Mama_andjela neces vjerovat al procitam tvoje pitanje i kao ajde idem provjerit da nije stigao nalaz na e-gradjanin i on tamo 🤣🤣 sve je super, sad cekam da me naruce na pregled i da mi uzmu papu jer je sad vec proslo godinu i pol. Nadam se da ce to biti brzo jer im je kaos u KBC-u zbog cijele ove situacije sa koronom..
Lavica ja sam iz Rijeke🥰
Loza od srca cestitam.🥰🥰 Napokon lijepe vijesti u nasoj grupi😍
Sad cu vam se malo požaliti jer mi je uopće glupo o tom s prijateljicama jer sam i sama sebi dosadna vec🤣
Jucer kad sam se obrisala je bila krv na papiru. Otkad sam u 2.mj imala spontani stalno imam sukrvice par dana prije M i kako sam pocela pit vrkutu prosli mjesec ga nije bilo i stvarno sam bila sretna.
Ovaj mj je dosao jako rano i to me slomilo. Plakala sam kao malo dijete jer nikako da se to dovede u normalu..
Cijeli mjesec ili krvarim ili imam ljigave iscjetke🤣🤣 od spontanog sam bila sveukupo kod 4 različita ginekologa i svi su rekli da je ovo normalna pojava🙄🙄
Hojla cure .. nikako da se javim radovi u stanu ( samo zajebavanja s majstorima) i jos me muce sinusi i jos sam na bolovanju.
Cure super sto ste se toliko opremile i gađate pik sa lh trakicama.. po zelji mog dragog ovaj mj necu pratiti trakice 🤣 ali mene kopka..
Čestitam na plusićima ❤❤❤❤❤ imam filing da ce sad sve prštati od plusića ❤❤❤❤❤
Lion 32 i ja sam iz Rijeke 🤣
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Dobro jutro curee,kako ste mi?
Vidim trakice se piskaju ovaj ciklus na najace heheh tako treba nadam se pozitivnim ishodima😁
Evo meni je 7 dana do M za sad samo jako bolne grudi imam,da u noci nisam mohla spavati na trbuhu..
🤞🤞za jako bolne grudi ❤ ja nisam danima mohla spavati na trbuhu ❤
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Curkice moguće da je sinoć bio peak, iako aplikacija kaže high ... Baš me zanima što će biti danas, da li će ići još tamnije ili ? .... Ali tek sam doma oko osam kao i mama anđela 🙋 tako da vam taj ishod javim onda sutra ujutro hehehe, a u međuvremenu se čujemo još kroz današnje popodne ☕😋
https://ibb.co/qkFzK4d
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Curkice moguće da je sinoć bio peak, iako aplikacija kaže high … Baš me zanima što će biti danas, da li će ići još tamnije ili ? …. Ali tek sam doma oko osam kao i mama anđela 🙋 tako da vam taj ishod javim onda sutra ujutro hehehe, a u međuvremenu se čujemo još kroz današnje popodne ☕😋
Meni se čini da je ovo pik bio ❤
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Curkice moguće da je sinoć bio peak, iako aplikacija kaže high … Baš me zanima što će biti danas, da li će ići još tamnije ili ? …. Ali tek sam doma oko osam kao i mama anđela 🙋 tako da vam taj ishod javim onda sutra ujutro hehehe, a u međuvremenu se čujemo još kroz današnje popodne ☕😋
I ja mislim, ali navečer ću biti sigurna kad usporedim. Pokrili jednom, sad se grizem da smo mogli još koji put 🤭😂
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Loza je trudna!😍😍😍😍😍 Čestitaaaaam!❤
Blair ovo je pik koliko vidim 👍
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Djevojke, žene, ima korisna stranica ,a ima i fb tko želi 'Maja Og'. Žena puno piše o plodnosti i raznoraznim temama vezanim uz začeće i slično. Proučite, možda kojoj dobro dođe!
Hvala svim dobrim curkama sa teme! Ozarim se kada čitam, al ozbiljno! Mama anđela, radila sam sve nalaze. Čak i AMH koji nikad prije nisam, također kontroliram/proučavam cerviks (što pojma nisam imala prije itd!).
I ja mislim, ali navečer ću biti sigurna kad usporedim. Pokrili jednom, sad se grizem da smo mogli još koji put 🤭😂
Nekad je i jedan seks dovoljan ❤🤞
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Nekad je i jedan seks dovoljan ❤🤞
Ma jasno, ali znaš onaj osjećaj kad želiš napraviti što više toga što je u tvojoj moći 😂🤭
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore