Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zoeeuzoee
    10. Prosinac 2021. 07:59

nes

Hvala na podrsci, a nema mi druge nego strpit se jos malo. Prosli ciklus kad sam znala sve tocno u dan, nije dobro ispalo. Sad nemam pojima gdje sam i sta sam, bas mi je to katastrofa. Mozda na kraju sve dobro ispadne, tko zna. Nadam se da ce sve biti u redu jer ce mi inace blagdani biti grozni. Tesko je boriti se svaki mjesec za plusic, ali boriti se sad dva puta zaredom za bebicu mi jos teze pada. Znam da ju imam i ne zelim ju izgubiti. Slamam se svako malo, psihicki sam bas lose, a ne mogu si nikako pomoci.
    Mama andjelasretno s klomifenom 🤞

Znam kako ti je i ja sam imala spontani i evo sad nakon plusica pratim svaku sitnicu,bas me to izluduje,al samo pozitivno bit ce to sve uredu☺

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

zoeeuzoee
    10. Prosinac 2021. 08:00

Mama_andjela

Ali da vam ispricam ovo, citam sinoc o klomifenu i kao moguce su i viseplodne trudnoce s njim, desava se i to, i ja sada to kazem muzu, e rekoh s ovim je moguce ostvariti i blizanacku trudnocu, viseplodnu, kaze on draga zeno, da ti je ostvariti onu bar najobicniju Rekoh mislis na jednoplodnu, kaze eh na tu mislim Ona kaze prica o blizancima, a vamo od O ni glasa

Sretno s tim tableticama i zelim ti srecu da ti cim prije pomognu i dovedu do plusica,sad bar znas u cemu je problem,tak da samo hrabroo💪💪😘

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

zoeeuzoee
    10. Prosinac 2021. 08:02

I dobro jutroi svimaa,ja sam malo u brzi ,grudi me jedan dan bole vise,jedan dan manje,umorna sam,ali nemam drugih simtoma,pa me toga strah..

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

BlairWaldorf
    10. Prosinac 2021. 08:02

Mama anđela baš to, neka korist od trakica! Kako je sve dobro znati i istražiti. ☕
    Mene će trakice samo jos dodatno zbuniti u slučaju da nisam T🤷
    Zoe  pa piše na kutiji testirati na dan mjesecnice, a u upustvima da se može testirati i par dana (ne specificira koliko točno ) prije. Tako da 🤷
    Simptoma nekih posebnih nemam 😶
    Ugl. Postavila sam sliku i na premom aplikaciju ,ženske tamo vide sjenicu 😆

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

zoeeuzoee
    10. Prosinac 2021. 08:06

BlairWaldorf

Mama anđela baš to, neka korist od trakica! Kako je sve dobro znati i istražiti. ☕
    Zoepa piše na kutiji testirati na dan mjesecnice, a u upustvima da se može testirati i par dana (ne specificira koliko točno ) prije. Tako da 🤷

Cek cek,sad kad si rekla za tu sjenicu isla ja odmah tvoju sliku izostriti ,potamnitiiiii iiiiii ja vidim sjenicuuuu😊😊😊😊 molim te kupi onaj test koji sam ti reklaa,imam jako dobar osjecaj za tebe nakon sad ovog

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

zoeeuzoee
    10. Prosinac 2021. 08:07

Kejsy

Pozz cure moja vještica stigla, pa me pribilježite za ne dobiti 05.01. 2022. 🤞🤞🍀😉. Nadam se da ste mi sve dobro, čitam sve malo kasnije čitav dan neka frka-trka.. malo kasnije ću ja kaficu i fino pročitati sta ste pisale 😉😘

Zaoo mi je,ali budi jaka i samo hrabno u nove pobjede,iznenaditi ce te plus prije ili kasnije🙂🙂🙂

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

zoeeuzoee
    10. Prosinac 2021. 08:09

Lavica 🌸

Hvala vam cure ❤ ma nema sanse da se vise druzimk..i MM je rekao, dosta. Ne trebaju nam takvi "prijatelji"..

Blairzao mi je..ali, ima jos vremena, nije prvi urin, tko zna kakva je osjetljivost, itd.. Sacekaj jos par dana 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Ja sam danas bila pitala da li imaju gravignost ultra 😂😂😂 i nisu ga imali (ljekarna)… Sudbina? Tko zna 😂 iako nisam planirala piskiti do 14.12.. jer imam stalno osjecaj da cu dobiti…sise bole, tako da 🤦🏼‍♀️
    Da li koja zna da li taj gravignost ultra ima za kupiti u dm?
    Lavizao mi je sto si pokupila coronu 😕 nadam se da ce brzo proci i da slijedeci ciklus bude dobitan 🤞🏻

Lavice,takve ljude izbjegavaj u zivotu,to su podli i pokvareni ljudi koji sam cekaju da se mogu necemu kak bi mi kod nas u medimurju rekli,norca s toga delati i provocirati,vjerujem da imas oko sebe ljude,koji ti pruzaju podrsku a to je najbitnije❤

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

zoeeuzoee
    10. Prosinac 2021. 08:10

Cure kad sam vec spomenula svoj kraj,ima ovjde koga iz medimurja??😊

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

BlairWaldorf
    10. Prosinac 2021. 08:11

zoeeuzoee

BlairWaldorf

Zoepa piše na kutiji testirati na dan mjesecnice, a u upustvima da se može testirati i par dana (ne specificira koliko točno ) prije. Tako da 🤷

Cek cek,sad kad si rekla za tu sjenicu isla ja odmah tvoju sliku izostriti ,potamnitiiiii iiiiii ja vidim sjenicuuuu😊😊😊😊 molim te kupi onaj test koji sam ti reklaa,imam jako dobar osjecaj za tebe nakon sad ovog

Ma mislim da je to sjena, uživo je zaista bijeli. Ništa se ne vidi 🤷 nije da ga nisam pogledala iz svih kutova. 😶
    A hvala ti na dobrom osjećaju, ja bas ne znam što bi mislila 😏 kazem ti, simptoma nemam, nista drukcije od najobičnijeg PMS-a. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• lokica23
    10. Prosinac 2021. 08:18

Cure pozdrav. Trebam dobit m 12.12 i danas ujutro sam radila clearblue za rano utvrdivanje i zbunjena sam. U uputstvima pise da ako nema trudnoce nema ni crtica nikakvih ( znaci nije na foru - +) nego ima crta ili nema crta. I uputstvima pise ako ima trudnoce bit ce okomita crta, A meni je ispala vodoravna. Sto vi kazete? https://ibb.co/fXcsDZY

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.