Curke, da vam se javim… Bila sam na pregledu i vidi se samo gest. vrećica… Ona kaže s obzirom na kasne ovulacije (a zadnja je bila oko 6.10, prateći trakice) da je to u redu, ali je mene ubilo…eto…ono kad odeš tamo očekujući da će sve biti u redu, baš sam se rasplakala…
Hej, po tome što si rekla, ja nisam shvatila da je gin rekla da nešto nije u redu 🤷♀️🤷♀️ jednostavno se trenutno vidi samo gv i to je to, to je taj stadij. Pomalooooo, čut će se i srce na sljedećem pregledu :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Nisam vadila betu... Iskreno, nisam si htjela nakon svega stvarati pressing i cijelo vrijeme sam zapravo u uvjerenju da je ovaj put sve u redu...
Gin je rekla da da imam školske cikluse i ovulacije, ovo nebi bilo u redu, ali s obzirom na to da nemam i da su ciklusi dugi i ovulacije kasne, ovo može biti u redu... Eto tako je rečeno... Dala mi je aspirin i duphaston da pijem...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Curke, da vam se javim… Bila sam na pregledu i vidi se samo gest. vrećica… Ona kaže s obzirom na kasne ovulacije (a zadnja je bila oko 6.10, prateći trakice) da je to u redu, ali je mene ubilo…eto…ono kad odeš tamo očekujući da će sve biti u redu, baš sam se rasplakala…
Pa i rekla je da je sve u redu. ❤️ Obično se otkucaji čuju u 8tt ako se ne varam.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure, ja sam se malkice ppgresno izrazila kad sam rekla da ocekujem plusice ovih dana, plusica je bilo ali ne od nasih redovnih clanica, tako da ja mislim na te potencijalne plusice😊
.
Loza, mnogo mi je zao sto je M stigla😪😪 Bome sam se nadala da ces za tebe ovaj mjesec biti dobitan. Nema ocajavanja, neka sto krace potraje i idete u nove pobjedice😊
.
Baarbara, aaa kamo srece, ali vjeruj da se ne smijem ni ponadati, trudim se da ne mislim da je nesto znak T, nekako se deprimiram i vise razbijam glavu tim mislima. Ako bi bilo, sreci mojoj ne bi bilo kraja, ali obzirom da smo samo jednom imali odnos i to ne znam dal je bilo oko O, onda bi to bila neka vrazija sreca😁
.
BlairWaldorf, budemo vidjeli sve😊😊 Ja vjerujem u tebe..
.
SamoJa, nemoj da places i da se stresiras i na mom prvom pregledu se vidjela samo tackica vjeruj, ja ko fol tad bila trudna 5 sedmica i neki dan u odnosu na zadnju M, medjutim ispostavilo se da je bila sedmica razlike, a srceko se cuje tek u 6, ili 7 sedmici tako da to ne znaci nista lose, ja kako sam imala manjak znanja o svemu, ja sam bila sretna, doktorica mi rekla samo da tridnoca postoji i to je sve, a ja sva ozarena, a ni svjesna nisam bila kako sve funkcionira i sta se moze desiti. Ja vjerujem da ce i kod tebe sve biti okej, koristi terapiju i cekamo sledeci pregled kada ces nam doci sretnija.😊
.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Marta96 stvarno mi je fora ta aplikacija..vidim tebi fali jos malo, ha? 🤭
Atina25 ❤ bas mi je drago da je sve u redu… ponekad vas citam na drugoj temi..vidjela sam da vas ima par iz Pule, tj vjv.iz Istre ali da planirate tamo roditi i da je jedna cura (stvarno se ne mogu sjetiti koja je ta cura) kod ili bila kod dr.Markanovic Misan, ako sam dobro skuzila.. meni ona vodi MPO 😁
Haha još malo do čega točno😂🤔😋
Do termina 🤭 salim se naravno.. ali svejedno mislimda ce to brzo proci.. Gledam te moje prijateljice sto su trudne i imam osjecaj da su mi jucer rekle da su trudne, kad ono, jos mjesec/dva i eto.. 😁
Kada imas tocno termin? 😊
Da brzo prođe, znam po svojim prijateljicama 🍀 no ja uvijek u strahu pa ne znam uopće kad ću se opustiti i uživati.. Na proslom pregledu sa 8tt mi je otvorena trudnička i termin piše 06.06.
Ne znam jel se sjećate kad sam pisala da mi je ona jedna izgatala da ću roditi blizance curicu i dečka 🙈 pa eto ne znam, ali ova će beba biti blizanac u horoskopu haha 😇
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Lavica, sretno sutra😊😊 Javi nam se, nadam se da je O bila i da ce dr to potvrditi.😊
.
Atina, mnooogo mi je drago da je sve dobro. Bome 10 sedmica, trecinu si vec presla 😁😁🥰 Idete tvoja bebaca i ti lagano ali sigurno😇
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Pardon Atina, cetvrtinu si presla, zbunih ae🤣 Nema veze, bitno da je sve top😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Da se ja priključim danasnjim strepnjama svaka od nas na svoj način izgleda
.... Zabavljam se u aplikaciji
https://ibb.co/gjC1Y25
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Andjela daaaa leti vrijeme
Samoja vjerujem da si zabrinuta i razumijem ali srce počne kucati sa otprilike oko 7 tj a kod onih gdje su kasnije ovulacije onda i sa 8. Kad te narucila opet?
Lavica da Martina,ona je isto trebala na Mpo pa evo uspjelo im prirodno 🤞😍 volim takve priče, od kuda si ti Lavice? Sretno sutra i svaki pregled nosi nova saznanja 🤞💪

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Za tjedan dana je opet pregled...
Neznam, prvi put sam bila sa 6 tjedana na pregledu, a srce je već kucalo...
Ovaj put se vidi samo gestacijska... Nisam pametna, samo se nadam da će sve biti u redu...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji