Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Atina25
    02. Studeni 2021. 22:41

Blair da to većinom kazu zenama nakon spontanog ili ako se došle do trudnoće pa uzimaju heparin i sl.čak i ti Lavica ako vec idete na Mpo onda bis mogla tamo pod nju se voditi nek ti tvoja da D1 i na miru si mislim da to uvijek mozes trazit ;) ja sam se u prvoj t vodila u bolnici nakon 33 tjedna jer sam imala sudar i moj dr je inzistirao da me oni prate dao mi uputnicu i to je bilo to. 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• fantom_slobode
    03. Studeni 2021. 00:58

Pozdrav cure, evo samo da se javim kako sam danas bila na pregledu. Vidi se gest. vrecica i sve je ok, a dr nije znao tocno objasniti otkud krvarenje i grcevi ovih sada vec 7 dana. Odmah sam tamo popila 4 tablete duphastona i dobila to da pijem do subote + strogo mirovanje i da ponovim test za trudnocu pa da mu se javim kakav god rezultat bio (jer ako je negativan treba prekinuti terapiju jel). Trenutno sam u fazi hoce li se odrzati trudnoca ili ne.  Iskreno, nece mi bas biti jako zao ako test bude -, jer sada barem znam nakon vise od godine dana pokusavanja da je sve ok i da mogu prirodno zatrudniti tako da sam ipak sretna. :) 

Ja: 30 (ciklusi uredni, zabačena maternica, pijem PreMama)
    On: 31
    Od 07/2021 pokusavamo.
    12/2021 - blighted ovum, papa test uredan, bris - ureaplazma 10^4
    4/2022 - bris - opet ureaplazma, ali isti mjesec izljecena
    5/2022 - biokemijska

Mama_andjela
    03. Studeni 2021. 07:22

Trudnice🤰:
    Atina ➕
    Marta ➕
    Visibaba ➕
    BabyM ➕
    SamoJa➕
    ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
    Lekaa 05.11. - 2 dana ❤
    Lion32 06.11. - 3 dana ❤
    Zoeeuzoee 07.11 - 4 dana ❤️
    Nina23 09.11. - 6 dana ❤️
    malina_30 11.11. - 8 dana ❤️
    Mama_andjela 14.11. - 11 dana ❤️
    BlairWaldorf 14.11. - 11 dana ❤️
    Baarbaraa34 17.11. - 14 dana ❤️
    ODBROJAVANJE - 12 MJESEC 🍂
    Buhtlica 12.12. - 39 dana ❤️
    Kamilica ..
    Ina85..
    Lavica..
    AriaRia
    Ameliee 
    ExInna
    Zuzujalica
    Delia
    Ninach
    Loza
    .
    Jutro curee Nadam se da ste sve dobro, da neka od vas bar u ovo vrijeme spava
    Jooj sta sam jucer slatkisa pojela, nisam normalna, ali za slatkisima ludim, i vec jutros sam usttala sa zeljom da izbacim ove uzasne toksine iz sebe, da korigujem prehranu, da se necim zabavljam,
    .
    Fantom slobode, ja te nisam bila shvatila da i sada imas krvarenje i grceve, Ja se nadam da to nece uticati na ishod trudnoce i na plod, da ce sve proci u najboljem redu. Drago mi je da je za sada sve okej, i neka tako i ostane

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

BlairWaldorf
    03. Studeni 2021. 08:59

Dobro jutro cure. Ja sam jedva oči otvorila jutros, evo pijem kavu 😃 na praznicima sam ⭐ 
    zadnjih par dana imam bas čudne snove, svasta nešto ludo i živopisno sanjam. Osjećam i dalje kako me jajnici grče a dojke lagano bole e sad ili je izrazeniji i bolniji PMS ( što je inače par dana prije tako ) ili sam trudna. Nema treće 😂  što se tiče psihe nestrpljenje je i dalje tu a jučer sam dovrsila neke poslove koje smo trebala pa sam malo mirnija. 

Fantom slobode žao mi je stvarno nije to lako ali drzim fige da za tjedan dana ❤️ prokuca i da sve bude u najbolje redu. Do tad miruj obavezno i probaj pozitivno razmišljati 😃 

Gledam malo listu smanjuju se ti dani🤞❤️ jel tko radio onaj raniji test u meduvremenu ? 

Andela i mi lagano ulazimo u zadnju desetku 🤞❤️ i s tobom se svasta nesto desava, em ti smrdi kapula, em se budis gladna. 🤭 Bas me zanima kako će ovaj mjesec proći za sve nas i nadam se dobrim vijestima pa da se družimo i na ljetnicama ❤️🤞

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Lion32
    03. Studeni 2021. 09:13

Samoja6 drzim fige da sve bude u redu i da srčeko počne kucat.. a hoće 😍😍

Lavica javi sta kazu. Ja cu isto u Ri na humanu ako ne bude prirodno uskoro pa me bas zanima kako je🙃

Fantom slobode to sto si ostala prirodno trudna ne mora znacit da ces opet nekad uspjet. Mozda sam grozna al eto mene je bas bocnula ta recenica🙈
    Uglavnom, zelim ti svu srecu i da krvarenje stane i da za par mjeseci uživaš sa svojom bebom.❤

Ina85
    03. Studeni 2021. 10:48

Beta 66.23 na 13 dpo. Sta vi mislite 🤔

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

zoeeuzoee
    03. Studeni 2021. 10:49

Dobar dan,curke,pozdrav svimaa
    Evo ja sam odmorula kroz ivaj produzeni vikend,citam vas ne stignem bas tupkati stalno,al zato imam sad za vas jedno pitanje..
    Znaci radila sam dns test 4 dana prije  nego treba doci(clear blue)
    Prvo mi se ucinilo da nesto vidim al ipak nije bilo toto i onda nakon 20 min se pojavilo ovo
    Znam da se nesmije ucitavati kasnije,al kaj velite?postoji ipak mozda mogucnost nakon ovog testa?
    https://ibb.co/pZJ3Ds8

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

zoeeuzoee
    03. Studeni 2021. 10:50

Oprostite mi na greskama,zurim se i sad dok pisem pa je zato tak kak je🙈🙈🙈

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

BlairWaldorf
    03. Studeni 2021. 11:51

zoeeuzoee

Dobar dan,curke,pozdrav svimaa
    Evo ja sam odmorula kroz ivaj produzeni vikend,citam vas ne stignem bas tupkati stalno,al zato imam sad za vas jedno pitanje..
    Znaci radila sam dns test 4 dana prije nego treba doci(clear blue)
    Prvo mi se ucinilo da nesto vidim al ipak nije bilo toto i onda nakon 20 min se pojavilo ovo
    Znam da se nesmije ucitavati kasnije,al kaj velite?postoji ipak mozda mogucnost nakon ovog testa?
    https://ibb.co/pZJ3Ds8

Pa crta je i više nego vidljiva ❤️❤️❤️ Čestitam i da želim da još potamni ... Svakako testiraj opet pri kašnjenju i postavi nam slikicu ⭐⭐

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    03. Studeni 2021. 11:53

Ina85

Beta 66.23 na 13 dpo. Sta vi mislite 🤔

Ne kužim se iskreno baš u bete ono što znam je da bi se svaka 24 sata trebala duplati pa tako možes vidjeti kako stvari stoje 🤞❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.