Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    30. Studeni 2021. 17:29

Lavica 🌸

BlairWaldorf

Lavica 🌸

Al nemoj me krivo shvatiti 🤣 nisam rekla da tebi nece pasat..jer je jako lijepi pik..
    Ja isto gledam sta kazu trakicu ali svejedno, svako tijelo je drugacije..🙈🤗🤗🤗

Ma nisam te krivo shvatila, dobro da si mi rekla, sve je dobro znati ! Malo sam iscitala i drugu temu, znači mogu biti preosjetljive. Oukej, pisem u svoju tekicu 😋
    Ja se testiram od 10DC i postepeno je trakica tamnila, s time da je evo danas na 0,7 što opet nije drastičan pad već nakon peaka najveći "score" . Malo i jajnike osjetim pa moguće da je ovulacija, ali odustajem definitivno od svih simptoma jer poučena iskustvom….. Eh… a kako bude ne mogu na sve utjecati 😬

Po meni je bila O ali definitivno pokrijte 🤗
    Znam kako ti je 🙈 ah sta bude, bude..
    Neka nam je sa srecom, svima nama 🤞🏻🥰🥰🥰

Ma hoćemo, nema druge. Kakva je situacija kod tebe? 
    Ugl. danas sam si ulovila predivan baloner na popustu i mislim si kako bi bila zgodna trudnica u njemu  😋

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    30. Studeni 2021. 18:45

Lavica 🌸

Blair naravno da bis bila predivna 🥰🤗 i biti ces, uskoro 🤞🏻

Nista. Ne tamni.. 🥺 piskiti cu jos jednu sutra i gotovo.. pokrili jesmo, i danas cemo opet i gotovo..
    Iskreno, neda mi se vise.. Jedva cekam operaciju pa da vidimo gdje sta kako dalje.. Jucer sam bila tako sretna a danas popodne tako 😕☹😩

Ja sam svaki dan njah - iskreno 😬
     ja sam sad odradila trakicu i dalje je isti score kao i ranije danas ... Planiram pratiti ciklus i dalje, sve dok ih ne potrosim, jos ih je desetak možda, trebalo bi padati 😂 to je valjda znak da mi trakice pašu 😏
    A gle lavice napravila si sve sto si mogla 🌞 Drzim nam fige i da ne izludimo onda ona ključna dva tjedna 🤭
    Jel kupujemo i papamo ananas? 😋

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    30. Studeni 2021. 18:55

Mama_andjela

Blair, dakle imamo jos fore za ljetne bebice, super super idemoo, mozda nam se posreci Ovo je bas dosta debela linija i tamna, top Blair, i mislim da ce to biti dobro sve, danima ste imali odnose, i uroditi ce to plodom uz Boziju pomoc. A daj mi reci jel ostanes lezati nakon odnosa, ili dizes noge, il kako vec Ja sam prosle godine jedan mjesec radila to da dignem noge, naslonim na zid, pa je cini mi se tad i ostvarena T, sto ne mora znaciti da je zbog dizanja nogu (al uz zid) Jer ja do sad malo odlezim, dva tri min i idem pod tus, tako da vidim i vase cake, mozda da ne ustajem tako brzo Ovu sedmicu cu duze lezati jos ako crta fina bude, mozda se nesto i uhvati
    .
    Lion, super da sam ja bila podsjetnik na nalaz i da je gotov. Sretno dalje, da se ne oduzi sve previse, da cim prije dobijes termin za papu i dalje
    .
    Loza, ahaa, ja sam vidjela tu d apokusavate od 8/21, nisam znala da ste imali te neke pauze, ali dobro, necemo se vise vracati na to. Sada ides na ljepsu temu i cuvaj se

🙏 Iz tvojih usta u božje uši. 

Jednom sam podigla noge, muž umro od smijeha, kaže mi nema ti to veze, kažem ja, ne može odmoći 😂 malo sam proučavala taj fenomen i znanstvenici kažu da nema uporište 🥴 ali svejedno budemo digle, neće skoditi i ne odmah pod tuš, možda koji minuticu da ostanemo lezati 😂🤭

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    30. Studeni 2021. 18:56

Lavica 🌸

Blair naravno, piski dok god ne budu jako svijetle, ili kako ti kazes, dok ih ne potrosis 😊
    Da, jesam.. 🤭
    Za sada pijem samo ciklu i tu i tamo onaj zenski caj mix biljaka.. Ananas cu kupiti slijedeci tjedan jer kazu da je bolje ga ne jesti dok traje O 🤷🏼‍♀️😁

Ok lavice nakon O to nam je svakodnevna  užina 💁

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lara19
    30. Studeni 2021. 19:51

Cure koje koristite premom aplikaciju, koliki vam bude onaj T/C ratio kada vam bude pik? Ja sam krenula jucer s trakicama, jucer mi je bilo 0.19,danas 0.37, pa me zanima koliko mora biti da pise high i pik? 

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

• malina_30
    30. Studeni 2021. 21:33

Lozaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa! Čestitam od srca! Ulijevaš mi nadu (pogotovo onoj koja nikad nije drugu crticu vidjela) želiš li podijeliti s nama nestrpljivima simptomiće ako ih imaš? Kako si ciklus "spremila u glavi"(znas kad kazu- mi odustali i tad se dogodilo ;) i tako to ☺️

Grlim, ljubim, čestitam ❤️💋

BlairWaldorf
    30. Studeni 2021. 21:56

Lara19

Cure koje koristite premom aplikaciju, koliki vam bude onaj T/C ratio kada vam bude pik? Ja sam krenula jucer s trakicama, jucer mi je bilo 0.19,danas 0.37, pa me zanima koliko mora biti da pise high i pik?

Nema neke univerzalne veličine, kod svake žene je drukcije, bitno je da ti je crta u istoj boji kao kontrolna ako ne i tamnija. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    30. Studeni 2021. 22:27

Blair, hahahaha najjaci su komentari nasih mizeva. Moj opet sada kaze kakav ti je libido😅 Amaan rekoh ovo ne mjeri libido, znas da sam ja uvijek za 🤣 ali nisam nesto optimisticna vise fakat, trakica danas slaba, po app svjetlija cak za 0,02, ne znam , bas se plasim da O mozda mece ni biti, bas je mala vrijednost, pretpostavlja se da bi O trebala biti za 5 dana ali bas mislim da nije okej, evo pogledajte, danas sam radila ipak oko 16h, ne znam da li ima uticaj to ako trakicu kod umakanja ne drzis skroz upravno, jer sam danas ukoso stavila jer mi je casica plitka i ne udje citav dio do kontrolne, sve u svemu ne znam fakat https://ibb.co/RpY74MJ , eto pogledajte ko mogne, Lavica je cesce radila pa mozda si se susretala s ovim inace😊 Al od danas mi je krenuo mlijecni iscjedak, a od danas je po app inace pocetak plodnih dana 😒😒

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Samoja6
    30. Studeni 2021. 23:44

Loza 🐾🐾

nes

Loza 🐾🐾

nes

Loza 🐾🐾

pozdrav cure :)
    dugo me nije bilo i većinu vas ni ne znam, ali imam jako lijepe vijesti za podijeliti s vama :)
    https://ibb.co/W2GrJpH dočekala sam i ja svoju drugu crticu, već sam mislila da je to samo mit!
    danas sam 12dpo, sutra ne trebam dobiti mengu.
    Uglavnom cure, nije mit - događa se :)
    želim vam hrpu plusića <3 <3

Ajme koje divne vijesti, sva sam se najezila! Predrago mi je, zasluzila si. Neka bude uredna i skolska
    Da cujemo simptome 😊
    Ja imam prvi pregled iduci tjedan i iskreno se nadam da ce sve biti u redu, bas sam u strahu i grcu zbog svega 🥺

čeeeeeek štaaaaaaaa? Ti si trudna? Ajmeeeee!! Draga Nes oprosti, nisam znala, izgleda da nisam pohvatala. Čestitam i neka i tvoja trudnoća bude mirna i uredna :) <3 <3 baš si me sad još više razveselila!

Inače cure, hvala vam na podršci, divne ste. Znam da se ne poznajemo baš, ali ranije sam puno više tipkala, vodila listu, upisala masu plusića i ovaj forum mi baš puno znači :)

Jesam 😇 hvala ti 🤗
    Bit cu pametnija nakon pregleda jer mi je to ciklus kojim je zapoceo spontani, nisam ulovila pik, nemam pojima kad je bila O i koliko sam trudna, ali mislim da je kasnila nekih 10 dana, mozda i vise. I ovaj put sam imala smeđi i., ali samo jedan dan, tako da preventivno koristim utrogestan. Plakala sam ko kisna godina taj dan jer sam mislila da cu opet izgubiti bebu. Bas sam isprepadana, ne usudim se uopce veseliti. Dani su mi ko godine do pregleda, ali znam da ne mogu utjecati na nista u ovom slucaju tako da cekam, nadam se i molim da ce sve biti u redu.

vjerujem ti da si sva u strahu, a to je nažalost dio toga… Jednom kad prođeš tako nešto strašno, pušeš i na hladno. Nadam se da će ovaj put biti sve u redu :)

SamoJa jesi se ti malo opustila?

Pokušavam maksimalno! Trudim se zaokupiti misli drugim stvarima... Zato još uvijek i idem raditi, tih pola dana su mi misli na drugom mjestu... Ali, ipak, još sam oprezna i mislim da će to tako i ostati dok ne prođu ovi tjedni u kojima se zadnji put to dogodilo... Ipak je to stalno u podsvijesti i dogodilo se baš u ovo vrijeme, nemožeš protiv toga... Čekamo idući pregled, koji je skoro pa dogodine, tako da... Načekat ćemo se! 😀 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Mama_andjela
    01. Prosinac 2021. 06:46

Trudnice😊
    Atina ➕
    Marta ➕
    SamoJa➕
    Ina85 ➕
    ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄
    Zoeeuzoee 07.12. - 6 dana ❤️
    Lion32 08.12.- 7 dana ❤️
    Nina23 09.12. - 8 dana ❤️
    Mina234 09.12. - 8 dana ❤️
    Kejsy 10.12. - 9 dana ❤️
    Buhtlica 12.12. - 11 dana ❤️
    .Mila 17.12. - 16 dana ❤
    Mama_andjela 19.12. - 18 dana ❤️
    Reaa 20.12. - 19 dana ❤️
    LaVi 20.12. - 19 dana ❤️
    Lekaa ..
    Baarbaraa34..
    BlairWaldorf..
    Lavica..
    Inna92 ..
    Malina_30..
    Kamilica ..
    Ameliee   ….
    Zuzujalica …
    Delia…
    Ninach…
    Loza…
    .
    Jutro cureee Hello December you're the last one soo be the BEST one!  
    Moje trakice i ja, dosada lvl 1., al dobro, sinoc sam gledala neke slike trakica na app pa sam vidjela ipak da jedan dan vrijednost bude kao kod mene i sutra dan, dva tri dana pred O, vrijednost drasticno skoci, eto nadam se da ce i kod mene biti tako Onda ima dosta i do vremena kada se rade, pa cu uskoro poceti po dvije raditi, pa kako bude, ne odustajem
    .
    Zoeeuzooee, ti si bas blizu Neka se dese i od tebe lijepe vijesti

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.