Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zoeeuzoee
    03. Prosinac 2021. 10:52

Znaci cure znate da sam imala spontani u 3 mj
    Tada smo napravili pauzu do negde 8 mj
    Pa smo lagano krenuli,pratili plodne dane,imali odnos svaki drugi dan i ja sam pila vitamine koje jos pijem novalac prenetal..
    E sad u 11 mj je bila malo drugacija taktika,odnose smo imali svaki dan plodnih dana,obavezno sam drzala noge u zrak kojih 20 min i koristili smo trakice s kojima nisam bas uhvatila pik,al ja vam uopce nisam gledala da to bude u isto vrijeme svaki dan,popila dvije case vode i isla raditi trakice jer sam zaboravila da se nesmije itak ali ugl kad je trakica bila najtamnija sam osjetila ovulacijske bolove tako da je to bilo to...
    Od simtoma nemam nis posebno osim bolnih grudi odmah nakon O,par puta sam osjetila iznenadnu i jaku mucninu i tu i tamo osjetim kao neka lagana probadanja u jajnicima za sad je to to..
    Nadam se da ce sve biri uredu i da ce trakica jos tamniti posto jos imam 4 dana do M🙈
    Sretno svima imam osjecaj da ce nam ove trakice ovaj mjesec donjeti srecu nekak smo sve u 11 mj krenule na trakice 🙏🍀❤

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

zoeeuzoee
    03. Prosinac 2021. 10:53

I hvala vam❤🍀

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Mama_andjela
    03. Prosinac 2021. 10:59

BlairWaldorf

zoeeuzoee

Dobro jutro cure,bile ste upravu,testic tamniii🥰🥰🙏🙏🙏
    https://ibb.co/54qhLws
    Zoeeuzoeečestitam ❤️ 🥰 ispričaj nam malo svoj put ☕

Mama anđelahttps://ibb.co/jrvpJnx
    Jučer sam malo čitala premom pa vidi na što sam naletila .

Hvala Blair, ima znaci i to uticaja, vjerujem. I ja pratim premom kad stignem i vidim da ima dosta razlicith zena i ciklusa, i pratim njihove grafikone, i vidim da se desavalo da je vrijednost mala i po grafikonu kad je planirana O, dan prije odjednom skoci, pa ajde ga znaj sada. Nadam se da ce i kod mene biti tako i d cu uloviti. Danas muzic ipak ide do apoteke pa ce vidjeti ako budu trakice, bar 5 komada da mi uzme Nadam se da ce imati .
    .
    Zoeeuzoee, čestitamm!!!! :) Eto vidis kako fino tamni, ponovo odradi za dva tri dana, ili zaprao na dan kada M treba doci, kad bude jos dosta tamnije, najavi se na pregled, vidi kada taj doktor obicno preuzima pacijentice i polako, neka ti bude sretno. Pomalo ce i simptomi krenuti, mozda si jos 7 dana sva svoja, da ne kazem drugacije, poslije ce biti nekakvih promjena al nista strasno. Bitno da si ovo ostvarila, znaci sreca najveca ce biti kada rodis uz Boziju pomoc

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

BlairWaldorf
    03. Prosinac 2021. 11:03

zoeeuzoee

I hvala vam❤🍀

Čitam tebe i kao da dijelom čitam i sebe. Ja sam imala S krajem 4.mjeseca i isto tako smo krenuli polako u 8. mjesecu, u 11. prvi put s trakicama. I ja se nadam da će nam iste donijeti sreću, meni je osim noga u zraku dosta slična taktika bila, s time da i ja pijem novalac i skroz mi odgovaraju. Tu i tamo popijem vrkutu, a od jučer 3dpo sam krenula s ananasom. 😋 
    Zoe bit će to dobro baš sam sretna zbog tebe, jos je prerano za neke konkretnije simptome, ne brini oko toga niti se ne zamaraj s njima previše ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    03. Prosinac 2021. 11:06

