Lijep pozdrav svima.. ☺️
Ja i suprug pokusavamo vec godinu dana, bila sam kod ginekologice, sve je u redu, i on je prosao pretrage, sve je ok.. No bas nam nekako ne ide..
Danas mi kasni jedan dan, imam lagane bolove, dodju pa prodju, lagano me grudi bole.. No nije to u pitanju. Ono sto mene zanima je kako ici dalje kada bas ne ide, koje pretrage obaviti, kome se obratiti? Neka poliklinika ili privatno..? Molim vas za sve savjete..
Pijem Folnu, imam epilepsiju ali tu nemam probleme, ginekologica je vec sve provjerila i pregledala. Zdravi smo..
❤️🙏🏻
Cure zanima me jedna informacija. Imaju li nezaposlene trudnice prava na ikakva primanja tokom trudnoće ? Ako netko zna evo molim za pomoć
da, mislim na 830kn mjesečno
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
“I will not cause pain without allowing something new to be born.” Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Cure, evo me nazad k vama, danas 9+1 danas na pregledu nema srčane reakcije. Nažalost srce je stalo kucati, upravo sam primila tabletu za čišćenje. U cet sam ponovno naručeno na daljinu obradu. Kako to ide? Ima li tko iskustva?
Bas mi je zao 😔😔
Pridruži se na temi Spontani pobacaj, tamo ćeš saznati sve što te zanima..
🚺 30
🚹 30
• 04/22 Osnovni nalazi ✔️
• 04/22 Papa test ✔️
• 05/22 spontani (7tt)
“Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu.”
Cure, evo me nazad k vama, danas 9+1 danas na pregledu nema srčane reakcije. Nažalost srce je stalo kucati, upravo sam primila tabletu za čišćenje. U cet sam ponovno naručeno na daljinu obradu. Kako to ide? Ima li tko iskustva?
Bas mi je zao. A jesil imala neke simptome da ces imati spontani ili se d'esilio iznenada.
Bas mi je zao. A jesil imala neke simptome da ces imati spontani ili se d'esilio iznenada.
Desilo se iznenada, bila na pregledu danas. Ividjeli da ne kuća srce. Užas.
Desilo se iznenada, bila na pregledu danas. Ividjeli da ne kuća srce. Užas.
Vidjeli smo da ne kuca srce nažalost.
Sortiraj odgovore
Najstariji