Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina2020
    16. Siječanj 2022. 22:58

Večer cure i žene :)
    Trebala bih pomoć , mišljenje..
    Radila sam test danas ujutro s prvim urinom, i bio je negativan, tj.činilo mi se da umišljam sjenu. Kad sam ga išla baciti za 20 min, vidla sam ovo https://ibb.co/7tJDnp0

Imam dvoje djece i test mi nikad nije pokazao krivo, ako je bio minus , tak je i bilo, a plus mi se svaki put pokazao u sekundi.

Kaj mislite, da li je moguće da je stvarno pozitivan makar nije unutar vremena?

Ciklusi su mi 28-33, po najkraćem bih trebala (ne)dobiti sutra.

Hvala svima i svima sretno 🤞🤞🤞🤞

Martina2020
    16. Siječanj 2022. 23:15

Hvala na odgovoru Kejsy 🤗
    Imala sam samo taj test.. pricekat cu jos koji dan, pa ako ne dođe radim s nekim drugim :)

Leptirica86
    16. Siječanj 2022. 23:19

Martina2020

Hvala na odgovoru Kejsy 🤗
    Imala sam samo taj test.. pricekat cu jos koji dan, pa ako ne dođe radim s nekim drugim :)

Martina2020 Navijamo da ne dodje menstruacija. I ja moju (ne)ocekujem 19.01.  Ocekujemo I nadamo se da ce biti puno malih slatkih 

👱‍♀️ 35 god (1 dijete iz prvog braka)
    👨‍🦱 50 god (1 dijete iz prvog braka)
    Pokusavamo od 12. 2021.
    Biohemijska u januaru
    Ginekoloski pregledi uredni, brisevi uredni, hormoni uredni

Martina2020
    17. Siječanj 2022. 00:26

Leptirica86 također sretno 🤞🤞🤞
    Kejsy hvala na podrsci 🤗😊

kokii2219
    17. Siječanj 2022. 06:34

Martina2020

Leptirica86 također sretno 🤞🤞🤞
    Kejsy hvala na podrsci 🤗😊

Draga, ja sam sinoc imala identičnu situaciju, curama sam slikala vidi se očit minus, nakon 9-10min sam ostavila na stolu i kako sam lezala ispod svjetla se vidjela bas sjena,linija, mislila sam da umisljam a jutros se fakat vidjela sjena, ne ovako linija evaporacijska nego plava sjenica.. Nisam nikad imala ni evaporacijsku ni na clearblue ni na gravignost ni jeftinim... nista.. ehh,menga jos nije dosla, cicke i ledja jos bole, iscjedak jos imam pa se nadamo i tvom i mom pluseku. Imam dobar feeling sto kaze moja sestra.😍😙Nista nije izgubljeno, a sto se tice clearblue testova,samo cu reci SMECEEE

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Leptirica86
    17. Siječanj 2022. 07:34

Jutros bjeličast sekret prosaran rozom bojom. Zbunjena sam... Vjestica treba stici preksjutra. Grudi i dalje uzasno bole. Da li je ovo znak da ce ipak doci vjestica? Temperatura jutros 37. I to me najvise buni. Grlic materice je dosta visocije nego kad inace treba stici vjestica. Izludjecu🙄🙄🙄

Pokusavamo od 12. 2021.
    Biohemijska u januaru

kokii2219
    17. Siječanj 2022. 07:41

Leptirica86

Jutros bjeličast sekret prosaran rozom bojom. Zbunjena sam… Vjestica treba stici preksjutra. Grudi i dalje uzasno bole. Da li je ovo znak da ce ipak doci vjestica? Temperatura jutros 37. I to me najvise buni. Grlic materice je dosta visocije nego kad inace treba stici vjestica. Izludjecu🙄🙄🙄

Pricekaj vidi da li ce ti mjesecnica ipak procuriti, sve nade polazem da nece kao ni moja. Temperatura ti je dobra taman za bebaca tako da pricekaj vidi da li ces stvarno procuriti, ako ne,testiiic i slikaaa

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

kokii2219
    17. Siječanj 2022. 07:46

Leptirica86

Jutros bjeličast sekret prosaran rozom bojom. Zbunjena sam… Vjestica treba stici preksjutra. Grudi i dalje uzasno bole. Da li je ovo znak da ce ipak doci vjestica? Temperatura jutros 37. I to me najvise buni. Grlic materice je dosta visocije nego kad inace treba stici vjestica. Izludjecu🙄🙄🙄

Pricekaj vidi da li ce ti mjesecnica ipak procuriti, sve nade polazem da nece kao ni moja. Temperatura ti je dobra taman za bebaca tako da pricekaj vidi da li ces stvarno procuriti, ako ne,testiiic i slikaaa

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

Leptirica86
    17. Siječanj 2022. 08:13

kokii2219

Leptirica86

kokii2219 Mnogo bih voljela da ne dodje🙏

Pokusavamo od 12. 2021.
    Biohemijska u januaru

kokii2219
    17. Siječanj 2022. 08:57

Leptirica86

kokii2219

Leptirica86

kokii2219 Mnogo bih voljela da ne dodje🙏

Upravo sam isla na wc na poslu, imam rozikast iscjedak na dnevnom ulosku.. kad se brisem nista

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.