Misliš?
Napravit ću onda ponovno za koji dan
I onda na dufaston
Ma mislim da ću morat dufaston to se garant opet izremetilo sve i eto ti
Moj PCOS radi svoje nažalost
Mozda, eto mozda je klomifen napravio svoje. Nego ako nije nemoj se razocarati, malo je drugacije kad imas PSOS pa bas treba skontat koja kolicina klomifena je odgovarajuca. Ma da pretpostavlja da su ti to objasnili. Ali imaju oni vec prilicno iskustva, mozda je i uspjelo.. mislim da si pisala za iscjedak. Ako je onako mljecni ili vodenast, ipak ti testic napravi .. bar budes mirna.
Ma znam da,a niš napravit ću ga sad oko Nove pa što bude
A onda u nove pobjede ako ništa drugo
Imam da taj iscjedak zato sam se i ponadala i povremeno osjetljive bradavice a inače mi nisu pa ono ali kako sam ono napravila test i negativan je zaključla sam da ništa od T
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Prima test čini mi se da je bio,a ne znam
Vidit ćemo,mogu probat opet pa da vidimo
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Kejsy poludit ću napisala roman i onda mi reklo da je predugačak. Ugl sad moram skratit. Ti si trudna ženo jer meni ti se slično dogodilo. 11mj.koristila trakice roze i
Eto malo duži komentar da vidiš da ima još vjerovali ili ne slučajeva 😂😁
Ahahahahah jojjj meni stalno kaze predugacak komentar. E da to sa tobom je bas sjajno isto kaoi sa mamom andjelom, bas iznenadjenje. Kako tebi beta sad napreduje? Bice da kad se najmanje nadas iznenadi, bas se nisam nadala ovaj ciklus, jesmo pokusavali, ali eto nisam nesto vjerovala u ovulaciju… Ma budem ja pravila testice, za nekih bar 5 dana rano je jos zaista. A naoruzala sam se https://ibb.co/DYwx5cn tako da ako oni pokazu nesto onda idem betu raditi i nadam se ako bude pozitivna, uradim jos jednu nakon dva dana, pa da zovem i obradujem svoju doktoricu, navija bas za mene pa priupita kad ima vremena kakvo je stanje, divna zena zaista jedno sajajno i nezamjenjivo bice, koje me izjnadilo da postoji na ovoj zemaljskoj kugli, mislim da ce se ona obradovati koliko i ja ili bar priblizno, kad dodje do tog i ako sve bude ok…
Da možeš i tako..... Ja sam betu vadila u četv prošli i duola se dobro, nadam se da će tako i ostat sve ok. Sutra ultrazvuk prvi i eto molim Boga da sve bude ok.
Tebi držim fige plusiću :)
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Sjajno bitno da fino napreduje, javi se obavezno poslije pregleda. Hvala :) meni evo krenulo i ucestalo trckaranje na wc i od juce dnevna temperatura 37 sad evo 37.5 pa 37.3.. hmmm eto sad mi se bas cini da bi januar mogao biti veseo
Eh drzimo fige za plusic 😍 kad ces poceti sa testicima, hoces li izdrzati 😅
Ja sam danas iskoristila jednu LH trakicu, skroz blijeda linija, ocekivano jer je tek 11dc, prosli mjesec sam pik imala na 15/16. dc… pa idemo dalje, lovimo pik 🤗
Cini mi se da si ti pitala u kojem sam gradu, zbog LH trakica - u Sarajevu sam. Probat cu ovaj ciklus sa Ovugnost, pa ako ne uspijemo, naredni mjesec trazim neku povoljniju alternativu. Ovih pet koje sam danas uzela u dm su otprilike 14-15e.
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Kejsy poludit ću napisala roman i onda mi reklo da je predugačak. Ugl sad moram skratit. Ti si trudna ženo jer meni ti se slično dogodilo. 11mj.koristila trakice roze i
Eto malo duži komentar da vidiš da ima još vjerovali ili ne slučajeva 😂😁
Ahahahahah jojjj meni stalno kaze predugacak komentar. E da to sa tobom je bas sjajno isto kaoi sa mamom andjelom, bas iznenadjenje. Kako tebi beta sad napreduje? Bice da kad se najmanje nadas iznenadi, bas se nisam nadala ovaj ciklus, jesmo pokusavali, ali eto nisam nesto vjerovala u ovulaciju… Ma budem ja pravila testice, za nekih bar 5 dana rano je jos zaista. A naoruzala sam se https://ibb.co/DYwx5cn tako da ako oni pokazu nesto onda idem betu raditi i nadam se ako bude pozitivna, uradim jos jednu nakon dva dana, pa da zovem i obradujem svoju doktoricu, navija bas za mene pa priupita kad ima vremena kakvo je stanje, divna zena zaista jedno sajajno i nezamjenjivo bice, koje me izjnadilo da postoji na ovoj zemaljskoj kugli, mislim da ce se ona obradovati koliko i ja ili bar priblizno, kad dodje do tog i ako sve bude ok…
Da možeš i tako….. Ja sam betu vadila u četv prošli i duola se dobro, nadam se da će tako i ostat sve ok. Sutra ultrazvuk prvi i eto molim Boga da sve bude ok.
