Dobar dan,curke,pozdrav svimaa
Evo ja sam odmorula kroz ivaj produzeni vikend,citam vas ne stignem bas tupkati stalno,al zato imam sad za vas jedno pitanje..
Znaci radila sam dns test 4 dana prije nego treba doci(clear blue)
Prvo mi se ucinilo da nesto vidim al ipak nije bilo toto i onda nakon 20 min se pojavilo ovo
Znam da se nesmije ucitavati kasnije,al kaj velite?postoji ipak mozda mogucnost nakon ovog testa?
https://ibb.co/pZJ3Ds8
Pa crta je i više nego vidljiva ❤️❤️❤️ Čestitam i da želim da još potamni … Svakako testiraj opet pri kašnjenju i postavi nam slikicu ⭐⭐
Hvala nadam se da je fakat pozitivno al me muci sto nije odmah prikazano nek tek nakon 20 min❤❤🙏🙏
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Pozdrav cure..
. jedno vrijeme sam tamo na proljeće bila aktivna u ovoj grupi pa sam se onda makla s foruma. Nakon toga sam ostala T ali nažalost imala u missed ab . Sad napokon krećem nakon pauze. ❤ pratila sam vas iz prikrajka i drago mi je da je bilo pluseva i da ce ih još više i biti❤ meni bi O trebala biti u ponedjeljak . A M ne trebam dobiti 22.11. Pa me možete ubaciti na listu.
Vidim da ste mi sve nove, i nadam se da me prihvaćate natrag 😀
Ina85 ne razumijem se u betu ali nadam se da će sve biti ok 🤞
Zoeeuzoee ponovi test pa ces biti na miru ❤🤞
Moram još sve pohvatat i ponovo se uhodat u tipkanje 😅
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Ina, nni ja se ne razumijem u vrijdnosti bete, a pronasla sam na netu kao vec neko ranije, ta vrijednost za sada je okej, ides vjerovatno za dva dana ponovo, i ja se nadam iskreno da ce se uredno duplati, da trudnoca otpocne kako treba
.
Zoeeuzoee, i ja sam cula negativna iskustva kada je u pitanju taj test, a s druge strane tako se desilo jos jednoj djevojci s foruma, na pocetku nije vidjela nista, kada je uzela test nako 30 min, vidjela je crticu ali je bila lazna. Iz tog razloga se test i ucitava u prvih 3-5 min, jer se poslije moze prikazati nesto sto nije ispravno. Kako su vec cure rekle, najbolje da uradis neki drugi, kvalitetniji test sa prikazom tjedana. Sretno i iskreno se nadam da je plusic tu
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Pozdrav cure..
. jedno vrijeme sam tamo na proljeće bila aktivna u ovoj grupi pa sam se onda makla s foruma. Nakon toga sam ostala T ali nažalost imala u missed ab . Sad napokon krećem nakon pauze. ❤ pratila sam vas iz prikrajka i drago mi je da je bilo pluseva i da ce ih još više i biti❤ meni bi O trebala biti u ponedjeljak . A M ne trebam dobiti 22.11. Pa me možete ubaciti na listu.
Vidim da ste mi sve nove, i nadam se da me prihvaćate natrag 😀
Ina85 ne razumijem se u betu ali nadam se da će sve biti ok 🤞
Zoeeuzoee ponovi test pa ces biti na miru ❤🤞
Moram još sve pohvatat i ponovo se uhodat u tipkanje 😅
Zdravo Rea :) Naravno da te prihvacamo, iako te ja ne poznajem, dobro nam dosla. Zao mi je zbog spontanog, ali vjerujem da ces ubrzo vidjeti svoj novi plusic.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Hvala
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Za tjedan dana je opet pregled…
Neznam, prvi put sam bila sa 6 tjedana na pregledu, a srce je već kucalo…
Ovaj put se vidi samo gestacijska… Nisam pametna, samo se nadam da će sve biti u redu…
Mojoj kolegici ti je bilo isto tako i evo danas mali Edi ima 6 mj🤗🤗🤗
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Poz svima i od mene. Ja danas napokon idem na c.brig da vidimo ima li jos kakvi bestija. I onda poslje M. Nadam se napokon propuhivanje jajovoda. Hahha al 6 dana prije M nemam nikakvih simtoma . A prosli mj.od plodnih dana do samog pocetka M. bilo je katastrofa raznoraznih simtoma. Glava me zabolila pratec i istrazivajuci🤷♀️
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Poz svima i od mene. Ja danas napokon idem na c.brig da vidimo ima li jos kakvi bestija. I onda poslje M. Nadam se napokon propuhivanje jajovoda. Hahha al 6 dana prije M nemam nikakvih simtoma . A prosli mj.od plodnih dana do samog pocetka M. bilo je katastrofa raznoraznih simtoma. Glava me zabolila pratec i istrazivajuci🤷♀️
Sretno danas draga Nina, nadam se da bestija vise nema. Sjecam se tvog proslog ciklusa, bilo je bas simptoma i ja sam sumnjala da je T i nadala se ali ipak nije bilo. Tko zna, mozda i nedolazak simptoma nesto govori
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Heheh joj Lavice malo me i nasmijala ta tvoja Gin. Odmah se sjetila svoje bivse. Koja meni objasnjavala sta su to plodni dani itd. 😅 I samo govorila prati plpdne dane prati plodne dane. I ja promjenila gin🤷♀️
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
I da sanjam ja jutros da idem na wc i obrisem se ono malo krvi i pitam se od kud krv. I ponavlajm par puta mozda je implatacisko mozda je i propudim se😅
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Sortiraj odgovore
Najstariji