Ajoj nije ni tebi lako onda putovati stalno 😥 ali ok dođe na sat vremena vožnje,ja sam u Pu bas :) Istra je zakon
Nadam se da će vam uspjeti 🤞🤞🤞mislim sigurno hoćete ali nadam se čim čim prije 😁

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Lavica u bolnicu mislim da idu samo posebni slučajevi znači netko tko ima problema u trudnoći pa ih se posebno vodi. Moja prijateljica je tako dobila D1 i vodio ju je jedan doktor tamo odličan. Inače sam ja kod socijalnog s kojim sam baš zadovoljna :)

11.11 miny anomaly ✅
Lavica u bolnicu mislim da idu samo posebni slučajevi znači netko tko ima problema u trudnoći pa ih se posebno vodi. Moja prijateljica je tako dobila D1 i vodio ju je jedan doktor tamo odličan. Inače sam ja kod socijalnog s kojim sam baš zadovoljna :)
Ja sam nakon S odnosno zadnjeg pregleda nakon S u bolnicu dobila u nalazu naputak da se javim u bolnicu kada će M kasniti.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blair da to većinom kazu zenama nakon spontanog ili ako se došle do trudnoće pa uzimaju heparin i sl.čak i ti Lavica ako vec idete na Mpo onda bis mogla tamo pod nju se voditi nek ti tvoja da D1 i na miru si mislim da to uvijek mozes trazit ;) ja sam se u prvoj t vodila u bolnici nakon 33 tjedna jer sam imala sudar i moj dr je inzistirao da me oni prate dao mi uputnicu i to je bilo to.

11.11 miny anomaly ✅
Pozdrav cure, evo samo da se javim kako sam danas bila na pregledu. Vidi se gest. vrecica i sve je ok, a dr nije znao tocno objasniti otkud krvarenje i grcevi ovih sada vec 7 dana. Odmah sam tamo popila 4 tablete duphastona i dobila to da pijem do subote + strogo mirovanje i da ponovim test za trudnocu pa da mu se javim kakav god rezultat bio (jer ako je negativan treba prekinuti terapiju jel). Trenutno sam u fazi hoce li se odrzati trudnoca ili ne. Iskreno, nece mi bas biti jako zao ako test bude -, jer sada barem znam nakon vise od godine dana pokusavanja da je sve ok i da mogu prirodno zatrudniti tako da sam ipak sretna. :)
Ja: 30 (ciklusi uredni, zabačena maternica, pijem PreMama)
On: 31
Od 07/2021 pokusavamo.
12/2021 - blighted ovum, papa test uredan, bris - ureaplazma 10^4
4/2022 - bris - opet ureaplazma, ali isti mjesec izljecena
5/2022 - biokemijska
Trudnice🤰:
Atina ➕
Marta ➕
Visibaba ➕
BabyM ➕
SamoJa➕
ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
Lekaa 05.11. - 2 dana ❤
Lion32 06.11. - 3 dana ❤
Zoeeuzoee 07.11 - 4 dana ❤️
Nina23 09.11. - 6 dana ❤️
malina_30 11.11. - 8 dana ❤️
Mama_andjela 14.11. - 11 dana ❤️
BlairWaldorf 14.11. - 11 dana ❤️
Baarbaraa34 17.11. - 14 dana ❤️
ODBROJAVANJE - 12 MJESEC 🍂
Buhtlica 12.12. - 39 dana ❤️
Kamilica ..
Ina85..
Lavica..
AriaRia
Ameliee
ExInna
Zuzujalica
Delia
Ninach
Loza
.
Jutro curee Nadam se da ste sve dobro, da neka od vas bar u ovo vrijeme spava
Jooj sta sam jucer slatkisa pojela, nisam normalna, ali za slatkisima ludim, i vec jutros sam usttala sa zeljom da izbacim ove uzasne toksine iz sebe, da korigujem prehranu, da se necim zabavljam,
.
Fantom slobode, ja te nisam bila shvatila da i sada imas krvarenje i grceve, Ja se nadam da to nece uticati na ishod trudnoce i na plod, da ce sve proci u najboljem redu. Drago mi je da je za sada sve okej, i neka tako i ostane
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Dobro jutro cure. Ja sam jedva oči otvorila jutros, evo pijem kavu 😃 na praznicima sam ⭐
zadnjih par dana imam bas čudne snove, svasta nešto ludo i živopisno sanjam. Osjećam i dalje kako me jajnici grče a dojke lagano bole e sad ili je izrazeniji i bolniji PMS ( što je inače par dana prije tako ) ili sam trudna. Nema treće 😂 što se tiče psihe nestrpljenje je i dalje tu a jučer sam dovrsila neke poslove koje smo trebala pa sam malo mirnija.
Fantom slobode žao mi je stvarno nije to lako ali drzim fige da za tjedan dana ❤️ prokuca i da sve bude u najbolje redu. Do tad miruj obavezno i probaj pozitivno razmišljati 😃
Gledam malo listu smanjuju se ti dani🤞❤️ jel tko radio onaj raniji test u meduvremenu ?
Andela i mi lagano ulazimo u zadnju desetku 🤞❤️ i s tobom se svasta nesto desava, em ti smrdi kapula, em se budis gladna. 🤭 Bas me zanima kako će ovaj mjesec proći za sve nas i nadam se dobrim vijestima pa da se družimo i na ljetnicama ❤️🤞
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Samoja6 drzim fige da sve bude u redu i da srčeko počne kucat.. a hoće 😍😍
Lavica javi sta kazu. Ja cu isto u Ri na humanu ako ne bude prirodno uskoro pa me bas zanima kako je🙃
Fantom slobode to sto si ostala prirodno trudna ne mora znacit da ces opet nekad uspjet. Mozda sam grozna al eto mene je bas bocnula ta recenica🙈
Uglavnom, zelim ti svu srecu i da krvarenje stane i da za par mjeseci uživaš sa svojom bebom.❤

Beta 66.23 na 13 dpo. Sta vi mislite 🤔

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Dobar dan,curke,pozdrav svimaa
Evo ja sam odmorula kroz ivaj produzeni vikend,citam vas ne stignem bas tupkati stalno,al zato imam sad za vas jedno pitanje..
Znaci radila sam dns test 4 dana prije nego treba doci(clear blue)
Prvo mi se ucinilo da nesto vidim al ipak nije bilo toto i onda nakon 20 min se pojavilo ovo
Znam da se nesmije ucitavati kasnije,al kaj velite?postoji ipak mozda mogucnost nakon ovog testa?
https://ibb.co/pZJ3Ds8
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji