Jutro☺️
Na listi me se zaboravilo, no nema veze, Mama andela, ljubazno bih zamolila da me se stavi na listu za 11.11. Da ne dođe❤️
Imali smo pauzu iz privatnih i poslovnih razloga u rujnu, pa smo opet krenuli u akciju :) sad se sve lijepo posložilo i kraj je nekih projekata tako da se veselim ako postoji ono "sve je u glavi kak si složiš"😬
Kome je "to tako bilo"? Da ste bas zatrudnile kad ste bile životno opuštenije?
Pozdrav svima! Nova sam ovdje i imam pitanje? Ja i Muz smo prije pola godine odlučili raditi na bebi prije svega toga smo bili i ja i on kod doktora doktora je Reko da je sve super i kod mene i kod njega! No nista se ne desava konstantno je minus na testu svaki mjesec se ponadam i na kraju razočaran....moje pitanje je kako najbrže doci do trudnoće i kada zapravo raditi test?
[ul]
[li]Trudnice🤰:[/li]
[li]Atina ➕[/li]
[li]Marta ➕[/li]
[li]Visibaba ➕[/li]
[li]BabyM ➕[/li]
[li]SamoJa➕[/li]
[li]🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂[/li]
[li]Gaga88 29.10. 3 dana ❤
[/li]
[li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂[/li]
[li]Loza 04.11. - 9 dana ❤[/li]
[li]Lekaa 05.11. - 10 dana ❤[/li]
[li]Lion32 06.11. - 11 dana ❤[/li]
[li]Zoeeuzoee 07.11 - 12 dana ❤️[/li]
[li]Nina23 09.11. - 14 dana ❤️[/li]
[li]malina_30 11.11. - 16 dana ❤️[/li]
[li]Mama_andjela 14.11. - 20 dana ❤️[/li]
[li]BlairWaldorf 14.11. - 20 dana ❤️
[/li]
[li]ODBROJAVANJE - 12 MJESEC 🍂[/li]
[li]Buhtlica 12.12. - 47 dana ❤️
[/li]
[li]Kamilica ..[/li]
[li]Ina85..[/li]
[li]Lavica..[/li]
[li]AriaRia[/li]
[li]Ameliee [/li]
[li]ExInna[/li]
[li]Zujalica[/li]
[li]Delia[/li]
[li]Ninach[/li]
[/ul]
.
Jutrooo :)
.
Malina_30, izvini, ne znam kako se desilo da te nisam dodala na listu ispod, da si u evidenciji bar. Evo ga, greska ispravljena, te se nadam da nece ni doci M sljedecih 9 mjeseci Ja sam pročitala mnogo tih slučajeva, i baš ih volim čitati, gdje su parovi nakon odustanka od praćenja svega, pa čak i mjesec dana prije planirane umjetne oplodnje odustali od prirodne trudnoće, i desio im se plusić, to je baš čudo jedno ogromno. Tako da je takvih slučajeva bezbroj, kada su parovi odustajali, i pomirili se čak da djecu nikada neće imati, a ono se desilo nešto kao u serijama
.
Lavica, ja nisam nikad probala tu foru s lančićem, s tim da sam čula za nju. Tačno ću da ju probam kad dođem doma, aaako ne zaboravim. I ja toliko ne vjerujem u to, ali šta znam, interesantno mi
.
Marta, nam se nije javila nakon pregleda, ali sam sinoć bila free i posjetila ostale grupe, tako da sam vidjela da je pregled dobro prošao, što mi je zaista drago. Možda nas čitaš sada, i možda ti je bilo pomalo neugodno javiti nam vijesti koje za tebe predstavljaju sretne momente, ali da znaš da je i nama drago. Da dalje budeš malo više opuštenija i da uživaš u trudnoći.
.
SamoJa, je li sve u redu s tobom? Kako se osjećaš?
.
