Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    25. Listopad 2021. 07:08

Mama_andjela bokić🍀 evo mene, imam danas pregled. Čitam vas stalno, samo slabo pišem 😂 ubi me mučnine ovih dana, prosli tj sam ostala na godišnjem, smedarenje je stalo, pa čekam nestrpljivo danasnji termin da vidimo situaciju. Naravno da sam u strahu, ali nadamo se da će biti dobro sve 🙏 inače ustala ujutro pa prvo povraćanje pa spremanje na posao i tako će bi kao i ovih dana biti mučno do spavanja navecer 🙆 kako si ti? Ostale curke?
    Šaljem svima puno pusa i pozdrava ❤️😘😇

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mama_andjela
    25. Listopad 2021. 07:34

Zoeeuzoe, jaoo, zao mi je da je do toga doslo  ali, mislim da ste ipak fino pokrili, dovoljno dana, nema veze sto nije za vrijeme same O, jer nije nuzno.  Ja se nadam da ce biti uspjesno, pa da nije dzaba doslo do tih nezgodnih situacija 
    .
    Marta. drago mi je da je smedjarenje stalo, i da su sada pocele one prave trudnicke tegobe  Moras se navici, al proci ce i to brzo. Bitno da nema smedjarenja, da ne brines oko toga, i vjerujem da je sve u redu Sretnoo, javi nam ishod 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

BlairWaldorf
    25. Listopad 2021. 11:36

Jutro cure meni je turbo na poslu tako da evo stignem u pauzi kratko natipkati ☕ ja imam u planu pokrivati dane i dalje nadam se ovaj mjesec 🌈

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

baarbaraa34
    25. Listopad 2021. 11:38

Pozdrav mamasite i one koje ce to tek postati :)
    Tocno me trema javljat se ovako, kao da upadam u vec uhodano drustvo, ali nekako imam filing da primate jos jednu suborku! Nije mi htjelo prihvatiti staru prijavu i nick, ali samo cu reci da je on bio barbara29 
    Bila sam na prvoj temi ovog naslova bez ovih silnih nastavaka. Tada nakon 2 godine cekanja smo docekali svoj plusic (evo tocno mi srce zatitralo). Sada taj nas plusic ima 3 godine i 3 mjeseca, ili bolje volite ono silno zbrajanje mjeseci pa da kazem da ima..koliko onda..39 mjeseci? Hahahaha to mi je oduvijek bilo presmjesno!
    Nego da predjem na stvar - od pocetka ove godine pokusavamo dobiti jos jednog Miniona ili Minionicu  ali evo opet ne ide. Iskreno, nisam mislila da ce drugi puta opet biti tesko. Vecinom sam okruzena pricama gdje drugo dodje ili neplanski ili barem u prvih 3 mjeseca. Mi eto nismo te srece. Imala bi cijelu storiju za napisati, ali ono sto me sad konkreno zanima, jer sam ispala iz stosa oko toga svega, je dali je netko pio ili pije Maca kapsule?
    Dali ih smijem piti cjeli ciklus ili se u nekoj fazi mora praviti pauza? I koliko mi je pametno uopce sad ih piti obzirom da 29.11. imam termin kod ginekologa i trazit cu da mi vadi krv jer je prije prve trudnoce utvrdjen manjak progesterona pa se bojim da je opet taj slucaj jer jos uvijek imam spotting prije svake menge.
    MAKAR sam taj mjesec kad sam trebala doci po tablete zbog progeseterona ostala trudna i na tom terminu vec cula srce. Ili bi smjela barem u ovom jos jednom ciklusu koji mi predstoji prije termina probat piti?
    Prosvjetlite me i oprostite na (pre)dugom uvodu.