Zoee uzoee, jedna lijepa prica. Eto vidis brzo si ostvarila svoje nakon pauziranja, uz malo dobre volje, nije ti mnogo trebalo, samo da se u glavi posloze sve kockice. Biti ce to sve u redu, i ibzirom da si imala spontani bolje da se javis ranije da i doktora upoznas s tim, da krenes sa nekakvim terapijama, analizama itd sta vec, kako bi to sve teklo fino. A hoce, sve ce biti u redu. Jedan korak si presla, sad lagano dalje, sedmica kroz sedmicu, vidjeti ces kako ce brzo proci
    .
    A sto se tice trakica nadam se da hoce, ako ne meni jer sam skepticna poprilicno, onda bar ostalim curama. Nekako nam je veca nada kad vidis da se nesto desava, da se T ostvaruju, vise nam to uliva nade i vjere Kod mene trenutno curika taj iscjedak i upravo razmisljam kako bi bilo dobro da ima crni ulozak da ja jasnije na njemu vidim ove sve sluzi, nekako mi bijeli nije bas reprezentativan. Ja i moje ideje

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

• .mila
    03. Prosinac 2021. 12:04

Koliko sam samo propustila, nisam jos sve iscitala, ali trudim se da pohvatam... 

Zoe, cestitam na plusicu, zelim ti skolsku trudnocu :)

A nama ostalim trudilicama zelim da uskoro ugledamo te plusice. Mi smo prosli mjesec jos krenuli sa trakicama, ali mislim da smo prerano odustali od odnosa prosli mjesec, nismo pokrili dan O, umorili se i stigla M.
    Ovaj mjesec smo malo aktivniji, trakice sam pocela raditi na 14., 15., 16. i 17. DC (danas), pokusat cu sliku zakaciti, da se vidi kako je crtica postajala tamnija, pik je bio jucer, 16 DC, dok je danasnja trakica vec jako blijeda, bljedja nego na 14 DC.

Odnosi su bili na 11, 13, 15, i 16 DC, malo nas umor hvata hehehe ali pokusat cemo jos veceras pa da krene odbrojavanje. Samoj sebi sam obecala da necu preispitivati svaki (moguci) simptom kao prosli mjesec.

https://ibb.co/8XB6x07

A evo i danasnja - 17 DC, skoro pa da se i ne vidi, uzivo se vidi malo sjene - https://ibb.co/ThfnL6F

Ako ima neko iskusniji s trakicama (radila sam ih svaki dan otprilike u isto vrijeme, 11 do 11:30), odnos je bio sinoc, skoro 12 sati nakon pika, a poslije jos 12 sati LH trakica je negativna, to bi trebalo da znaci da je O bila sinoc onda?

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

Mama_andjela
    03. Prosinac 2021. 12:13

Lavica, zbog tvoje situacije na poslu, kada sam vidjela ovu sliku https://ibb.co/k1KQ8gb , sjetila sam se tebe Eto da znas sta uraditi ako ti bude dosadno

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

Mama_andjela
    03. Prosinac 2021. 12:18

Mila. super ti je bila trakica, i mislim da ste fino pokrili. Sada se molimo da sve prodje dobro i da se T desi Znas da sre dali sve od sebe uglavnom, sad malo odmarajte
    .
    Muz mi je javio da je kupio nekakve trakice u apoteci, kaze bome su skupe, 5 komada za nevjerovatnih 80 kn Kaze nisu onakve kao kod tebe, nesto drugacije, ajde rekoh vidjeti cu. Mozda su ovakvi kao kod Mile, tko zna, uglavnom danas planiram isprobati kad dodjem doma Samo da mi se pokaze neka lijepa crta, molim Boga, vrijeme bi bilo obzirom da je preksutra O Javim iskustva Ne zalim novce samo neka mi pokaze da bude ispravno Sinoc mu pricam da ima i digitalni test oko 200kn, kad sad mi kaze bio je digitalni neki 260 kn, al neka njega, ne treba mi bar za sad

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

BlairWaldorf
    03. Prosinac 2021. 12:29

Bas me zanima koje je kupio. Da, prilično su skupe u apotekama i drogerijama 😶 
    Mila ,super ste pokrili, ja imam jos dvije trakice pa iako mi aplikacije kaze da ne moram jer je očito lh dovoljno pao ja i dalje testiram 😂 
    Evo mene na 3dpo 🤞

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

mina234
    03. Prosinac 2021. 13:05

zoeeuzoee

Dobro jutro cure,bile ste upravu,testic tamniii🥰🥰🙏🙏🙏
    https://ibb.co/54qhLws

Čestitke draga da bude školska uživaj u svojoj trudnociii 💗💗💗💗

🙋‍♀️ 26
    🙋‍♂️30
    Missed ab 03.2021 💔
    Pokušavamo 9.2021🤞💓
    Nalazi 🔝
    Folacin 💊
    Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
    Test + 6.2.2022🤗😍
    28.2.2022👶💓
    16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.