Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reaa
    03. Studeni 2021. 18:52

Lavice  stvarno nemam riječi za tako ponašanje te ginekologice.. jel možeš izabrati neku drugu da ne moraš više kod nje?  A za endometrij ti varira od osobe do osobe  nekome bude i do 22mm a nekome i manji od 10mm na taj dan. Meni je sad u rujnu bio nakon ovulacije 17mm a u 5mj kad sam ostala T je bio 12mm. Tako da nema pravila. Tako su mi cak i rekla 2 ginekologa. Nadam se da će sve biti ok ❤🤞

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

• LaVi
    03. Studeni 2021. 19:17

Pozdrav cure,evo da se i ja malo javim.
    Nisam aktivna tu  ali vas povremeno čitam malo i tako 😁
    Moj muž je sad na godišnjem pa smo malo otišli na hvar napuniti baterije,uživati 😊

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    2/25- Petrova,MPO
    6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije

• Lion32
    03. Studeni 2021. 19:20

Nina23 ajme kakvi snovi 😀🙈 očito svasta sanjamo kad smo tako opterecene😀

Lavica da li ti je bila Smiljan Severinski doktorica? Za nju kazu da je malo cudna i bahata..

buhtlica23
    03. Studeni 2021. 19:48

Lavica 🌸

I zaboravila sam napisati da me nikad u zivotu nije toliko bolio pregled. Cim je stavila onu stvsr u rodnicu da uzme bris za papu, zaboljelo me tako puno da sam mislila da necu moci izdrzati. I sto nije dovoljno, tekla mi je krv (da sam znala ponijela bi ulozak sa sobom) sto mi se isto nikad prije nije desilo.. niti nakon hssg-a..
    Ne znam, oprostite cure ali meni to nije normalno 🙄

Prestrasno, citam i ne vjerujem. Kad cujem takve price dobijem poriv da ih puknem sakom posred face 😡
    Najvise mrzim te doktore koje se drze kao da su Bogom dani sve znaju,a mi smo tamo neka niza bica koja ih ometaju. Trebali bi biti svjesni da nema nas ne bi imali sta raditi. Na kraju krajeva mi im dajemo placu.
    Pogotovo doktori koju rade na humanoj,gin, i djecijem odjelu bi trebali biti prije svega ljudi ( mislim na svim odjelima bi trebali biti usluzni,ljubazni, a ako ne mogu pomoc ne moraju odmoc i stvarat osjecaj neugode i slicno). Svaka cast na iznimkama no mislim da ih je pre malo . Krvarenje poslje pregleda bas i nije normalno. Mora da je bila jako njezna kad se to desilo. Neopisivo mi je zao sto si to morala proci.
     Da se razumijemo tezak je to posao, i treba moc radit sa ljudima no ako ga ne moze raditi profesionalno nije trebala izabrati tu profesiju..

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Reaa
    03. Studeni 2021. 20:06

Lavica 🌸

Reaa

Lavicestvarno nemam riječi za tako ponašanje te ginekologice.. jel možeš izabrati neku drugu da ne moraš više kod nje? A za endometrij ti varira od osobe do osobe nekome bude i do 22mm a nekome i manji od 10mm na taj dan. Meni je sad u rujnu bio nakon ovulacije 17mm a u 5mj kad sam ostala T je bio 12mm. Tako da nema pravila. Tako su mi cak i rekla 2 ginekologa. Nadam se da će sve biti ok ❤🤞

Nadam se da cu moci… probati cu poslati mail i nadam se da ce mi odgovoriti… ali, pricekat cu jos taj drugi pregled…
    Kuzim, meni je uvijek bio tanak, tipa 6-7 ali sada 12 i mislim da mi je cikla pomogla.. 😁
    Hvala ti na odgovoru 😊

Samo ti pij ciklicu zdrava je ❤

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

• Lion32
    03. Studeni 2021. 20:14

Lavica 🌸

LaVi super, dobro ste napravili..uzivaj i za nas 🥳
    Lion ne ne, Smiljan je profesorica (tako je svi zovu).. Bila mi je dr.Visnic..ne zelim biti pod stresom i biti nervozna. Vec je sve to samo od sebe stresno.. ta neplodnost..a kamoli kada se netko tako ponasa..
    Kada i ako bude bilo moguce, prebaciti cu se kod dr.Susanj, nju svi hvale🤞🏻

Pitam zato sto sam za tu profesoricu cula da je takva.

Ja sam bila kod Susanj na razgovoru i stvarno je divna divna.. nije mi radila pregled nego samo razgovor i uputnicu dala za hormone i spermiogram.. ali bas me smirila i opustila.

Mama_andjela
    03. Studeni 2021. 20:22

Lavica strasno zaista, nema rijeci kojom bih opisala taj bezobrazluk s njene strane. Neka zalosna glupaca, da prostite na izrazu, ali ako si vec postavljen na tu poziciju treba da budes osjecajan, osoba koja zna utjesiti, koja ce dati sve od sebe da pomogne i objasni, a ne da jos ponizava to sto neko zna. I jos uz to ne zna procitati nalaz kako treba. Katastrofa i uzas svih uzasa. Molimo se Bogu za tebe, da ju mognes promijeniti. Zvijer jedna, neprofesionalna. Uhhh, kako me naljite ti sto misle da su Bogom dani, kao i ova moja gins to je bila, jos je privatnica i uzima novce i privatno i iz bolnice, a kad ti kaze neku vijest ono molis Boga da budes negdje u sjedecem polozaju, da ne padnes s nogu na licu mjesta. Takvi su obicno puni sebe kao sev znaju, a zapravo na nekim sitnicama padaju..😵😵😵😵 Ako je neka utjeha, dobro u svemu je da je cikla pomogla i da je end vece vrijednosti😊 A i taj pregled katastrofa, dovesti do krvarenja, mislim ono.. nema pametne rijeci..
    .
    LaVi, uzivajte😊 Dobar ste izbor napravili, opustite se i zabavite. Ja sam bila daaavnih godina na Hvaru, bas je divno🥰
    .
    Nina, mozda tvoji snovi predskazuju stvarnost uskoro😊😊
    .

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

nina23
    03. Studeni 2021. 22:39

Vecer cure. Ev obavila ja svoj pregled. Oo kaze gin da opet ima bijelog iscjedka a ne mora znacit da je nesto lose... Mada je meni uvjek takav iscjedak.🤔 
    Dao vaginalaete za svaki slucaj ii sad cekat slj.tj nalaze. Objasnio sve za hssg i eto

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

nina23
    03. Studeni 2021. 22:43

Lavica 🌸

buhtlica23

Lavica 🌸

I zaboravila sam napisati da me nikad u zivotu nije toliko bolio pregled. Cim je stavila onu stvsr u rodnicu da uzme bris za papu, zaboljelo me tako puno da sam mislila da necu moci izdrzati. I sto nije dovoljno, tekla mi je krv (da sam znala ponijela bi ulozak sa sobom) sto mi se isto nikad prije nije desilo.. niti nakon hssg-a..
    Ne znam, oprostite cure ali meni to nije normalno 🙄

Prestrasno, citam i ne vjerujem. Kad cujem takve price dobijem poriv da ih puknem sakom posred face 😡
    Najvise mrzim te doktore koje se drze kao da su Bogom dani sve znaju,a mi smo tamo neka niza bica koja ih ometaju. Trebali bi biti svjesni da nema nas ne bi imali sta raditi. Na kraju krajeva mi im dajemo placu.
    Pogotovo doktori koju rade na humanoj,gin, i djecijem odjelu bi trebali biti prije svega ljudi ( mislim na svim odjelima bi trebali biti usluzni,ljubazni, a ako ne mogu pomoc ne moraju odmoc i stvarat osjecaj neugode i slicno). Svaka cast na iznimkama no mislim da ih je pre malo . Krvarenje poslje pregleda bas i nije normalno. Mora da je bila jako njezna kad se to desilo. Neopisivo mi je zao sto si to morala proci.
    Da se razumijemo tezak je to posao, i treba moc radit sa ljudima no ako ga ne moze raditi profesionalno nije trebala izabrati tu profesiju..

Znam.. u potpunosti se slazem sa svime sto si rekla..
    Bas smo ja i MM pricali da onda taj posao nije za nju..
    Jos sam joj rekla da me boli, i to podosta kao nikad prije i ona kao da je to normalno, da nije strasno..u sebi si mislim "kako ti znas da li je strasno ili ne, znas sta ja osjecam?" I onako "malo ces krvariti posto sam uzela bris iz maternice" ma idi u tri krasne ti i bris i bahatost i sve skupa.. oprostite na izrazu ali sta je previse, je previse 😔😤
    Stvarno se nadam da ce biti ok, ubuduce… Ponekad razmisljam zasto se uvijek meni desavaju takve stvari, tj te neke lude gin.koje ili ne znaju radit svoj posao ili su jednostavno bezobrazne i nemaju osjecaje.. Znam, nisam jedina.. ali ponekad mislim da sam ja nesto krivo napravila, rekla, da sam ja ta "kriva" osoba koja zahtjeva previse ali barem znam da uvijek pokusavam biti dobra i razumljiva osoba i da se ponasam lijepo.. ali, imam i ja svoje granice 😩😩😩

Nez i ja sam radila sad bris al nije bolilo malo nelagodno i to je to . Nikakvo krvarenje nista.. Neki bas nisu za taj posao. Ili im je sve ga dosta previse poslq pa se tako ponasaju. Al im opet ne daje za pravo da se tako ponasaju

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

Ina85
    03. Studeni 2021. 22:56

Hvala na info cure. Dok je reko da je beta u redu. Danas sam si dala prvu boc boc heparina. Preznojila sam se i pomolila par puta prije nego sam se ubola. Mislila sam puno gore. 🤞 sutra novo vadenje bete pa cemo bit pametniji.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.