Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LaVi
    26. Listopad 2021. 23:20

Cure hvala na divnim riječima i podršci!!😘😘🥰
    Divne ste😊😊
    Nadam se da ćemo sve držati svije zlato u rukama jednog dana🙏💙

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    2/25- Petrova,MPO
    6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije

BlairWaldorf
    27. Listopad 2021. 07:40

Lavica 🌸

Ah i da..stavila sam prsten na zglob lijeve ruke.. morate imati jako mirnu ruku 😂

Hahahahaha mogla binoz fore isprobati ☕😂 jutro cure kako ste, sretno curkama koje su najbliže isčekivanju plusića i nama koje smo malo dalje sretno u radu na istome, ja imam za pokriti jos koji dan do petka za svaki slučaj 🤞⭐🌈

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    27. Listopad 2021. 07:51

[ul]
    [li]Trudnice🤰:[/li]
    [li]Atina ➕[/li]
    [li]Marta ➕[/li]
    [li]Visibaba ➕[/li]
    [li]BabyM ➕[/li]
    [li]SamoJa➕[/li]
    [li]🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂[/li]
    [li]Gaga88 29.10. 2 dana ❤
    [/li]
    [li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂[/li]
    [li]Loza 04.11. - 8 dana ❤[/li]
    [li]Lekaa 05.11. - 9 dana ❤[/li]
    [li]Lion32 06.11. - 10 dana ❤[/li]
    [li]Zoeeuzoee 07.11 - 11 dana ❤️[/li]
    [li]Nina23 09.11. - 13 dana ❤️[/li]
    [li]malina_30 11.11. - 15 dana ❤️[/li]
    [li]Mama_andjela 14.11. - 19 dana ❤️[/li]
    [li]BlairWaldorf 14.11. - 19 dana ❤️
    [/li]
    [li]ODBROJAVANJE - 12 MJESEC 🍂[/li]
    [li]Buhtlica 12.12. - 46 dana ❤️
    [/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]Ina85..[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]AriaRia[/li]
    [li]Ameliee [/li]
    [li]ExInna[/li]
    [li]Zujalica[/li]
    [li]Delia[/li]
    [li]Ninach[/li]
    [/ul]
    .
    Jutro cure i od mene :) Nadam se da ste lijepo spavale 
    .
    BlairWaldorf. ja sam samo nedjelju imala odnos, to mi je bio 15ti dan ciklusa, a kada sam prosli puta isla na pregled 15ti dan ciklusa dr mi rekao da iskoristim taj dan dobro, ali mi je tad ciklus trajao 31 dan. A sad sam totalno zbunjena jer mi je ciklus bio 34 dana, ne mogu da skontam da li je ovulacija vec bila ili treba. Ovaj moj prividni kalendar pokazuje kao da je sada za vikend, tako da ako muz bude tu za vikend mozda pokrijem i tu bar jedan dan pa sta bude, ne ulazem velike nade, jer mislim da mi je osim nedjelje i ova sedmica cijela bila kljucna, da bih nesto ocekivala. Nazalost  Nadam se da ce kod tebe bar dobro proci , i zavrsiti plusicem
    .
    Lavica, citam ove ffore otkrivanja pola bebe, i pronadjoh se u ovoj: Jeste li već sanjali da ste rodili malu slatku djevojčicu? E, onda ćete dobiti dječaka. Ne shvaćajte snove kao predviđanje jer kažu da ćete dobiti suprotno od onog što sanjate.  
    .
    Ina85, blizi nam se kraj mjesecaa 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

BlairWaldorf
    27. Listopad 2021. 08:05

Mama_andjela

[ul]
    [li]Atina➕[/li]
    [li]Marta➕[/li]
    [li]Visibaba➕[/li]
    [li]BabyM➕[/li]
    [li]SamoJa➕[/li]
    [li]🍂ODBROJAVANJE - 10. MJESEC🍂[/li]
    [li]Gaga8829.10. 2 dana ❤
    [/li]
    [li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC🍂[/li]
    [li]Loza04.11. - 8 dana❤[/li]
    [li]Lekaa05.11. - 9 dana ❤[/li]
    [li]Lion3206.11. - 10 dana❤[/li]
    [li]Zoeeuzoee07.11-11 dana ❤️[/li]
    [li]Nina2309.11. - 13 dana ❤️[/li]
    [li]malina_3011.11. - 15 dana❤️[/li]
    [li]Mama_andjela14.11. - 19 dana ❤️[/li]
    [li]BlairWaldorf14.11. - 19 dana ❤️
    [/li]
    [li]ODBROJAVANJE - 12 MJESEC🍂[/li]
    [li]Buhtlica12.12. - 46 dana❤️
    [/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]Ina85..[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]AriaRia[/li]
    [li]Ameliee[/li]
    [li]ExInna[/li]
    [li]Zujalica[/li]
    [li]Delia[/li]
    [li]Ninach[/li]
    [/ul]
    .
    .
    BlairWaldorf. ja sam samo nedjelju imala odnos, to mi je bio 15ti dan ciklusa, a kada sam prosli puta isla na pregled 15ti dan ciklusa dr mi rekao da iskoristim taj dan dobro, ali mi je tad ciklus trajao 31 dan. A sad sam totalno zbunjena jer mi je ciklus bio 34 dana, ne mogu da skontam da li je ovulacija vec bila ili treba. Ovaj moj prividni kalendar pokazuje kao da je sada za vikend, tako da ako muz bude tu za vikend mozda pokrijem i tu bar jedan dan pa sta bude, ne ulazem velike nade, jer mislim da mi je osim nedjelje i ova sedmica cijela bila kljucna, da bih nesto ocekivala. NazalostNadam se da ce kod tebe bar dobro proci , i zavrsiti plusicem
    .
    Lavica, citam ove ffore otkrivanja pola bebe, i pronadjoh se u ovoj:Jeste li već sanjali da ste rodili malu slatku djevojčicu? E, onda ćete dobiti dječaka. Ne shvaćajte snove kao predviđanje jer kažu da ćete dobiti suprotno od onog što sanjate.
    .

Znači Gaga nam je prva na tapeti 🤞😁 Gaga javi se 🤭😃
    Ja sam isto zbunjena zadnjih nekoliko mjeseci kad su ciklusi u pitanju, već sam pisala, variraju izmedu 30-35 dana tako da neću prepustiti slučaju već pokriti i koji dan ovaj tjedan. Ti svakako računaj u subotu 🤞😃 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    27. Listopad 2021. 08:19

BlairWaldorf

Ja sam isto zbunjena zadnjih nekoliko mjeseci kad su ciklusi u pitanju, već sam pisala, variraju izmedu 30-35 dana tako da neću prepustiti slučaju već pokriti i koji dan ovaj tjedan. Ti svakako računaj u subotu 🤞😃

Da, uzasno je kad ne znas na cemu si. Razmisljala sam o trakicama, mozda bih se bolje uputila u sve, ali dzaba ako muza nema doma  Evo sada mi se pojavila bol u zdjelici, i imam osjecaj da bas nesto izlazi iz mene, neki iscjedak. Tako da je O mozda sadaNisam ja ranije znala ni osjetiti kada je ovulacija, nisam imala bolove, a sad mi se i bol javi moguce od Inofolica
    .
    Gagaa, nam se nije dugo javila  Nadamo se da je bila vrijedna ovaj ciklus 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

BlairWaldorf
    27. Listopad 2021. 09:06

Mama_andjela

BlairWaldorf

Da, uzasno je kad ne znas na cemu si. Razmisljala sam o trakicama, mozda bih se bolje uputila u sve, ali dzaba ako muza nema domaEvo sada mi se pojavila bol u zdjelici, i imam osjecaj da bas nesto izlazi iz mene, neki iscjedak. Tako da je O mozda sadaNisam ja ranije znala ni osjetiti kada je ovulacija, nisam imala bolove, a sad mi se i bol javi moguce od Inofolica
    .
    Gagaa, nam se nije dugo javilaNadamo se da je bila vrijedna ovaj ciklus

Nisam ni ja probala trakice još, valjda neću ni trebati barem ne koju godinu ako me kužis 🤭😅 da, skuzila sam da je muž terenac jeste mozda razmisljali tempirati slobodne dane kad doktor npr potvrdi ovulaciju plus trakice - dupla sigurnost 🤭😅 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

baarbaraa34
    27. Listopad 2021. 09:50

mama_andjela eto probaj! :) tek sam sada vidjela tvoj potpis i povezala nick i iako se ne znamo ni osobno nit sam sa vama ovdje od pocetka svejedno moram reci da mi je zao i vjerujem da si prava mama hrabrica i da te brzo ceka novi plusic! Nama je isto 28. tjedan bio presudan pa me valjda time vise pogodilo. Saljem zagrljaje!
    Lavica uuuuuu nadam se da ste onda vrijedni! :) A ne mozes znati za ovulaciju i jajnike, da, osim ako bi isla na folikulometriju. Ja sam taman nakon nakon tog puhanja :) bila i dr. mi je rekao "znam da nije bas romanticno, ali probajte danas i sutra" i tako i bi i eno ga Zvjerka od "danas i sutra" vec u vrticu. Jos sam se cak tad trebala cjepit protiv rubeole (jer su mi antitjela bila na granici) a onda nebi smjeli ni probati 3 mjeseca i on kaze nema dokaza da se ne smije... i tu se gin.i dr. opce prakse preko mene dopisivali da tko ce me cjepit i on kaze ajde nemoj jos ovaj mjesec nego probajte. Ma sve se nesto poslozilo.
    Jel koristis LH trakice? Ja sam diplomirala na njima jos prije Sebastiana, onda sam ih nakon poroda koristila da izbjegnemo plodne dane :) a sad opet pisam da popisam plus 
    E a sta su ti rekli jel imas sad dalje jos kakvih pretraga i pohoda po bolnici?

baarbaraa34
    27. Listopad 2021. 09:52

I da, htjedoh pitati kakav vam je to popis?  Ajde ovaj pocetak kuzim, al dalje.. hm? Ja sam u ljetnim bebama davne 2018. isto bila knjigovodja i vodila silne evidencije  ali ovo ne kontam!

nina23
    27. Listopad 2021. 10:24

Poz svima. Sad kad citam vase poruke o lancicu i prstenu i snovima... Ja se sijecam svoga sna od prije reci cemo 6 god. Tada niti sam poznavala svog muza... Sanjala sam kako u krevetu drzim bebicu plavih ociju. I govorim to je nasa bebica. I uvjek kad klonem sjetim se toga sna i tjesim se drzat cu svoju bebicu plavih ociju... Da se na dovezem na to sve moj muz ima izrazito plave oci😊

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

Ina85
    27. Listopad 2021. 11:00

Mama_andjela

[ul]
    [li]Atina➕[/li]
    [li]Marta➕[/li]
    [li]Visibaba➕[/li]
    [li]BabyM➕[/li]
    [li]SamoJa➕[/li]
    [li]🍂ODBROJAVANJE - 10. MJESEC🍂[/li]
    [li]Gaga8829.10. 2 dana ❤
    [/li]
    [li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC🍂[/li]
    [li]Loza04.11. - 8 dana❤[/li]
    [li]Lekaa05.11. - 9 dana ❤[/li]
    [li]Lion3206.11. - 10 dana❤[/li]
    [li]Zoeeuzoee07.11-11 dana ❤️[/li]
    [li]Nina2309.11. - 13 dana ❤️[/li]
    [li]malina_3011.11. - 15 dana❤️[/li]
    [li]Mama_andjela14.11. - 19 dana ❤️[/li]
    [li]BlairWaldorf14.11. - 19 dana ❤️
    [/li]
    [li]ODBROJAVANJE - 12 MJESEC🍂[/li]
    [li]Buhtlica12.12. - 46 dana❤️
    [/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]Ina85..[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]AriaRia[/li]
    [li]Ameliee[/li]
    [li]ExInna[/li]
    [li]Zujalica[/li]
    [li]Delia[/li]
    [li]Ninach[/li]
    [/ul]
    .
    .
    BlairWaldorf. ja sam samo nedjelju imala odnos, to mi je bio 15ti dan ciklusa, a kada sam prosli puta isla na pregled 15ti dan ciklusa dr mi rekao da iskoristim taj dan dobro, ali mi je tad ciklus trajao 31 dan. A sad sam totalno zbunjena jer mi je ciklus bio 34 dana, ne mogu da skontam da li je ovulacija vec bila ili treba. Ovaj moj prividni kalendar pokazuje kao da je sada za vikend, tako da ako muz bude tu za vikend mozda pokrijem i tu bar jedan dan pa sta bude, ne ulazem velike nade, jer mislim da mi je osim nedjelje i ova sedmica cijela bila kljucna, da bih nesto ocekivala. NazalostNadam se da ce kod tebe bar dobro proci , i zavrsiti plusicem
    .
    Lavica, citam ove ffore otkrivanja pola bebe, i pronadjoh se u ovoj:Jeste li već sanjali da ste rodili malu slatku djevojčicu? E, onda ćete dobiti dječaka. Ne shvaćajte snove kao predviđanje jer kažu da ćete dobiti suprotno od onog što sanjate.
    .

Ina ce piskit ubrzo . Danas je tek 7 dpo ili 8 neznam kako da to racunam. Dan ovulacije se racuna nula jelda? Ako je tako onda sam danas 7 dpo. Imam pritisak dolje kao lagano pred mengu . 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.