marta96
    25. Listopad 2021. 11:53

baarbaraa34

Pozdrav mamasite i one koje ce to tek postati :)
    Tocno me trema javljat se ovako, kao da upadam u vec uhodano drustvo, ali nekako imam filing da primate jos jednu suborku! Nije mi htjelo prihvatiti staru prijavu i nick, ali samo cu reci da je on bio barbara29
    Bila sam na prvoj temi ovog naslova bez ovih silnih nastavaka. Tada nakon 2 godine cekanja smo docekali svoj plusic (evo tocno mi srce zatitralo). Sada taj nas plusic ima 3 godine i 3 mjeseca, ili bolje volite ono silno zbrajanje mjeseci pa da kazem da ima..koliko onda..39 mjeseci? Hahahaha to mi je oduvijek bilo presmjesno!
    Nego da predjem na stvar - od pocetka ove godine pokusavamo dobiti jos jednog Miniona ili Minionicuali evo opet ne ide. Iskreno, nisam mislila da ce drugi puta opet biti tesko. Vecinom sam okruzena pricama gdje drugo dodje ili neplanski ili barem u prvih 3 mjeseca. Mi eto nismo te srece. Imala bi cijelu storiju za napisati, ali ono sto me sad konkreno zanima, jer sam ispala iz stosa oko toga svega, je dali je netko pio ili pije Maca kapsule?
    Dali ih smijem piti cjeli ciklus ili se u nekoj fazi mora praviti pauza? I koliko mi je pametno uopce sad ih piti obzirom da 29.11. imam termin kod ginekologa i trazit cu da mi vadi krv jer je prije prve trudnoce utvrdjen manjak progesterona pa se bojim da je opet taj slucaj jer jos uvijek imam spotting prije svake menge.
    MAKAR sam taj mjesec kad sam trebala doci po tablete zbog progeseterona ostala trudna i na tom terminu vec cula srce. Ili bi smjela barem u ovom jos jednom ciklusu koji mi predstoji prije termina probat piti?
    Prosvjetlite me i oprostite na (pre)dugom uvodu.

Pozdrav 😇 ja sam uzela mix maca prah, a kapsule nisam stigla početi piti pa stoje doma. Mislim da se radi neka pauza kod vađenja hormona,ali ako ides vaditi onda prvo izvadi pa počni piti, koji dan ne igra ulogu. Imas maca kapsule Bioandina i one se piju svaki dan nikakve pauze ne treba, osim kad dođe do trudnoće onda se uzme 3 dana pola doze, pa svaki drugi dan i tako postepeno prestati piti, ali to se i njima možeš javiti pa će ti isto objasniti. Sretno ❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

zoeeuzoee
    25. Listopad 2021. 12:00

marta96

Mama_andjela bokić🍀 evo mene, imam danas pregled. Čitam vas stalno, samo slabo pišem 😂 ubi me mučnine ovih dana, prosli tj sam ostala na godišnjem, smedarenje je stalo, pa čekam nestrpljivo danasnji termin da vidimo situaciju. Naravno da sam u strahu, ali nadamo se da će biti dobro sve 🙏 inače ustala ujutro pa prvo povraćanje pa spremanje na posao i tako će bi kao i ovih dana biti mučno do spavanja navecer 🙆 kako si ti? Ostale curke?

marta96

marta96

Sretno Marta,po svemu kako pises ovo ce dalje biti jedna skolska trudnoca😊😊

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

zoeeuzoee
    25. Listopad 2021. 12:01

Mama_andjela

Zoeeuzoe, jaoo, zao mi je da je do toga dosloali, mislim da ste ipak fino pokrili, dovoljno dana, nema veze sto nije za vrijeme same O, jer nije nuzno.Ja se nadam da ce biti uspjesno, pa da nije dzaba doslo do tih nezgodnih situacija
    .
    Marta. drago mi je da je smedjarenje stalo, i da su sada pocele one prave trudnicke tegobeMoras se navici, al proci ce i to brzo. Bitno da nema smedjarenja, da ne brines oko toga, i vjerujem da je sve u reduSretnoo, javi nam ishod

Nadam se,hvala ti na podrci😘😘

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

marta96
    25. Listopad 2021. 12:12

zoeeuzoee

marta96

marta96

marta96

Sretno Marta,po svemu kako pises ovo ce dalje biti jedna skolska trudnoca😊😊

Hvala ti, iz tvojih usta u Božje uši.
    Sretno da i ti što prije ugledas plusic🙏❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

BlairWaldorf
    25. Listopad 2021. 16:21

I tako hodam ja uzurbanim korakom kad mi se pojavi ovo nasred puta 🙋🤞😆😃

https://ibb.co/BTSC4fF

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    25. Listopad 2021. 17:46

BlairWaldorf

I tako hodam ja uzurbanim korakom kad mi se pojavi ovo nasred puta 🙋🤞😆😃

https://ibb.co/BTSC4fF

Hahahaha, kjutiiic😇 Mozda su to nekakvi signali🥰

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.