Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa34
    02. Studeni 2021. 12:27

Hej ho! 
    Cestitke na novim plusicima!! Bilo ih je zadnjih dana jedno 3, jel da? Barem od ovih povremenih clanica koliko sam skuzila! Stize vrijeme darivanja pa ce sad i pisanci biti darezljiviji sa pozitivnim ishodima, vidjet cete! Ili sam to samo ja pozitivna haahah!
    Mama andjela ja cu samo reci da me tvoj slucaj asocirao na prijateljicin kad je rekla da dok je pravila bolonjez (taman ga i ja sad mastorisem :) ) i dinstala luk osjetila mucninu i povracala i kaze "tad sam odma znala da sam trudna". Hihih. I btw. ima cure blizanke. Just saying!  Kako god drzimo fige da luk nije krivac sam po sebi! 
    BlairWaldorf nemoj ici po test jer ces se razocarati ako ga napravis prerano, jer ces se pozderat ako ga kupis i znas da on meditira negdje iz ladice u kupaoni, a ti u svakom drugom stanju (slucajan izbor rijeci :) ) samo ne meditivnom, jer ima nesto lijepo i u iscekivanju.
    Moja mama cesto spominje kako sam ja kao mala (a tog se sjecam jer i sad tako mislim) govorila da je skoro ljepse dok nesto cekas nego kad to napokon i dodje. Naravno ne u punom smislu te rijeci i ne nuzno u svim situacijama, ali npr. za Bozic muz ti 19.12. kaze draga moja Blair sreo sam Mrazonju danas u gradu i dao mi je poklon za tebe.
    I sad ti cekas, cekas, cekas...6 dana da vidis sta si zasluzila. Jel da je fora? 
    I onda kad vidis da je poslao cizme sa rasparitim brojem velicine posaljes ga u 3pm (ne americko izrazavanje vremena, nego ono..nasa Prva Stanodavka) i kazes "nadji ga kako god znas i donesi broj koji pristaje mojoj nozici, a u sebi mislis nema sanse da ga nadje Debeli je sigurno vec na svom polu i trazi neku raznogu koja nosi 37 i 42 jer se sa tim vratio kuci"
    Barem si se veselila tom iscekivanju makar nije dobar broj..ALI kad donese pravi di ces vece srece; sto znaci da ce ti biti duplo lijepo jer em si se veselila iscekivanju, em ti je vol (muz ) doneo cizme iz snova. Eto. Rekla si "sprjecite me da odem po test".
    Jenny28 sta ti ono rece - oprostite na dugom postu? Dobro dosla i jos prije otisla na drugu temu

Loza 💙😇
    02. Studeni 2021. 12:28

Oh vidim da je bilo nešto plusića, baš ih je divno vidjeti :) cure čestitam!
    .
    Prijavljujem 1dc danas tako da me mama anđela može maknuti s liste za sada :) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Jenny28
    02. Studeni 2021. 12:35

Bolje vas nasla, nadam se da se necu zadrzati na ovoj temi al  jos je rano govoriti. Bila sam se obradovala da cu vidjeti plusic ovaj put al nista, vjestica kasnila 2 dana, i nazalost opet nista.  

🤵 40 👩‍🦰29
    Pokusavamo godinu i 6 mjeseci
    PCOS blagi oblik duphastan i klomifen od kolovoza/2021

BlairWaldorf
    02. Studeni 2021. 13:00

Barbara i andela hvala ! Ovo vaše ću pročitati kad me ulove krizni momenti. 😂
    Tesko se oduprijeti tom predosjećaju ali ovaj mjesec osjećam zaista neka odstupanja za razliku od pms-a. Ako se varam od sljedećeg mjeseca si strogo zabranjujem osluskivanja osim ako tijelo nije u opasnosti 😂

Znači luk ! Sve je moguće andela moja. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• tratincica90
    02. Studeni 2021. 13:42

Pozdrav pratim vas vec duze vrijeme
    6 dana ni je do M
    Napravila sam test al nisam sigurna dal je neg ili poz🙈
    https://ibb.co/6mgSPNs

• Lion32
    02. Studeni 2021. 14:36

Pozdrav cure 🥰

Cestitke novim plusicima🥰❤

Ja sam naravno danas bila glupa i prije pola sata napravila test i naravno da je negativan i sad sam samo ljuta i tuzna i pun mi je kufer odbrojavanja..🙄🙄

Ina85
    02. Studeni 2021. 14:45

tratincica90

Pozdrav pratim vas vec duze vrijeme
    6 dana ni je do M
    Napravila sam test al nisam sigurna dal je neg ili poz🙈
    https://ibb.co/6mgSPNs

Popiski sa rozim crtama neki. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Atina25
    02. Studeni 2021. 14:51

Andjela  hvala ti puno
    Evo jutros pročitala kao i sta vas često pročitam pa nisam stigla odg :D Bila sam na pregledu sve je super zasad tako da smo sretni.. Vidim testovi se crvene ovdje znači još ljetnih bebica 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Samoja6
    02. Studeni 2021. 15:08

Curke, da vam se javim... Bila sam na pregledu i vidi se samo gest. vrećica... Ona kaže s obzirom na kasne ovulacije (a zadnja je bila oko 6.10, prateći trakice) da je to u redu, ali je mene ubilo...eto...ono kad odeš tamo očekujući da će sve biti u redu, baš sam se rasplakala... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

marta96
    02. Studeni 2021. 15:31

Lavica 🌸

Marta96 stvarno mi je fora ta aplikacija..vidim tebi fali jos malo, ha? 🤭

Atina25 ❤ bas mi je drago da je sve u redu… ponekad vas citam na drugoj temi..vidjela sam da vas ima par iz Pule, tj vjv.iz Istre ali da planirate tamo roditi i da je jedna cura (stvarno se ne mogu sjetiti koja je ta cura) kod ili bila kod dr.Markanovic Misan, ako sam dobro skuzila.. meni ona vodi MPO 😁

Haha još malo do čega točno😂🤔😋

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani