Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mmmm1
    14. Siječanj 2022. 18:11

BlairWaldorf

Malo čituckam strane forume, žena piše da je nakon seksa koristila diva cup (menstrualna časica?) Kako bi zadržala spermu ?? 😬 Jeste čule kad za to ? 🧐

Meni je prije par tjedana izbacilo na internetu casicu za zacece, Ferty Lily se zove, ali ne znam bas da bi to koristila 😅 to mi izgleda ko da ne znaju sta bi vise izbacili novog pa ajmo sada izmisljat nekaj🙈🙈🙈

kokii2219
    14. Siječanj 2022. 18:19

E meni ce izgleda ili trebati da pregledam muza obzirom da je navodno sa mnom sve uredu, ili ce mi trebati casica i da dubim na glavi dok se stogod ne primi.. 😂 svaka cast cure, dignete moral i u onako bas psihicki ne bas lakim situacijama. Danas  da nije bilo Kejsy koja me utjesila na temi mogucnost trudnoce, jos uvijek bih mozda plakala u coskicu sobe dok muz ne dodje jer sam ugledala minus opet🤣

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

BlairWaldorf
    14. Siječanj 2022. 18:35

mmmm1

BlairWaldorf

Malo čituckam strane forume, žena piše da je nakon seksa koristila diva cup (menstrualna časica?) Kako bi zadržala spermu ?? 😬 Jeste čule kad za to ? 🧐

Meni je prije par tjedana izbacilo na internetu casicu za zacece, Ferty Lily se zove, ali ne znam bas da bi to koristila 😅 to mi izgleda ko da ne znaju sta bi vise izbacili novog pa ajmo sada izmisljat nekaj🙈🙈🙈

Evo ja do danas nisam znala da tako nešto postoji 🙈
    Joj kejsy hehehehe i mene znatiželja ubija 🥴 s jedne strane planiram život s plusićem s druge strane pripremam mozak na to da se ne razočaram ako je bude 😬 u izolaciji sam pa imam vremena na svakakva promišljanja 😂

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

kokii2219
    14. Siječanj 2022. 18:47

Meni u sustini mens treba doci 16. ili 17.1. Ali ne mogu ja sebi da priustim cekanje jos 2-3 dana da li ce doci ili ne..uradim danas babyrapid i minuuus kao kuca, a od simptoma temp. 36.9-37, grcevi, zatvor, neki gorak ukus jucer cijeli dan, ledja me ovako bole.. i samo spavam i piskam na poslu,kad mi dodje da idem u wc svaki put mislim da cu se upiskiti... Nije nemoguce da vjestica ne dodje, nada zadnja umire💆‍♀️

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

BlairWaldorf
    14. Siječanj 2022. 18:54

kokii2219

Meni u sustini mens treba doci 16. ili 17.1. Ali ne mogu ja sebi da priustim cekanje jos 2-3 dana da li ce doci ili ne..uradim danas babyrapid i minuuus kao kuca, a od simptoma temp. 36.9-37, grcevi, zatvor, neki gorak ukus jucer cijeli dan, ledja me ovako bole.. i samo spavam i piskam na poslu,kad mi dodje da idem u wc svaki put mislim da cu se upiskiti… Nije nemoguce da vjestica ne dodje, nada zadnja umire💆‍♀️

A naravno da je moguće, imas fine simptome. 😃 Znači u istom smo sosu, tako i meni treba doći 🙋
    Mene krenule danas boljeti grudi malo više. Sad je pitanje sto se točno bliži .... 😂

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

kokii2219
    14. Siječanj 2022. 19:06

BlairWaldorf

kokii2219

Meni u sustini mens treba doci 16. ili 17.1. Ali ne mogu ja sebi da priustim cekanje jos 2-3 dana da li ce doci ili ne..uradim danas babyrapid i minuuus kao kuca, a od simptoma temp. 36.9-37, grcevi, zatvor, neki gorak ukus jucer cijeli dan, ledja me ovako bole.. i samo spavam i piskam na poslu,kad mi dodje da idem u wc svaki put mislim da cu se upiskiti… Nije nemoguce da vjestica ne dodje, nada zadnja umire💆‍♀️