Loza, počelo je brojanje sitno, nadam se da ovaj mjesec bude sretan
.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Draga moja Mama_andjela ja vas pratim svakodnevno i drago mi je da skicas u nasu grupu i da nam se čim prije pridružiš jer tek se rade ljetne bebe ❤️🙏 pregled je hvala Bogu prosao super, otvorena trudnička i ne moram vise piti duphastone i mogu sve raditi kao i prije, naravno ja ću se i dalje jos poštediti svega težeg😇 strah će mi biti vjerojatno uvijek prisutan prije pregleda, ali sta mozemo.
Pusa curke 😘😘
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Vec kad pricate o znakovima 🙈 bila sam u ducanu, trazila sam neku salamu 😂 dode mi jedan mali deckic (cca god i pol/dvije) i kaze mi "mama"..ja ga gledam i mu se nasmijem… dode prava mama i mu kaze "nije to mama" i on opet meni "mama" 😂 nisam znala sta napravit, skoro su mi suze isle, bila sam sretna i tuzna u isto vrijeme.. razmisljala sam o danu kad ce mene moj sin/moja kcer zvat mama…
I par dana poslije, kada sam isla kod doktora, zarucnik mi je ispricao da mu je prisao isto neki mali cca 2 god, samo odjednom je dotrcao do njega (pobjegao je mami 😂😂) i onako sve mu se smijao i trcao je oko njega i gledao ga sav sretan… 🙈🥺❤
Duse😊😊 Znam da nas takve stvari istovremenu usrecuju, ali i rastuzuju. Pogotovo nas koji mastamo o djeci, i svemu tome.. Ali, ja vjeruuem da cemo i mi docekati nasa sunasca, i da ce sve ovo jednog dana biti iza nas, da cemo se jedna druge sjetiti po lijepo zadnjem momentu kad smo imale lagan porodjaja i rodile najljepsr male bebolinke❤
100% cemo.. 🥰
Btw.. i ja sam bila sanjala da sam rodila djevojcicu prije mjesec dana 🙈 i sanjala sam neki datum, bas lijepo sam vidjela brojeve.. 22.06.2022… nemam pojma sta to znaci 😂😂
Aaaaa budemo vidjeli sta to znaci😇😇 Sve to moze imati neke veze😊 A ja sam i u prvoj T, prije nego sam saznala pol, sanjala da je djevojcica i to kako lezi pored mene, a zapravo je bilo musko😊 Izgleda da mi je ta djevojcica sudjena, i daj Boze da je, moj muz je inace slab na djevojcice, skontala sam da bi on volio djevojcicu jos prije moje trudnoce, kada je doslo do nas neko dijete i trazilo nam novac, i kaze ajde kad ste tako lijepi, da ti zena rodi musko, a muz kaze, dati cu ti novce ako pozelis da rodi curicu 😇 i voljela bih jos bar jedno, nije bitno musko ili zensko🥰 Mastam da imam dvoje djece, pa valjda se ostvari😊
Ja sam u prvoj trudnoci luuudo htjela curicu a dobila deckica. Al ne mogu zamislit sad da je bilo drugacije jer je on bas bas divan i dobar🥰 (kao sto svaka mama kaze za svoje dijete😅)
U drugoj trudnoći sam isto htjela curicu i onda sam iz zezancije rekla da cu sigurno imat deckica jer previše zelim curu.
Nakon spontanog sam tjednima sebe krivila da je to zbog te glupe rečenice 🙄🤦
Draga moja Mama_andjela ja vas pratim svakodnevno i drago mi je da skicas u nasu grupu i da nam se čim prije pridružiš jer tek se rade ljetne bebe ❤️🙏 pregled je hvala Bogu prosao super, otvorena trudnička i ne moram vise piti duphastone i mogu sve raditi kao i prije, naravno ja ću se i dalje jos poštediti svega težeg😇 strah će mi biti vjerojatno uvijek prisutan prije pregleda, ali sta mozemo.
