Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zoeeuzoee
    23. Studeni 2021. 12:31

BlairWaldorf

zoeeuzoee

Jaooo cure,krivo sam napisala,to je dan ciklusa🙈🙈🙈

U tom slucaju ti je Marta točno odgovorila

Hvala cure🤗

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Mama_andjela
    23. Studeni 2021. 13:49

MARTA - drago mi je da si se javila i da si dobro. Eto ubrzo ulazis u drugo tromjesecje kada ce mucnine polako proci. Neka ti je sretno i bez brige, vidis sjeti se kako je bilo na pocetku i da si dobro prosla sav taj period i preostali dio trudnoce ces uz Boziju pomoc. Gubici se desavaju, svake godine na svakoj grupi, ali nastavis ici dalje, naucis sam sebe tjesiti da ces ti proci dobro, da je sve u redu. Drzi se .

.
    ZOEEUZOOE, hmm blizu sii, iskoristi to jos danas i sutra
    .
    LAVICE, nadam se da si stigla na red i da je sve okej
    .
    I moje trakice su stigle danas, nisam na poslu piskila jer nisam imala casicu, pa planiram kad dodjem doma za 2h, da vidim kakva je situacija. :) Iako sam danas tek 10 DC. I jos sto nisam uvidjela sto me buni kod trakica, kako znati da se O nije desila, da li u tom slucaju linija druga ostaje samo blijeda kroz cijelo testiranje, bez pomaka. Valjda bi trebalo biti tako

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

BlairWaldorf
    23. Studeni 2021. 13:52

Mama_andjela

MARTA - drago mi je da si se javila i da si dobro. Eto ubrzo ulazis u drugo tromjesecje kada ce mucnine polako proci. Neka ti je sretno i bez brige, vidis sjeti se kako je bilo na pocetku i da si dobro prosla sav taj period i preostali dio trudnoce ces uz Boziju pomoc. Gubici se desavaju, svake godine na svakoj grupi, ali nastavis ici dalje, naucis sam sebe tjesiti da ces ti proci dobro, da je sve u redu. Drzi se .

.
    ZOEEUZOOE, hmm blizu sii, iskoristi to jos danas i sutra
    .
    LAVICE, nadam se da si stigla na red i da je sve okej
    .
    I moje trakice su stigle danas, nisam na poslu piskila jer nisam imala casicu, pa planiram kad dodjem doma za 2h, da vidim kakva je situacija. :) Iako sam danas tek 10 DC. I jos sto nisam uvidjela sto me buni kod trakica, kako znati da se O nije desila, da li u tom slucaju linija druga ostaje samo blijeda kroz cijelo testiranje, bez pomaka. Valjda bi trebalo biti tako

Znas da sam i ja o tome razmisljala i dosla sam do istog zaključka. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• LaVi
    23. Studeni 2021. 14:53

Dobar dan curke!
    Mogi li ja sad na listu za (ne) dobit 20.12.?
    Dobila sam i sad za par dana krećem sa klomifenom i onda se nadamo božićnom čudu 🙏
    Nek nam je svima tu sretno i da ugledamo plusićeee😁😁

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

Mama_andjela
    23. Studeni 2021. 16:18

Cure, evo i ja sam uradila jedan testic na ovilaciju, znaci druga crta je svjetlija od moje buducnosti😅 Malo da se nasalim, ali valjda je okej, obzirom da je meni prema kalendaru O tek za 11 dana, necu ih raditi 5 dana pa cu vidjeti onda kako ce biti 😊 https://ibb.co/pKcT8L3
    .
    Blair, malo cu pogledati tamo na app da li ima tih slucajrva gdje nije doslo do O, da malo povezem sve ovo😁
    .
    LaVi moze naravno, budem te dodala na listu. Kada bi nas ovi praznici docekali u jos ljepsem ruhu, da nam ova Nova Godina bude nekako ispunjena i radosna 🥰🥰🥰🥰 Prosli mjesec nam je bio bas nikakav, nadamo se ovom 🤞🤞🙏

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

zoeeuzoee
    23. Studeni 2021. 17:27

Cure kak je ovo moguce?danas napravim trakicu i pogledajte svijetla :O
    https://ibb.co/0ff8WBm

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

zoeeuzoee
    23. Studeni 2021. 17:52

Lavica 🌸

zoeeuzoee

Cure kak je ovo moguce?danas napravim trakicu i pogledajte svijetla :O
    https://ibb.co/0ff8WBm

Imas pcos? Na prvim stranicama sam vidjela da te zelene koriste cure koje imaju tu dijagnozu.. 😊 aaali, ne znam, ja mislim da nisi uhvatila pik. Zato kazu da treba piskiti 2, 3 puta na dan kada se blizi pik

Neznam ni kaj znaci ta dijagnoza🤔
    Ugll jucer je bila dosta tamno ko ova pored,moguce da je onda bilo dns ujutro,a sta sad mozemo u akciju ili badava?mada smo pokrili id sub do pon

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

mina234
    23. Studeni 2021. 18:16

Zdravo drage moje.. kako ste mi ja sam se nešto usutila bila sam aktivna ali sada nešto neki dani došli pa sam se povukla u sebe.. zbog raznih problema sam jako loše ali bice bolje.. Juče sam imala jake bolove u donjem dijelu stomaka pa sad mislim da je zbog ovulacije bilo je i sluzi dosta.. ali po kalendaru O tek 25.11 pa vidjet ćemo nešto baš i nemam nade ovaj mjesec kao prošli ili sam se pomirila sa tim da će biti kad bude ... A još imam temp 37.3 😪😪💗💗💗

🙋‍♀️ 26
    🙋‍♂️30
    Missed ab 03.2021 💔
    Pokušavamo 9.2021🤞💓
    Nalazi 🔝
    Folacin 💊
    Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
    Test + 6.2.2022🤗😍
    28.2.2022👶💓
    16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻

BlairWaldorf
    23. Studeni 2021. 18:39

Jel se meni ovo čini ili krenulo tamniti 11 dan ciklusa 

https://ibb.co/b1ps2MM
    Aplikacija kaze: low - 0,35

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    23. Studeni 2021. 18:46

Lavica 🌸

A sto se mene tice..danasnji pregled.. nista novo, uzv 0 bodova, nemam folikula, ni lijevo ni desno..ne znam da li je rano (15dc i duzi ciklusi) ili jednostavno ce to biti anov.ciklus 😔😔😔 dobro da mjerim temp.pa ce ona potvrdit ili ne potvrditi O… bas sam nikakva… ☹☹☹
    I dala mi je interne uputnice sta moram sve pripremiti za operaciju..interna medicina tek 21.12.a za anesteziolog moram cekati da mi daju drugi termin, posto prvo se radi sve drugo (krv, interna medicina, ekg..) pa tek onda anesteziolog..(kod kojeg sam bila narucena 6.12. 🤦🏼‍♀️ ali eto, moram otkazati..)

Vjerujem da bi najradije da ti je operacija sutra samo da se toga rijesis i onda si mirna. Uz tebe smo ❤️ svakako se usredotoči i na ovaj ciklus, ne gubi pokusavanje iz fokusa 💓

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.