Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reaa
    24. Siječanj 2022. 09:07

Lavica ♌

Dobro jutro cure.. ❤
    Evo ja sam se pomalo spreman za operaciju.. tusiranje, pregled i slijedi cekanje. Danas je op.ali ne zna se kad tocno.. Nas 3 je u sobi..
    Do maloprije mi je bilo dobro ali sada me malo strah 😅 samo nek me uspavaju i to je to…
    Cim se probudim vam javim sta mi doktorica kaze ❤❤

Sretno 😘😘❤

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

• roxanne95
    24. Siječanj 2022. 10:06

Jesam ja jedina ovdje koju u zivotu jajnici nikad nisu boljeli 🤣 niti znam odredit sa sigurnoscu “aha okej ovo me sada jajnik boli” uvijek mislim da je nešto probavne prirode i takav mi je dojam.
    Nisam nikad imala bolne menstruacije pa ne znam ni taj osjecaj 😬

👱🏻‍♀️27
    🧔🏻‍♂️32
    TTC od rujna 2021.
    dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom

BlairWaldorf
    24. Siječanj 2022. 10:16

Lavica ♌

Dobro jutro cure.. ❤
    Evo ja sam se pomalo spreman za operaciju.. tusiranje, pregled i slijedi cekanje. Danas je op.ali ne zna se kad tocno.. Nas 3 je u sobi..
    Do maloprije mi je bilo dobro ali sada me malo strah 😅 samo nek me uspavaju i to je to…
    Cim se probudim vam javim sta mi doktorica kaze ❤❤

Hej hej 😌 ❤️ sretno, ti si ipak lavica javi nam se kad se probudis i da sve dobro prođe znam da hoće 😃 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• mary1808
    24. Siječanj 2022. 11:14

roxanne95

Jesam ja jedina ovdje koju u zivotu jajnici nikad nisu boljeli 🤣 niti znam odredit sa sigurnoscu “aha okej ovo me sada jajnik boli” uvijek mislim da je nešto probavne prirode i takav mi je dojam.
    Nisam nikad imala bolne menstruacije pa ne znam ni taj osjecaj 😬

Ta sam 🙋‍♀️😂  ja sam imala bolne menstruacija u početku, i to ono uvijek tableta i obilna prva 3 dana. Sve dok nisam pocela imati odnose. Pricala s kolegicom kaze ona-uh evo ovulacije, ja onak, kak znas, kaze žiga me jajnik. 🤔A ja jedino po sluzi moždaaa skuži dal je. A menga, nekad da nemam krvi ne bi ni znala da je tu 😅 još zadnjih pola godine vise ne traje 5-6dana nego 3-4 s tim da je 2 danThe dan ovo ostalo curka nesto tek toliko da curi 😆 
    Nemam pojma s cime to ima veze, ali ne znam dal da se veselim ili da se zabrinem oko svega toga 😅

👩‍🦱 28
    👨33
    Ciklusi 30-32
    🏁 9/21
    ➕ 18.2. 💛

• roxanne95
    24. Siječanj 2022. 11:23

Mary1808 daa i ja točno tako, s tim da mi menge traju 5 dana, al isto tako drugi dan najjace ovo ostalo bezveznjikavo. 
    Nekako mi je baš krivo što se mi žene posvetimo svom ciklusu tek kad pokušavamo ostvariti trudnoću i skužiš koliko nemaš pojma o sebi i tom dijelu sebe.

👱🏻‍♀️27
    🧔🏻‍♂️32
    TTC od rujna 2021.
    dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom

Haleigh0302
    24. Siječanj 2022. 11:23

Pozdrav cure
    S obzirom da ova tema zraci optimizmom, odlucila se i ja prikljucit za dozu istog 😁
    Ukratko, nakon missed ab-a dobila zeleno svjetlo za nove pokusaje... Trenutno sam u fazi cekanja prve menstruacije i s obzirom da vidim da vas je puno proslo isto, cjenila bi ako bi podjelile koliko ste vi cekale na prvu vješticu (ubi me ovo cekanje s obzirom da su mi ciklusi inace tocni i hocu se bacit na posao) 🙃

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

• Lion32
    24. Siječanj 2022. 11:32

Haleigh0302

Pozdrav cure
    S obzirom da ova tema zraci optimizmom, odlucila se i ja prikljucit za dozu istog 😁
    Ukratko, nakon missed ab-a dobila zeleno svjetlo za nove pokusaje… Trenutno sam u fazi cekanja prve menstruacije i s obzirom da vidim da vas je puno proslo isto, cjenila bi ako bi podjelile koliko ste vi cekale na prvu vješticu (ubi me ovo cekanje s obzirom da su mi ciklusi inace tocni i hocu se bacit na posao) 🙃

Pozdrav svim novim curama🥰🥰

Ja sam dobila M tocno 28 dana nakon spontanog. 😊

• LaVi
    24. Siječanj 2022. 13:34

Pozdrav,kako ste mi?
    Lavice sretnoo!!!
    Koliko dođe folikulometrija,idem u srijedu i sad me baš zanima hoće li ke opeljušiti🙈🙈

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

Martina2020
    24. Siječanj 2022. 13:42

Kejsy  ❄️ ☃️

Jel ima neko par dana nakon ovulacije neke cudne grceve u stomaku? Tesko opisati nisu bolni uopste, vise ono kao nervoza u zeludcu, ali nisam nervozna upste, a nije ni zeludac u pitanju nego bas nize, nije ni problem sa probavom, nesto ono kao leptirici u stomaku , ali nekako napeto… kao to objasniti i na jednom mjestu grc ali isto cudan mala grc na malom djelu u sredini stomaka kao pinching (štipanje ili kako to ko zove)… E sve sam rekla necu pisati o simptomima, ali eto.. basss cudan osjecaj.. jel se desava kad ovo nekome? Neki tamo 5-7 dpo? 🙄

Bok Kejsy ;)
    Evo znaci meni sad prosli ciklus tako bilo... bila je biokemijska, ali da, to je pocetak implantacije vrlo vjerojatno 🤗 ja sam sigurna da je ovo tvoj ciklus i da imas plusic za koji dan 💖

Martina2020
    24. Siječanj 2022. 13:46

Pozdrav i svim ostalim curama naravno 🤗
    Kod mene nista ovaj ciklus, dragi treba doci doma taman na dan kad trebam dobiti M, i ide za 13 dana, znaci nista sljedeca minimalno 2 ciklusa.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.