Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina2020
    17. Siječanj 2022. 09:15

kokii2219

Martina2020

Leptirica86 također sretno 🤞🤞🤞
    Kejsy hvala na podrsci 🤗😊

Draga, ja sam sinoc imala identičnu situaciju, curama sam slikala vidi se očit minus, nakon 9-10min sam ostavila na stolu i kako sam lezala ispod svjetla se vidjela bas sjena,linija, mislila sam da umisljam a jutros se fakat vidjela sjena, ne ovako linija evaporacijska nego plava sjenica.. Nisam nikad imala ni evaporacijsku ni na clearblue ni na gravignost ni jeftinim… nista.. ehh,menga jos nije dosla, cicke i ledja jos bole, iscjedak jos imam pa se nadamo i tvom i mom pluseku. Imam dobar feeling sto kaze moja sestra.😍😙Nista nije izgubljeno, a sto se tice clearblue testova,samo cu reci SMECEEE

Držim fige da ne dođe 🤞🤗😊
    I na mojem je uživo plava ta linija, samo sam loše poslikala..  
    Ja isto imam iscjedak kao kod ovulacije, pa mozda jos ima nade :) temp ne pada ispod 37 vec tjedan dana. Imam i grceve kak se inace ima pred mengu, osim kaj ih ja inace nemam 😅 ja samo procurim da niti ne znam 🤦‍♀️ nikad me nist ne boli, niti grudi, ali dobro ja sam po tom pitanju cudna, meni i mlijeko došlo svaki put tek tjedan dana nakon poroda 😅
    Vidjet ćemo... nek bude puno pluseka 🧡🧡🧡🧡🧡

Martina2020
    17. Siječanj 2022. 09:22

Martina2020

kokii2219

Martina2020

Leptirica86 također sretno 🤞🤞🤞
    Kejsy hvala na podrsci 🤗😊

Draga, ja sam sinoc imala identičnu situaciju, curama sam slikala vidi se očit minus, nakon 9-10min sam ostavila na stolu i kako sam lezala ispod svjetla se vidjela bas sjena,linija, mislila sam da umisljam a jutros se fakat vidjela sjena, ne ovako linija evaporacijska nego plava sjenica.. Nisam nikad imala ni evaporacijsku ni na clearblue ni na gravignost ni jeftinim… nista.. ehh,menga jos nije dosla, cicke i ledja jos bole, iscjedak jos imam pa se nadamo i tvom i mom pluseku. Imam dobar feeling sto kaze moja sestra.😍😙Nista nije izgubljeno, a sto se tice clearblue testova,samo cu reci SMECEEE

Držim fige da ne dođe 🤞🤗😊
    I na mojem je uživo plava ta linija, samo sam loše poslikala..
    Ja isto imam iscjedak kao kod ovulacije, pa mozda jos ima nade :) temp ne pada ispod 37 vec tjedan dana. Imam i grceve kak se inace ima pred mengu, osim kaj ih ja inace nemam 😅 ja samo procurim da niti ne znam 🤦‍♀️ nikad me nist ne boli, niti grudi, ali dobro ja sam po tom pitanju cudna, meni i mlijeko došlo svaki put tek tjedan dana nakon poroda 😅
    Vidjet ćemo… nek bude puno pluseka 🧡🧡🧡🧡🧡

Evo na danjem svjetlu https://ibb.co/26KCvq1

kokii2219
    17. Siječanj 2022. 09:42

Ja se iskreno nadam da je ovo rozikasto implantacijsko da nije mengic, ne boli me stomak ko inace kad trebam dobit i cicke me ne umanjuju. Aaa kako bi valjalooo iznenađenjce🙈😻

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Martina2020
    17. Siječanj 2022. 10:01

kokii2219

Ja se iskreno nadam da je ovo rozikasto implantacijsko da nije mengic, ne boli me stomak ko inace kad trebam dobit i cicke me ne umanjuju. Aaa kako bi valjalooo iznenađenjce🙈😻

Sretno jos jedanput 🤞🤞🤞 ja sam imala mrvicu roze/zlatne sluzi neki dan..ali mrvicu i to je to

natalie19
    17. Siječanj 2022. 10:26

Koki kad bus ponovila test? 🙏🏻
    Martina ti bi trebala (ne) dobiti 19.1.?

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

Leptirica86
    17. Siječanj 2022. 10:48

kokii2219

kokii2219 I ja sam isla u wc na poslu. Nema vise rozikastog iscjetka. Grudi I dalje bole uzasno i imam grceve u jajnicima i materici. Ostaje mi samo da cekam do preksjutra da vidim hoce li vjestica doci, a ako ne dodje odmah po test. Drzim fige da cemo obje biti debele 🙏🙏🙏💕💕

👱‍♀️ 35 god (1 dijete iz prvog braka)
    👨‍🦱 50 god (1 dijete iz prvog braka)
    Pokusavamo od 12. 2021.
    Biohemijska u januaru
    Ginekoloski pregledi uredni, brisevi uredni, hormoni uredni

kokii2219
    17. Siječanj 2022. 11:16

Leptirica86

kokii2219

kokii2219 I ja sam isla u wc na poslu. Nema vise rozikastog iscjetka. Grudi I dalje bole uzasno i imam grceve u jajnicima i materici. Ostaje mi samo da cekam do preksjutra da vidim hoce li vjestica doci, a ako ne dodje odmah po test. Drzim fige da cemo obje biti debele 🙏🙏🙏💕💕

Supeeeerr jeeejjj,😍😍😍 kod mne se pretvorilo u zuckasto i imam neke grceve na desnoj str pa me i cicke jos bole,nadam se da nam budu crticeeee i bebice aBd😍😍😍
    Natalie19 nadam se sutra ako se ovo rozasto ne pretvori u krvarenjeee

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Martina2020
    17. Siječanj 2022. 11:20

natalie19

Koki kad bus ponovila test? 🙏🏻
    Martina ti bi trebala (ne) dobiti 19.1.?

Ja bi  trebala ne dobiti od danas do 21., jer su mi ciklusi nepravilni :)

kikolina_7
    17. Siječanj 2022. 12:24

bok curke 😊 pratim vas već neko vrime, pa sam se odlučila i ja javiti jer ste mi ekstra pozitivne i pune podrške! a to mi se sviđa 😎 ukratko da vas uputim u našu situaciju: neredoviti i bolni ciklusi (vjerojatno genetski jer sve žene u obitelji imaju isti problem), "izgled" policističnih jajnika ali bez cisti, osim toga mužić i ja zdravi i svi nalazi uredni. pokušavamo od 7.mj 2020. no nismo uspjeli pogoditi ovulaciju.. bazalnu ne mogu mjeriti jer radim u bolnici (čitaj puno noćnih smjena kroz misec), LH trakice koristim ali ne bas redovito, jednom uspjela pogoditi pik ali nije rezultiralo trudnoćom. nadalje, prošle godine početkom 6.mj išla na folikulometriju, uspila ostat trudna ali je bia blighted ovum nakon kojeg je sve spontano izašlo. koliko god mi je bilo teško, s druge strane drago mi je da znam da mogu ostati trudna 😉ponovno pokušavamo od 10.mj 2021. međutiiim ništa. imam super ginića koji je reka da se javim kad god ponovno za folikulometriju pa idem danas 😊😊 držite fige! i druškamo seee ❤️

• .mila
    17. Siječanj 2022. 12:52

Pozdrav svima, nije me bilo par dana, pa da brzinski dam update o trenutnoj situaciji...
    31dc danas, 17dpo, na 11dpo pozitivan test, ispratila sam 13dpo i 15dpo, crtica je tamnila. Odmah po pozitivnom testu prosle sedmice pocela terapiju (Clexane 0.4), narednih dana sam imala blage grceve (kao i u prosloj trudnoci), u konsultaciji s doktorom pocela piti Duphaston (isto i u prosloj trudnoci, od samog pocetka pa do ulaska u deveti mjesec).
    Prvi pregled (za utvrdjivanje T) bi trebao biti 2.2., za nekih 15ak dana, s obzirom na to da je sad jos uvijek rano, tek sam 4+2tt.
    Od nekih ostalih simptoma, blago punije i bolnije grudi, par potkoznih bubuljica na bradi, blagi grcici (ne stalno, povremeno), i to je to...

Reaa, Blair, kakva je situacija kod vas, jeste li piskile vec?

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.