Blair da to većinom kazu zenama nakon spontanog ili ako se došle do trudnoće pa uzimaju heparin i sl.čak i ti Lavica ako vec idete na Mpo onda bis mogla tamo pod nju se voditi nek ti tvoja da D1 i na miru si mislim da to uvijek mozes trazit ;) ja sam se u prvoj t vodila u bolnici nakon 33 tjedna jer sam imala sudar i moj dr je inzistirao da me oni prate dao mi uputnicu i to je bilo to.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Pozdrav cure, evo samo da se javim kako sam danas bila na pregledu. Vidi se gest. vrecica i sve je ok, a dr nije znao tocno objasniti otkud krvarenje i grcevi ovih sada vec 7 dana. Odmah sam tamo popila 4 tablete duphastona i dobila to da pijem do subote + strogo mirovanje i da ponovim test za trudnocu pa da mu se javim kakav god rezultat bio (jer ako je negativan treba prekinuti terapiju jel). Trenutno sam u fazi hoce li se odrzati trudnoca ili ne. Iskreno, nece mi bas biti jako zao ako test bude -, jer sada barem znam nakon vise od godine dana pokusavanja da je sve ok i da mogu prirodno zatrudniti tako da sam ipak sretna. :)
Ja: 30 (ciklusi uredni, zabačena maternica, pijem PreMama)
On: 31
Od 07/2021 pokusavamo.
12/2021 - blighted ovum, papa test uredan, bris - ureaplazma 10^4
4/2022 - bris - opet ureaplazma, ali isti mjesec izljecena
5/2022 - biokemijska
Trudnice🤰:
Atina ➕
Marta ➕
Visibaba ➕
BabyM ➕
SamoJa➕
ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
Lekaa 05.11. - 2 dana ❤
Lion32 06.11. - 3 dana ❤
Zoeeuzoee 07.11 - 4 dana ❤️
Nina23 09.11. - 6 dana ❤️
malina_30 11.11. - 8 dana ❤️
Mama_andjela 14.11. - 11 dana ❤️
BlairWaldorf 14.11. - 11 dana ❤️
Baarbaraa34 17.11. - 14 dana ❤️
ODBROJAVANJE - 12 MJESEC 🍂
Buhtlica 12.12. - 39 dana ❤️
Kamilica ..
Ina85..
Lavica..
AriaRia
Ameliee
ExInna
Zuzujalica
Delia
Ninach
Loza
.
Jutro curee Nadam se da ste sve dobro, da neka od vas bar u ovo vrijeme spava
Jooj sta sam jucer slatkisa pojela, nisam normalna, ali za slatkisima ludim, i vec jutros sam usttala sa zeljom da izbacim ove uzasne toksine iz sebe, da korigujem prehranu, da se necim zabavljam,
.
Fantom slobode, ja te nisam bila shvatila da i sada imas krvarenje i grceve, Ja se nadam da to nece uticati na ishod trudnoce i na plod, da ce sve proci u najboljem redu. Drago mi je da je za sada sve okej, i neka tako i ostane
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Dobro jutro cure. Ja sam jedva oči otvorila jutros, evo pijem kavu 😃 na praznicima sam ⭐
zadnjih par dana imam bas čudne snove, svasta nešto ludo i živopisno sanjam. Osjećam i dalje kako me jajnici grče a dojke lagano bole e sad ili je izrazeniji i bolniji PMS ( što je inače par dana prije tako ) ili sam trudna. Nema treće 😂 što se tiče psihe nestrpljenje je i dalje tu a jučer sam dovrsila neke poslove koje smo trebala pa sam malo mirnija.
Fantom slobode žao mi je stvarno nije to lako ali drzim fige da za tjedan dana ❤️ prokuca i da sve bude u najbolje redu. Do tad miruj obavezno i probaj pozitivno razmišljati 😃
Gledam malo listu smanjuju se ti dani🤞❤️ jel tko radio onaj raniji test u meduvremenu ?
Andela i mi lagano ulazimo u zadnju desetku 🤞❤️ i s tobom se svasta nesto desava, em ti smrdi kapula, em se budis gladna. 🤭 Bas me zanima kako će ovaj mjesec proći za sve nas i nadam se dobrim vijestima pa da se družimo i na ljetnicama ❤️🤞
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Samoja6 drzim fige da sve bude u redu i da srčeko počne kucat.. a hoće 😍😍
Lavica javi sta kazu. Ja cu isto u Ri na humanu ako ne bude prirodno uskoro pa me bas zanima kako je🙃
Fantom slobode to sto si ostala prirodno trudna ne mora znacit da ces opet nekad uspjet. Mozda sam grozna al eto mene je bas bocnula ta recenica🙈
Uglavnom, zelim ti svu srecu i da krvarenje stane i da za par mjeseci uživaš sa svojom bebom.❤
Beta 66.23 na 13 dpo. Sta vi mislite 🤔
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Dobar dan,curke,pozdrav svimaa
Evo ja sam odmorula kroz ivaj produzeni vikend,citam vas ne stignem bas tupkati stalno,al zato imam sad za vas jedno pitanje..
Znaci radila sam dns test 4 dana prije nego treba doci(clear blue)
Prvo mi se ucinilo da nesto vidim al ipak nije bilo toto i onda nakon 20 min se pojavilo ovo
Znam da se nesmije ucitavati kasnije,al kaj velite?postoji ipak mozda mogucnost nakon ovog testa?
https://ibb.co/pZJ3Ds8
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Oprostite mi na greskama,zurim se i sad dok pisem pa je zato tak kak je🙈🙈🙈
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Dobar dan,curke,pozdrav svimaa
Evo ja sam odmorula kroz ivaj produzeni vikend,citam vas ne stignem bas tupkati stalno,al zato imam sad za vas jedno pitanje..
Znaci radila sam dns test 4 dana prije nego treba doci(clear blue)
Prvo mi se ucinilo da nesto vidim al ipak nije bilo toto i onda nakon 20 min se pojavilo ovo
Znam da se nesmije ucitavati kasnije,al kaj velite?postoji ipak mozda mogucnost nakon ovog testa?
https://ibb.co/pZJ3Ds8
Pa crta je i više nego vidljiva ❤️❤️❤️ Čestitam i da želim da još potamni ... Svakako testiraj opet pri kašnjenju i postavi nam slikicu ⭐⭐
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Beta 66.23 na 13 dpo. Sta vi mislite 🤔
Ne kužim se iskreno baš u bete ono što znam je da bi se svaka 24 sata trebala duplati pa tako možes vidjeti kako stvari stoje 🤞❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore