Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    30. Studeni 2021. 07:02

Pozdrav cure, ja se selim iz raznih grupa. 
    Pokusavamo dobiti dijete od 2mj ove godine, ali kako znamo, nije islo po planu. Tako uz 2 spontana i jednu biokemijsku, sam ja zavrsila u grupi "spontani pobacaji". Ali vec 10 dana imam razlog za veselje a to je pozitivan test koji sam jako, jako rano otkrila. Svaki ciklus mi traje 28 dana a ja sam otkrila da sam trudna 7. dan nakon ovulacije i to navecer. 
    Ovaj puta sam odlucila pristupit svemu sa maksimalnom pozitivom jer mi je to trenutno potrebno. 
    Zbog svega sto se desilo moram ici na preglede u bolnicu (ja sam inace u Austriji). Rekli su mi da cim dobijem pozitivan test moram doci. Dali su mi inekcije kojima me suprug pika svako jutro u trbuh (koliko znam protiv trombofilije - koju jos ni ne znam imam li), kotrikosteroide i progesteron.
    Ovo je ukratko moja prica i moje iskustvo, nadam se da nikad vise necu zavrsit u grupi "spontani pobacaji" a svima vama ovdje zelim svu srecu i da ne odustajete. Nasa tijela su jaca nego sto mislimo 

Loza 💙😇
    30. Studeni 2021. 08:26

pozdrav cure :)
    dugo me nije bilo i većinu vas ni ne znam, ali imam jako lijepe vijesti za podijeliti s vama :)
    https://ibb.co/W2GrJpH dočekala sam i ja svoju drugu crticu, već sam mislila da je to samo mit!
    danas sam 12dpo, sutra ne trebam dobiti mengu. 
    Uglavnom cure, nije mit - događa se :)
    želim vam hrpu plusića <3 <3 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Mama_andjela
    30. Studeni 2021. 08:31

Trudnice😊
    Atina ➕
    Marta ➕
    SamoJa➕
    Ina85 ➕
    ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄
    Zoeeuzoee 07.12. - 7 dana ❤️
    Lion32 08.12.- 8 dana ❤️
    Nina23 09.12. - 9 dana ❤️
    Mina234 09.12. - 9 dana ❤️
    Kejsy 10.12. - 10 dana ❤️
    Buhtlica 12.12. - 12 dana ❤️
    .Mila 17.12. - 17 dana ❤
    Mama_andjela 19.12. - 19 dana ❤️
    Reaa 20.12. - 20 dana ❤️
    LaVi 20.12. - 20 dana ❤️
    Lekaa ..
    Baarbaraa34..
    BlairWaldorf..
    Lavica..
    Inna92 ..
    Malina_30..
    Kamilica ..
    Ameliee   ….
    Zuzujalica …
    Delia…
    Ninach…
    Loza…
    .
    Jutro curee Nekako se ovih dana bas radujem zavrsetku radnog vremena da mogu pisnuti jednu trakicu Danas ne znam kada cu stici jer imam obaveza poslije posla, al nadam se da cu uspjeti do 20h zavrsiti. Muzeve reakcije su najjace, kaze jucer ti dzaba mjeris svoj libido, mozda je moj los, aman reko ne radi se ovdje o libidu I kad sam zavrsila, kaze jel vrijeme, reko nije jos, mozes odmoriti danas
    .
    Bebach, drago mi je da si stekla takav dobar dojam o nama. Tu smo s sve skupa s jednim ciljem, i ako si ne mozemo pomoci bar rijecima, onda ni ne pogorsavamo jedan drugoj. Nadamo se da cemo dospjeti u jednu od ljepsih grupa, bar u jesenjske ili zimske bebe Znam da sve ovo oko nas dodatno deprimira, usporava, sve su neki zastoji zbog korone, ali se nadam iskreno da nam to nece biti prepreka.
    .
    mamaWannaBe , bravoo, super vijesti, ti i takve poput tebe ste nama nekako lijep primjer da se uz raznorazne slucajeve ponovo moze brzo ostati T, i da ne treba gubiti nadu. Bas mi je drago zbog tebe, neka sada turdnoca bude uspjesna, da do kraja sve prodje u najboljem redu, cak i da se pikas injekcijama do kraja ako treba, to je najmanji problem, jer te ceka jedna velika sreca, i jedan nadam se lijep period, neka ti trudnoca ostane bas u lijepom sjecanju i nakon nekoliko godina da te sjeca samo na lijepe momente. Sretnoo!