Pusa curke 😘😘
Skicnem ponekad, ako ima neki slucaj kao tvoj, pa znam da ces se njima javiti, jer ste vi u tom svijetu, a dok smo mi ovdje u drugim svjetovima Drago mi je da je sve okej, naravno mozes se postediti neceg sto je tesko, a sada mozes biti bar malo opustenija. Strah postoji, svjesna sam svega, ali kada znas da je sve okej, da nemas vise terapija, onda bar malo lakse bude. Cuvaj se
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Pusa curke 😘😘
Skicnem ponekad, ako ima neki slucaj kao tvoj, pa znam da ces se njima javiti, jer ste vi u tom svijetu, a dok smo mi ovdje u drugim svjetovimaDrago mi je da je sve okej, naravno mozes se postediti neceg sto je tesko, a sada mozes biti bar malo opustenija. Strah postoji, svjesna sam svega, ali kada znas da je sve okej, da nemas vise terapija, onda bar malo lakse bude. Cuvaj se
Hvala ti ❤️ pratim vas i dalje i držim 🤞🤞🤞 svima 🍀🍀😍
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Evo da se i ja malo javim,jučer sam bila na pregledu,na kontroli da vidim što se događa i doktorica mi je uredni rekla s ovakvim nalazom jajnika i maternice neće doći do začeća ma koliko se vi trudili jer nema ničeg.
Nakon tog sam bila užasno izdeprimirana i totalno sam pala evo i danas,vrtim to sve u glavi i mislim se pa zašto ja i zašto mi,što se to događa a mojim tijelom kad ne ide😪
Poslala me je ponovno prolktin vadit,inzulin,ogtt i tako i da joj donesem nalazr nakon tog.
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
2/25- Petrova,MPO
6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
hej cure!
Marta drago mi je da si dobro, strah je uvijek prisutan kod svih trudnica vjerujem :) al glavno da je sve u redu <3
Mama anđela vidit ćemooo :) ne znam jel točno za 9 dana trebam dobiti jer ne pratim ovulaciju s ničime više, tako da ću dat mengi još koji dan fore ako do tad i ne dođe :) al da sam nestrpljiva da piškim - ooooooooo jesam! Potencijalni sam 4dpo, može li sad? Kako si ti? :*
LaVi možeš li pojasniti što ti je točno doktorica rekla kad se malo smiriš? šaljem ti veeeeeeliki zagrljaj <3
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Vec kad pricate o znakovima 🙈 bila sam u ducanu, trazila sam neku salamu 😂 dode mi jedan mali deckic (cca god i pol/dvije) i kaze mi "mama"..ja ga gledam i mu se nasmijem… dode prava mama i mu kaze "nije to mama" i on opet meni "mama" 😂 nisam znala sta napravit, skoro su mi suze isle, bila sam sretna i tuzna u isto vrijeme.. razmisljala sam o danu kad ce mene moj sin/moja kcer zvat mama…
I par dana poslije, kada sam isla kod doktora, zarucnik mi je ispricao da mu je prisao isto neki mali cca 2 god, samo odjednom je dotrcao do njega (pobjegao je mami 😂😂) i onako sve mu se smijao i trcao je oko njega i gledao ga sav sretan… 🙈🥺❤
Duse😊😊 Znam da nas takve stvari istovremenu usrecuju, ali i rastuzuju. Pogotovo nas koji mastamo o djeci, i svemu tome.. Ali, ja vjeruuem da cemo i mi docekati nasa sunasca, i da ce sve ovo jednog dana biti iza nas, da cemo se jedna druge sjetiti po lijepo zadnjem momentu kad smo imale lagan porodjaja i rodile najljepsr male bebolinke❤
100% cemo.. 🥰
Btw.. i ja sam bila sanjala da sam rodila djevojcicu prije mjesec dana 🙈 i sanjala sam neki datum, bas lijepo sam vidjela brojeve.. 22.06.2022… nemam pojma sta to znaci 😂😂
juhuuuuuuuuu ovo zvuči baš dobro, to bi moglo biti sada tu negdje :D baš me zanima kada ti je datum poroda po zadnjoj mengi hahaha
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji