Cure grudi mi vise nisu bolne, grcici i bol u ledima dalje prisutni ali manje. Izgleda da nista od plusica..
Kejsy, ako si tu, kako ti reče da se Emina ona zove što prodaje LH trakice na olxu i jel se još bavi time😅. Pa da mi malo pojasniš kako ih koristiš ili ti ili neko drugi, jel čekaš da stane menga pa počneš koristiti, ili kako već to ide. Htjela bih probati bar ovaj mj. nešto me vuče a ne znam kako funkcionira to sve🤷🏼♀️
Skini premom aplikaciju za početak i upiši datum zadnje menstruacije. Aplikacija će te dalje voditi.
Jel mozda imas sliku Blair, kako izgleda aplikacija, ja je na trg play ne mogu naci, samo na google koja se moze koristiti tako sto se registriras
Ni ja ju ne mogu naci na trg. play, registrirala se prek googlea al nista ne kuzim dalje😂 nudi mi neku kupnju prek aplikacije
Ne znam ,ja sam je instalirala besplatno 😬
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sutra ili preksutra ujutro cu. Javim sve, ali mi je bas cudno ovo za grudi jer su me ubijale 5dana..
Pozdrav cure! Kako smo? Ja sam ponovila test i crtica mi tamni ☺️☺️🥰
Maricka drzim fige da bu za 2 tjedna plusic.
Cure je koja blizu ovulacije, pokrivate svaki dan ili svaki drugi? Ocekujem jos neki plusic, bas je dobro krenula ova godina 🥰
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Da li je koja cura imala tako
Te nestajuce simptome pred menstruaciju a na kraju ipak bila trudna? Hvala svima :)
Kejsy zaboravila sam, budem sljedeci put. Kad bi bilo dobro da pocnem vaditi betu?
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Curke ima li koja ovdje da je imala visok prolaktin, a da ga je uspjela riješiti prirodnim putem?
Zbunjuje me što na uputama tinkture konopljike (soraia marka) piše da može utjecati na povišenje Lh koji je meni bio 10.3 a ref. Vrijednost je oko 12 pa me strah da popravljajuc jedan problem ne zeznem na drugu stranu…
👱🏻♀️27
🧔🏻♂️32
TTC od rujna 2021.
dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom
Iva kad su poceli simptomi s cicama?
Mene pocele boliti na 4 dpo, inace mi to nije, ali opet mi se cini prerano?
Lion isto pitanje, kad si pocela sumnjati?
☺️ Da dijelimo malo iskustva
Pa od negdje sri-cet. I bas izrazeno u lijevoj. A danas skroz skroz malo.. al leda me otkidaju i gornji i dio dio, i vrat mi se ukocio :(
Iva kad su poceli simptomi s cicama?
Mene pocele boliti na 4 dpo, inace mi to nije, ali opet mi se cini prerano?
Lion isto pitanje, kad si pocela sumnjati?
☺️ Da dijelimo malo iskustva
Mene ti uvijek tocno 10 dana prije M pocnu bolit..
Znaci 4dpo..
Ali ovaj put su nekako i teske.. pretpostavljam da je to od Duphastona.
Rekla mi je doktorica da je sve savršeno i sto se nje tice dosta dobra mogućnost je da ce bit trudnoca. Al ja nisam tako optimisticna😀😀

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji