Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zoeeuzoee
    10. Prosinac 2021. 08:27

lokica23

Cure pozdrav. Trebam dobit m 12.12 i danas ujutro sam radila clearblue za rano utvrdivanje i zbunjena sam. U uputstvima pise da ako nema trudnoce nema ni crtica nikakvih ( znaci nije na foru - +) nego ima crta ili nema crta. I uputstvima pise ako ima trudnoce bit ce okomita crta, A meni je ispala vodoravna. Sto vi kazete?https://ibb.co/fXcsDZY

Nazalost to je negativno ,mora biti kao sto pise u uputstvu.

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• lokica23
    10. Prosinac 2021. 08:31

zoeeuzoee

lokica23

Cure pozdrav. Trebam dobit m 12.12 i danas ujutro sam radila clearblue za rano utvrdivanje i zbunjena sam. U uputstvima pise da ako nema trudnoce nema ni crtica nikakvih ( znaci nije na foru - +) nego ima crta ili nema crta. I uputstvima pise ako ima trudnoce bit ce okomita crta, A meni je ispala vodoravna. Sto vi kazete?https://ibb.co/fXcsDZY

Tog sam se i bojala 😔 jer jako zelim da bude plusic i vjerovatno sve ove simptome sto imam sam umislila. Iako su skroz realni.

BlairWaldorf
    10. Prosinac 2021. 08:34

lokica23

zoeeuzoee

lokica23

Tog sam se i bojala 😔 jer jako zelim da bude plusic i vjerovatno sve ove simptome sto imam sam umislila. Iako su skroz realni.

Pričaj mi o simptomima 😩 ja sam imala prosli mjesec ama bas sve simptome 🤷 i nista. 
    Ali sačekaj da ti M izostane pa se testiraj opet . 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• lokica23
    10. Prosinac 2021. 08:35

BlairWaldorf

lokica23

zoeeuzoee

lokica23

Pričaj mi o simptomima 😩 ja sam imala prosli mjesec ama bas sve simptome 🤷 i nista.
    Ali sačekaj da ti M izostane pa se testiraj opet .

Tako ce i bit, cekat cu jos 2 dana i ponovit test. Ovaj put neki drugi jer mi je ovaj skroz zeznut. Ako do tad ne dobijem 😑

mina234
    10. Prosinac 2021. 08:45

Drage moje okasnila je sad razlog ne znam radila sam jutros test neg je neku trakicu babyrapid prvi je urin 
    Sama ne znam šta ću sad od svih simptoma imam bolove u donjem dijelu ledja i osjetljive bradavice ...
    Moguće da je bila kasna ovulacija ko zna
    Nešto ne znam kada je kasna ovulacija da li tada trudnoca može ostati ili propada 
    Drage moje puno vas ljubim nisam aktivna kao prije ali čim budem riješila sve vraćam se u aktivnost 💗💗💗🙏🙏💗💗💗💗

🙋‍♀️ 26
    🙋‍♂️30
    Missed ab 03.2021 💔
    Pokušavamo 9.2021🤞💓
    Nalazi 🔝
    Folacin 💊
    Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
    Test + 6.2.2022🤗😍
    28.2.2022👶💓
    16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻

Sunshine10
    10. Prosinac 2021. 08:56

Mama andjela   hahahhahah citam ovo sto si pisala za viseplodne trudnoce. Ja kad sam radila HSG, dr mi rekao kako imam veliku maternicu i da mogu vrlo lahko imati blizance. Kad sam izasla zovem ja mamu i to joj pricam, kaze ona - ma da makar hoce jedno biti za pocetak 

Barbara   citam ovo da nisi za inseminaciju, ok postujem svako ima pravo izbora :) I ja sam plakala kad mi je jednom endokrinolog rekla da trebam to da radim ( jer sam mislila zaboga sta je to, sta ce da mi rade itd hahaha )  ali to apsolutno nije nikakva procedura, to je samo malo bolji sex. Sve sto se uradi jeste da oni ociste spermice od svega i onda ih ubace unutra sa spricom na kojoj je jedan mali kateter. Razlika je sto se spermici ubace skroz do jajovoda, a sexom su oni na pocetku maternice i moraju sami da preplivaju sve :) A sa inseminacijom su odmah tu. Nikakva procedura i nista se ne osjeti . 

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

• Anni
    10. Prosinac 2021. 09:25

BlairWaldorf

Cure dobro jutro ☕

Mama anđela ,dobro da si odmah reagirala i otisla na pregled. Probleme treba rijesavati ekspresno, imam dobar osjećaj da će sve biti u redu 💝 javljaj kako napreduje ❤️

Evo moj testić, 10 dpo. Još ništa. Uživo je jos bijelji.

https://ibb.co/qy98C1p

Jel se meni cini da vidim sjenicu ili?

BlairWaldorf
    10. Prosinac 2021. 09:29

Anni

BlairWaldorf

Cure dobro jutro ☕

Mama anđela ,dobro da si odmah reagirala i otisla na pregled. Probleme treba rijesavati ekspresno, imam dobar osjećaj da će sve biti u redu 💝 javljaj kako napreduje ❤️

Ma joj sad sam i ja zbunjena ... Jel moguće da je to sjena jer uzivo bas nista nisam mogla vidjeti... Mislim jako bi sretna bila da stvarno jest ... Ali .... muž ništa ne vidi 😂 glas razuma kaže pričekaj i testiraj se za koji dan. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Sunshine10
    10. Prosinac 2021. 09:59

BlairWaldorf

Anni

BlairWaldorf

Cure dobro jutro ☕

Ma joj sad sam i ja zbunjena … Jel moguće da je to sjena jer uzivo bas nista nisam mogla vidjeti… Mislim jako bi sretna bila da stvarno jest … Ali …. muž ništa ne vidi 😂 glas razuma kaže pričekaj i testiraj se za koji dan.

Mozes li ovdje postaviti link slike ?

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

BlairWaldorf
    10. Prosinac 2021. 10:15

Sunshine10

BlairWaldorf

Anni

BlairWaldorf

Cure dobro jutro ☕

Ma joj sad sam i ja zbunjena … Jel moguće da je to sjena jer uzivo bas nista nisam mogla vidjeti… Mislim jako bi sretna bila da stvarno jest … Ali …. muž ništa ne vidi 😂 glas razuma kaže pričekaj i testiraj se za koji dan.

Mozes li ovdje postaviti link slike ?

https://ibb.co/qy98C1p evo

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.