Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lion32
    30. Studeni 2021. 10:22

Mama_andjela neces vjerovat al procitam tvoje pitanje i kao ajde idem provjerit da nije stigao nalaz na e-gradjanin i on tamo 🤣🤣 sve je super, sad cekam da me naruce na pregled i da mi uzmu papu jer je sad vec proslo godinu i pol. Nadam se da ce to biti brzo jer im je kaos u KBC-u zbog cijele ove situacije sa koronom..

Lavica ja sam iz Rijeke🥰

Loza od srca cestitam.🥰🥰 Napokon lijepe vijesti u nasoj grupi😍

Sad cu vam se malo požaliti jer mi je uopće glupo o tom s prijateljicama jer sam i sama sebi dosadna vec🤣
    Jucer kad sam se obrisala je bila krv na papiru. Otkad sam u 2.mj imala spontani stalno imam sukrvice par dana prije M i kako sam pocela pit vrkutu prosli mjesec ga nije bilo i stvarno sam bila sretna.
    Ovaj mj je dosao jako rano i to me slomilo. Plakala sam kao malo dijete jer nikako da se to dovede u normalu..
    Cijeli mjesec ili krvarim ili imam ljigave iscjetke🤣🤣 od spontanog sam bila sveukupo kod 4 različita ginekologa i svi su rekli da je ovo normalna pojava🙄🙄

Reaa
    30. Studeni 2021. 10:30

Hojla cure .. nikako da se javim radovi u stanu (  samo zajebavanja s majstorima) i jos me muce sinusi i jos sam na bolovanju. 
    Cure super sto ste se toliko opremile i gađate pik sa lh trakicama..  po zelji mog dragog ovaj mj necu pratiti trakice 🤣 ali mene kopka..
    Čestitam na plusićima ❤❤❤❤❤ imam filing da ce sad sve prštati od plusića ❤❤❤❤❤
    Lion 32  i ja sam iz Rijeke 🤣

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Reaa
    30. Studeni 2021. 10:32

zoeeuzoee

Dobro jutro curee,kako ste mi?
    Vidim trakice se piskaju ovaj ciklus na najace heheh tako treba nadam se pozitivnim ishodima😁
    Evo meni je 7 dana do M za sad samo jako bolne grudi imam,da u noci nisam mohla spavati na trbuhu..

🤞🤞za jako bolne grudi ❤ ja nisam danima mohla spavati na trbuhu ❤

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

BlairWaldorf
    30. Studeni 2021. 10:40

Curkice moguće da je sinoć bio peak, iako aplikacija kaže high ... Baš me zanima što će biti danas, da li će ići još tamnije ili ? .... Ali tek sam doma oko osam kao i mama anđela 🙋 tako da vam taj ishod javim onda sutra ujutro hehehe, a u međuvremenu se čujemo još kroz današnje popodne ☕😋
    https://ibb.co/qkFzK4d

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Reaa
    30. Studeni 2021. 10:42

BlairWaldorf

Curkice moguće da je sinoć bio peak, iako aplikacija kaže high … Baš me zanima što će biti danas, da li će ići još tamnije ili ? …. Ali tek sam doma oko osam kao i mama anđela 🙋 tako da vam taj ishod javim onda sutra ujutro hehehe, a u međuvremenu se čujemo još kroz današnje popodne ☕😋

Meni se čini da je ovo pik bio ❤

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

BlairWaldorf
    30. Studeni 2021. 10:44

Reaa

BlairWaldorf

Curkice moguće da je sinoć bio peak, iako aplikacija kaže high … Baš me zanima što će biti danas, da li će ići još tamnije ili ? …. Ali tek sam doma oko osam kao i mama anđela 🙋 tako da vam taj ishod javim onda sutra ujutro hehehe, a u međuvremenu se čujemo još kroz današnje popodne ☕😋

I ja mislim, ali navečer ću biti sigurna kad usporedim. Pokrili jednom, sad se grizem da smo mogli još koji put 🤭😂

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Inna_92
    30. Studeni 2021. 10:45

Loza je trudna!😍😍😍😍😍 Čestitaaaaam!❤
    Blair ovo je pik koliko vidim 👍

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

• Bbebach
    30. Studeni 2021. 10:56

Djevojke, žene, ima korisna stranica ,a ima i fb tko želi 'Maja Og'. Žena puno piše o plodnosti i raznoraznim temama vezanim uz začeće i slično. Proučite, možda kojoj dobro dođe!
    Hvala svim dobrim curkama sa teme! Ozarim se kada čitam, al ozbiljno! Mama anđela, radila sam sve nalaze. Čak i AMH koji nikad prije nisam, također kontroliram/proučavam cerviks (što pojma nisam imala prije itd!).

Reaa
    30. Studeni 2021. 11:21

BlairWaldorf

Reaa

BlairWaldorf

I ja mislim, ali navečer ću biti sigurna kad usporedim. Pokrili jednom, sad se grizem da smo mogli još koji put 🤭😂

Nekad je i jedan seks  dovoljan ❤🤞

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

BlairWaldorf
    30. Studeni 2021. 11:22

Reaa

BlairWaldorf

Reaa

BlairWaldorf

Nekad je i jedan seks dovoljan ❤🤞

Ma jasno, ali znaš onaj osjećaj kad želiš napraviti što više toga što je u tvojoj moći 😂🤭

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.