Barbarasuper mi je kako si pozitivna i brbljava :D
čitam tvoju situaciju i mislim si kako je je*eno što je toliko dugo trajalo, što si morala na operaciju i slično. Mogu misliti kako ti je bilo teško u tim trenucima. Ali imala si filmsko otkrivanje trudnoće :D Eeee da je meni tako otkrit da sam trudna, a ne kao do sada. Svaki put kad piškim test blejim u njega pola dana, vrtim pod svim kutevima UVJERAVAJUĆI samu sebe da tu ipak ima crtica… I onda kad konačno odustanem pomislim "baš me zanima hoće li sutra potamnit". Onak, šta da potamni???
A zimus kad sam išla kod ginekologa svaki put sam pomislila "ajme sad kad dođem tamo a on mi kaže da sam već trudna pa jaoooo". Međutim, ništa od toga. Na kraju sam se tješila da moj gin ne zna gledat na uzvstrašno!
Oh isprike na dugom postu, izgleda da si si našla konkurenciju po brbljavosti :D
Brz oporavak želim djetetu :*
Heheh citam ovo tvoje i kao da vidim sebe. Ja sam jedno vrime umislila da se sigurni negdi zavuklo pa se ne vidi na uzv. Jer sam osjecala ko neku napetost u stomaku. Hahab a prosli mj.sam imala.cudne simtome i umislila sebi to je to. Hah bradavice su mi se nekad cinile tamne nekad sasvim ok. Jer kazu da krenu tamnit u trudnoci. Eto ja sam svoje natjerala da i potamne🤣🤣
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Ajme Loza kao da sam ja pisala post. A testice gledam tako da upalim svjetiljku na mobu i onda tako trazim crticu🤦🤦
Kamilica taman sam htjela pitat zasto apstinencija al odgovorila si sama kasnije. 😀
Netko je gore napisao da je imao bolove u sexu sa lijeve strane. Meni je tako svaki put kad mi je ovulacija. Kao najbitniji dan u mjesecu a ja ne mogu ni sjest cijeli dan od bolova😀😀
Jutro cure ☕ nadam se da ste se naspavale ? Koji su planovi za danas ? Vani je magluština tako da nas dvoje pijemo kavu inside, on ide na put za vikend tako da imamo jos danas prije puta šansu i onda smo opet back to work u pon ... Osim toga planiram danas napokon pogledati i neki film, kuhati, opustati se domeka na toplome ❤️
Toliko sam neispavana da sam spavala 12 sati 😆 sad sam nov čovjek 🤩
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
čitam tvoju situaciju i mislim si kako je je*eno što je toliko dugo trajalo, što si morala na operaciju i slično. Mogu misliti kako ti je bilo teško u tim trenucima. Ali imala si filmsko otkrivanje trudnoće :D Eeee da je meni tako otkrit da sam trudna, a ne kao do sada. Svaki put kad piškim test blejim u njega pola dana, vrtim pod svim kutevima UVJERAVAJUĆI samu sebe da tu ipak ima crtica… I onda kad konačno odustanem pomislim "baš me zanima hoće li sutra potamnit". Onak, šta da potamni???
A zimus kad sam išla kod ginekologa svaki put sam pomislila "ajme sad kad dođem tamo a on mi kaže da sam već trudna pa jaoooo". Međutim, ništa od toga. Na kraju sam se tješila da moj gin ne zna gledat na uzvstrašno!
Oh isprike na dugom postu, izgleda da si si našla konkurenciju po brbljavosti :D
Brz oporavak želim djetetu :*
Lozice sad kad sam došla k sebi i dobila malo vremena... kako si mi ti, imate kakve konkretne planove za dalje, tipa koliko dugo ćete još pokušavati bez ičega? Jebate, možda da si prije pitala za mene, prije bi ostala T Bacam ti puno trudničke prašine i svim curama ovdje, malo sam uletila ko padobranac da ti se zahvalim za čestitke i divne želje <3
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Brz oporavak želim djetetu :*Lozicesad kad sam došla k sebi i dobila malo vremena… kako si mi ti, imate kakve konkretne planove za dalje, tipa koliko dugo ćete još pokušavati bez ičega? Jebate, možda da si prije pitala za mene, prije bi ostala TBacam ti puno trudničke prašine i svim curama ovdje, malo sam uletila ko padobranac da ti se zahvalim za čestitke i divne želje <3
Hvala!! Koja je tvoja priča pokusavam polovit sve ⭐🤗
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Heeeej cure! ❤️
Jao Tonia pa ti plusić imas! Divno! 🙂
.
Buhtlice kako si mi ti, draga?
👩🏻 29 🧑🏻🦱 30
Pokušavamo od 12/2020
Brisevi ✅
Hormoni: LH 5.65, FSH 4.91, E2 607,81 (interval 45-854). AMH 7.38
Prl 470 (interval 102-496)
Spermiogram: oligoasthenoteratozoospermia 😫
1️⃣ICSI 03/22 - slaba reakcija na Puregon, nakon 6 dana pikanja odustajanje od postupka. Ovulacija ipak nastupila 10 dana nakon odustajanja, ne znamo zasto…
2️⃣ ICSI 05/22 - 1-7dc Menopur (slaba reakcija), dalje letrozol
Ciklusi 30-35 dana.
Pjesnik u duši, želim bebu u buši. ❤️
[ul]
[li]Trudnice🤰:[/li]
[li]Atina ➕[/li]
[li]Marta ➕[/li]
[li]Visibaba ➕[/li]
[li]BabyM ➕[/li]
[li]SamoJa➕[/li]
[li]🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂[/li]
[li]Gaga88 29.10. 1 dan kasni❤
[/li]
[li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂[/li]
[li]Loza 04.11. - 5 dana ❤[/li]
[li]Lekaa 05.11. - 6 dana ❤[/li]
[li]Lion32 06.11. - 7 dana ❤[/li]
[li]Zoeeuzoee 07.11 - 8 dana ❤️[/li]
[li]Nina23 09.11. - 10 dana ❤️[/li]
[li]malina_30 11.11. - 12 dana ❤️[/li]
[li]Mama_andjela 14.11. - 15 dana ❤️[/li]
[li]BlairWaldorf 14.11. - 15 dana ❤️
[/li]
[li]ODBROJAVANJE - 12 MJESEC 🍂[/li]
[li]Buhtlica 12.12. - 43 dana ❤️
[/li]
[li]Kamilica ..[/li]
[li]Ina85..[/li]
[li]Lavica..[/li]
[li]AriaRia[/li]
[li]Ameliee [/li]
[li]ExInna[/li]
[li]Zujalica[/li]
[li]Delia[/li]
[li]Ninach[/li]
[li]Baarbaraa34[/li]
[/ul]
.
Gaga, dugo nam se nisi javila, nadam se da je kod tebe sve okej i da ces nam se javiti s plusicem😊
.
Loza kad citav tvoj komentar ponalazim se bas. Test pregledam sa svih strana a kad sam isla an pregled zamisljam sta ako sam trudna, pa doktor kaze tvoja zadnja M je bila lazna i ti si trudna vec 2 mjeseca🤣 ono bas bolesne misli haha
.
Kamilica, drago mi je da se sjetis nas svaki petak. Cekamo da se aktiviras😊😊🥰
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Zdravo curee, danas kasnim s listom. Muz je otiaao rano na put i ja sam jos odspavala. Pa sam isla u neku malu setnju, imala goste i sad sam sjela da se i vama javim😊 Zadnja tri cetiri dana imam bolove bas po dnu stomaka al eto dzaba i ako je O sada kad nismo iskrisitli ova dva dana, cetvrtak i petak. Bili smo nekako nervozni, kad je muz rekao da ide na vikend da radi, bas sam se oneraspolozila i ljuta sam i an njega i na sebe i nekako mislim dzaba sto pijem i inofolic i mogu bilo sta piti, kad nema odnosa jbg. Uzas bas, ni ovaj mjesec ne polazem nikakvu nadu. Znam da ce pred kraj biti neka nada al fajat kako neki aprovi mjesec iskoriste, kod mene je ovo nista, znaci samo jednom, prosto je glupo i da se nadam, pogotovo jer ne znam tacno kada je O. Al nema veze, sta cu, tako je kako je. Nadam se da ce bar nekoj od avs ovaj mjesec upaliti, kad je kod mene katastrofa😊😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Zdravo curee, danas kasnim s listom. Muz je otiaao rano na put i ja sam jos odspavala. Pa sam isla u neku malu setnju, imala goste i sad sam sjela da se i vama javim😊 Zadnja tri cetiri dana imam bolove bas po dnu stomaka al eto dzaba i ako je O sada kad nismo iskrisitli ova dva dana, cetvrtak i petak. Bili smo nekako nervozni, kad je muz rekao da ide na vikend da radi, bas sam se oneraspolozila i ljuta sam i an njega i na sebe i nekako mislim dzaba sto pijem i inofolic i mogu bilo sta piti, kad nema odnosa jbg. Uzas bas, ni ovaj mjesec ne polazem nikakvu nadu. Znam da ce pred kraj biti neka nada al fajat kako neki aprovi mjesec iskoriste, kod mene je ovo nista, znaci samo jednom, prosto je glupo i da se nadam, pogotovo jer ne znam tacno kada je O. Al nema veze, sta cu, tako je kako je. Nadam se da ce bar nekoj od avs ovaj mjesec upaliti, kad je kod mene katastrofa😊😊
Ako računamo 35 dana matematički bi ovulacija mogla biti sutra ali tko zna ovako odokativno s obzirom da i tebi ciklusi variraju izmedu 30-35. I moj je na putu do pon pa ćemo probati iskoristiti koji dan kad se vrati danas nismo stigli danas jer je takoder rano kretao. 🥴
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Heeeej cure! ❤️
Jao Toniapa ti plusić imas! Divno! 🙂
.
Buhtlicekako si mi ti, draga?
Heeej bas mi je drago da te vidim. Evo bas pisnila jednu Lh 9 dc mi je danas il 10 nisam sigurna 🤣😅 ne mogu otvoriti kalendar radi neko azuriranje. Ima neka tanasna i jako svijetla crtica i tako ne nadam se nicem 😆
Kako si ti? Ostajes s nama na forumu?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji