93 ne znam što je to ali čim nisi dobila nikakvu terapiju sigurno nije ništa ozbiljno! Super da je papa dobar, sad možeš u akciju
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Leptir2014 , a jesi li piskila test za trudnocu ? Mojoj prijateljici je prva 3 ili 4 mjeseca na vrijeme ocekivane menstruacije pojavljivalo se malo oskudno, smedje ili malkice crvenskasto. Trudnoca joj je super prosla bez problema. Jednostavno je tijelo tih prvih nekoliko mjeseci detektovalo kada bi trebala biti menstruacija . Uradi testic, pa nam postavi slikicu. Sretno
Nisam jer sam zbunjenja
Sretna sam jer mi je doslo ovaj mj na vrijeme ali nez dali kapi toliko jako smanjit mogu menstruaciju ... navodno one reguliraju ciklus al ovo je na pola smanjeno prakticki je nemam.Ugruška nemam niti jednog. Nakon brisanja je cista svjetla krv kao da je ofarbana voda.
Pricekala budem da vdim kad ce stati danas mi je 4dan .Prvi put mi je tako slaba :O
Mislim ako tako treba biti super ja sam zadovoljna ali mi je neobicno... Mislim da bi trebalo vise krvi biti a ne tako slabo ali ono...
Zbunjena sam joj
Javim za par dana ♡
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Evo sad sam zvala svog soc gin i kaze tek u 6mj pregled pa cemo vidjet dal ce mi dat up za hormone 🤦♀️🤦♀️
A s muzem cu razg ako sad dodje m pa nek ide on napravit spermio
Ginny bas sam googlala di bi to privat mogli napravit da on to onda u miru doma pa se odnese, poznavajuci njega ak ce morat zvat svog soc dr da mu da uputnicu nebu nikad nazvo jer ce mu bit previse neugodno a kako nemamo istog dr onda ne mogu ja umjesto njega
curka ajmeeee bas mi je dragooo da su nalazi dobri
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Evo javio gin da danas dodjem u 18:30, da sumira sve nalazeeee. Uhh malo me nervoza
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Prvo da vas sve pozdravim 🥰
Curka meni je Papa pokazao bio jaču upalu pa dr je rekla da opet ništa strašno. Samo dobila vaginalete 7dana.
E ovako,ja imam jedno pitanje,mislim da je Maša maher na tom području 😊 da zna sve objasniti. Ja sam na ovom forumu saznala da lh trakice isto mogu biti kao neki pokazatelj trudnoće kao ako tamne poslije O. Jel to znaci da lh trakica ako poslije O pokazuje sjenu da postoji mogućnost trudnoće ili nije pravilo?
31god
Pokusavamo od 10/20
Bok zenice, danas sam opet vadila betu, u cet je bila 840 a dna je bila 1800 zrasla je, al ne dovoljno pa me sad malo strah, je imala koja slicna iskustva??
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
nina ne nego ako je trakica tamna kao pik. zavisno od trakice i od tvog tijela, roze ce ti npr cili ciklus davat i nekakvu testnu crticu.
sunshine drzim fige i javi nam
leptir nisam koristila pa ne znam, al ima cura koje su koristile femisan koliko znam, javit ce se neka sa iskustvom
curka nemam pojma priv put cujem, nek je sve ok
lori naravno haha, danas je dan za sexic :D poslin cu utopit lh, da vidimo kad ce ta ovulacija hahah
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Bok cure evo mene sa testom sta kazete? Buduci da mi je ginekolog rekao da bi O mogla nastupit za 2 do 3 dana ja mislim da mozda bude i sutra.. ❤️💋🤗 Da li je ovo znak za pik? https://ibb.co/yPcbbq5
👱♂️25
👱♀️25
🤵👰 24.10.2015.
👶👣 29.2.2016.
Missed ab 😔 8.3.2019. (od tad pokusavamo ponovno)
Papa test 2/2021. 👌✅
Folikulometrija 3/2021. 👌✅
Lh trakice 3/2021.👌✅
Zadnja M 26.2.2021.
Ginny ma ja sam danas tek 7.dan poslije O tako da ništa ni ne očekujem ali ostala mi jedna lh trakica i reko potrošiti ću je. Boja nije ni blizu kao kod pika ali blaga sjenica postoji. Trakice su zelene,nisu roze ali sigurno ovo ništa ne znaci niti bi ovako rano moglo ista i pokazati
31god
Pokusavamo od 10/20
Sortiraj odgovore
Najstariji