Brontosaurica Znaci imala si pik u 11 ujutro, a odnos u 10 navecer taj isti dan? 😯 Ja sam u prijašnjim pokusajima uvijek cekala pik, pa tek onda seks, pa sam cula da je tada već kasno. 🤷🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Teich hvala ti, pokusat cemo veceras onda. Drago mi je da je vama uspjelo ☺️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
BrontosauricaZnaci imala si pik u 11 ujutro, a odnos u 10 navecer taj isti dan? 😯 Ja sam u prijašnjim pokusajima uvijek cekala pik, pa tek onda seks, pa sam cula da je tada već kasno. 🤷🏼♀️
Ne moze ti nakon pika bit kasno jer on tek nagovještava da ce O biti. U roku 12 - 36 sati ako se ne varam.
Ja sam u pretprošlom ciklusu bila kod dr.koja je radila uzv i nalaze krvi i taj ponedjeljak kad sam i bila na pregledu me nazove i kaze danas i sutra imajte odnos. A ja da provjerim bas i trakicama taj ponedjeljak pokaze pravi pik. Dakle nikako nije kasno. Cak smo se jos i u cetvetak cule i rekla je da jos taj dan imamo odnos.
Meni eo ne treba nikakav test, tijelo samo šalje rezultate 🙈 99% je PMS krenuo jer sam zivcana 500 na sat bez ikakvog posebnog razloga. Grizla bi oko sebe, a nemam koga😂
Mama andjela cekamo izvještaj ❤
Čestitam budućim mama i želim im najsavršeniju trudnoću 🥰
Ja sam na 43. danu ciklusa i već sam se počela brinuti da nije možda opet cista u pitanju, iako me grudi bole i nabujale su, leđa me bole i tu i tamo mi bude loše, ali to je moguće zbog Elenatal tableta (ujutro ih popijem).
Već par noći jako loše spavam...
https://ibb.co/4Yqm2PR
Nekako po tablici mislim da sam ovulirala 19.12., jer sam tata imala onaj pravi CM i nakon toga mi je porasla temperatura. Pokrili smo i dan prije i dan poslije.
Prema tome sam danas na 16 dpo, nit vještice nit pozitivnog testa.
Sutra ujutro ću opet odraditi test.
Bok ekipica! Evo da se i ja malo javim iako nemam ništa pametno za reći uglavnom sam na 43.danu ciklusa,M nema,test nisam ponovila još jer ne vjerujem da je T u pitanju,ma da bi ga ponovila još jednom čisto zbog sigurnosti pa da onda krenem sa duphastonom.
Što vi mislite? Ima li ko kakav savjet još🙈
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Marickameni se čini da je ovulacija izglednije bila 24.12. što bi značilo da si danas 11DPO,ali to je samo nekako moje mišljenje po temperaturi 🤔🤷♀️
Ako je tako, onda T definitivno otpada
Moram si pribaviti LH trakice da i njih uključim kroz sljedeći ciklus 🤷♀️
Pozdrav cure, muž mi je danas radio spermiogram pa ako moze netko da mi ocita nalaz. Samo kako cu stavit sliku, ne znam🙈
Barbara, Kejsy hvala vam 🤗
Lavi ponovi test 🤞🤰
Pozdrav cure, muž mi je danas radio spermiogram pa ako moze netko da mi ocita nalaz. Samo kako cu stavit sliku, ne znam🙈
https://imgbb.com/
Siri ja sam cula da je za seks nakon pika vec kasno, jer se ovulacija moze desiti 12 h nakon pika, a ako su spermici sporiji, nema bas vremena za oplodnju. 🤷🏼♀️ Cula sam da je idealno dan-dva prije ovulacije. Samo onda nema smisla piškiti trakice, jer tko ce znati da je dva dana prije? 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji