Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Darcyyy
    04. Prosinac 2021. 11:21

buhtlica23

Lavica 🌸

Buhtlica nisam znala da ima u slo, meni je blizu, taman za nekih 15 dana cemo ja i MM ici preko.. Mislim, necu ga kupiti..prvo bi pitala nekoga za savjet, svakako..ali, dobro je znati.. hvala 😁

Znam tocno kako ti je ! I ja sam se jednom posvadala sa svojom kada sam joj donijela nalaz od privatne gin. (Naravno da oni to ne vole) gdje je pisalo da mi uzme briseve da mogu na HSSG..naravno, posvadale smo se…
    Da je ona dobar doktor, pomogla bi ti, dala barem nesto da ti skrati cikluse jer to nije normalno sto nam rade.. trebalo bi se sve to prijaviti
    Ja sam to htjela napraviti ali sam odustala…iako se svi zale ali ne mogu ja sama protiv nje 🤷🏼‍♀️
    Ti nemas mogucnost ici negdje drugdje na pregled? Npr bolnica ili neki drugi gin.preko hzzo?

Nazalost nemam drugu opciju osim u bolnicu ali ni tamo nemam svog doktora pa ne znam kako to ide. Drugi problem je sto moj muz ima dijagnozu strah od bijele kute 😅 zvuci smijesno no on se toliko uzruja kada mora u bolnicu da mu tlak skoci preko 180 i ne bude mu dobro. I to samo kada mora u bolnicu. Zbog toga izbjegavam humanu tj on ju izbjegava. Jos uvijek nije ni spermiogram obavio jer se kod nas moze samo u bolnici. Nema mogucnosti privatno otici 😔
    Sto se tice neke druge gin da idem tu je problem jer nas ima previse (zena) premalo ginekologinja i sve su pretrpane i ne primaju nove pacijente. Zbog toga sam odlucila ici u privatnu polikliniku i pratiti sve tamo. No oni nemaju mogucnost izdavanja ljekova. I naravno da je ova moja gin odma fras dobila kada sam joj rekla da sam isla tamo. Ono sta te boli, sto idem dalje kad ti ne zelis napraviti nista po tom pitanju? Ali ne i dalje sam ja u krivu jer mislim da ce mi oni pomoc. 🙄
    Pa pomogli bi mi ali ne mogu nabavit tablete hahah . Kad sam zvala nazad u polikliniku i rekla da mi ne zeli pustiti tablete nisu mogli vjerovati. Jos su mi dali papir na kojem pise da mi trebaju tablete ali ne ova ne priznaje neka idem u bolnicu tamo ce mi to napravit sve. A tamo kad odem odma traze spermiogram.. i tu sve staje. Nije mi jasno zaato kod nas sve mora biti komplocirano. Koja je 

Buhtlice, privatnik ti moze dati privatni recept na koji ce ti u ljekarni prodati lijek. Cak i taj nalaz koji imas bi ljekarniku trebao biti dovoljan da ti izda. Moraš platiti punu cijenu, ali ljekarnik ti mora izdati.

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

BlairWaldorf
    04. Prosinac 2021. 11:28

Eto buhtlice imas dva rješenja 😉

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    04. Prosinac 2021. 18:52

Kejsy neka si se raspisala 🥰 
    Evo mene na 4 dpo 🙋

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    04. Prosinac 2021. 19:16

Kejsy

Mama_andjela

Ako ti je kupio Ovugnost ovulacijske test trakice bude 5 km i mislim da su oko 9 evra bar kod mene, jesu prilicno skupe ali su zaista odlicne i ja ih obozavam, ali ovaj put sam uzela neke sa amazona, jer sam vec bas puno novca potrosila, a od prilike mi je ovulacija u dan- dva razlike, pa sad mogu malo da ustedim na trakicama, a vec sam ulovila dovoljno iskustva da mogu i na jeftinijim trakicama da se super snadjem. Samo nemoj pre 12:00 h raditi test na ovulaciju, ili bar nemoj sa prvim jutarnjim urinom, jer nije bas pouzdan tad. Vise LH bude u urinu u toku dana, pa se u principu se preporucuje da se test radi od 12:00-20:00 h ne ranije i ne kasnije.. e sad neko radi drugacije, meni se ovo pokazalo super. Ne pretjereujem sa tekucinom, ali ne mjenjam nesto puno, samo ne piskim bar 3 sata pre testa. Eto ako ti znas, da napisem za svaki slucaj, mozda nekom drugom dobro dodje. I meni su pouzdanije trakice od digitalca, jer na trakicama mogu tacno da vidim kako crtica tamni i meni uljeva vise povjerenja.

mina234

Neka te sreca nadje gde god da odes! Samo hrabro u zivotu i uzdignue glave. Ako je vredno onda ce se sve nekako posloziti i mozda vratiti na pravi kolosjek. A do tad nedaj da te slomi ono sto ostavljas iza sebe. Zelim ti da brzo nadjes svoj mir, ljubav i mjesto koje ce tvoje srce zvati dom… 💗

Eee draga Keysi, neka si se raspisala, ja volim citati a volim isto tako i pisati, samo malo cesce😅😅 A da, trakice su Ovugnost 5 komada dodje, cijena tacno 9 eur. Jesu poskupe, isti je rezultat kao i kod ovih iz Kine, ali cu ih iskoristiti sve pa kako bude, imam ih jos dosta. Nisu isplative slazem se, za pocetnike pogotovo  meni bi trebalo sada 100 eur na trakice pitrositi dok bih ja skontala da li O imam i kada, ili ipak nemam😆 A lakse je kad upoznas tijelo, kao sto si ti, i sad samo potvrdis dan dva ranije😊 Neka se prvi ciklus tijelo malo oporavi i uz to terapiju iskoristis i onda krecete jako😊 Tki zna, mozda se zadese zajednicki rodjendani. Moja sestra i ja smo rodjene obje u istom mjesecu, 5 dana razlike u datumima i uvijek skupa slavile rodjus😁 A razlika  4 godine, a bile smo kao blizankinje, vazda su to mnogi mislili, jer je ona bila malo naprednija od mene😅😅

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    04. Prosinac 2021. 19:16

BlairWaldorf

Evo mene na 4 dpo 🙋

Opa opaa, kako se osjecas? 😊😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

BlairWaldorf
    04. Prosinac 2021. 19:38

Mama_andjela

BlairWaldorf

Evo mene na 4 dpo 🙋

Normalno 🤷 ali rekla sam ti da ovaj mjesec ne razmisljam o simptomima zaista su me zezli dobro prosli mjesec 😬
    Kako si ti, koji si dan ciklusa sada i jel lovis peak s novim trakicama ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    04. Prosinac 2021. 19:43

BlairWaldorf

Mama_andjela

BlairWaldorf

Evo mene na 4 dpo 🙋

Normalno 🤷 ali rekla sam ti da ovaj mjesec ne razmisljam o simptomima zaista su me zezli dobro prosli mjesec 😬
    Kako si ti, koji si dan ciklusa sada i jel lovis peak s novim trakicama ?

Eee da, i mene su zeznuli bas kao tebe, kad se samo sjetim😪😪 Evo kod mene danas jajnici poceli bockati, cak me sada i ledja bole, po dnu ledju, tako da ne znam. Iskoristila sam samo jednu novu trakicu jer mi je pokazala isto. Uglavnom radim ih, odradila sam sinoc u 11 iako sam konzumirala tecnost bila je onako vidljiva crta al nidta znacajno, i danas u 1 ista, i oko 4 ista, tu su otprilike sve iste. Danas 21DC, sutra je po app O, pa vidjet cemo. Evo cekam jos 1h, ne konzumiram nista, pa cu odraditi jednu trakicu da vidim stanje. Tamo na grupi trakice za ovulaciju, jedna djevojka mi odg da kod nje sve budu svijetle i da bas na taj dan jedan se brzo desi pik i oprt sutradan nema, pa ajde rekoh sta znam, sad cu ih raditi po dva puta. Mozda mi lut faza fraje 12 dana recimo a ne 14, ajde znaj kad nisam normalna. Bila bih mirna samo da znam bar da imam O 😊😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

Mama_andjela
    04. Prosinac 2021. 23:15

Kamilica nam se jucer ne javi😏😏 Ili nas je zaboravila ili jr u obavezama, sve u svemu saljemo pozdrave😊😊
    .
    Zoeeuzoee, radis li sutra ponovo testic? 😊
    .
    Lozaa, kako si ti? Kako se osjecas? Kada ides na pregled? 😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

zoeeuzoee
    05. Prosinac 2021. 07:56

mina234

Drage moje da se pozdravim sa svima vama i u ovom trenutku ste mi na pameti imam jako velike probleme porodične mislim da se porodica raspada… stalne svadje i sve sa mužem a moja sama borba ne idu skupa drage moje cuvajte se u budite hrabre ja ovde odustajem imala sam potrebu da sa vama podijelim to nadam se da ćete sve uspjeti u ovome što želite ako nekada svratim čujemo se ja večeras napuštam ovaj dom ako se može nazvati domom 😢😢😢 💔💔 nemam volje ni zacim više samo se nadam da psihički neću oboljeti
    Ljubim vas sve izvinite ovo nije tema ove naše kućice ali morala sam reći jer ste bile uz mene u svakom mom pitanju 💔💔💔😢😢😢😓😣☹️😭😭😭😭😭💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

Zao mi jee,nadam se da ce sve doci na svoje ,budi jaka i sretno da cim prije to sve prebrodis😘😘😘😘🙏❤

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

zoeeuzoee
    05. Prosinac 2021. 07:58

BlairWaldorf

zoeeuzoee

I hvala vam❤🍀

Čitam tebe i kao da dijelom čitam i sebe. Ja sam imala S krajem 4.mjeseca i isto tako smo krenuli polako u 8. mjesecu, u 11. prvi put s trakicama. I ja se nadam da će nam iste donijeti sreću, meni je osim noga u zraku dosta slična taktika bila, s time da i ja pijem novalac i skroz mi odgovaraju. Tu i tamo popijem vrkutu, a od jučer 3dpo sam krenula s ananasom. 😋
    Zoebit će to dobro baš sam sretna zbog tebe, jos je prerano za neke konkretnije simptome, ne brini oko toga niti se ne zamaraj s njima previše ❤️

Hehe drago mi je ovòo cuti,nadam se da ce se i tebi ovaj mjesec posreciti kao i menii,samo treba biti strpljiv i jos da velim,ono kao nemoj tolko razmisljati o trudnoci i tome svemu,ahhh ja sam razmisljala od 0 do 24 pa je uspjelo tak da to je mit❤😁

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.