Tebi držim fige plusiću :)
Sjajno bitno da fino napreduje, javi se obavezno poslije pregleda. Hvala :) meni evo krenulo i ucestalo trckaranje na wc i od juce dnevna temperatura 37 sad evo 37.5 pa 37.3.. hmmm eto sad mi se bas cini da bi januar mogao biti veseo
Budem i veselim se i tvom ➕👶💞
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Jutro cure🥰
Keysi kod tebe lijepi simptomi, držim fige🤞🥰🥰
Lavi nadam se da ces i ti ugledat svoj plusic u ovom ciklusu🥰
Ja imam jos 6 dana do M i prvi put da doma nemam nijedan test i ne zelim se zamarat..
Bas sam nekako sigurna da nista ovaj mj.
Prvi put u zivotu nisam osjetila ovulaciju tako da ne znam ni da li je bila ni kad je bila.. da li je uopce normalnone osjetit ju uopce??
J ucer i danas imam bas jaki bijeli iscjedak🤦 totalno sam se pogubila vise u svim simptomima🤣🤣
Lion32 naravno da je normalno ne osjetit O. Ne znaci da nije bila pa mozda ti na kraju ipak odes po test za 7 dana.
Kejsy ne navodi me na grije (sto bi rekle slavonske bake) grijehe, jel. Ma najvjerojatnije je ovaj ciklus ranije O pa je zato neočekivano na 10dc vec potamnila. Nista, sad jos samo cekanje oko 2 dva tjedna
A ti si sad najsumnjivija!! Cekamo testic!
Bachata SRETNO danas na pregledu! Cekamo lijepe vijesti!
malina_30 nek ti Nova odmah u prva 2 dana donese najvecu srecu!
LaVi kad ces ponavljat test ako si odlucila da hoces?
Jel ti ovak sta bolje sa temperaturom i prehladom?
draga1982 jel ti sutra opet piskis?
teichmmb za koliko (ne)očekujes? Samo pozitivno, drugacije ni ne ide!
Sto se LH trakica tice zene narucite sa ebaya i slicnih ili Amazona. Je da se sa ovih prvih ceka duze, al je smjesno jeftino u odnosu na ljekarne ili cure koje preprodaju na Njuskalu i sličnim mjestima. Za prvu kupite tako ako je hica, a onda do sljedeceg ciklusa (ak vam bude trebalo) stignu i ove iz daleka.
Ja od kak smo vani sve samo sa Amazona narucujem i to dodje najkasnije za tjedan dana.
napisala cijereli roman da popratim vas sve.. i umjesto pošalji stisnem odustani i sad sve ispočetka
Cure kako ste mi?
Vidim ima tu opasnih simptomceka... nek tako i bude .. Kejsy držim fige da je to to... kad planiraš piškiti
Mama-anđela kako si mi? Zoe kako si mi, šaljem zagrljaj znam da je teško
.mila mi se onda pratimo s hvatanjem ovulacije...nek nam bude uspješno i da dočekamo svoj plusček
Bachata SRETNO DANAS !
Lion 32 ako nisi osjetila ne znači da nisi imala ovulaciju , sve je moguće
ostale curke kako ste mi
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Mislim da nema smisla raditi bar jos 4 dana… I to je rano, ali vidjecu koliko izdrzim 🤭. Tebi zelim da ulovis ovulaciju i da bude uspjesna 🤞🍀
Hvala ti i veselim se za 4 dana tvom testiću
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Ajme Barbara iz tvojih usta u Božje uši 🥰🥰
Znaci moguce je da ja svoju ovulaciju nisam osjetila, bas ste me utjesile..
Kupit cu ja lijepo test pa ga u petak ujutro napravit da vidim dal smijem pit za docek ili cu biti na vodi🤞🤞🤞🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji