Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    26. Listopad 2021. 18:08

Lion32, sad vidjeh tvoj komentar na pol bebe. U toj tvojoj zadnjoj recenici sam se pronasla vheruj, u jednom periodu sam samu sebe krivila da mi se desilo sve to zbog tov sto sam sanjala djevojcicu, i sto sam mastala o njoj, da sam bila bezobrazna i glupa pa mi se to desilo, da mi se oci malo otvore. Ali, nije to to, znam da u svemu poslije vidimo mozda razlog i krivnju, ali ja vjerujem da te nase misli nisu doveli do tih ruznih dogadjaja, i da ce nam se bez obzira na sve istvariti trudnoca, a sad zaista nakon svega sto sam prosla, neka mi je, i neka nam je, zivo i zdravo❤
    .
    Marta, hvala na lijepim zeljama, nadam se da ce vam se ubrzo svaka od nas pridruziti❤
    .
    Lavi, zao mi je zbog dijagnoze koju su ti dali.. i ja bih kao sto kazu cure potrazila jos jedno ili dva misljenja i potrazila savjet za dalje. Rjesenje mora postojati, u to vjerujem, i vjerujem da ces svoje zlato imati u rukama, samo da prodjete tih nekoliko padova, ali poslije njih je uspon. Ne daj se da posustanete, borbi kraja nema. Raznih dijagnoza je bilo pa su se cuda desavala, i tvoje mora, i tacka. Nemoj se kriviti i zalostiti, Bog je tako dao, da svoju srecu cekas duze, ali ces zato duze uzivati u njoj😊😊❣ 
    .
    Nes, hvala na lijepim rijecima😊 Nisam uvijek bas pozitivna, i padam u raznorazne depresije u zadnjih 11 mjeseci, vjeruj mi, ali na kraju mi ostane to da samu sebe vadim iz tih losih stanja, i da budem sto ppzitivnija, jer nekako na tu pozitivu idu sve lijepe stvari, u to sam se sama uvjerila. Uvijek imamo razlog da budemo pozitivni u ovom malom univerzumu🥰 A imee, daleko je od Andjele😆ali odobravam da me se tako zove, lijepo mi je😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    26. Listopad 2021. 18:19

Danas smo se dotakli onog predvidjanja pola djeteta uz pomoc prstena, pa se sjetih da sam ja citala da hrana koja Vam se trazi isto odredjuje pol, pa tako ako je slatko onda je djevojcica, a ako je slano odna djecak. Ja sam mjesecima ludila bukvalno za krompirom, ma ja ako vidim krompir, jedem ga ocima, i svaki dan krompir, sam bez priloga, bez iceg, i bio je djecak😁😁

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

marta96
    26. Listopad 2021. 18:29

Mama_andjela

Danas smo se dotakli onog predvidjanja pola djeteta uz pomoc prstena, pa se sjetih da sam ja citala da hrana koja Vam se trazi isto odredjuje pol, pa tako ako je slatko onda je djevojcica, a ako je slano odna djecak. Ja sam mjesecima ludila bukvalno za krompirom, ma ja ako vidim krompir, jedem ga ocima, i svaki dan krompir, sam bez priloga, bez iceg, i bio je djecak😁😁

Čitam ovo i jedem bombone 😂🤦‍♀️❤️❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

baarbaraa34
    26. Listopad 2021. 19:58

marta96 hvala na informaciji. Nista, onda cu se ovaj mjesec jos strpit od uplitanja pa sta Bog da!
    Lavica vidim da ti u potpisu stoji da si u 10.mj isla HSSG. Samo cu reci da sam ja ciklus nakon toga ostala trudna. Just saying I da, lancic mi je daaaaaavno prije pomisljanja na dijete otkrio spol 
    malina_30 iz mog iskustva do trudnoce moze doci i kad si nabrijana na nju kao i prvog mjeseca pokusavanja. Vjerojatno ima neke istine u opustanju, psiha, ovo ono, ali ajde molim te, kao da je to samo tako iskljucit se! Ovo "ajde molim te" nije galama na tebe nego to ja onako kad se raspizdim na te top savjete! hahahh

BlairWaldorf
    26. Listopad 2021. 20:03

marta96

Mama_andjela

Ja imam želju za slatkim i slanim. Dvojajčani blizanci ? 🙋❤️❤️❤️😅

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    26. Listopad 2021. 20:56

BlairWaldorf

marta96

Mama_andjela

Ja imam želju za slatkim i slanim. Dvojajčani blizanci ? 🙋❤️❤️❤️😅

Hahahaha😅 Gledaj, sve je moguce😇😁😁
    I ja to imam unazad 10 mjeseci, kod mene ipak samo visak stomaka🤣🤣🤣
    .
    Marta, budemo vidjeli za par sedmica, da li su ova predvidjanja i kod tebe pogodila 😁😁🥰
    .
    Barbara, etoo, red je da probam i ja to s lancicem. Budem vidjela kako to funkcionise😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

BlairWaldorf
    26. Listopad 2021. 21:11

Daj mi pojasnite to sa lančićem ? 😅😅

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• nađa
    26. Listopad 2021. 21:53

Pozdrav drage zene. Tek sam se prijavila na forum i treba mi savjet i pomoc 

• nađa
    26. Listopad 2021. 21:58

Imam dvoje velike djece, 16 i 14 godina. Ja imam 43 godine. Godinama pokusavam ostati u drugom stanju sa trecim djetetom i jos nisam odustala. Redovno idem kod ginekologa, uvijek je sve u redu, redovne menstruacije. Preporucio mi je lijek menopur i klomifen, ali ih u BiH nema nigdje. Ja jos ne odustajem od mogucnosti da opet postanem mama. Molim vas za iskustva i pomoc.

Mama_andjela
    26. Listopad 2021. 22:47

nađa

Imam dvoje velike djece, 16 i 14 godina. Ja imam 43 godine. Godinama pokusavam ostati u drugom stanju sa trecim djetetom i jos nisam odustala. Redovno idem kod ginekologa, uvijek je sve u redu, redovne menstruacije. Preporucio mi je lijek menopur i klomifen, ali ih u BiH nema nigdje. Ja jos ne odustajem od mogucnosti da opet postanem mama. Molim vas za iskustva i pomoc.

Zdravo, bas sinoc sam citala nesto na temi za Klomifen, i ja sam takodjer iz BiH, i jos neke cure su koristile i narucivale Klomifen iz Livna. Cak su ostavile i broj telefona 063332049. Cini mi se 12 KM plus postarina. Provjerite sutra taj broj, mozda budu imali i taj drugi lijek Menopur. Sretno, nadam se da cete uspjeti pronaci.😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.