Pozdrav cure, bila sam tu aktivna 5.i 6.mjesec kad sam krenula u borbu za bebaca,i evo do sad nista jos uvijek.. U medjuvremenu 3 puta bila kod ginekologa, svaki put sve u redu, traze me da budem strpljiva, ne daju mi da vadim hormone, kao do godine dana pokusavanja je u redu. E sad, danas mi je 19 dc, ovaj mjesec fino uhvatila pik, sve smo pokrili i jucer 5 dpo nekakav smeckasti iscjedak na papiru, samo jedno brisanje. Jucer kroz popodne se keksala sa dragim i prilikom brisanja nakon toga sukrvavi iscjedak i nakon toga vise nista. Ima li ko iskustva da li je moguce da se desila implantacija 5 dpo, ili je to prerano pa sam mozda pokupila neku upalu. U meni se pojavila neka nada,al me strah da je lazna 😔
Pozdrav curke.. ja cekam svoju M ..nek vise procuri jer me bas boli.
Usput sam se jučer baš usosila pred same blagdane. Izvrnula glezanj, nabila nogu. U kićici jedna košćica napuknuta ligamenti istegnuti. I eto me na štakama 🤣🤣🤣🤦♀️
Sekica89 moguce je imati impl na 5dpo ( ja sam je imala).. drzim fige da se tockica usađuje i da ce sve biti ok.
Mama anđela onda mi skupa cekamo i M i bebicu za rođendan ❤❤❤
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Rea bas si nasla kad ces se osakatit hahah! Brz oporavak!!🍀
Sekica89 ja sam imala impl. u prvoj T, ali moram priznati malo kasnije, a opet gle..nista nije nemoguce 🙂 Na tebi je sad 'samo' da sacekas dal ce M doci!
Drzimo fige da ne dodje sljedece 2 godine! 😁
LaVi bas je lijepo to procitati!❤ Kad si tog stava mogu ti reci onda onu - Cuda se dogadaju kad Bog kaze vrijeme je!
I sama padam jer hej, ljudi smo, al vjerujem u Boziji plan pa bude lakse cekati.
Barbaraa istina!❤😘
Kad Bog kaže bit će
A mi se možemo nadati pa što bude bit će🙏
Sutta bi trebala ne dobit,nemam nikakvih simptoma posebno,malo osjetljivije grudi i malo pojačaniji bijeli iscjedak
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Reaa, ajooj, bas mi je zao zbog te nezgodice. Propazi se sada, bez naglih pokreta i opterecenja, da se osposobis sto prije😘😘 Aaa daaz nase rodjendansko cudo ako Bpg da🥰
.
Kejsy, drzim fige da to sada bude to🤗🤗❤ Samo naprijed🤗
.
Sekica, ako nisi uvela neku novu terapiju i ako nisi bolesna, onda vrlo moguce da je implantacija u pitanju. Drzimo fige na najjace😘
.
Laku nocc svimaa, ja sam na nekom druzenju bila, kap alkohola nisam popila ali sam sva kao opikena🤣🤣 I jos me stomak zeza, M jos nije stigla kao za inat, ali mislim da do jutra stize🤗 Cujemo se curke, iako vjerovatno mnige od vas vec spavaju😘
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Jutro! Nisam se nešto javljala ni čitala,ali niste puno pisale. Curka koje se ozlijedila želim brz oporavak, a koje ne trebate dobiti neka plusić zasja pod vašim borićem! Ja sam jučer išla na ispovjed i došla 3 kile lakša! Malo sam škicnula druge teme i neke me pozitivno bildaju.
[ul]
[li]Trudnice 🤰
Atina ➕[/li]
[li]Marta ➕[/li]
[li]SamoJa➕[/li]
[li]Ina85 ➕[/li]
[li]Zoeeuzoee ➕[/li]
[li]Lozaa ➕[/li]
[li]Pikapolonka ➕[/li]
[li]🎅ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄🎅[/li]
[li]Mama_anđela 19.12. - 1 dan kasni♥️[/li]
[li] Reaa 20.12. - danas ♥️[/li]
[li]LaVi 20.12. - danas ❤️[/li]
[li]Nina23 25.12. - 5 dana ❤️[/li]
[li]🍀ODBROJAVANJE - 1 MJESEC 2022.❄[/li]
[li]Lion32 04.01.- 15 dana ❤️[/li]
[li]Keysi 05.01. - 16 dana ❤️[/li]
[li]Buhtlica 14.01. - 25 dana ♥️[/li]
[li]Baarbara 14.01. - 25 dana ♥️[/li]
[li]Mila 17.01.- 28 dana ♥️[/li]
[li]BlairWaldorf..[/li]
[li]Lavica..[/li]
[li]Mina234…[/li]
[li]Nina23..[/li]
[li]Lekaa ..[/li]
[li]Inna92 ..[/li]
[li]Malina_30..[/li]
[li]Kamilica ..[/li]
[li]Ameliee ….[/li]
[li]Zuzujalica..[/li]
[li]Delia…[/li]
[li]Ninach[/li]
[/ul]
.
JUtro cureee :) Moja M kasni, djavo je odnio, bas sada da se to desi, nekako mislim da doktor nije bas pogrijesio da nema ovulacije, nije toliko nespretana i obzirom da sam trakice radila, znam da od toga nema nista. Ukljucila sam jedan lijek prije desetak dana koji sam i ranije pila i nije mi dovodio do kasnjenja M, a sad je mozda djelovao drugacije. Bas mi je krivo, kad treba da otpocnem s terapijom novi zastoj. Mada sam sva napuhana, osjecam se kao Obelix
.
Reaa, Lavi, kakva je situacija cure kod vas?
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Uh ja se iskreno nadam da je implantacija. Baš sam jutros bila na briseve za ureaplazmu jer mi je u 1.mjesec bila izolirana al minimalno,pa nije potrebno lijecenje. Ali za svaki slucaj da ponovim. I pitala ginekologicu jel moguce da je implantacija i rekla je da je moguće,al da ne mora bit. Tako da sad cekam... Mama andjela moze mene za (ne) dobiti 28.12 🙏
Dobro jutro ženice!
Mama andjela kod mene ništa novog,menge nema,iscjedak je tu bijeli
I to je to 😪
Nadam se potajno da ću ugledati plusić
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Pozdrav svim trudilicama i svim buducim mamama:))
Nova sam ovdje pa svaki savijet uvijek dobro dode.:)
Muz i ja pokusavamo imat bebicu vec skoro pola godine,on zdrav moji nalazi uredni(tako barem ginica kaze) , ciklusi mi variraju 26,27 i po tome si gledam da imam takorečenu ovulaciju sredinom ciklusa, no ja sumnjam u neke probleme jer uredno imamo odnose svaki drugi dan, i svaki put kad vjestica treba kasniti ja je dobijem.
Jer tokom ovulacije samo sluz viidim bez bolova u grudima , a tjedan dana prije m i nadutost i grudi tipicni pms
Ne znam gdje fulam😐
Sumnjam na endometriozu, ili policisticne jajnike, ali opet nista se ne vidi na UZV,
Sortiraj odgovore
Najstariji