Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa34
    16. Studeni 2021. 20:49

Mama_andjela

Baarbara, blizi se i tvoj dan D
    .
    Ajmo malo plusica cure, izgleda da smo se bas ulijenile

Ma nista ni od mene. Pisala sam mislim jucer da mi je krenuo spottig vec makar bi prema O trebala dobit tek oko petka, ali i zivcana sam na entu sto je kod mene klasicni simptom pms-a tak da pisi kuci propalo.

• Želja00
    16. Studeni 2021. 21:30

Pozdrav svima,
    Prvo bi željela reci da vas pratim jako dugo. Nekako mi je bilo lakse proci sve do sada citajuci vase objave.
    Ukratko ove godine smo napokon uspjeli i ostala sam trudna,no to nije dugo trajalo. Nisam uspjela doci do 4 mjeseca, ali mogu biti zahvalna cijelom medicinskom osoblju koji su se trudili da mi cijelo to iskustvo gubitka i kiretaze nekako olaksaju. 
    Sada napomon evo vec tri mjeseca opet radimo na bebi ali bas i neide.
    Ono sto bi ja zeljela pitati vas jer nigdje nemogu pronaci bas neke info je kako vi rijesavate problem suhoce. Naime mi uvijek koristimo lubrikant ,a citala sam da on bas i nije dobar ukoliko planirate trudnocu. Moze li mi netko pomoci sa nekim savjetom mozda

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

BlairWaldorf
    16. Studeni 2021. 22:21

Mama anđela

https://ibb.co/wYxkp00

Evo. 
    Dobila sam  20 trakica plus 3 gratis testa za trudnoću= 60kn. Daleko povoljnije nego u dm. 
    Planiram svakako pratiti ovaj mjesec na ovaj način

https://ibb.co/JFkV5TB
    🤞😄

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    16. Studeni 2021. 22:28

Lavice - biljeznicu u torbu i piški na poslu 😂 mislim , piskiti moras, a ovo je joj sekundica duže da vidiš na čemu si taj dan !   samo jako imamo cilj i ništa nam ne smije stajati na putu 😂 sad vidim tvoje trakice , to su te koje i ja imam 😉

Reaa- totalno se kužimo i ja sam taj tip. Već se vidim i s markerima u boji, različiti za različite dijelove ciklusa. 🤩

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

zoeeuzoee
    17. Studeni 2021. 00:30

BlairWaldorf

Ina85

Pregled prosao ok. 5+4 tt vidi se gestacijska i zumancana. Za tj dana idemo vidjeti srce.

❤️❤️❤️ Čestitam. Bas mi je drago ovako nesto pročitati. Da je i više ovakvih vijesti.

Cestitaaam❤❤❤🙏🍀

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

zoeeuzoee
    17. Studeni 2021. 00:31

BlairWaldorf

Lavice - biljeznicu u torbu i piški na poslu 😂 mislim , piskiti moras, a ovo je joj sekundica duže da vidiš na čemu si taj dan ! samo jako imamo cilj i ništa nam ne smije stajati na putu 😂 sad vidim tvoje trakice , to su te koje i ja imam 😉

Reaa- totalno se kužimo i ja sam taj tip. Već se vidim i s markerima u boji, različiti za različite dijelove ciklusa. 🤩

I ja pocinjem sa trakicama ovaj mjesec narucile si ja i kolegica sa stranice plus minus isti dosta jeftino 100 kuna 50 komada plus 3 testa ako se ne varam,mora mi ih kolegica dostaviti jer su kod nje stigli😁😁 nadam se da ce trakice donjeti srecu hehe 

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Mama_andjela
    17. Studeni 2021. 07:57

Trudnice:
    Atina ➕
    Marta ➕
    SamoJa➕
    Ina85 ➕
    ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
    Lekaa 05.11. - 12 dana kasni ❤
    Baarbaraa34 17.11. - danas ❤️
    .Mila. 18.11.- 1 dan ❤️
    Reaa 22.11. - 5 dana ❤️
    ODBROJAVANJE - 12 MJESEC 🍂
    Zoeeuzoee 07.12. - 20 dana ❤️
    Lion32 08.12.- 21 dan ❤️
    Nina23 09.12. - 22 dana ❤️
    Mina234 09.12. - 22 dana ❤️
    Kejsy 10.12. - 23 dana ❤️
    Buhtlica 12.12. - 25 dana ❤️
    Mama_andjela 19.12. - 32 dana ❤
    BlairWaldorf..
    Lavica.. 
    Inna92 ..
    Malina_30..
    Kamilica ..
    Ameliee  
    Zuzujalica 
    Delia
    Ninach
    Loza
    .
    Jutro curee  A ja sam vam totalno s manjkom znanja kada su te trakice u pitanju i hvala na objasnjenju. Dakle nije fora piskiti samo jednom dnevno? Lavica, i Blair, e iste takve trakice sam ja nasla na nasoj online stranici, nazalost nisam iz Hr, tako da od Betty nista, samo sto mislim da su ove sto prodaju 20ml a ne one od 10, tako da bi s njima onda bilo teze, mozda bih i profulala ovulaciju il bih okasnila  Mada bi mi bilo lakse kad bi muz bio doma i dok je svijetla ja bih to iskoristila, pa tko zna  Lavica ove su bas povoljne, mozda i njih narucim za svaki slucaj  I sveska a i aplikacija mi se cine skroz cool, uglavnom bitno je imati evidenciju 
    .

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    17. Studeni 2021. 07:58

.Lavica, nisam nikad radila u firmi sa toliko zena, ovo mi je druga firma po redu i jedina sam zena tu medju desetak muskaraca, tako da ono lagano odem u wc, ostanem koliko hocu, vec sam nekoliko puta i testove odradila, bez imalo panike sta ce ko reci. a zene su bas ponekad jedna drugoj najveci neprijatelj, znam po sestri, ona je radila sa 50 njih, to su razliciti timovi, tracevi svaki dan, i bas da se jos dovedu do toga da pricaju o nekom iza ledja sto ne moze imati djecu i sl, to je bas dno dna.  Zena treba da podrzi drugu zenu, da ju usmjeri, da savjet, evo bas kao vi meni ovdje, a ne da mi se smijete sto ja ne znam sta su trakice i kako se koriste. Zato ja kazem muskarci su top, u prosloj firmi sam imala par muskaraca kolega bas dobrih drugova, i ljepse mi s njima nego sa zenama iskreno, nema kod njih te negativne price, zlonamjernih izjava i sl. Drzi se lavice, ako si u mogucnosti nekad kad vidis da crtica tamni, uzeti naredni dan odmor pa i ako je muz tu, da to iskoristite kako treba  I da, sretno na pregledu!  Neka danas bude ginekologicin dobar dan, da sto bolje prodjeete
    .
    BlairWaldorf, a vidis jos si dobila i 3 testa na trudnocu, odmah su olaksali da ne trcis do apoteke  Nadam se d ce svaki od njih na kraju ciklusa pokazati dvije crtice 
    .
    Zoeeuzooe, i ti dakle kreces s trakicama, sretnooo 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Mama_andjela
    17. Studeni 2021. 08:39

Lavica, poruciti cu ih svakako i sa Aliexpressa, cak i da mi ne budu trrebale dati cu ih nekome. A posto se uvijek nacekam narudzbi sa Alija, bas kao sto kazes i stigne do nas, ali nasa posta to stvarno sporo isporucuje. Tako da cu vjerovatno sada poruciti odavde iz BiH 20-30 kom da imam za ovaj ciklus, s tim da trazim vise prodavaca, da bude 10ml osjetljivost  Pa da vidimo i to kako funkcionira  E da zeznuto je to onda kada se ni odmor ne moze iskoristiti kako treba, ali bar imas te minuse od 16h, jeste da se mora nadoknadjivati, ali u pojedinim firmama kod nas ni toga nema, uzas..  Sper je da nisi sama, bilo bi ti iscrpljujuce, lakse je u drustvu sve  Javi se 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

BlairWaldorf
    17. Studeni 2021. 09:17

Lavice 

U uputama piše da se treba smanjiti unos tekućine 2 sata prije uzimanja uzorka tako da i ti imate na umu 😄 ako treba mogu slikati upute i to sam dobila 😉

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.