Dobro jutro cure.. ❤
Evo ja sam se pomalo spreman za operaciju.. tusiranje, pregled i slijedi cekanje. Danas je op.ali ne zna se kad tocno.. Nas 3 je u sobi..
Do maloprije mi je bilo dobro ali sada me malo strah 😅 samo nek me uspavaju i to je to…
Cim se probudim vam javim sta mi doktorica kaze ❤❤
Sretno 😘😘❤
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Jesam ja jedina ovdje koju u zivotu jajnici nikad nisu boljeli 🤣 niti znam odredit sa sigurnoscu “aha okej ovo me sada jajnik boli” uvijek mislim da je nešto probavne prirode i takav mi je dojam.
Nisam nikad imala bolne menstruacije pa ne znam ni taj osjecaj 😬
👱🏻♀️27
🧔🏻♂️32
TTC od rujna 2021.
dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom
Dobro jutro cure.. ❤
Evo ja sam se pomalo spreman za operaciju.. tusiranje, pregled i slijedi cekanje. Danas je op.ali ne zna se kad tocno.. Nas 3 je u sobi..
Do maloprije mi je bilo dobro ali sada me malo strah 😅 samo nek me uspavaju i to je to…
Cim se probudim vam javim sta mi doktorica kaze ❤❤
Hej hej 😌 ❤️ sretno, ti si ipak lavica javi nam se kad se probudis i da sve dobro prođe znam da hoće 😃
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Jesam ja jedina ovdje koju u zivotu jajnici nikad nisu boljeli 🤣 niti znam odredit sa sigurnoscu “aha okej ovo me sada jajnik boli” uvijek mislim da je nešto probavne prirode i takav mi je dojam.
Nisam nikad imala bolne menstruacije pa ne znam ni taj osjecaj 😬
Ta sam 🙋♀️😂 ja sam imala bolne menstruacija u početku, i to ono uvijek tableta i obilna prva 3 dana. Sve dok nisam pocela imati odnose. Pricala s kolegicom kaze ona-uh evo ovulacije, ja onak, kak znas, kaze žiga me jajnik. 🤔A ja jedino po sluzi moždaaa skuži dal je. A menga, nekad da nemam krvi ne bi ni znala da je tu 😅 još zadnjih pola godine vise ne traje 5-6dana nego 3-4 s tim da je 2 danThe dan ovo ostalo curka nesto tek toliko da curi 😆
Nemam pojma s cime to ima veze, ali ne znam dal da se veselim ili da se zabrinem oko svega toga 😅
👩🦱 28
👨33
Ciklusi 30-32
🏁 9/21
➕ 18.2. 💛
Mary1808 daa i ja točno tako, s tim da mi menge traju 5 dana, al isto tako drugi dan najjace ovo ostalo bezveznjikavo.
Nekako mi je baš krivo što se mi žene posvetimo svom ciklusu tek kad pokušavamo ostvariti trudnoću i skužiš koliko nemaš pojma o sebi i tom dijelu sebe.
👱🏻♀️27
🧔🏻♂️32
TTC od rujna 2021.
dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom
Pozdrav cure
S obzirom da ova tema zraci optimizmom, odlucila se i ja prikljucit za dozu istog 😁
Ukratko, nakon missed ab-a dobila zeleno svjetlo za nove pokusaje... Trenutno sam u fazi cekanja prve menstruacije i s obzirom da vidim da vas je puno proslo isto, cjenila bi ako bi podjelile koliko ste vi cekale na prvu vješticu (ubi me ovo cekanje s obzirom da su mi ciklusi inace tocni i hocu se bacit na posao) 🙃
🧞♀️31
🧞♂️32
Missed ab. 11tt 💔
Gynositol
OTP 24.3. 👧🏼💗
Pozdrav cure
S obzirom da ova tema zraci optimizmom, odlucila se i ja prikljucit za dozu istog 😁
Ukratko, nakon missed ab-a dobila zeleno svjetlo za nove pokusaje… Trenutno sam u fazi cekanja prve menstruacije i s obzirom da vidim da vas je puno proslo isto, cjenila bi ako bi podjelile koliko ste vi cekale na prvu vješticu (ubi me ovo cekanje s obzirom da su mi ciklusi inace tocni i hocu se bacit na posao) 🙃
Pozdrav svim novim curama🥰🥰
Ja sam dobila M tocno 28 dana nakon spontanog. 😊
Pozdrav,kako ste mi?
Lavice sretnoo!!!
Koliko dođe folikulometrija,idem u srijedu i sad me baš zanima hoće li ke opeljušiti🙈🙈
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Jel ima neko par dana nakon ovulacije neke cudne grceve u stomaku? Tesko opisati nisu bolni uopste, vise ono kao nervoza u zeludcu, ali nisam nervozna upste, a nije ni zeludac u pitanju nego bas nize, nije ni problem sa probavom, nesto ono kao leptirici u stomaku , ali nekako napeto… kao to objasnitii na jednom mjestu grc ali isto cudan mala grc na malom djelu u sredini stomaka kao pinching (štipanje ili kako to ko zove)… E sve sam rekla necu pisati o simptomima, ali eto.. basss cudan osjecaj.. jel se desava kad ovo nekome? Neki tamo 5-7 dpo?
🙄
Bok Kejsy ;)
Evo znaci meni sad prosli ciklus tako bilo... bila je biokemijska, ali da, to je pocetak implantacije vrlo vjerojatno 🤗 ja sam sigurna da je ovo tvoj ciklus i da imas plusic za koji dan 💖
Pozdrav i svim ostalim curama naravno 🤗
Kod mene nista ovaj ciklus, dragi treba doci doma taman na dan kad trebam dobiti M, i ide za 13 dana, znaci nista sljedeca minimalno 2 ciklusa..
Sortiraj odgovore
Najstariji