Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zoeeuzoee
    03. Studeni 2021. 11:58

BlairWaldorf

zoeeuzoee

Dobar dan,curke,pozdrav svimaa
    Evo ja sam odmorula kroz ivaj produzeni vikend,citam vas ne stignem bas tupkati stalno,al zato imam sad za vas jedno pitanje..
    Znaci radila sam dns test 4 dana prije nego treba doci(clear blue)
    Prvo mi se ucinilo da nesto vidim al ipak nije bilo toto i onda nakon 20 min se pojavilo ovo
    Znam da se nesmije ucitavati kasnije,al kaj velite?postoji ipak mozda mogucnost nakon ovog testa?
    https://ibb.co/pZJ3Ds8

Pa crta je i više nego vidljiva ❤️❤️❤️ Čestitam i da želim da još potamni … Svakako testiraj opet pri kašnjenju i postavi nam slikicu ⭐⭐

Hvala nadam se da je fakat pozitivno al me muci sto nije odmah prikazano nek tek nakon 20 min❤❤🙏🙏

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Reaa
    03. Studeni 2021. 12:26

Pozdrav cure..
    . jedno vrijeme sam tamo na proljeće bila aktivna u ovoj grupi pa sam se onda makla s foruma. Nakon toga sam ostala T ali nažalost imala u missed ab . Sad napokon krećem nakon pauze. ❤ pratila sam vas iz prikrajka i drago mi je da je bilo pluseva i da ce ih još više i biti❤ meni bi O trebala biti u ponedjeljak . A M ne trebam dobiti 22.11. Pa me možete ubaciti na listu.
    Vidim da ste mi sve nove, i nadam se da me prihvaćate natrag 😀

Ina85 ne razumijem se u betu ali nadam se da će sve biti ok 🤞
    Zoeeuzoee ponovi test pa ces biti na miru ❤🤞

Moram još sve pohvatat i ponovo se uhodat u tipkanje 😅

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Mama_andjela
    03. Studeni 2021. 12:46

Ina, nni ja se ne razumijem u vrijdnosti bete, a pronasla sam na netu kao vec neko ranije, ta vrijednost za sada je okej, ides vjerovatno za dva dana ponovo, i ja se nadam iskreno da ce se uredno duplati, da trudnoca otpocne kako treba 
    .
    Zoeeuzoee, i ja sam cula negativna iskustva kada je u pitanju taj test, a s druge strane tako se desilo jos jednoj djevojci s foruma, na pocetku nije vidjela nista, kada je uzela test nako 30 min, vidjela je crticu ali je bila lazna. Iz tog razloga se test i ucitava u prvih 3-5 min, jer se poslije moze prikazati nesto sto nije ispravno. Kako su vec cure rekle, najbolje da uradis neki drugi, kvalitetniji test sa prikazom tjedana. Sretno i iskreno se nadam da je plusic tu

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    03. Studeni 2021. 12:48

Reaa

Pozdrav cure..
    . jedno vrijeme sam tamo na proljeće bila aktivna u ovoj grupi pa sam se onda makla s foruma. Nakon toga sam ostala T ali nažalost imala u missed ab . Sad napokon krećem nakon pauze. ❤ pratila sam vas iz prikrajka i drago mi je da je bilo pluseva i da ce ih još više i biti❤ meni bi O trebala biti u ponedjeljak . A M ne trebam dobiti 22.11. Pa me možete ubaciti na listu.
    Vidim da ste mi sve nove, i nadam se da me prihvaćate natrag 😀

Ina85 ne razumijem se u betu ali nadam se da će sve biti ok 🤞
    Zoeeuzoee ponovi test pa ces biti na miru ❤🤞

Moram još sve pohvatat i ponovo se uhodat u tipkanje 😅

Zdravo Rea :) Naravno da te prihvacamo, iako te ja ne poznajem, dobro nam dosla. Zao mi je zbog spontanog, ali vjerujem da ces ubrzo vidjeti svoj novi plusic. 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Reaa
    03. Studeni 2021. 12:50

Hvala 

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

zoeeuzoee
    03. Studeni 2021. 13:18

Samoja6

Za tjedan dana je opet pregled…
    Neznam, prvi put sam bila sa 6 tjedana na pregledu, a srce je već kucalo…
    Ovaj put se vidi samo gestacijska… Nisam pametna, samo se nadam da će sve biti u redu…

Mojoj kolegici ti je bilo isto tako i evo danas mali Edi ima 6 mj🤗🤗🤗

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

nina23
    03. Studeni 2021. 13:37

Poz svima i od mene. Ja danas napokon idem na c.brig da vidimo ima li jos kakvi bestija. I onda poslje M. Nadam se napokon propuhivanje jajovoda. Hahha al 6 dana prije M nemam nikakvih simtoma . A prosli mj.od plodnih dana do samog pocetka M. bilo je katastrofa raznoraznih simtoma. Glava me zabolila pratec i istrazivajuci🤷‍♀️

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

Mama_andjela
    03. Studeni 2021. 14:09

nina23

Poz svima i od mene. Ja danas napokon idem na c.brig da vidimo ima li jos kakvi bestija. I onda poslje M. Nadam se napokon propuhivanje jajovoda. Hahha al 6 dana prije M nemam nikakvih simtoma . A prosli mj.od plodnih dana do samog pocetka M. bilo je katastrofa raznoraznih simtoma. Glava me zabolila pratec i istrazivajuci🤷‍♀️

nina23

Sretno danas draga Nina, nadam se da bestija vise nema.  Sjecam se tvog proslog ciklusa, bilo je bas simptoma i ja sam sumnjala da je T i nadala se ali ipak nije bilo. Tko zna, mozda i nedolazak simptoma nesto govori 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

nina23
    03. Studeni 2021. 18:31

Heheh joj Lavice malo me i nasmijala ta tvoja Gin. Odmah se sjetila svoje bivse. Koja meni objasnjavala sta su to plodni dani itd. 😅 I samo govorila prati plpdne dane prati plodne dane. I ja promjenila gin🤷‍♀️

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

Planiran HSSG

Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

nina23
    03. Studeni 2021. 18:37

I da sanjam ja jutros da idem na wc i obrisem se ono malo krvi i pitam se od kud krv. I ponavlajm par puta mozda je implatacisko mozda je i propudim se😅

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020

Planiran HSSG

Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.