Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bbebach
    14. Siječanj 2022. 06:31

Jutro ekipa! Znači od svih simptoma ostala bol u leđima nisko, a sada evo kapljica na vešu. Došla dan ranije, tj.sramežljivo je u dolasku. Znači ono što kažu nema prevelike razlike između PMS-a i simptoma trudnoće. Ja sam sada zaista jednu večer imala 37,1 temp., na jednoj dojci zbilja jače se vidle žile, činilo mi se i na preponama, uz sve ostalo što sam pisala.
    Muž preksinoć (prvi puta) ispituje jel što osjetiš,misliš li da je to to, mazi trbuh i smije se:uh kako ćeš biti debela? Meni sve milo i mislim si,možda je zbilja tako. 
    Lavi,Kejsy, Blair,Barbara,Siri a što ćemo, idmo naprijed!
    Prije sam plakala i dosta stresnije ovo doživljavala, nisam opuštena previše niti sada. To iščekivanje, uh.. Moj biološki sat neće dugo čekati (iako gin kaže da se samo opustim) i počinje me to sve više stresirati. Dođu mi trenuci da se moram maknuti od ljudi na poslu, čak doma, privatno. U ljeti su me zvali bliski ljudi, ja se nisam niti javljala nazad ni ništa. Sad me već i ne zovu, misle od vrlo komunikativne žene postala čudakinja. Nisam se mogla opustiti na nekim druženjima. Nisu mi pasala društva jer sam stalno razmišljala kako bi bilo da sam trudna i to me je skroz promijenilo da kažem. Od tada sam daleko bolje, ali nisam još onakva kakva ja jesam. Doma to primjećuju i klinci i to me baš boli jer vrijeme ne možeš vratiti.
    Jednoj bliskoj frendici sve sam rekla, njoj se povjerim i ne misli da sam bedasta,ko što sam ja na trenutke pomislila. Eto, emotivna sam i kaj mogu.Pokušala sam što kraće napisati drage moje dame! 

Mama_anđela
    14. Siječanj 2022. 08:04

Siri, hvala sto pitas, sto se tice mojih simptoma, mucnina, kao neka blokada u grlu, sasvim slab apetit, i umor jos uvijek. Muz sam presjedi svaku noc, ne pamtim kad smo se mazili, skupa grlili i tako zato sad uzivaj dok ne dodje trudnoca ako Bog da. Nadam se da to kod tebe ipak nije pocetak M, drzimo fige
    .
    Kejsy, hhahaha najjaca si, bome si mudra, znaci ako nema aktivnosti, nema ni hrane. Pametno
    .
    Baarbara, Bebach, znam da svaki iznova pokusaj izazove tuzne momente. Ne treba gledati ni na bioloski sat niti bilo sta, toliko se cuda desava, naprosto nemogucih, pa se cure ostvare u ulozi trudnice i rode zive i zdrave bebe. Mozda mi ponekad za sebe mislimo da smo nikakve, emotivno potonule, ali jake smo, svaka od nas, opet pokazemo pred svima da se ne predamo tako lako, i neka tako i ostane. Zelju i nadu ne gubite nikada
    .
    Lavica, mnogo mi je zao... vjerujem da si umorna od svega, ali daj si vremena samo za sebe, i kad shvatis da u tojtuzi neces nista dobro donijeti, znam da ces se vratiti opet jaka i nepokolebiva. Neka to bude zadnja vjestica...

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Mama_anđela
    14. Siječanj 2022. 08:08

Norah33

Cure drage, evo da se malo izjadam 😔
    Danas smo mm i ja bili na pregledu, spermiogram jako loš, dg: kriptozoospermija, pronađena samo 2 pokretna plivača, lošije morfologije. Doktor je pogledao nalaze i uzeo anamnezu, i rekao da ništa ne možemo napraviti, mene nije ni pregledao. Naime, mm ima jedan oblik leukemije beć 5 godina, ušao je u remisiju ali terapiju mora uzimati još bar 3 godine. Tako da je ginekolog rekao da treba pričekati da završi s terapijom pa onda vidjeti novi spermiogram, da do tad ništa ne možemo napraviti. Ali da su i tad šanse vrlo male uz izvantjelesnu oplodnju.
    Ono što me posebno naljutilo je da su nas u poliklinici pitali zašto nije zamrznio spermije prije početka terapije, ali nas nitko na to u samim početcima nije uputio, i sad je nažalost kasno.
    Eto tako da smo baš jako žalosni, ali život mora ići dalje. Idemo dalje na pretrage privatno kod hematologa i urologa, ponavljat ćemo spermiograme i nadat se čudu ❤

Znam da sada te godine zvuce duge kao vjecnost, ali najbitnije je da tvoj muz bude bolje, da prevazidje sve i da zavrsi s terapijom uspjesno. Svakako, kako kazu cure, u medjuvremenu pokusajte pronaci i neko drugo misljenje, mozda ipak iz tog svega moze da se desi nesto neocekivano. Nemojte stati samo na tome. Sretno

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

• Bbebach
    14. Siječanj 2022. 08:12

Mama_anđela posebno mi je zbog tebe drago da si na drugoj temi! Kad prođu mučnine imat ćeš energije za dragoga i sve ostalo! Ima i on razumijevanja za hormonske promjene koje su prisutne! Imaš neki plan koliko bi radila? Imamo sličan,uredski posao, znam da nije fizički teško, ali obračuni,knjiženja, zna biti dramatično!

• Lion32
    14. Siječanj 2022. 08:21

Jutro cure, kako ste?🥰

Malo sam se izgubila u vasim simptomima i ne znam koja je sta pisala ali nadam se plusicima da se veselim zajedno s vama🥰

Lavica potpuno te razumijem, odmori glavu od svega i javi nam se brzo 🥰

Norah bitno da je dragi ok a beba ce doci, sad to zvuci kao smak svijeta ali kad se slegnu emocije naci ćete neko rjesenje..
    Moj jako dobar prijatelj je imao samo 6 pokretnih spremica i od tih 6 su 4 bila sa greskama u kromosomima. I  sad  idu privatno u Česku na umjetnu. 
    Uopce ne znam da li je situacija slična kao vaša ali eto i oni su mislili da nema šanse da ikad imaju biološko dijete.. još nisu krenuli sa tim, rade nalaze i to sve pa idu na proljece ali nada postoji..🥰🤞

lady_dii
    14. Siječanj 2022. 09:09

Kejsy, sry krivo sam napisala, menstruaciju (ne)očekujem 03.02.2022.  

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

• Bbebach
    14. Siječanj 2022. 11:09

Brontosaurica, dok sam čitala oči mi zasuzile zbog tvog komentara... Bože koju snagu riječi imaš! Predivno!
    Vjera je nešto u čemu uvijek pronalazim dašak mira kada mi treba... Svatko ima svoje izvore snage ja ju crpim u vjeri i u obitelji, ali slomim se jer previše očekujem!
    Siri super za putovanje, ja bi također i po tom pitanju razmišljam kao i ti! 
    Lipe moje, ja svaku slobodnu sekundu koju imam uputim u misao hoće li biti ili ne, znači baš se opterećujem. Kaže mi poznanica da je najbolje suočiti se s strahom kako bi ga pobijedio. Ovo je opet nešto drugačije i danas sam zgrčenija nego prethodnih dana.
    Ajmo pozitivno! Dosta je bilo mojih ispovjesti!
    Ljubim vas i veselim se s vama lijepim novim počecima

BlairWaldorf
    14. Siječanj 2022. 12:48

Cure dobar dan ... Jos malo i izlazi vaša Blair iz samoizolacije 😅 dosta je bilo ! 🤷😉🤪
    Lavice 💔 nema predaje ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    14. Siječanj 2022. 13:17

16.1. po aplikaciji za ne dobiti ...to je 32. dna ciklusa moguće je da se otegne i do 35. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    14. Siječanj 2022. 13:22

Malo čituckam strane forume, žena piše da je nakon seksa koristila diva cup (menstrualna časica?) Kako bi zadržala spermu ?? 😬 Jeste čule kad za to ? 🧐

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani