Ženice drage lijepo vas pozdravljam i dobrodošle nove 😊 Ja imam jedno pitanje za vas jer vjerujem da mnoge od vas već imaju puuno znanja. Dakle, trudna sam oko 4 ipol tjedna. Zanimaju me brojkice hcg-a jer gdje god gledam piše da se duplaju 48 sati. Meni se duplaju skoro svako 24 sata.
Što mislite:
7.siječnja 24.4 UL
10.siječnja 142.9 UL
12.siječnja 423 UL
14.siječnja 1370 UL
Amelie, nova sam pa želim da ti čestitam, da bude školska trudnoća, sve da bude kako si zamislila i kako kaže Siri možda stvarno jesu blizanci pa beta raste puno brže za razliku od trudnoce sa jednim kikićem😄
Siri ja se samo nadam da me neće glava zaboliti narednih par dana i sise da ce nastavit da bole malo bolje a nr da prestanu skroz, jer bi to značilo da je M tu iza ćoška i btw bolje ti je dok te ništa ne boli😂
Problem je što ja inače od dana ovulacije imam užasno bolne sise da ne smijem imat grudnjak uopće i obično krene smeđarenje koji dan prije M,al ovo. Brate mili pa ne znam bi li se smijala il plakala od muke više 🥶
Meni je tako svaki ciklus odmh nakon O, počnu me boljeti od pazuha prema gore i budu tvrde kao kamen, muž se uvijek razočara i on više jadan naučio da ako me bole poslije ovulacije da nema bebaća, a sad je malo drugačije ili ja valjda umišljam pa se i meni odmah plače nad 'sudbinom' 🤮
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Ameliejavi kako je prošlo,sigurna sam da će sve bit dobro ☺️
kokiito sve može biti znak a i ne mora. Stigne kod tebe biti plus,možda je i okasnila ovulacija,nikad ne znaš 😊🤞🏻🤞🏻
Sve je u opciji još uvijek, vidjet ćemo šta bude kroz koji dan, no stress to moram da naučim i idemo jako, dočekat ćemo i mi plusiće, što bi rekli englezi 'baby dust' 💫😄
Ja 23god.
Muž 25god.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Ponovni start 6/2022
Cure hvala vam na podrsci ❤
Danas sam bolje…
Evo da vam javim da su me popodne zvali iz bolnice.. Laparoskopija je zakazana za 24.01., znaci za 10 dana.. Vec me sada strah..ali dobro, blize sam cilju ❤
Super! Korak si bliže cilju 💛
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Siri 🐾
Za 2 dana testic na sunce. Ti meni licis na buduci plusic na vrhu liste, pa ti pricaj sta hoces!
BlairWaldorf
Kako si ti, simptomi? Kad testic radis? Ja sam nestrpljiva umjesto tebeBbebach
Kakvo je stanje kod tebe sad?
Buhtlica
Radis testic uskoro?
Ja malo znatizeljna. Bas su fimo krenuli plusici, pa sad navijam za jos koji 🤞🍀
Hejheej radila jučer snješko je. Od M ni traga ni glasa za sada. S obzirom da su moji ciklusi takvi kakvi jesu nepredvidljivi vidit ćemo kad cu dobiti. Odlučila sam da necu piti tablete nego cu cekat sto duze mogu da vidim hoće li doci sama kao i prošli mj ..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Subota radna i jutra preeehladna, dobro jutro želim, ja od 6 na dužnosti u firmi🤮
Kejsy ne znam lično tu Eminu, ali upravo njen profil sam gledala na OLX-u što se tiče trakica i svega ostalog, nadam se da mi neće trebati, ali ipak ako budu, za idući mjesec znam sigurnu investiciju hahah.
Ako gospođa ne dođe sutra opet ću probati sa Gravignost ultra,držite fige za plusić💫😄
Ja 23god.
Muž 25god.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Ponovni start 6/2022
Javio se i bijeli iscjedak jutros bas bas mliječan kremast gusti hahah🤷🏼♀️
Ja 23god.
Muž 25god.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Ponovni start 6/2022
Jutric cure! Spavala sam ko klop! Nadoknadujem neprospavane noci ocito! Procitala u dahu jucer nanovo knjigu 90 dana s Bogom. Poicitala malo postove o plodnosti, progesteronu, pa sto kad vi hocete a ono nece itd...na stranici MajaOG, preporuka- zaista puno dobrih i korisnih savjeta na jednom mjestu...cura je nutricionist inace... Popila kofy i sada u kucanske obveze! Kejsy napravila sam test, negativan, curkam zbilja malo, a inace su vrlo obilne.
Smirila misli i nekako lakse je!
Cure drzte se i hrabro!
Veselim se da je plus! Bilo bi to fantasticno!!!
Meni je tako pred par dana bilo i ipak minus...
Pozdrav cure. Po svojim znakovima tijela ovulacija mi je bila 12-og dana ciklusa. Primijetila sam je po bolovima u jajnicima, pogotovo u jednom, kao neko probadanje. I cijeli dan je izlazila rastezljiva sluz u bas velikoj kolicini. Iako ja ne mogu jos uvijek ostati trudna zbog povisenog TSH-a , ali pratim ovulaciju ( osluskujuci svoje tijelo) no, danas mi se opet pojavio taj rastezljivi isjedak, ali u znatno manjoj kolicimi. Sta sad ovo treba da znaci, zaista ne razumijem 🤷♀️
Veselim se da je plus! Bilo bi to fantasticno!!!
Meni je tako pred par dana bilo i ipak minus…
Bilo bi super
Sto se mene tiče imala sam svakakvih vrsta iscjedaka otkako dobijam, i rastezljiv i voden i grudast ako imam upalu ili candidu kad sam imala, peckav ovakav onakav ako sam bolesna al ovaj je bas bijeli mlijecni, ne pamtim ga ranije , pa cemo vidjeti sutra ilii prekosutra kad pisnem😄
Ja 23god.
Muž 25god.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Ponovni start 6/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji