BlairWaldorf, kuzim sta kazes, i ja vjerujem da vam sada nece trebati trakice i ostala pomagala. A sto se tice mene, trakica i tempiranja slobodnih dana, o tome jos nisam razmisljala. Mislim, ono i muz i ja se potajno nadamo da ce svaki mjesec biti nesto, i kad mu kazem da je stigla M, vidim ono da mu nije bas drago, ali nismo tako duboko zalazili u temu, jos nije doslo do tog da se tako planiramo. Plan nam je da on promijeni posao i da bude doma svaku noc, pa budemo vidjeli da li ce nam se to ostvariti.
Tad bi bio pun pogodak
.
Baarbaraa34, slazem se s tim sto kazes mama hrabrica, ja to sada sebi mogu priznati, jer to su dogadjaji koji jednu zenu mogu dovesti do ludila, i ja kazem svima, sreca je sto ja sada nisam kod psihijatra, napustila posao i ne znam, skrenula nekim pogresnim putem, a ja sam uinat svemu samo nakon 20 dana od porodjaja i svega krenula na posao, inace sam racunovodja, i docekali su me godisnji obracuni (bio je pcoetak godine), sravnjenje popisa i ostalo, i ja sam to u takvom stanju uspjela sve rijesiti, bez gresaka, bez bilo cije pomoci. Jednostavno, posao me spasio, vjeruj mi, da njega nije bilo, ne znam kako bih. Padam u teske periode, odnosno padala sam sve vise, plakala, ma svasta, ali sve se to pomalo stabilizuje, pogotovo sam i sad sve sama kuci, pa kad mi dodje da usamljenost pustim poneku suzu, ali moramo ici dalje. I, razumijem kad kazes da te to pogodilo, jednostavno i mene pogadja kad vidim da se nekom desilo u istom tjednu, ista situacija, ili gubitak bebe, mora me pogoditi, dzaba je. Samo se nadam da ce nam stici nove bebe da pruze neku utjehu
.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Pozdrav cure, vec vas neko vrijeme citam ali nikako da se javim. Zadnju menstruaciju sam imala 1.10. ciklisi mi variraju. Ovaj mjesec sam trebala dobiti 26.10. tj, jucer. U ponedjeljak sam napravila test u 13h popodne i plus se odma pokazao, jucer dobijem nekakav smedi iscjedak od podne pa do navecer, tokom brisanja i malo na ulosku, ponovim test navecer, a plus debeli i velik kao kuca. Tokom noci iscjetka nije bilo, a jutros opet. Nekad je gusci, a nekad rijedi, samo smede boje. Mislite li da je to implatacijsko ili ce doci do biokemijske? Kakva su vasa iskustva sa smedarenjem? Imam curicu od 1,1g i imala sam MA u 5.mj ove godine kad sam bila 10+1tt. 4 mjeseca smo pokusavali i bas smo se razveselili ovim velikim plusevima, a onda nas je smedi iscjedak poljuljao. Danas popodne idem kod ginekologa na pregled. Po kalendaru sam 3+5. Znam jos je rano, ali bi voljela cuti iskustva. Trbuh i leda me bole kao da cu svaki cas dobiti, glavobolja lagana, prsa nabrekla... Sve simptome trudnoce imam, ali me strah do neba..
+07.07.2023.
1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
3. pregled 🔜11.09.
I da, htjedoh pitati kakav vam je to popis?Ajde ovaj pocetak kuzim, al dalje.. hm? Ja sam u ljetnim bebama davne 2018. isto bila knjigovodja i vodila silne evidencije
ali ovo ne kontam!
A popis, prvi dio s datumima, to razumijes, a ova ispod lista, odnosno na donjem dijelu liste su cure koje su dio ove grupe, javljaju se povremeno, neke manje vise, neke malo manje, ali nisu ostavile svoj datum za (ne) dobiti, pa tako da se one tu vode, jer pripadaju tu, samo nemam tacan datum dolaska, ili ovaj mjesec nisu htjele da se opterecuju i da pratimo to na ovaj nacin, trude se biti malo opustenije, ili su imale neki dogadjaj zbog kojeg su se udaljile od foruma, ali ih mi ocekujemo nazad, i eto, otuda taj popis
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
BlairWaldorf, kuzim sta kazes, i ja vjerujem da vam sada nece trebati trakice i ostala pomagala.A sto se tice mene, trakica i tempiranja slobodnih dana, o tome jos nisam razmisljala. Mislim, ono i muz i ja se potajno nadamo da ce svaki mjesec biti nesto, i kad mu kazem da je stigla M, vidim ono da mu nije bas drago, ali nismo tako duboko zalazili u temu, jos nije doslo do tog da se tako planiramo. Plan nam je da on promijeni posao i da bude doma svaku noc, pa budemo vidjeli da li ce nam se to ostvariti.
Tad bi bio pun pogodak
.
Baarbaraa34, slazem se s tim sto kazes mama hrabrica, ja to sada sebi mogu priznati, jer to su dogadjaji koji jednu zenu mogu dovesti do ludila, i ja kazem svima, sreca je sto ja sada nisam kod psihijatra, napustila posao i ne znam, skrenula nekim pogresnim putem, a ja sam uinat svemu samo nakon 20 dana od porodjaja i svega krenula na posao, inace sam racunovodja, i docekali su me godisnji obracuni (bio je pcoetak godine), sravnjenje popisa i ostalo, i ja sam to u takvom stanju uspjela sve rijesiti, bez gresaka, bez bilo cije pomoci. Jednostavno, posao me spasio, vjeruj mi, da njega nije bilo, ne znam kako bih. Padam u teske periode, odnosno padala sam sve vise, plakala, ma svasta, ali sve se to pomalo stabilizuje, pogotovo sam i sad sve sama kuci, pa kad mi dodje da usamljenost pustim poneku suzu, ali moramo ici dalje. I, razumijem kad kazes da te to pogodilo, jednostavno i mene pogadja kad vidim da se nekom desilo u istom tjednu, ista situacija, ili gubitak bebe, mora me pogoditi, dzaba je. Samo se nadam da ce nam stici nove bebe da pruze neku utjehu
.
Želim ti reći jos da si jedna jako hrabra i snažna žena i žao mi je zbog svega sto si prosla ❤️❤️❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja se samo zelim slozit sa Blair. Citam, pratim tvoju situaciju i bas mi je nekako tuzno, ne mogu ni zamisliti tvoju tugu. A ti si sva optimistična i vesela nekako 🥰 svaka cast❤
Ja sam muža natjerala na slobodne dane prosli tjedan, s tim sam se vec hvalila🙄😅🤣 sad samo da nismo uzalud potrosili te dane, nadamo se plusicu🥰
BlairWaldorf, kuzim sta kazes, i ja vjerujem da vam sada nece trebati trakice i ostala pomagala.A sto se tice mene, trakica i tempiranja slobodnih dana, o tome jos nisam razmisljala. Mislim, ono i muz i ja se potajno nadamo da ce svaki mjesec biti nesto, i kad mu kazem da je stigla M, vidim ono da mu nije bas drago, ali nismo tako duboko zalazili u temu, jos nije doslo do tog da se tako planiramo. Plan nam je da on promijeni posao i da bude doma svaku noc, pa budemo vidjeli da li ce nam se to ostvariti.
Tad bi bio pun pogodak
.
.
Želim ti reći jos da si jedna jako hrabra i snažna žena i žao mi je zbog svega sto si prosla ❤️❤️❤️
Hvala na podrsci ❤️❤️
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Ja se samo zelim slozit sa Blair. Citam, pratim tvoju situaciju i bas mi je nekako tuzno, ne mogu ni zamisliti tvoju tugu. A ti si sva optimistična i vesela nekako 🥰 svaka cast❤
Ja sam muža natjerala na slobodne dane prosli tjedan, s tim sam se vec hvalila🙄😅🤣 sad samo da nismo uzalud potrosili te dane, nadamo se plusicu🥰
10 dana 🤞❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Hvala na lijepim rijecima Moramo uvijek pronaci nesto lijepo i pozitivno, od tuge nemamo vajde, taman da godinama tugujemo, svaka od nas to zna
.
Hahhaha vi ste mi totalno cool, i ja se iskreno nadam da ce vam ta operacija proci uspjesno. Ako bude motivisati cete me pravo, kad kazem muzu e idemo to odraditi tako jer znam da je Lion s foruma to isto odradila i upalilo im
A kada bi doslo do toga, mislim da bi se i moji i njegovi roditelji iscudjavali zasto smo oboje na godisnjem
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Pozdrav curee, nadam se da je ludnica prosla. Bas sam se obradovala kad sam vidjela da je produzeni vikend na redu. A opet se rastuzila,jer sam se sjetila svih divnih ljudi koji su napustili moj zivot.
Navratila sam i na temu Jesenjski beba i mogu reci da nam je Sanjarka rodila malenog Luku 😍 ( za cure koje nisu bile aktualne na temi onda je bila zvijezda vodilja nase teme te je vodila listu). Za nju mogu reci samo da je jedna jako divna zena koju osobno ne poznajem,ali mi je toliko potpore i divnih savjeta dala da sam joj bas zahvalna.
Sto se tice lancica nikad to nisam isprobavala. Mozda i probam jednom 😆😅.
Jucer je zavrsila M pa sam sretna. Nekako se odmah bolje osjecam.
Kako ste vi? Ima li piskilica ?ako ima testove na sunce 😆😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji