Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    28. Listopad 2021. 12:31

baarbaraa34

malina_30

Enivej Barbarama znam da se to nejde mene, ja isto pitam blesavo, a vise ne znam trazit odgovor - no a zakaj se ne događa😂😬🥲

E reci ti meni pa cu ja tebiNe znam, ali volim mislit da je razlog jer jednostavno nije jos vrijeme. Najklisejski, a najizglednije tocan odgovor. Jer sigurno imas dogadjaja iz svoje proslosti koje se nisu dogodili onako kako si ti to htjela i kad si htjela i tad ti je to bila koma, a sad kad pogledas na to sa odmakom mozes reci hvala Bogu pa nije bilo kako sam ja mislila da je najbolje.
    Meni bi recimo bilo puno teze da sam ostala trudna prije nego sto jesam, a tad sam isto htjela odmah-sada-odmah, a sad vidim da je ovak ipak bolje ispalo.
    Bit ce.
    Sad cete sigurno okretat ocima, ali obzirom da sam uvjerena da cete sve docekati svoje bebace i bebacice sjetit cete se toga jednog dana, ALI uzivajte i u samoci. Samoci u smislu bez djece. Da, sad na red dolazi to okretanje ocima oko cijele osi glaveali koliko je lijepo toliko je totalno drugacije i zivot koji sada zivite ce biti ili nemoguc ili jako tesko ostvariv. Nisam od mama koje misle da se treba ili mora zapustit u bilo kojem pogledu. Fizickom, socijalnom, bracnom…dapace, ali jednostavno je zivot sa djetetom/djecom totalno drugaciji. Uzivajte sa muzevima, uzivajte sa samom sobom!

heeej, apsolutno sve što si rekla potpisujem od riječi do riječi! Samo si pogriješila što se tiče toga da ćemo okretat očima, barem ja neću, već bi ti aplaudirala najrađe :D <3 svako zašto ima svoje ZATO i to je tako. Bit će. Nije utjeha u najtežim trenucima ali i ti trenutci prođu. Baš sam razmišljala nedavno kako sam za masu stvari mislila da ih neću preživjeti ako se dogode ili ne dogode, ovisi o tome što sam htjela u tom trenutku. Pogodi što, masu tih stvari se (nije) dogodila, a ja sam i dalje ŽIVA! I guram dalje :) Sve u svemu, sviđa mi se tvoj stav :)
    Samo oprosti, nisam upratila tvoju situaciju, pa ako me možeš uputiti malo... :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    28. Listopad 2021. 12:34

Inna92 <3 <3 <3 <3 nadam se da te osjećaj ne vara i da je to to ovaj put :) želim ti puno sreće odma u prvom postupku!
    buhtlice što ima kod tebe?

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Mama_andjela
    28. Listopad 2021. 13:16

Marta, vjerujem da je strah prisutan i biti ce dok prodjes taj period u kojem ti se desio prosli abb, i vjerujem da ces nakon 12tj biti malo opustenija, dok s druge strane ja da bih se manje brinula da mi se to desilo na pocetku odmah, i kad bih prosla taj period kao ti, bilo bi mi lakse, aliii, ono cega se bojim zbog sebe su ti 25+ tjedni. Uvijek cu se radovati kraju, ali cu se plastiti tih viisokih tjedana, nazalost. Mada, covjeku je lakse kada zna da je zdrav i da nema problema. Meni se to desilo ne zbog tog sto sam bila bolesna, nego sam dobila dvije vrste virusa, kako, od koga, pojma nemam, doktor je rekao da mi se oni vise ne mogu javiti, ali da ipak pripazim, pogotovo dok sam u prvom tromjesecju, sto manje kontakta s ljudima i bebama pogotovo. Zvuci mozda nekome smijesno, ali ja sam ocito na tom testu pala.  Tako da, polako prelazis u period koji je nakon onog u kojem si prosla abb, samo se eto po meni cuvaj od mazenja s bebama, i biti ce to sve dobro, juni je tvoj mjesec 
    .
    Malina, to je bas lijepo, sto ste se tako organizirali, da skupa dorucukujete, onda ste malo posveceni poslu, a onda opet nadalje skupa. Zavidim vam, da znas  Ali, neka, samo se podrzavajte, sve je lakse kada je on tu, a uz psica ce doci i bebica, ne sumnjam. 
    .
    BlairWaldorf, mozda se tvoje sumnje ovog mjeseca obistine Kakva bi to radost bila, da nam malo i grupa ozivi A vjeruj da i mene bradavice peckaju, par bubuljica mi iskocilo na licu, nigdje veze, to mi se desi samo pred M, i to slabo, jer mi je lice ful cisto, ne znam odakle sada ovo na sred čela  Od proslog ciklusa mene bradavice peckaju, inace mi se to nije ranije desavalo, moguce da mi ovaj prasak djeluje, pa tijelo kao da se budi iz mrtvih  

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    28. Listopad 2021. 13:16

.

Baarbaraa, sve si super rekla. Ono kad ti neko kaze kao biti ce, kad bude vrijeme, nije bilo vrijeme za to, ko zna zasto je dobro sto se to desilo, a ti gledas u njega kontas, ne smaraj me, ali fakat je tako. U nekim stvarima nema utjehe, ali ono ponekad mozda i pronadjes, kad mi kazu ko zna zasto je to dobro sto se desilo sad, zamisli da se rodilo pa zivjelo par dana i umrlo, ili rodilo se s problemima, ili slicno, meni dok su to govorili samo su me nervirali, ali s druge strane stvarno je tako, mozda nas Bog bas u tom momentu sacuvao neceg sto bi bilo mnoogo lose po nas. Sve u svoje vrijeme, ocito se neke kockice jos moraju posloziti, ili Onaj odozgo zeli da me opameti u nekim stvarima. 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

buhtlica23
    28. Listopad 2021. 13:31

Loza 🐾🐾

Inna92 &lt;3 &lt;3 &lt;3 &lt;3 nadam se da te osjećaj ne vara i da je to to ovaj put :) želim ti puno sreće odma u prvom postupku!

Mah evo nista 7 dc. Zavrsila menga,ludnica na poslu,neka prehlada me uhvatila. Nije korona,hvala Bogu. Muza vidim doslovno 2 min pred spavanje. I tako. Nadam se da ce uspjeti biti tu za vikend i da cemo ga provesti zajedno 😁
    Kako si ti,sto ima kod tebe?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Loza 💙😇
    28. Listopad 2021. 14:04

buhtlica23

Loza 🐾🐾

Inna92 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 nadam se da te osjećaj ne vara i da je to to ovaj put :) želim ti puno sreće odma u prvom postupku!

Mah evo nista 7 dc. Zavrsila menga,ludnica na poslu,neka prehlada me uhvatila. Nije korona,hvala Bogu. Muza vidim doslovno 2 min pred spavanje. I tako. Nadam se da ce uspjeti biti tu za vikend i da cemo ga provesti zajedno 😁
    Kako si ti,sto ima kod tebe?

volim ove postove u 14h radnim danom uz komentar "ludnica na poslu", a vamo se tipka sve u 16  šalim se, valja nekad i odmorit :P
    novi ciklus, nova nada. Ja ti mađijam stalno, al nešto mi veza izgleda slaba :D sad ću ja to malo bolje i da vidiš plusića :) 
    .
    ja sam evo negdje pred kraj ciklusa, danas me dlan ooooopasno svrbi da ne posegnem za nekim testićem. sama sebi govorim da je rano i da sam najtrudnija na svijetu da nema teorije da mi sad test pokaže drugu crticu haha
    Sreća pa sam sad na poslu inače bi pripremila cijeli arsenal testića... Suosjećam s tobom po pitanju koliko sam često s mužem. Neki dan sam se iznenadila kad sam vidjela da je doma, kao "otkud tebe tu"  al sad će zahladit i smanjit se poslovi pa ćemo se češće viđati :)

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

BlairWaldorf
    28. Listopad 2021. 14:08

Mama_andjela

Marta, vjerujem da je strah prisutan i biti ce dok prodjes taj period u kojem ti se desio prosli abb, i vjerujem da ces nakon 12tj biti malo opustenija, dok s druge strane ja da bih se manje brinula da mi se to desilo na pocetku odmah, i kad bih prosla taj period kao ti, bilo bi mi lakse, aliii, ono cega se bojim zbog sebe su ti 25+ tjedni. Uvijek cu se radovati kraju, ali cu se plastiti tih viisokih tjedana, nazalost. Mada, covjeku je lakse kada zna da je zdrav i da nema problema. Meni se to desilo ne zbog tog sto sam bila bolesna, nego sam dobila dvije vrste virusa, kako, od koga, pojma nemam, doktor je rekao da mi se oni vise ne mogu javiti, ali da ipak pripazim, pogotovo dok sam u prvom tromjesecju, sto manje kontakta s ljudima i bebama pogotovo. Zvuci mozda nekome smijesno, ali ja sam ocito na tom testu pala.Tako da, polako prelazis u period koji je nakon onog u kojem si prosla abb, samo se eto po meni cuvaj od mazenja s bebama, i biti ce to sve dobro, juni je tvoj mjesec
    .
    Malina, to je bas lijepo, sto ste se tako organizirali, da skupa dorucukujete, onda ste malo posveceni poslu, a onda opet nadalje skupa. Zavidim vam, da znasAli, neka, samo se podrzavajte, sve je lakse kada je on tu, a uz psica ce doci i bebica, ne sumnjam.
    .
    BlairWaldorf, mozda se tvoje sumnje ovog mjeseca obistineKakva bi to radost bila, da nam malo i grupa oziviA vjeruj da i mene bradavice peckaju, par bubuljica mi iskocilo na licu, nigdje veze, to mi se desi samo pred M, i to slabo, jer mi je lice ful cisto, ne znam odakle sada ovo na sred čelaOd proslog ciklusa mene bradavice peckaju, inace mi se to nije ranije desavalo, moguce da mi ovaj prasak djeluje, pa tijelo kao da se budi iz mrtvih

E da znas navijam ja i za tebe 🙋🤞😁❤️ joj baš bi bila sreća i to velika. 
    😁 ajmo malo vizualizirati ☕ koji su vam planovi sa poslom kad se trudnoća potvrdi ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    28. Listopad 2021. 14:13

baarbaraa34

Moja seka je 7 godina starija od mene. Ima PETORO dijece. NITI JEDNO planirano. Plus sto je muz skoro svih 20 godina braka na terenu pa ti sad reci!!A mi se napatili za ovo jedno, a bome patimo se i za drugo!

Kako sam se nasmijala na ove zadnje dvije recenice. Svaka cast, sestri. Izgleda je pravo plodna Il jednostavno potrefe pravi momenat. A kod mene je fazon, muz je terenac, kuci dodje, nekad petak, nekad subota, subotu ako dodje kasnije, znaci taj vikend otpisi, umoran, iscrpljen, samo lezi i spavaTako da ni vikend nemamo siguran, i bilo je mjeseci kad citav mjesec nemamo nikakve intime U nasem slucaju je on taj kojeg boli glava, a ne mene, kao sto to inace sa zenama bude, ja sam drugacija, ja ne znam za glavobolje

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• Lion32
    28. Listopad 2021. 14:20

BlairWaldorf

Mama_andjela

Marta, vjerujem da je strah prisutan i biti ce dok prodjes taj period u kojem ti se desio prosli abb, i vjerujem da ces nakon 12tj biti malo opustenija, dok s druge strane ja da bih se manje brinula da mi se to desilo na pocetku odmah, i kad bih prosla taj period kao ti, bilo bi mi lakse, aliii, ono cega se bojim zbog sebe su ti 25+ tjedni. Uvijek cu se radovati kraju, ali cu se plastiti tih viisokih tjedana, nazalost. Mada, covjeku je lakse kada zna da je zdrav i da nema problema. Meni se to desilo ne zbog tog sto sam bila bolesna, nego sam dobila dvije vrste virusa, kako, od koga, pojma nemam, doktor je rekao da mi se oni vise ne mogu javiti, ali da ipak pripazim, pogotovo dok sam u prvom tromjesecju, sto manje kontakta s ljudima i bebama pogotovo. Zvuci mozda nekome smijesno, ali ja sam ocito na tom testu pala.Tako da, polako prelazis u period koji je nakon onog u kojem si prosla abb, samo se eto po meni cuvaj od mazenja s bebama, i biti ce to sve dobro, juni je tvoj mjesec
    .
    Malina, to je bas lijepo, sto ste se tako organizirali, da skupa dorucukujete, onda ste malo posveceni poslu, a onda opet nadalje skupa. Zavidim vam, da znasAli, neka, samo se podrzavajte, sve je lakse kada je on tu, a uz psica ce doci i bebica, ne sumnjam.
    .
    BlairWaldorf, mozda se tvoje sumnje ovog mjeseca obistineKakva bi to radost bila, da nam malo i grupa oziviA vjeruj da i mene bradavice peckaju, par bubuljica mi iskocilo na licu, nigdje veze, to mi se desi samo pred M, i to slabo, jer mi je lice ful cisto, ne znam odakle sada ovo na sred čelaOd proslog ciklusa mene bradavice peckaju, inace mi se to nije ranije desavalo, moguce da mi ovaj prasak djeluje, pa tijelo kao da se budi iz mrtvih

😁 ajmo malo vizualizirati ☕ koji su vam planovi sa poslom kad se trudnoća potvrdi ?

Ja sam u prvoj trudnoci radila skoro do zadnjeg dana i vratila se na posao kad je beba imala mjesec dana🙄🙄 glupa glupa glupa.
    U slijedećoj trudnoći idem odmah na bolovanje i samo cu šetati  i pit kave okolo😀😀😀

Mama_andjela
    28. Listopad 2021. 14:27

BlairWaldorf

.

Bl

Hvalaa ti 
    .
    A sto se tice posla i buducnosti, vjeruj da se plasim vise planirati. Imala sam stvarno urednu trudnocu, beba aktivna, ja radila normalno radno vrijeme, kao da nisam ni trudna, nisam povracala nikako, imala slabije mucnine ujutro i to je sve. I negdje u 8tj sam rekla u firmi za svoje stanje, da znaju, da se sve organizuje, posto firma vrsi i trgovinsku djelatnost, i sezona je od februara do juna, kada ja ne bih bila tu, i zato je bilo bitno da se nesto osmisli. I napravili smo organizaciju, ja sam planirala nesto od kuce raditi, poslove koje u firmi jedino ja znam, ono bukvalno mnogo toga se isplaniralo, da bi jednog dana otisla s posla sretna, radujem se pregledu, a vec sutradan u porodjajnoj sali. Tako da, sada ne bih previse planirala, pustila bih da vidim kako ce se sve odvijati, imala bih zelju od kuce da radim, al i to zavisi od bebe. Ja sam mislila da bebe jedu i spavaju najvise, rekoh ja tu mogu odraditi posla mnogo, ali kad vidim moju sestru kako joj je s bebom, znaci ima bas teske navike, i dok spava ona ga voza, ljulja, cak i kad spava ne moze otici da opere kosu bar, katastrofa. I nekako kad ga ljulja mora bas biti jako ljuljanje, jaka muzika Bejbi je totalno krejzi, ne znam samo na koga hahah i evo znaci 4 mjeseca ima, dok ga ljuljas spava, cim prestanes plac. S takvom bebom, morao bi imati jos nekog da ga cuva, kako bi mogla nesto uraditi. S tim da, kako raste sve manje zeli da bude s drugim ljudima, samo gleda gdje je mama. To je bas lutrija, budemo vidjele kad rodimo, a voljela bih raditi a obzirom da je i muzeva mama u drugom spratu kuce, mozda bi mogla pomoci dosta. Ali, otom potom 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.