Kao što kaže zoeeuzoee da je posle odnosa držala noge u zrak to sam i ja pročitala da pomaže pa sam ovaj put i ja to pokušala vidjet ćemo jeli urodilo plodom
Još 6 dana ima svaki dan je kao godina 😑😑
Primijetila sam više iscjedka prozirnog nego inače i imam zatvor već 3 dana 🤦♀️🤦♀️
Temp mjerim 36 je jutros bila vidjet ćemo nos mi je i dalje začepljen osjećam se dobro ne bolesno sad ne znam držim nam fige svima da i mi za praznike ugledamo plusice svoje 💗💗🤷♀️
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Mila. super ti je bila trakica, i mislim da ste fino pokrili. Sada se molimo da sve prodje dobro i da se T desiZnas da sre dali sve od sebe uglavnom, sad malo odmarajte
.
mama_andjela, ove trakice su Gravignost Ultra (kupljene u dm, oko 3e jedna), uzela sam 5 ovaj mjesec, prvu bacila pa se sjetila da ne bi bilo lose da sacuvam da mogu pratiti kako tamni crtica.
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Mila. super ti je bila trakica, i mislim da ste fino pokrili. Sada se molimo da sve prodje dobro i da se T desiZnas da sre dali sve od sebe uglavnom, sad malo odmarajte
.mama_andjela, ove trakice su Gravignost Ultra (kupljene u dm, oko 3e jedna), uzela sam 5 ovaj mjesec, prvu bacila pa se sjetila da ne bi bilo lose da sacuvam da mogu pratiti kako tamni crtica.
Ovugnost Ultra, pardon prenese me na test heheh
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Mislim da klomifen ide samo na recept mislim da se ne može ovako kupit.
Ipak to pripisuje doktor i daje kako i koliko piti
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Lavica, zbog tvoje situacije na poslu, kada sam vidjela ovu sliku https://ibb.co/k1KQ8gb , sjetila sam se tebeEto da znas sta uraditi ako ti bude dosadno
😂😂😂 eh tamo nase zene (oko 60 nas ima, i 4 M, i MM 🤭) su gore nego FBI i CSI vjeruj mi 😂😂 vec je bilo prica da sam T jer me nije bilo par dana na poslu.. i jedan dan, jedna zena me trazila..dosla do mog stola i vidjela je da me nema i odmah je pomislila da mi je slabo jer me nije bilo tipa 20 min (a pricala sam sa seficom..) jer, naravno, mislila je da sam T..a ja nikome nisam nista pricala.. i to pricam sto se desilo prije skoro godinu dana 🤷🏼♀️🤦🏼♀️ najgore mi je kada pricaju sve okolo (za svih, ne samo u vezi mene), umjesto da mene pitaju sta imaju za pitati… 😡
Si isprobala trakice? A stvarno su skupe..previse 🙄🙄
Bome veliki kolektiv 😬 ne obaziri se 🤪 ali ovo sto je mama andela predložila, daj im materijala za priču 😂 baš me nasmijalo.
Žao mi je sto ti je odgodena operacija, nadam se da će biti na jos duže ako bude plusić 🤞💝
Vidim da ste pisale i o bazalnoj temp. ja je ne mjerim to mi je previse opterećavajuće, trakice su mi taman.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Lavica, zbog tvoje situacije na poslu, kada sam vidjela ovu sliku https://ibb.co/k1KQ8gb , sjetila sam se tebeEto da znas sta uraditi ako ti bude dosadno
😂😂😂 eh tamo nase zene (oko 60 nas ima, i 4 M, i MM 🤭) su gore nego FBI i CSI vjeruj mi 😂😂 vec je bilo prica da sam T jer me nije bilo par dana na poslu.. i jedan dan, jedna zena me trazila..dosla do mog stola i vidjela je da me nema i odmah je pomislila da mi je slabo jer me nije bilo tipa 20 min (a pricala sam sa seficom..) jer, naravno, mislila je da sam T..a ja nikome nisam nista pricala.. i to pricam sto se desilo prije skoro godinu dana 🤷🏼♀️🤦🏼♀️ najgore mi je kada pricaju sve okolo (za svih, ne samo u vezi mene), umjesto da mene pitaju sta imaju za pitati… 😡
Si isprobala trakice? A stvarno su skupe..previse 🙄🙄
Hahahhahaha aa znam, moja sestra radi sa zenama tako da je to ludilo. Sve ih zanima, svaki detalj iz zivota bi da znaju, 😅😅 Zlooo bree, nije ti lako stvarno, ne usudjuju se pitati te licno, a ipak da im je da doznaju sve detalje😶.
Isprobala sam trakicu i pokazala je prije i malo je tamnija od one moje inCe trakice, tako da def nije do trakica, do mene je 😌😌😌 Postaviti cu sliku i tamo u grupi ovulacije, mozda neko ima sa istim slucajem al bas sam nekako ono potonula, ne znam. Danas sam zurila doma da ju uradim i katastrofa😔 Evo pogledaj sve do sada, znaci nije evaporacijska vidi se crtica ali slaba bas bas, jesu skupe nema sta i ovaj se brze ucitava ali eto, nije do njih https://postimg.cc/rDMdyjt3 , valjda se mogne otvoriti, stranica imgbb nesto ne funkcionira 🙂
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Lavica, zao mi ie zbog operacije, jbg, bas su je dugo odgodili😏😏 Kad bi dao Bog da se T ostvari ovako bez nje, uinat svima 😊😊
.
Sto se tice klomifena msm da je dobro posavjetovati se s ginekologom kad piti, a mislim da recept ne treba jer sam vidjela bas na forumima kako cure bisu mogle naci u Hr pa su narucivale iz apoteke iz Hercegovine, tako da najbitnije je usaglasiti se oko perioda uzimanja klomifena a za uzeti izgleda da nema bas svugdje, al ima efekta kako procitah😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Drage moje da se pozdravim sa svima vama i u ovom trenutku ste mi na pameti imam jako velike probleme porodične mislim da se porodica raspada... stalne svadje i sve sa mužem a moja sama borba ne idu skupa drage moje cuvajte se u budite hrabre ja ovde odustajem imala sam potrebu da sa vama podijelim to nadam se da ćete sve uspjeti u ovome što želite ako nekada svratim čujemo se ja večeras napuštam ovaj dom ako se može nazvati domom 😢😢😢 💔💔 nemam volje ni zacim više samo se nadam da psihički neću oboljeti
Ljubim vas sve izvinite ovo nije tema ove naše kućice ali morala sam reći jer ste bile uz mene u svakom mom pitanju 💔💔💔😢😢😢😓😣☹️😭😭😭😭😭💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Drage moje da se pozdravim sa svima vama i u ovom trenutku ste mi na pameti imam jako velike probleme porodične mislim da se porodica raspada… stalne svadje i sve sa mužem a moja sama borba ne idu skupa drage moje cuvajte se u budite hrabre ja ovde odustajem imala sam potrebu da sa vama podijelim to nadam se da ćete sve uspjeti u ovome što želite ako nekada svratim čujemo se ja večeras napuštam ovaj dom ako se može nazvati domom 😢😢😢 💔💔 nemam volje ni zacim više samo se nadam da psihički neću oboljeti
Ljubim vas sve izvinite ovo nije tema ove naše kućice ali morala sam reći jer ste bile uz mene u svakom mom pitanju 💔💔💔😢😢😢😓😣☹️😭😭😭😭😭💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
Draga nasa, zao mi je sto ovo citam i sto prolazis kroz to stanje. Nadam se da ce sve to prevazici i krenuti putem koji ce te usreciti. Da se s muzem stanje popravi, nadam se da nije nesto otislo predaleko. Sve u svemu cuvaj se, i nadamo se da ces nam se uskoro javiti i reci kako je sve u redu i da se osjecas bolje❤❤
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Drage moje da se pozdravim sa svima vama i u ovom trenutku ste mi na pameti imam jako velike probleme porodične mislim da se porodica raspada… stalne svadje i sve sa mužem a moja sama borba ne idu skupa drage moje cuvajte se u budite hrabre ja ovde odustajem imala sam potrebu da sa vama podijelim to nadam se da ćete sve uspjeti u ovome što želite ako nekada svratim čujemo se ja večeras napuštam ovaj dom ako se može nazvati domom 😢😢😢 💔💔 nemam volje ni zacim više samo se nadam da psihički neću oboljeti
Draga mina 💝
Nadam se da će se situacija popraviti i da će sve biti dobro. Javi se jesi u redu. 😰
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore