Ja ću sutra/prekosutra odraditi test ako ne dobijem u meduvremenu 🙄
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja ću sutra/prekosutra odraditi test ako ne dobijem u meduvremenu 🙄
I sama sam ti takva, ako dobijem nastavicu se droksat vrkutom, kamilicom, itd.. Haha
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Jutro curee, zapravo vec he dan😊 Mene je jucer bilo pokosilo i povracanje i svasta nesti, danas sreca bolje i sva sreca ato ne radim😊
.
Bebach, planiram raditi stvarno dokle god mogu. Proslu trudnocu sam radila do samog tog poroda, i planirala sam ostati ono redovnih 8 mjeseci ali eto nije doslo do tog, desilo se ranije, uglavnom planiram maksimalno sto mogu. Bitno mi je da zima prodje, mislim da ce mi ljeti biti lakse, bar da nije hladno pa dokle izdrzim. Necu vise da se previse forsiram nakon loseg iskustva vise zelim da pazim na sebe 😊😊
.
Blair, drzimo fige da ne dodje
.
Lavica, vjerujen da te strah ali hvala Bogu da si docekala termin. Idemo na najjace, sada si mnogo blize cilju💜
.
Kejsy, ee daa ista mi je situacija, on sve odgleda pa mi ujutro prepricava😁😁 Ali znam da ce doci i onaj period kad necu moci zaspati di 2 ili 3h iza ponoci😁 Polako samo😃
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Meni tjeskoba raste u nebo jer sad svaki čas može doći M i opet ću se razočarati. 😬
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Meni tjeskoba raste u nebo jer sad svaki čas može doći M i opet ću se razočarati. 😬
Ma hajde držim fige da bar tebi ne dođe. Kada izlaziš iz izolacije i ideš po test?
Ponedjeljak.
Ako sutra ne dođe onda ti je to 1 dan kašnjenja po premom aplikacija, računa mi 32 dana ciklus iako se može i otegnuti do 35.
Izašao mi je neki prišt na bradi, krenula sam osjećati jajnike bojim se da će doći 😬 sad ću krenuti racionalizirati kako je tako trebalo biti kako sam ipak imala i koronu i sve su to okolnosti zbog kojih je to sve skupa bilo teže i krenuti planirati kupiti trakice za drugi mjesec jer to će onda biti to. Sve samo da sačuvam zdrav razum 🤷😂
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Bilo bi dobro da se ja mogu malo odmaknuti od svega ali moj problem je taj što je meni život ne trudna postao preživljavanje. Nemam ni neke istinske radosti u ničemu sve je nekako kratkotrajno. 🤷 Možda zvuči pomalo zabrinjavajuće ali to je stvarno tako 😑😬
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ispričavam se na gore depresivnom postu 🙄🙈🤪
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blair, vjerujem da vecina nas razumije to stanje. Ja kada sam prozivjela sve to, mislila sam da cu moci odmah biti trudna i rekoh to je to, spas za mene. Doktor mi rece da 6mj ne smijem pomisliti na trudnocu i tu kao da mi je lupio samar. Dosla doma razmisljam kako dalje, ma mozda on ne zna dobro, svasta sam razmisljala. Pa kad je proslo tih 6 mjeseci ajde rekoh idemo sad odmah prvi mjese, pa se nije desilo, ni prvi ni drugi ni treci pa sve do petog. Vec sam zivjela samo u tome, kao da me neko uslovio da ja to moram podhitno. Stvarno grozan osjecaj, u tome smo svemu i to prodje kada ugledas taj plusic, kao da padne kamen sa srca, ali onda krecu druge brige ali otom potom. Sve cemo mi to prevazici. To si skoro vec imala taj plusic, znas da mozes, znas da kad pratis sve i kad se potrudite da fakat mozes zatrudniti i ides hrabro naprijed. Ja vjerujem da ce se to desiti do 2 mjeseca max, a mozda vec sad za par dana 😊🍀🍀🌷
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Curke evo vikend i vremena da vas sve malo zapratim:)
Nadam se da ste dobro:)
Vrijeme nazalost i nije za neka velika druzenja, ali zato mozda bude vise plusica:)
Vec sam jednom mislim pitala, znam teoriju o duljini zivota spermica, ali zaista u praksi, koliko mislite da su sanse za zacece kad se radi na bebi, 10.,11. dan ciklusa, akoje ciklus 28 dana?
Cesto putujemo oboje poslovno, pa nekad nemamo drugog izbora
Hvale na podrsci zaista! ❤️ Nije mi cilj kukati jer mi je jasno da od toga nema ništa. Ali ovako pred M kada sam u strahu hoće doći ili će biti plus, naravno mama andela da kasnije i dodu druge brige pogotovo kad imas lose iskustvo sve je to meni jasno, jednostavno nekako potonem. Mjeseci mi traju stoljećima, jos ovaj moji duži ciklusi.... I onda kad sve i ustimam desi se biokemijska, a odma drugi mjesec korona ! Pa jel to mene netko zajebava ? 🙄🤪🙈
No dobro dosta o meni i mom autu ... Vidjet ćemo u pon ako ne i prije u slucaju da gospoda dode 😬😬🤪🙄🙄🙄
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore