Curke čestitke od ♥️ na ➕!
Čitam vas i radujem se s vama!
Ja se još uvijek nadam da će sve biti u redu, pijem folacin, duphaston, aspirin, magnezij, pogubim se kad što trebam popiti...
S obzirom da znam točno kad je bila ovulacija, trudim se pozitivno razmišljati, ali ti je opet onaj mali glasić u glavi koji ti neda da se opustiš...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Cestitam naa plusicima, ❤️ želim i ostalima koji iscekuju da sto prije ugledaju +
🤵 40 👩🦰29
Pokusavamo godinu i 6 mjeseci
PCOS blagi oblik duphastan i klomifen od kolovoza/2021
SamoJa, nadam se da ti tvoj unutrasnji glasic koji unosi negativu, nece jos dugo biti prisutan. Drzimo fige za tebe
.
Cure ja ponekad oko bacim na druge grupe, cesto na LH trakice, i bas se nekako razveselim kad vidim koliko smo mi nekako i po pitanju kulture na vrhuncu, i savjeta i svega, a uvrede zaobilazimo, odnosno za ovih 5mj nisam vidjela niti jednu uvredu i kada vidim 2,3 stranice ispisane radujem se citati jer znam da je ili doslo do plusica, ili su neki dobronamjerni savjeti. Tako da se nadam da cemo ostati a tom nivou, a ne izrazavati se vulgarno, vrijedjati, i slicno. Ne znam, neko tesko prihvati neki savjet, neki komentar, i cak da mi neko i napise kako sam dosadna, kako imam glupe simptome, odgovorila bih jednom ono nista specijalno i nastavila dalje kulirati, a ne da se nadovezujem i vrijedjam, jer pobogu mnoge od vas su prosle svasta, i cekaju i rade te testice tako da se ne bih usudila nekoj d tih zena borbenih reci da su sve i svasta. Ovo je samo pohvala nama koje smo tu.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Evo ja trenutno Cekam dostavu
https://ibb.co/yBJd2dp
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Mama_andjela bas si to dobro rekla, i ja pratim tu temu, al ne pisem nista i bila sam sokirana, kako se zene ponasaju. Kao da mi citas misli nako kontam kako je ova super tema nema vrijedzanja nema ismijavanja. Polako vam se i ja prikljucujem, sa citanja i pracenja u tipkanje. 🤗😉
🤵 40 👩🦰29
Jutro cure,
Mama Andjela i ja sam dobila herpes na usni, doduse moj sad vec prolazi. Iako me jako sekiro nema sta nisam probala stavit na njega od cesnjaka do kaladonta i slicno ahhaha. Predpostavljam da je bio nekakav pad imuniteta posto mi se i prije 2 tj poceo praviti ali sam ga sredila cesnjakom i nije uspio izbiti. Ali vratio se i izbio na drugoj strani usne 😪
Sto se tice drugih tema pratila sam samo Jesenjske bebe zbog cura koje su ostale T a sa nase teme su ( Anci, Sanjarka,Tommyfame ..) posto su curke rodile vise ne pratim temu jer samo tugujem onda. Sretna sam zbog njih, ali tuzna zbog sebe.
Odlucila sam promjeniti prehranu, i malo vise aktivnosti uvesti( navecer otici otrcati koji krug ili u setnju od jedno sat vremena) . Ujedno da dovedem liniju u red, a mozda mi to i pomogne oko svega ovoga sto me pati. To je jos jedino ostalo sto nisam napravila tako da..
SamoJa nemoj imati crne misli, sve ce biti uredu.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Jenny dobrodosla 😁😁
Hvala bolje vas našla. 😉🤗
🤵 40 👩🦰29
jutro cure, još nema M 😂😂
muž me jutros poslao u ljekarnu kupiti test, evo ga na stolu između nas. svake 2min me pita jel mi se piški, zašto se ne idem testirati 😂😂
a mene tak strah, imam osjećaj da će biti -
🙎♀️31
🧔30
Papa 3/2021 ✅
PCOS
terapija: Gynositol
Pokušavamo: 3/2021
-Humana-prvi pregled
-vađenje hormona i ostalih nalaza
jutro cure, još nema M 😂😂
muž me jutros poslao u ljekarnu kupiti test, evo ga na stolu između nas. svake 2min me pita jel mi se piški, zašto se ne idem testirati 😂😂
a mene tak strah, imam osjećaj da će biti -
Piskii,piskii. Svaka cast na strpljenju haha ja piskim skoro svaki mj a znam da je nemoguce da sam T 😅🤣🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlica, budem i ja probala to s cesnjakom, da sto prije uklonim. A to sto se tice prehrane ti je dobar plan. Ja sam prije svoje T, na prije 25 dana krenula s vjezbanjem, zdravom ishranom, svaku noc vjezbe radila, setala, i nisam obracala paznju ni na sto. Znao me stomak kao malo boljeti, ali kao od vjezbi mi je to. I kad sam saznala da sam T, prekinem sa svim, nisam se vise usudila raditi vjezbe tog tipa i stanem, a taman me bilo fino krenulo Tako da sigurno ce ti pomoci da skrenes misli, jer sam ja ono dodjem s posla, malo jedem, pa kafa, esto uradim kuci, odradim vjezbe i znaci padam, okupam se i legnem. Kakve misli, kakvo ti sto
Tad za forum nisam ni znala :)
.
Leka, ajde uzmi to, da znas ima li T ili ne, vec je vrijeeme Zelimo da je to to
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Sortiraj odgovore
Najstariji