Pozdrav!
Nisam bila par dana na forumu, baš sam se opustila i uživila u ovu blagdansku atmosferu. Danas 5dpo, temperatura nije porasla, sise ne bole, ništa ne osjećam i jedva čekam da prođe još ovih par dana, napravim test i idemo dalje. Nova godina nosi nove prilike, sva sreća pa me optimizam još uvijek drži 😊
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
4 dpo (juce) haos omiljenu tunu otvorim probam i imam osjecaj da nisam nista odvratnije probala, dam muzu da proba kaze ista kao i uvjek, ja je nisam mogla pojesti (evo sad mi muka kad pomislim na to) raspolozenje, od ljutnje do smjeha, anksioznosti i gunjdjanja i sve to u nekih 10 minuta smjenjivanja i tako citav dan, pa sam igrala igricu vecinu vremena, da moji ne pobjegnu van ili mene izbace van. Danas ludilo nikako se razbuditi samo zjevam i kapci 100kg imaju,neka mucnina blaga konstantna, grudi s vremena na vreme probadaju, samo mi se place bez razloga, sad sam ok, pa malo kasni i na recept za juhu bi zaplakala
. Gde to sve ima neke logike danas je tek 5 dpo. ok jesno mi je da moze doci do rane implantacije 5 dpo, ali ipak mi sve cudno ok blastocista je razvijena nekad 5 nekad 6 dan najcesce 6. i cim je blastocista moze se desiti da odmah dodje do pocetka implantacije (koja trajati danima, dok se ne zavrsi proces potpune implantacije. Pobazalnoj bi lako moglo biti to, jer je estrogen naglo pao i jutros temperatura 36.4 a to se zna desiti kod implantacije https://ibb.co/GcNkxDr eto nadam se da temperatura poraste.. Iskreno ja vise vjerujem da su mi se hormoni pogubili u vremenu i prostoru nego da je trudnoca u pitanju.. i u 10. mj sam imala more simptoma od 3 dpo pa na dalje i svi mi govorili da sam luda da nije moguce, da sam umislila, reko jest ja koja mrzim da spavam inace, a pogotovo po danu, cim sjednem sjednem i zaspim iste sekunde i ispostavilo se da ipak osjecam rane simptome.. samo sad su bas intezivni, a mogu znaciti i poremecaj hormona.. ko bi vise bio pametan, ajd vidjecemo za nekih 5 dana sta test kaze, ali i to je prerano, ali eto… ako bude negativan ovaj ciklus, onda znam da moram ici provjeriti hormone.. eto opet roman napisala
i to u dva djela
Draga Keysi ja se nadam da je u pitanju trudnoca,zelim ti sretno da ti se desi ono sto najvise zelis😊 ne razumijem se u to sve kao ti,al vjeruj mi da je sve moguce ,samo hrabro
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Pozdrav!
Nisam bila par dana na forumu, baš sam se opustila i uživila u ovu blagdansku atmosferu. Danas 5dpo, temperatura nije porasla, sise ne bole, ništa ne osjećam i jedva čekam da prođe još ovih par dana, napravim test i idemo dalje. Nova godina nosi nove prilike, sva sreća pa me optimizam još uvijek drži 😊
Jesi mozda pratila ovulaciju LH trakicama? Bas ti se nije bazalna ni malo pomjerila za vreme kad je trebala biti ovulacija? Neko ni ne osjeca nikve simptome i to sasvim normalno…
Pratila sam ovulaciju trakicama, ulovila pik, a i bila sam na ultrazvuku 10dc i sve je izgledalo ok. Bazalnu ne mjerim kako treba tako da se ne mogu pouzdati u to, ali nije mi jasno kako su mi prije missed ab uvijek u drugom dijelu ciklusa bile osjetljive i bolne sise, a sad ništa. Kao da se sve pošemerilo 😏
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
I ja sam radila danas test na 12 dpo nema plusića premda se bas čudno osjećam ..vješticu ne očekujem.za 2 dana pa ćemo vidjet možda i bude neko malo čupavo čudo ❤🤪😘
Dragica
Kejsy poludit ću napisala roman i onda mi reklo da je predugačak. Ugl sad moram skratit. Ti si trudna ženo jer meni ti se slično dogodilo. 11mj.koristila trakice roze i ništa, mjerim bazalnu i ništa, popijem duphastol jer mi kasnilo 14 dana i ništa.... Nakon 10 dana od terapije ništa. Radim ja 2 Testa to jutro i OBA NEGATIVNA. Mislim se ja ko zna šta je, a to jutro me ćapa išijas. I prije nego odem na injekciju koktela za leđa ja napravim betu iz krvi i kad ono beta pozitivna (tad bila 13,2). Tako da od tada sam bila u ginićke, sutra pregled i evo T sam. Tako da po svim tim tvojim simptomima bi rekla da je sita situacija i da si i ti T. Najbolje lipo krv izvadi tj betu i to ti je najpouzdanije.
Eto malo duži komentar da vidiš da ima još vjerovali ili ne slučajeva 😂😁
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
I ja sam radila danas test na 12 dpo nema plusića premda se bas čudno osjećam ..vješticu ne očekujem.za 2 dana pa ćemo vidjet možda i bude neko malo čupavo čudo ❤🤪😘
Rano je to onaj osjetljivi test nekom na 12 dpo samo blagu sjenu pokaze, nekom apsulutno nista. Ako ti je implantacije tipa na 11 dipo ili 12 dpo mora proci bar 3-4 dana za test minimum. Ako je 10 dpo implantacija onda mozdaaa sutra ili prekosutra da nesto ulovis, ako si radila onaj kojem je osjetljivost 25 ml nema sanse tako rano nesto da ulovi. Pa ti radi ponovo za 2 dana i sretnoooo …
Znam znam vjerojatno rano al vidit cemo za koji dan ako ne dode hvala 😘❤
Dragica
Sretno 😍😍
Hvalaaa 😘❤
Dragica
Kejsy radila sam bila prošli tjedan testić pa je bio negativan sad ne znam dal da ponovim ponovno,vidit ću možda ga i ponovim pa da potvrdim i krenem sa duphastonom
Al još ću koji dan sačekati
Neko je tu pisao kao da ponovim i to al što ja znam
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Misliš?
Napravit ću onda ponovno za koji dan
I onda na dufaston
Ma mislim da ću morat dufaston to se garant opet izremetilo sve i eto ti
Moj PCOS radi svoje nažalost
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Pozdrav girls! Nisam se javila tjednima zbog turbo prosinca, ali mama_andela me evo sada skroz izula iz cipela❤️❤️❤️❤️❤️ Čestitam od srca i mislim da smo sve ovdje vec puno puno pozitivne energije poslale upravo tebi❤️
Mi se i dalje trudimo svaki mjesec, pa i ovaj, sad sam 4 dana prije neocekivane, ali sam odustala od "pretjerivanja" i "simptoma" - zbrajat ću ih kad bude zakasnila ;) idemo sve pozitivno u novu 2022.-u u nadi za najljepšim pored nas ❤️💋
Sortiraj odgovore
Najstariji