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    30. Studeni 2021. 08:44

Loza 🐾🐾

dugo me nije bilo i većinu vas ni ne znam, ali imam jako lijepe vijesti za podijeliti s vama :)
    https://ibb.co/W2GrJpH dočekala sam i ja svoju drugu crticu, već sam mislila da je to samo mit!
    želim vam hrpu plusića &lt;3 &lt;3

Bravooo! Neka malo lijepih vijesti, i cestitke od srca Vidim da od avgusta pokusavate, tako da nije dugo trajalo. Kakvi su ti simptomi za sada? Jesi li imala taj neki filing? Neka bude zdrava i uredna trudnoca

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Loza 💙😇
    30. Studeni 2021. 08:56

Mama_andjela

Loza 🐾🐾

želim vam hrpu plusića &amp;lt;3 &amp;lt;3

Bravooo! Neka malo lijepih vijesti, i cestitke od srca Vidim da od avgusta pokusavate, tako da nije dugo trajalo. Kakvi su ti simptomi za sada? Jesi li imala taj neki filing? Neka bude zdrava i uredna trudnoca

hvala ti :)
    od simptoma i filinga - ništa osim želje i nadanja :)
    Mi realno pokušavamo puno duže, od 03/2020, ali s pauzama od par mjeseci zbog nekih privatnih stvari i tako. U biti nam je ovo 10. ciklus kako radimo na bebi, što realno stvarno nije puno :) 

btw, možda će nekom bit korisna info. Muž je išao na spermio u 05/2021 i dijagnoza je bila astheno. U međuvremenu je s velikim prekidima pio neke suplemente, čak i fertil up jedan mjesec, a i ja skupa s njim. Sad u zadnjem ciklusu on je pio omega-3, cink i selen, a ja B kompleks, D3 i neki prah što sadrži folnu, clavella msm da se zvalo. Ne znam što je pomoglo jer je to zadnji nalaz koji smo uopće radili, ali na kraju krajeva - nije mi ni bitno dok je testić pozitivan :)

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

BlairWaldorf
    30. Studeni 2021. 09:01

Loza čestitam nas nam je trebao jedan + d nas malo podigne 🙋❤️ mama anđela samo da te kratko ispravim😋 imamo šanse i za ljetne bebe 💙

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• XOXO
    30. Studeni 2021. 09:03

Oprostite cure na upadu al sam na naslovnoj vidjela da se javila loza pa dosla skicnuti.
    I to sa kakvim novostima!!!!! Cestitke Loza od ❤️ i bas bas mi je jako drago za drugu crticu. Nadam se da ce bit lagana i skolska!!!!! 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Pikapolonka
    30. Studeni 2021. 09:20

Jutrooo svima  Čestitke Loza , neka je školska Baš kako kaže Blair, plusić odmah digne pozitivu u grupi  

🙋‍♂️32 🙋‍♀️30
    ➕ 14.12.
    4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
    3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
    8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
    12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
    Sljedeći pregled 17.5.
    Termin 19.8 👶

Loza 💙😇
    30. Studeni 2021. 09:37

hvala vam cure! Nevjerojatno se osjećam, nadam se da ćete se i vi tako osjećati već u ovom ciklusu :)
    XOXO! kako si? Tebe nisam vidjela već pihhhh :D baš si daleko dogurala <3

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• XOXO
    30. Studeni 2021. 09:47

Loza 🐾🐾

hvala vam cure! Nevjerojatno se osjećam, nadam se da ćete se i vi tako osjećati već u ovom ciklusu :)
    XOXO! kako si? Tebe nisam vidjela već pihhhh :D baš si daleko dogurala &lt;3

Evo nas dvije balasnsiramo izmedu zimskih i proljetnih bebica. Sutra zavrcemo 28tt i stvarno je za sad da kucnem sve ok. Sad krece ono najizazovnije zadnje tromjesecje gdje si vec sam sebi tezak pa se nadam da ce vrijeme ipak proletjeti a ne usporiti se.
    Evo jos jednom stvarno ti zelim najskolskiju mogucu trudnocu ❤️
    I svim curama na temi da sto prije ugledaju svoje plusice 🤩

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani