Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    06. Studeni 2021. 22:05

Jenny, dobro nam dosla 😊 Samo ti tipkaj, druzimo se 🥰

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Inna_92
    06. Studeni 2021. 23:28

Dobrodošle nove cure Lea, Keysi i Jenny. Oprostite mi ako sam nekoga preskočila, nije namjerno. 

Blair ovo zvuči jako dobro 👍. Držim fige da bude veselje s plusićem kroz koji dan. 😍 

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Reaa
    07. Studeni 2021. 00:41

Uuu ovo mi sve mirisi na puno plusića ❤❤❤❤❤🤞🤞🤞🤞 simptomceki su vam 🤞🤞❤
    Nove cure dobrodošle, i što prije otišle u drugu grupu ❤❤❤

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Reaa
    07. Studeni 2021. 00:49

Lea06

Pozdrav cure. 😁
    Vidim da je ova tema aktivnije od spontanog pobacaja, pa cu se ovdje prikljuciti. Nekako, lakse mi je kad sam u "drustvu" zena/cura koja prolaze ili su prolazila kroz slicno iskustvo kao ja. Pa eto, pridruzujem se. 😁
    Naime, eto, drugi puta prolazim kroz spontani, zadnji je jos u procesu, u ponedjeljak idem na zadnju dozu ciscenja ako sve bude po planu, a onda akcija.
    Pa bih eto, voljela ako bi mi netko mogao napisati iskustvo sa medikamentim tabletama, koliko ste krvarile i kada vam je stigla mjesecnica ? Prvi puta cu sada ovako pobaciti, obzirom da sam sada u 11tt, a beba je stala u 6tt sa razvojem i otkucajima.
    Kada ovo prodje, odma akcija, ali akcija pretraga, ne pada mi napamet opet ovo prolaziti ponovno jer i samo znate koliko ke bolno i mukotrpno, em fizicki, a posebno psihicki.
    Ja sam se kad sam isla na hitnu u petak, rasplakala u cekaoni pred svim trudnicama jer sam ja jedina bila na "otpisu", dok su sve druge isle na preglede, cak su i trudnice neke izlazile s bebama i cvijecem, bila sam mirna neko vrijeme, al onda sam pukla i dosla je sestra i rekla da se smirim, bili su okej, ali inace nemam naviku tako u javnosti, neugodno mi. No medjutim nisam se uspjela suzdrzati. Prolazi sto misli, hocu li ikada ovdje biti ali sa svojom bebom, zivom i zdravom, kako je njima sada, jesu svjesne koliko su sretne ?! Ma milijun pitanja i odgovora. Uglavnom, eto, proslo je, kasnije sam se umila hladnom vodom i nadosla, nisam si dopustala takve misli i ignorirala ljude na taj nacin. Da me netko krivo ne shvati, jako mi je drago i sretna sam kad vidim sve zene koje su uspjele i koje su dobro, dodje mi da ih zagrlim i cestitam, ali jednostavno prefrisko je jos sve i drugi je u pitanju, svjesno znas da nesto ne stima i pitas se hoces li ikada znati u cemu je kvaka.
    No hajd, idemo dalje, samo pozitivno i jednog dana cu i ja a i vi sve biti u radjaoni ali nakon 9 mj trudnoce 🥰❤
    Podrska svima koje prolaze isto. Oprostite na velikom tekstu, ali vjerujem da nije na odmet. 😁

Lea dobrodošla nadam se da vise neće biti tih spontanih. ❤ u srpnju sam imala missed ab u  10tt (plod stao na 9+5).. nakon medikametoznog pob. Krvarila sam puna 2 dana i 10ak onako samo da zaprlja.. i onda sam na 34dana od pob. Imala 12 dana M i to dosta obilnu.. evo sad vec 2 ciklusa vracam se na staro 29-30dc. Ja sam si uzela pauzu do sad ,i obavila preglede i evo krećem u nove pobjede ganjam kroz 2 dana O.

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Mama_andjela
    07. Studeni 2021. 01:55

Trudnice🤰:
    Atina ➕
    Marta ➕
    Visibaba ➕
    BabyM ➕
    SamoJa➕
    ExInna ➕
    Ina85 ➕
    ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
    Lekaa 05.11. - 2 dan kasni ❤
    Lion32 06.11. - 1 dan kasni ❤
    Zoeeuzoee 07.11 - danas ❤️
    Nina23 09.11. - 2 dana ❤️
    malina_30 11.11. - 4 dana ❤️
    Mama_andjela 14.11. - 7 dana ❤️
    BlairWaldorf 14.11. - 7 dana ❤️
    Lavica 14.11. - 7 dana ❤️
    Baarbaraa34 17.11. - 10 dana ❤️
    Reaa 22.11. - 15 dana ❤️
    ODBROJAVANJE - 12 MJESEC 🍂
    Buhtlica 12.12. - 35 dana ❤️
    Kamilica ..
    Ameliee 
    Zuzujalica
    Delia
    Ninach
    Loza
    .
    Jutro curee 🤣🤣 Zapravo meni neka bude laka noc, obzirom da me ledja bole, nadam se da cu brzo zaspati🥴🥴 prosla je ponoc pa da rekoh ubacim novu listu. 😇 
    .
    Ina 1 i Ina 2, dodala sam vas u trudnice, jer zasluzile ste to mjesto definitivno🙃😚
    .
    Reaa, sretno u pokrivanju dana do O😊😊
    .
    Zoeeuzoee, Leka i Lion, ako nije stigla, nadam se da ce stici iznenadjenjr na testicu😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Inna_92
    07. Studeni 2021. 06:47

Mama andjela 😘😘 Hvalaa 😊 Jel te leđa bole kao pred M?
    Lavice, držim fige da je to to 😍💪 

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Lekaa
    07. Studeni 2021. 07:21

Jutro cure, nema još ništa kod mene :D
    ja čekam i čekam, a vještica ne dolazi, al tu i tamo imam neka probadanja u donjem dijelu trbuha pa sve mislim evo je :D 

🙎‍♀️31
    🧔30
    Papa 3/2021 ✅
    PCOS
    terapija: Gynositol
    Pokušavamo: 3/2021
    -Humana-prvi pregled
    -vađenje hormona i ostalih nalaza

Ina85
    07. Studeni 2021. 07:51

Jutro cure. Ja se borim sa prehladom i sinusi me ubise 😭. Imam pregled u petak. Doktor hoce da zaviri malo ranije 🤷‍♀️. Ja sam htjela jos cekati al ok reko mozda da vidimo dali je sve na mjestu gdje bi trebalo bit. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

BlairWaldorf
    07. Studeni 2021. 09:26

Ina85

Jutro cure. Ja se borim sa prehladom i sinusi me ubise 😭. Imam pregled u petak. Doktor hoce da zaviri malo ranije 🤷‍♀️. Ja sam htjela jos cekati al ok reko mozda da vidimo dali je sve na mjestu gdje bi trebalo bit.

Dobro jutro cure 😄 mene je  isto neka prehladica ulovila, a moram vani (btw hladno je) kako bi kupila neke sastojke za ručak ☕ super sto ću i kavicu popiti ... Vesele me te jutarnje vikend kavice. 

Voljela bi i ja da nam se cure jave da vidimo jesu piskile i kakva je situacija .... 😘🤞

Lavice meni se čini da bi se sto više ide ciklus prema  M  iscjedak trebao smanjivati sto ne ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    07. Studeni 2021. 09:52

Jutrooo cure 😊
    Inna92, daa ledja me bole osjevam bas kao da cu dobiti, mada ja rijetko imam bolove u ledjima pred M, al sad me i stomak i ledja bole  nekako mi sve mirise da ce M stici  i to bi mogla doci ranije 🤐🤐
    .
    Ina85, drzi se, prehladica ce brzo proci😊 A ide i petak brzo, da bude sve kako trreba😊
    .
    Lavica, situacija je bas delikatna, a jeste Marta imala najduze to krvarenje, ona bi mogla dati vise info kako je to tacno kod nje bilo, valjda se javi😊
    .

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.