Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zoeeuzoee
    05. Prosinac 2021. 07:59

Evo mog digitalcaa 😊
    https://ibb.co/dQq7KZ8

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Lota 🌼
    05. Prosinac 2021. 08:59

Hej cure, evo upadam ja. 💕 
    Molim vas pomoc jer sam skroz zbunjena. Prije mjesec dana pocela sam krvariti, spontani tabletama (jedna tableta), trajalo je cca 10ak dama i sad mjesec dana nakon pocelo se nesto dogadjati. Znaci krv je vise tamna pa cak i crna  ali nije klasican drugi dan M, onako kao inace, obilan, vec kao ne znam opisat, ugl., manje skroz i tamno jako. Boli me kao za vrijeme M (malo manje), ali mi ni grudi nisu otecene. 
    Zbunjena sam, jer ne znam jel to M, a treci dan ciklusa moram vaditi krv za trombofiliju i hormone i sad ne znam da li da idem ili sta ? Pa eto, ako je netko prosao kroz slicno PUNOO bi mi pomoglo. Samo da me nisu zeznuli i da je ostalo nesto, tog me najvise strah (a sto i nije tako rijetko da se dogadja). 

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

BlairWaldorf
    05. Prosinac 2021. 10:24

zoeeuzoee

BlairWaldorf

zoeeuzoee

I hvala vam❤🍀

Čitam tebe i kao da dijelom čitam i sebe. Ja sam imala S krajem 4.mjeseca i isto tako smo krenuli polako u 8. mjesecu, u 11. prvi put s trakicama. I ja se nadam da će nam iste donijeti sreću, meni je osim noga u zraku dosta slična taktika bila, s time da i ja pijem novalac i skroz mi odgovaraju. Tu i tamo popijem vrkutu, a od jučer 3dpo sam krenula s ananasom. 😋
    Zoebit će to dobro baš sam sretna zbog tebe, jos je prerano za neke konkretnije simptome, ne brini oko toga niti se ne zamaraj s njima previše ❤️

Hehe drago mi je ovòo cuti,nadam se da ce se i tebi ovaj mjesec posreciti kao i menii,samo treba biti strpljiv i jos da velim,ono kao nemoj tolko razmisljati o trudnoci i tome svemu,ahhh ja sam razmisljala od 0 do 24 pa je uspjelo tak da to je mit❤😁

Hvala zoe 💝 i da naravno da razmisljam o T , ali na drukciji način nego prosli mjesec koji mi je pokazao da ništa ne znam 🤪 vidjet ćemo, imam neki dobar osjećaj ali imala sam i prosli mjesec 🤷 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    05. Prosinac 2021. 12:58

zoeeuzoee

Evo mog digitalcaa 😊
    https://ibb.co/dQq7KZ8

Super superr,, dakle sada si  otprilike na 4 tjedna 😊 Drago mi je da je sve dobro za sada, neka ti je sretno na pregledu i dalje u trudnoci. Sjeti nas se ponekad😊🥰

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    05. Prosinac 2021. 13:08

[ul]
    Trudnice😊[/ul]
    [ul]
    [li]Atina ➕
    Marta ➕
    SamoJa
    Ina85 ➕
    ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄
    Zoeeuzoee 07.12. - 2 dana ❤️
    Lion32 08.12.- 3 dana ❤️
    Mina234 09.12. - 4 dana ❤️
    Kejsy 10.12. - 5 dana ❤️
    Lavica 14.12. - 9 dana ❤️
    .Mila 17.12. - 12 dana ❤️
    Mama_andjela 19.12. - 14 dana ❤️
    Reaa 20.12. - 15 dana ❤️
    LaVi 20.12. - 15 dana ❤️
    Buhtlica..
    Nina23..
    Lekaa ..
    Baarbaraa34..
    BlairWaldorf..
    Lavica..
    Inna92 ..
    Malina_30..
    Kamilica ..
    Ameliee   ….
    Zuzujalica …
    Delia…
    Ninach…
    Loza…[/li]
    [/ul]
    .
    Dobar dan cure 😊 Nadam se da ste fino odspavale i da odmarate😊 kod nas je vrijeme katastrofa. Mislila sam otici kupiti poneku zimsku odjecu ali sad nista od toga, ne ide nam se nigdje. Testic sinoc i jutroa radila, maaalkice tamnie a danas je O trrbala biti. Sinoc smo imali jednu dobru akciju tako da bar smo uzivali, a da li ce se O desiti to cemo vidjeti, testirati cu jos koji dan imam jos trakica. Sinoc smo oboje dosli do kraja pa smo raspravljali o tome da li zena moze ostati T od sexa u kojem i ona zavrsai😅😅 Nista rekoh, mislim da moze al posto smo nesigurni, valja jos ponavljati🤣🤣 
    .
    BlaurWaldorf, drzim fige za ovaj mjesec 😊 Kada bi trebala ne dobiti? 😊 😍 
    .

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Mama_andjela
    05. Prosinac 2021. 13:13

Lea06

Hej cure, evo upadam ja. 💕
    Molim vas pomoc jer sam skroz zbunjena. Prije mjesec dana pocela sam krvariti, spontani tabletama (jedna tableta), trajalo je cca 10ak dama i sad mjesec dana nakon pocelo se nesto dogadjati. Znaci krv je vise tamna pa cak i crna ali nije klasican drugi dan M, onako kao inace, obilan, vec kao ne znam opisat, ugl., manje skroz i tamno jako. Boli me kao za vrijeme M (malo manje), ali mi ni grudi nisu otecene.
    Zbunjena sam, jer ne znam jel to M, a treci dan ciklusa moram vaditi krv za trombofiliju i hormone i sad ne znam da li da idem ili sta ? Pa eto, ako je netko prosao kroz slicno PUNOO bi mi pomoglo. Samo da me nisu zeznuli i da je ostalo nesto, tog me najvise strah (a sto i nije tako rijetko da se dogadja).

Hmm, ja se nazalost nisam susretala s tim, pa ne znam sta da kazem. Dogadja se ono sve, da dobro ne ociste i za vrijeme kiretaze. Moguce da ti je to M ali posto si koristila i tu terapiju sada je malkice promijenila boju. Jer obicno se desi da nakon missed dodje M kroz mjesec odmah, tako da ja mislim da je to ipak M, samo zbog tog sto si prosla, malo je promijrnilo boju obzirom da je prva nakon tog dogadjaja😊 Jer je bilo stalo kad su tablete odradile svoje, tako da mislim da je to ipak M, da je nesto drugo mozda bi pocelo ranije ili ne bi ne prestajalo. I moje krvarenje je trajalo nekih 13 dana, pred kraj bas slabije i onda tacno mjesec nakon ciscenja, dosla je M, bila je malo i drugacija boja i sve, ali je bila M😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

BlairWaldorf
    05. Prosinac 2021. 13:33

Trebala bi ne dobiti 14. 12. Meći me na listu 😋
    Hvala ti mama anđela držim i ja tebi svakako 🤞 kao i drugim curkama, baš bi voljela da krene niz plusića da onako baš u stilu i sretne uđemo u tu novu godinu. Što to ne bi bilo fora? ❤️
    Ne znam što bi vam više rekla, ne obazirem se na simptome to i ptice na grani već znaju, nista mi ne preostaje osim čekati ... 😬 Odradit ću neki raniji test, zašto ne ? 🤪 Osim ako se u meduvremenu ne predomislim. Meni je rečeno da se javim i bolnici ako M izostane, valjda me želi pratiti zbog prijašnjeg S. 🙋

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Kamilica ♡
    05. Prosinac 2021. 13:47

Pozdrav cure drage 🤗
    Nije petak, ali da vam se javim. 😊
    Evo otvorila sam temu jesenske bebe 2022. Nadam se da cemo tamo upasti sve mi koje nismo upale u ljetne. 🤞👶🍁
    Cestitke na plusicima! 🤰
    Nadam se da uzivate u vikendu! 🤗
    Mama andjela, Buhtlica, Lavica, Ameliee……🤗💕

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Pikapolonka
    05. Prosinac 2021. 14:04

Blair koliko ranije planiraš napraviti testić? Ja sam za ne dobiti 13.12. Prošli mjesec nisam stigla napraviti test jer mi je menga stigla dan ranije nego inače (isto sam po simptomima bila sigurna da je trudnoća i baš sam se fino razočarala). Sada nemam apsolutno nikakve simptome i uopće neznam što da mislim

🙋‍♂️32 🙋‍♀️30
    ➕ 14.12.
    4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
    3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
    8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
    12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
    Sljedeći pregled 17.5.
    Termin 19.8 👶

BlairWaldorf
    05. Prosinac 2021. 15:03

Kamilica ♡

Pozdrav cure drage 🤗
    Nije petak, ali da vam se javim. 😊
    Evo otvorila sam temu jesenske bebe 2022. Nadam se da cemo tamo upasti sve mi koje nismo upale u ljetne. 🤞👶🍁
    Cestitke na plusicima! 🤰
    Nadam se da uzivate u vikendu! 🤗
    Mama andjela, Buhtlica, Lavica, Ameliee……🤗💕

Draga moja jos ovaj mjesec je šanse za ljetne bebice 😋

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.