Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zoeeuzoee
    01. Prosinac 2021. 15:50

Cure posto radim odmah oreki ljekarne,poslusala sam lavicu i kupila tak s crvenom linijom(gravn)
    I u roku par sekundi mi se pojavila ova sjeni a neznam kolko vi vidite?
    https://ibb.co/dcdxXDG

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

zoeeuzoee
    01. Prosinac 2021. 15:57

zoeeuzoee

Cure posto radim odmah oreki ljekarne,poslusala sam lavicu i kupila tak s crvenom linijom(gravn)

Sad kad se osusilo se jos jace vidi,jer sam ovo slikala kojih par sekundi nakon

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

zoeeuzoee
    01. Prosinac 2021. 16:31

https://ibb.co/

Kejsy

zoeeuzoee

zoeeuzoee

Sad kad se osusilo se jos jace vidi,jer sam ovo slikala kojih par sekundi nakon

Čestitam ❤️🤞 zelim ti urednu i divnu trudnocu. Taj test sam poredila sa rezultatima bete i bio je tacan. Kad je beta bila negativna i on je bio bijel kao snijeg. Taj mi je definitivno omiljeni test.

Joj hvala ,ja se nadam da je tako,strah me da se ne razocaram :(
    https://ibb.co/YNDBk7H mislim da se tu bolje vidi
    Al ugl nikad mi nije na tome pokazao ni sjenu❤🙏

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

zoeeuzoee
    01. Prosinac 2021. 16:32

https://ibb.co/YNDBk7H

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

zoeeuzoee
    01. Prosinac 2021. 16:35

Znate sta,ako ovaj test uistinu je pozitivan,odma su meni definitivno pomogle traki e i noge u zrak koje sam sad prvi put drzala🙏

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

zoeeuzoee
    01. Prosinac 2021. 16:45

Kejsy

zoeeuzoee

Znate sta,ako ovaj test uistinu je pozitivan,odma su meni definitivno pomogle traki e i noge u zrak koje sam sad prvi put drzala🙏

Pozitivan jest, samo je bas rana trudnoca, ako možeš uradi ovaj isti test za dva dana, da vidis da li tamni crtica. Izvini koliko dana imas jos do menstruacija? Trakice su sigurno pomogle, nogice u zraku, pa sta znam kazu strucnjaci da ne pomaze… ali mozda jest, odmoglo nije sigurno 😊. Mi smo uz trakice i to sto smo pokusavali par dana pre i na dan ovulacije uspjeli u prvom ciklusu pokusavanja, e sad sto je bila biohemiska, to sad druga stvar.. bice bolje drugi put 🥰, ali ipak znaci da su trakice veoma dobra stvar pogotovo u kombinaciji sa mjerenjem bazalne temperature..

Do M imam 6 dana
    S tim da imam povisenu temleraturu 37.2 
    Jako bolne grudi,jucer me navecer uhvatila mucnina koja je kratko trajala
    A trakice su sigurno pomogle,nadam se da je pozitivno,napravila sam jos jedan sad upravo takav i isto mi je pokazalo,sljedeci cu za dva dana🙏🙏 i hvala na savjetu❤

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

nina23
    01. Prosinac 2021. 17:18

Zoeeuzoee cestitam od srca🥰. ne vjerujem da je implatacisko jer je pojace krvarenje.  Lavice briseve cu tek u 1 mj. Jer mi je dosadilo vise svaki mj a i antibiotika mibje na vrh glave. Zadnje sto pili nismo ih bas nesto podnosili

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

zoeeuzoee
    01. Prosinac 2021. 17:22

Cure kaj mislite,ako napravim digitalni clear blue danas da bi mi nes pokazao?

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

BlairWaldorf
    01. Prosinac 2021. 18:55

Zoe i ja vidim crticu ❤️ bas me ovo razveselilo ? Nadam se da si otvorila pozitivan niz plusića ovaj mjesec ❤️🙏

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    01. Prosinac 2021. 19:54

Blair i Lavica ma znam ja i pitam i odgovaram, nekako pokusavam da imam andu ali se vec plasim, jutroa opet uradila trakicu, ista kao sinoc stvarno uzas😏 Planirala sam danas oko 18h, ali ipak nisam,  rekoh da se vise ne razocaram, dosta mi je jutros bilo. Cak sam htjela i do gin da odem ali muz nije bio tu da me odveze, a nekako sam mislila da probam na pregledu da vidi da li se nesto desava. Nekad posumnjam i u trakice, za sada je poceo mlijecni iscjedak kojeg nije bilo prije, danas prvi dan plodnih tako da vidjeti cemo, ako mognemo iskoristiri sto vise pa kako nam bude😊😊
    .
    Zoeeuzooee, cestitam ti draga nasa, bas lijepa vijest. Crtica se vidi, takva je kod mene bila jos mi je M kasnila😅 Ti si stvarno rano uradila test, i sada sacekaj bar 3 dana pa odradi opet. Maaal9 strpljenja i ja vjerujem da ce to sve biti okej. Svaka cast, biti ce ti najljepsi poklon za rodjendan😊😊 Mozes li nam ubaciti slike trakica? Obzirom da si i ti radila😊
    .
    Nina, zao mi je zbog M... Neka zavrsi sto prije pa sledeci ciklus maaalkice marljiviji da budete😊😊
    .
    Lavica, za tebe vrlo moguce kako kaze Siri da je onda O bila, samo nisi bas uhvatila najtamniji momenat ali iskreno se nadam da je to to😊 Drzimo figice😊😊
    .

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.