A naravno da je moguće, imas fine simptome. 😃 Znači u istom smo sosu, tako i meni treba doći 🙋
    Mene krenule danas boljeti grudi malo više. Sad je pitanje sto se točno bliži …. 😂

Doduse i mene cicke samo malo oko bradavica bole, plus su ogromne kao muzeva glava malte ne nadosle hahaha, a ako trebam dobit bas me ubijaju i ono teske su ko da nosim kese vode okacene oko njih i vezane😂
    Keysi, ovulacija je bila 2.1. Ili 1.1. Sudeci po onom sluzavom iscjetku, temperaturi, 'napaljenosti' i kalendaru koji upisujem, a LH nisam jos koristila, mada ako nista ne bude ovaj mj. naci cu i njih u apoteci ili DMu kod nas ih ima kupiti, pa cu probati.

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

kokii2219
    14. Siječanj 2022. 19:18

U BiH sam, u sredini drzave sto bi se reklo😂 Travnik, uzimala sam vec gravignost ultra negdje oko 5KM, a recimo ClearBlue je vec na cijeni od 15 do 17 KM pa dalje ovi digitalci. Kolegica s posla me prije 2 dana bas iznenadila inace je jaako intuitivna osoba koja predosjeti neke stvari samo mi je iz cista mira rekla 'Kolegice ti si ili trudna ili ces iduci mjesec biti,pazi sta ti kazem' pa sam ostala pafff hahah. Btw u apoteci i nema uzeti gravignost, a LH ima privatno zena prodaje po 50 kom jeftino valjda narucuje sta li.
    Nadam se da me simptomi nece izdati

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

AmelieClariss
    14. Siječanj 2022. 19:28

Ženice drage lijepo vas pozdravljam i dobrodošle nove 😊 Ja imam jedno pitanje za vas jer vjerujem da mnoge od vas već imaju puuno znanja. Dakle, trudna sam oko 4 ipol tjedna. Zanimaju me brojkice hcg-a jer gdje god gledam piše da se duplaju 48 sati. Meni se duplaju skoro svako 24 sata. 
    Što mislite:
    7.siječnja 24.4 UL
    10.siječnja 142.9 UL
    12.siječnja 423 UL
    14.siječnja 1370 UL

➕ 7.1. 22.
    3.2. 22. ♥️
    Termin 17.9.

kokii2219
    14. Siječanj 2022. 19:54

AmelieClariss

Ženice drage lijepo vas pozdravljam i dobrodošle nove 😊 Ja imam jedno pitanje za vas jer vjerujem da mnoge od vas već imaju puuno znanja. Dakle, trudna sam oko 4 ipol tjedna. Zanimaju me brojkice hcg-a jer gdje god gledam piše da se duplaju 48 sati. Meni se duplaju skoro svako 24 sata.
    Što mislite:
    7.siječnja 24.4 UL
    10.siječnja 142.9 UL
    12.siječnja 423 UL
    14.siječnja 1370 UL

Amelie, nova sam pa želim da ti čestitam, da bude školska trudnoća, sve da bude kako si zamislila i kako kaže Siri  možda stvarno jesu blizanci pa beta raste puno brže za razliku od trudnoce sa jednim kikićem😄
    Siri ja se samo nadam da me neće glava zaboliti narednih par dana i sise da ce nastavit da bole malo bolje a nr da prestanu skroz, jer bi to značilo da je M tu iza ćoška i btw bolje ti je dok te ništa ne boli😂

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

AmelieClariss
    14. Siječanj 2022. 20:00

Hvala cure drage na odgovoru. Mozda su blizanci tko zna, moja baka je imala blizance pa cemo vidjeti. Prvi pregled mi je 21.1.za 7 dana. 😊

➕ 7.1. 22.
    3.2. 22. ♥️
    Termin 17.9.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.