Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    02. Studeni 2021. 16:44

Cure, ja sam se malkice ppgresno izrazila kad sam rekla da ocekujem plusice ovih dana, plusica je bilo ali ne od nasih redovnih clanica, tako da ja mislim na te potencijalne plusice😊
    .
    Loza, mnogo mi je zao sto je M stigla😪😪 Bome sam se nadala da ces za tebe ovaj mjesec biti dobitan. Nema ocajavanja, neka sto krace potraje i idete u nove pobjedice😊
    .
    Baarbara, aaa kamo srece, ali vjeruj da se ne smijem ni ponadati, trudim se da ne mislim da je nesto znak T, nekako se deprimiram i vise razbijam glavu tim mislima. Ako bi bilo, sreci mojoj ne bi bilo kraja, ali obzirom da smo samo jednom imali odnos i to ne znam dal je bilo oko O, onda bi to bila neka vrazija sreca😁
    .
    BlairWaldorf, budemo vidjeli sve😊😊 Ja vjerujem u tebe..
    .
    SamoJa, nemoj da places i da se stresiras i na mom prvom pregledu se vidjela samo tackica vjeruj, ja ko fol tad bila trudna 5 sedmica i neki dan u odnosu na zadnju M, medjutim ispostavilo se da je bila sedmica razlike, a srceko se cuje tek u 6, ili 7 sedmici tako da to ne znaci nista lose, ja kako sam imala manjak znanja o svemu, ja sam bila sretna, doktorica mi rekla samo da tridnoca postoji i to je sve, a ja sva ozarena, a ni svjesna nisam bila kako sve funkcionira i sta se moze desiti. Ja vjerujem da ce i kod tebe sve biti okej, koristi terapiju i cekamo sledeci pregled kada ces nam doci sretnija.😊
    .

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

marta96
    02. Studeni 2021. 16:45

Lavica 🌸

marta96

Lavica 🌸

Marta96 stvarno mi je fora ta aplikacija..vidim tebi fali jos malo, ha? 🤭

Atina25 ❤ bas mi je drago da je sve u redu… ponekad vas citam na drugoj temi..vidjela sam da vas ima par iz Pule, tj vjv.iz Istre ali da planirate tamo roditi i da je jedna cura (stvarno se ne mogu sjetiti koja je ta cura) kod ili bila kod dr.Markanovic Misan, ako sam dobro skuzila.. meni ona vodi MPO 😁

Haha još malo do čega točno😂🤔😋

Do termina 🤭 salim se naravno.. ali svejedno mislimda ce to brzo proci.. Gledam te moje prijateljice sto su trudne i imam osjecaj da su mi jucer rekle da su trudne, kad ono, jos mjesec/dva i eto.. 😁
    Kada imas tocno termin? 😊

Da brzo prođe, znam po svojim prijateljicama 🍀 no ja uvijek u strahu pa ne znam uopće kad ću se opustiti i uživati.. Na proslom pregledu sa 8tt mi je otvorena trudnička i termin piše 06.06.
    Ne znam jel se sjećate kad sam pisala da mi je ona jedna izgatala da ću roditi blizance curicu i dečka 🙈 pa eto ne znam, ali ova će beba biti blizanac u horoskopu haha 😇

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mama_andjela
    02. Studeni 2021. 16:46

Lavica, sretno sutra😊😊 Javi nam se, nadam se da je O bila i da ce dr to potvrditi.😊
    .
    Atina, mnooogo mi je drago da je sve dobro. Bome 10 sedmica, trecinu si vec presla 😁😁🥰 Idete tvoja bebaca i ti lagano ali sigurno😇

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Mama_andjela
    02. Studeni 2021. 16:49

Pardon Atina, cetvrtinu si presla, zbunih ae🤣 Nema veze, bitno da je sve top😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

BlairWaldorf
    02. Studeni 2021. 17:49

Da se ja priključim danasnjim strepnjama svaka od nas na svoj način izgleda 

.... Zabavljam se u aplikaciji

https://ibb.co/gjC1Y25

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Atina25
    02. Studeni 2021. 17:55

Andjela daaaa leti vrijeme 
    Samoja vjerujem da si zabrinuta i razumijem ali srce počne kucati sa otprilike oko 7 tj a kod onih gdje su kasnije ovulacije onda i sa 8. Kad te narucila opet?
    Lavica da Martina,ona je isto trebala na Mpo pa evo uspjelo im prirodno 🤞😍 volim takve priče, od kuda si ti Lavice? Sretno sutra i svaki pregled nosi nova saznanja 🤞💪

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Samoja6
    02. Studeni 2021. 18:07

Za tjedan dana je opet pregled... 
    Neznam, prvi put sam bila sa 6 tjedana na pregledu, a srce je već kucalo... 
    Ovaj put se vidi samo gestacijska... Nisam pametna, samo se nadam da će sve  biti u redu... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Atina25
    02. Studeni 2021. 18:08

Ajoj nije ni tebi lako onda putovati stalno 😥 ali ok dođe na sat vremena vožnje,ja sam u Pu bas :) Istra je zakon
    Nadam se da će vam uspjeti 🤞🤞🤞mislim sigurno hoćete ali nadam se čim čim prije 😁 

11.11 miny anomaly ✅

Atina25
    02. Studeni 2021. 18:35

Lavica u bolnicu mislim da idu samo posebni slučajevi znači netko tko ima problema u trudnoći pa ih se posebno vodi. Moja prijateljica je tako dobila D1 i vodio ju je jedan doktor tamo odličan. Inače sam ja kod socijalnog s kojim sam baš zadovoljna :)

11.11 miny anomaly ✅

BlairWaldorf
    02. Studeni 2021. 18:52

Atina25

Lavica u bolnicu mislim da idu samo posebni slučajevi znači netko tko ima problema u trudnoći pa ih se posebno vodi. Moja prijateljica je tako dobila D1 i vodio ju je jedan doktor tamo odličan. Inače sam ja kod socijalnog s kojim sam baš zadovoljna :)

Ja sam nakon S odnosno zadnjeg pregleda nakon S u bolnicu dobila u nalazu naputak da se javim u bolnicu kada će M kasniti. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.